Liberec – Växjö 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – TPS 5:1 (kon.) | Kuopio – Malmö Redhawks 6:4 (kon.)
HV71 – Mannheim 1:4 (kon.) | Frölunda – Zürich 5:4 (po pr.) | Stavanger – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Davos – Cardiff 10:1 (kon.) | Bern – Nottingham 5:2 (kon.) | Gap – EC-KAC 3:6 (kon.)
konec
KalPa Kuopio
6:4 (0:2, 2:2, 4:0)
Malmö Redhawks
Čtvrtek 24.08.2017, 18:00 • Niiralan Monttu • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Eetu LUOSTARINEN - 6:4
     
    58:14
    KalPa právě vstřelila branku!
    Je to jasné, domácí hokejisté tento zápas vyhrají, po ubráněném oslabení se do střelecké pozice dostal EETU LUOSTARINEN, jehož forhendový pokus končí v horní části branky. Nilstorp nedokázal zasáhnout. Asistence: Kai Kantola.
    51:13 Kai KANTOLA - 5:4
     
    51:13
    KalPa právě vstřelila branku!
    Tak to je obrat! Domácí hokejisté prohrávali o dvě branky, nyní se dostávají do vedení. Po pohledné kombinaci se do zakončení dostal zkušený KAI KANTOLA, jehož pokus končí mimo dosah brankáře, kotouč prošel mezi betony. Asistence: Otto Leskinen a Janne Tavi.
    48:57 Kai KANTOLA - 4:4
     
    48:57
    KalPa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté zlepšili hru, a tak jsou odměněni vyrovnávající brankou. Loustarinen vytvořil celou akci, přihrávku dostal KAI KANTOLA. Udělal výbornou kličku. První jeho pokus hostující brankář senzačně vyrazil betonem, a pak na dorážku už byl maskovaný muž krátký. Asistence: Eetu Loustarinen.
    45:02 Tommi JOKINEN - 3:4
     
    45:02
    KalPa právě vstřelila branku!
    Domácí celek dává kontaktní branku, je sníženo na rozdíl jediného gólu. Kotouč držel dlouhou dobu Lukka, který se správný moment přihrál na druhou stranu, kde byl TOMMI JOKINEN. Ten celkem snadno doklepl kotouč za čáru. Asistence: Santeri Lukka.
    39:10 Kai KANTOLA - 2:4
     
    39:10
    KalPa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru dokázal domácí celek proměnit, po pěkné kombinaci se do střelecké pozice probojoval KAI KANTOLA, jehož střelecký pokus propadl brankáři mezi betony. Asistence: Janne Tavi a Frank Gymer.
    30:40 Jens OLSEN - 1:4
     
    30:40
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Bleskově přidává hostující celek další branku. Tentokrát Storm dlouho držel kotouč, následně rychle přihrál do míst, kam si sjel JENS OLSEN, který přišpendlil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Frederik Storm.
    29:31 Fredrik HÄNDEMARK - 1:3
     
    29:31
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Gól v oslabení! To byla nádherná akce. Forsberg přenechal kotouč FREDRIKU HÄNDEMARKOVI, který elegantně překonal obránce, prodral se do předbrankového prostoru a ránou na vzdálenější tyč upravuje stav zápasu. Asistence: Christoffer Forsberg.
    25:52 Frank GYMER - 1:2
     
    25:52
    KalPa právě vstřelila branku!
    V době, kdy se zdálo, že mají hosté všechno pod kontrolou, se prosazuje domácí celek. Do brejku se dostal FRANK GYMER, který forhendový blafák dovedl do úspěšného konce. Asistence: Mathew Maione.
    06:06 Andy MIELE - 0:2
     
    06:06
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Hostující celek bleskově navyšuje své vedení. Do brejku se dostal ANDY MIELE, který si počkal na první pohyb domácího brankáře a celkem snadno poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Rhett Rakhshani.
    05:49 Max GÖRZ - 0:1
     
    05:49
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Po pěkné akci se hostující celek dostává do vedení. Na konci pěkné akce byl MAX GÖRZ, jehož střelecký pohyb do protipohybu brankáře končí za čárou. Asistence: Daniel Zaar.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Gymer (Maione), 40. Kantola (Tavi, Gymer), 46. Jokinen (Lukka), 49. Kantola (Loustarinen), 52. Kantola (Leskinen, Tavi), 59. Luostarinen (Kantola) – 6. Görz, 7. Miele (Rakhshani), 30. Händemark (Forsberg), 31. Olsen (Storm)


    KalPa Kuopio: Hovinen (Godla) – Maione, Rikola, Seppälä, Lukka, Mäkinen, Leskinen, Parikka – Jokinen, Sebok, Lavoie – Tavi, Vainiola, Nuutinen – Gymer, Loustarinen, Kantola – Mutanen, Ruutu, Piipponen – Knuutinen
    Malmö Redhawks: Nilstorp (Alsenfelt) – Andersson E., Wang, Lerby, Andersson N., Olsson, Mäntylä, Mylläry – Rakhshani, Miele, Alvarez – Zaar, Händemark, Görtz – Storm, Svensson, Hardt – Forsberg, Haudum, Bryggman – Rosdahl, Olofsson

    Rozhodčí: Nikoloc, Kova – Thomann, Sormunen
    bahis siteleri