Kaloudova 11 – Dream team Zbrojovky Brno 7:9 (kon.)
konec
Kaloudova 11
7:9 (3:4)
Dream team Zbrojovky Brno
Sobota 02.06.2018, 18:00 • Srbská, Brno • Fotbalové utkání hvězd
     
    83
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! MAREK STŘEŠTÍK si poradil se dvěma obránci a nedal brankáři soupeře žádnou šanci!
     
    80
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! PETR ŠVANCARA vyslal střelu podél nohy Fryštáka a potvrzuje svou neskutečnou fazónu!
     
    79
    Hlavní sudí Kocián je vyloučen!Místo něho se nyní staví pomezní, tedy švagr pana Švancary.
     
    78
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! Tentokrát to provedl BONY WILFRIED skvěle! Ještě že tak, na další pokusy by již čas nejspíš nezbyl.
     
    77
    Wilfried nedal! Penalta se ovšem bude opakovat.
     
    76
    Odpískána ruka a penalta! Na plac míří Bony Wilfried!
     
    69
    Skalák to zkoušel pohlednou patičkou, Fryšták ale záměr odhadl.
     
    67
    Podle naprosto každého na tomto stadionu se měla kopat penalta! Rozhodčí byl ale jiného názoru a udělil Oklešťkovi žlutou kartu.
     
    64
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! JAKUB MAREŠ hlavičkou dopravil míč do sítě a odpověděl tak nejlépe Švancarovi, který si ho kvůli špatné produktivitě dobíral.
     
    61
    Došek hlavou trefuje levou tyč! Přes to zůstávají jeho spoluhráči o míče.
     
    59
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! A je tu další hattrick! O něj se postaral střelou do levého rohu brány soupeře LUBOŠ KALOUDA.
     
    57
    Švagr Petra Švancary, který je dnes asistentem rozhodčího, zvedl nad hlavu praporek a ukončil akci soupeře.
     
    55
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! Kaloudova jedenáctka se blýskla opravdu excelentní kombinací, na jejíž konci stál JIŘÍ VALENTA a z voleje překonal Melichