Nitra – Trenčín 5:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:1 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:1 (kon.)
konec
HK Nitra
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Sobota 30.12.2017, 16:00 • Nitra Arena, Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:30
    Trenčín dal gól!
    Trenčanom dnešný zápas príliš nevychádza, no teraz predviedol štvrtý útok skutočne krásnu kombináciu. Jozef Švec prenikol po pravom krídle a krásnou prihrávkou na stred ihriska ponúkol puk ADAMOVI ŠPANKOVIČOVI, ktorý sa dokázal pretlačiť cez vracajúceho sa Ordzovenského. Asistencie: Švec, Gašparovič.
     
    25:18
    Nitra dala gól!
    Tak kde teraz boli Trenčania, to snáď vedia len oni. Absolútne neobsadení členovia nitrianskeho druhého útoku si užili doslova luxusné množstvo voľného priestoru v útočnom pásme. Justin Kovacs zachytil puk na útočnej modrej čiare, poslal krížnu prihrávku na Judda Blackwatera, ktorý ho ešte ako na zlatom podnose ponúkol MAREKOVI SLOVÁKOVI. Asistencie: Kovacs, Blackwater.
     
    23:32
    Nitra dala gól!
    Tak a už je to o štyri góly. JAKUB RUČKAY si vypýtal prhihrávku od mantinelu na os ihriska, preštrikoval sa až pred Michala Valenta, ktorého napokon nadvakrát dokázal aj prekonať. Asistencia: Csányi.
     
    19:45
    Nitra dala gól!
    No tak defenzíva Trenčanov v závere prvej tretiny doslova horí. Obrancom vojakov chýba dôraz v predbránkovom priestore, navyše niekoľko nie príliš istých zákrokov predviedol už aj Michal Valent. Gólman Dukly znova vyrazil nastrelený puk len pred seba, čo na ďalšiu úspešnú dorážku využil MICHAL KRIŠTOF. Asistencie: Paulovič, Rais.
     
    18:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa museli znova vracať do útočného pásma, čo jednoduchým spôsobom vyriešil Jameson Milam, ktorý napálil puk na Valenta, ten ho vyrazil len pred seba, kde sa najlepšie zorientoval JUSTIN KOVACS. Asistencia: Milam.
     
    16:15
    Nitra dala gól!
    Prvý nitriansky útok v tejto chvíli ukázal, že sa už vidí snáď aj naslepo. Matej Paulovič skvelým spôsobom zareagoval na odrazený puk od zadného mantinelu a krásnou zadovkou našiel MICHALA KRIŠTOFA, ktorý už nemal problém prestreliť Michala Valenta. Asistencie: Paulovič, Rais.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 17. Krištof (Paulovič, Rais), 19. Kovacs (Milam), 20. Kri (Paulovič, Rais), 24. Ručkay (Csányi), 26. Slovák (Blackwater, Kovacs) – 34. Špankovič (Švec, Gašparovič)


    HK Nitra: Lawson (Laco) – Mezei, Rais, Paulovič, Krištof, Macík – Ordzovenský, Milam, Blackwater, Slovák, Kovacs – Rýgl, Versteeg, Rzavský, J. Ručkay, Csányi – Mir. Pupák, Mich. Pupák, H. Ručkay, Šille, Fominykh
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Frühauf, Pač, Varga, Pardavý jr., Radivojevič – Cebák, Holenda, Bezúch, Bulík, Sojčík – Bohunický, Ďurkech, Kukuča, Dlouhý, Mikula – Themár, Gašparovič, Švec, Špankovič

    Rozhodčí: Jozef Kubuš, Vladimír Fridirch – Tomáš Gegáň, Roman Výleta
    bahis siteleri