New Jersey – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Florida – Boston 3:2 (kon.)
Detroit – Montreal 3:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Edmonton – Vegas 4:3 (kon.)
Vancouver – Arizona 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Minnesota 5:4 (po pr.) | San Jose – Colorado 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 06.04.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Jakub VORÁČEK - 4:3
     
    54:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracené vedení rychle zpět! Postaral se o to JAKUB VORÁČEK, který vypálil z pravé strany přes obránce Hanifina a trefil se nad levé rameno brankáře Darlinga. Krásná střela českého útočníka – 4:3. Asistence: Nolan Patrick a Radko Gudas.
    53:41 Jordan STAAL - 3:3
     
    53:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle si Brian Elliott za rámeček nedá! JORDAN STAAL nahodil puk na branku z rohu kluziště a kotouč nějakým způsobem propadl až za záda domácího gólmana. Hokejisté Caroliny tedy srovnávají na 3:3. Asistence: Justin Williams a Roland McKeown.
    50:18 Claude GIROUX - 3:2
     
    50:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    CLAUDE GIROUX přibližuje Flyers k vítězství v zápase i k postupu do play-off! Skvělou práci odvedl Sean Couturier, jenž dokázal zkrotit těžký puk a poté ho předložil mezi kruhy svému kapitánovi. Giroux si chytře počkal a polovysokou střelu namířil mimo dosah lapačky a levého betonu brankáře Darlinga. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
    34:56 Ivan PROVOROV - 2:2
     
    34:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď se naopak IVAN PROVOROV raduje! Sean Couturier nahrál z rohu puk před branku, kam si najel právě ruský bek, který nadvakrát protlačil puk přes pravý beton Darlinga do sítě. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
    14:52 Sebastian AHO - 1:2
     
    14:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět jen 14 sekund po Rafflově trefě! Střela Valentina Zykova sice nebyla přesná, ale volného puku se za brankou ujal SEBASTIAN AHO, rychle se s ním vytočil před brankoviště a svůj bekhendový pokus z nulového úhlu odrazil o záda brankáře Elliotta do sítě – 1:2. Asistence: Valentin Zykov a Teuvo Teräväinen.
    14:38 Michael RAFFL - 1:1
     
    14:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Claude Giroux vyvezl po levém křídle puk do útočného pásma a posílal ho před branku na najíždějícího Coutiruera. Vracející se hráč Caroliny sice do přihrávky vložil hůl, ovšem kotouč si před Darlingem našel MICHAEL RAFFL a pohotově ho poslal k pravé tyčce z pohledu gólmana Canes. Bez asistence.
    13:45 Klas DAHLBECK - 0:1
     
    13:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Jeff Skinner mezi kruhy přenechal šikovnou zadovkou puk KLASOVI DAHLBECKOVI, který zamířil zápěstím nad lapačku Briana Elliotta. Asistence: Jeff Skinner a Derek Ryan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. M. Raffl, 35. Provorov (Couturier, Gostisbehere), 51. Giroux (Couturier, Gostisbehere), 55. Voráček (Patrick, Gudas) – 14. Dahlbeck (Skinner, D. Ryan), 15. Aho (Zykov, T. Teräväinen), 54. J. Staal (Williams, McKeown)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Mrázek) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Sanheim, Gudas, Manning – M. Raffl, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Filppula, Konecny – Read, Lehterä, Laughton.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Dahlbeck, Slavin, T. van Riemsdyk, Hanifin, McKeown, H. Fleury – Williams (A), J. Staal (C), B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner (A) – T. Teräväinen, Aho, Zykov – Stempniak, D. Ryan, Nordström.

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Alphonso, Nansen

    Diváci: 20001
    bahis siteleri