New Jersey – Toronto 2:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:3 (kon.)
Washington – Nashville 3:4 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Florida – Boston 3:2 (kon.)
Detroit – Montreal 3:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Edmonton – Vegas 4:3 (kon.)
Vancouver – Arizona 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Minnesota 5:4 (po pr.) | San Jose – Colorado 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 06.04.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Radko Gudas posunul puk do středního pásma, kde ho protečoval až za branku soupeře Couturier. Je zřejmě jasno!
     
    58:31
    Branka hostí je už prázdná!
     
    56:58
    Brian Elliott působí po dvouměsíční pauze velmi nejistě! Teď málem Carolině pomohl další hrubkou. Justin Williams na něj vystřelil ze středního pásma a gólman Flyers vůbec netušil, kde má puk. Ten mu navíc ještě před odpískáním vypadl z výstroje a domácí fanoušci si jistě oddechli, že toho dojíždějící hráči Canes nevyužili.
     
    54:55
    Brian Elliott napravil chybu při třetím gólu hostí! Střela Haydna Fleuryho byla těsně před ním tečována, ale Elliott dokázal reflexivně zasáhnout.
    54:15 Jakub VORÁČEK - 4:3
     
    54:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracené vedení rychle zpět! Postaral se o to JAKUB VORÁČEK, který vypálil z pravé strany přes obránce Hanifina a trefil se nad levé rameno brankáře Darlinga. Krásná střela českého útočníka – 4:3. Asistence: Nolan Patrick a Radko Gudas.
    53:41 Jordan STAAL - 3:3
     
    53:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle si Brian Elliott za rámeček nedá! JORDAN STAAL nahodil puk na branku z rohu kluziště a kotouč nějakým způsobem propadl až za záda domácího gólmana. Hokejisté Caroliny tedy srovnávají na 3:3. Asistence: Justin Williams a Roland McKeown.
     
    52:28
    Hosté si teď vytvořili zajímavý tlak. Elliott se dokonce po sérii zákroků ocitl mimo svou klec, ale Canes toho nedokázali využít. Brankář Letců si pak poradil i se snahou Skinnera rychle obkroužit jeho klec a zasunout puk za čáru.
    50:18 Claude GIROUX - 3:2
     
    50:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    CLAUDE GIROUX přibližuje Flyers k vítězství v zápase i k postupu do play-off! Skvělou práci odvedl Sean Couturier, jenž dokázal zkrotit těžký puk a poté ho předložil mezi kruhy svému kapitánovi. Giroux si chytře počkal a polovysokou střelu namířil mimo dosah lapačky a levého betonu brankáře Darlinga. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
     
    41:24
    Málem zaváhání Briana Elliotta! Moc nescházelo a Elias Lindholm mu vypíchl kotouč z hole.
     
    37:18
    Michael Raffl to zkoušel z bezprostřední blízkosti z otočky! Puk směřoval do protipohybu Darlinga, ale ten si ve spolupráci s obranou poradil!
     
    36:20
    Na pravém křídle se dostal k puku rozjetý Travis Konecny. Jeho ránu škrtnul Darling levým ramenem a to stačilo k tomu, aby kotouč minul jeho klec!
    34:56 Ivan PROVOROV - 2:2
     
    34:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď se naopak IVAN PROVOROV raduje! Sean Couturier nahrál z rohu puk před branku, kam si najel právě ruský bek, který nadvakrát protlačil puk přes pravý beton Darlinga do sítě. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
     
    31:48
    Domácí se dostali pod velký tlak, ze kterého vyplynula vysoká hůl Jakuba Voráčka! Po reklamní přestávce začne přesilovka Canes.
     
    31:08
    Sebastian Aho měl na holi třetí gól Caroliny! Bekhendovou kličkou už obehrál brankáře Elliotta, ale poslal puk vedle tyčky!
     
    29:57
    Do křížku se dostali Jeff Skinner a Brandon Manning. Oba hráči jsou vyloučeni a hrát se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:47
    Nolan Patrick našel zpoza branky volného Jakuba Voráčka. Ten ale Darlinga nepřekonal!
    25:41 Jori Lehterä trefil z dorážky tyčku.
     
    25:41
    Po nahození Radka Gudase se dostal k dorážce Jori Lehterä a Darlinga už podruhé v utkání zachraňuje tyčka!
     
    22:39
    Jeff Skinner se dostal za záda obránců Flyers. V tísni však nedokázal zasunout puk za Elliotta!
     
    21:43
    Phillip Di Giuseppe střílel z vrcholu levého kruhu a Elliott puk vyrazil jen před sebe. Naštěstí pro domácí se ke kotouči před odkrytou brankou nedostal nikdo z hráčů Caroliny.
     
    16:54
    Darling měl teď i štěstí! Dělovku Ivana Provorova totiž zastavila tyčka.
    14:52 Sebastian AHO - 1:2
     
    14:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět jen 14 sekund po Rafflově trefě! Střela Valentina Zykova sice nebyla přesná, ale volného puku se za brankou ujal SEBASTIAN AHO, rychle se s ním vytočil před brankoviště a svůj bekhendový pokus z nulového úhlu odrazil o záda brankáře Elliotta do sítě – 1:2. Asistence: Valentin Zykov a Teuvo Teräväinen.
    14:38 Michael RAFFL - 1:1
     
    14:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Claude Giroux vyvezl po levém křídle puk do útočného pásma a posílal ho před branku na najíždějícího Coutiruera. Vracející se hráč Caroliny sice do přihrávky vložil hůl, ovšem kotouč si před Darlingem našel MICHAEL RAFFL a pohotově ho poslal k pravé tyčce z pohledu gólmana Canes. Bez asistence.
     
    14:12
    A už to mohlo výt o dvě branky! Brock McGinn najížděl sám na Elliotta, který jeho zakončení lapačkou vytěsnil!
    13:45 Klas DAHLBECK - 0:1
     
    13:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Jeff Skinner mezi kruhy přenechal šikovnou zadovkou puk KLASOVI DAHLBECKOVI, který zamířil zápěstím nad lapačku Briana Elliotta. Asistence: Jeff Skinner a Derek Ryan.
     
    13:32
    Od modré čáry střílel Sanheim a letící kotouč byl ještě před Darlingem tečován. Skončil ale za brankou.
     
    11:53
    Nakonec se bude hrát 4 na 4. Brock McGinn totiž podle rozhodčích upadl příliš ochotně a také se nevyhnul trestu.
     
    11:53
    Travis Konecny je vyloučen za zbytečné podražení ve středním pásmu. Carolina si zahraje přesilovou hru!
     
    11:46
    Před Darlingem zůstal úplně volný Wayne Simmonds, který ale trefil jen brankáře Hurricanes! Ten pak vytěsnil mimo svou klec i střelu Gostisbehera.
     
    04:42
    Další příležitost měl Travis Konecny! Ten byl po Voráčkově nahrávce ale příliš blízko klečícímu Darlingovi a tak poslal puk jen do jeho betonů.
     
    04:15
    Nolan Patrick táhl domácí přečíslení 2 na 1. Jediný obránce Canes si dobře pokryl najíždějícího hráče a Patrick tak vypálil. Zamířil nad břevno!
     
    01:44
    Gólová šance Flyers! Travis Konecny našel pěkným pasem Wayna Simmondse, který byl sice před Darlingem, ale ve velké rychlosti svou kličku nedotáhl do konce.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. M. Raffl, 35. Provorov (Couturier, Gostisbehere), 51. Giroux (Couturier, Gostisbehere), 55. Voráček (Patrick, Gudas) – 14. Dahlbeck (Skinner, D. Ryan), 15. Aho (Zykov, T. Teräväinen), 54. J. Staal (Williams, McKeown)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Mrázek) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Sanheim, Gudas, Manning – M. Raffl, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Filppula, Konecny – Read, Lehterä, Laughton.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Dahlbeck, Slavin, T. van Riemsdyk, Hanifin, McKeown, H. Fleury – Williams (A), J. Staal (C), B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner (A) – T. Teräväinen, Aho, Zykov – Stempniak, D. Ryan, Nordström.

    Rozhodčí: Kozari, Rehman – Alphonso, Nansen

    Diváci: 20001
    bahis siteleri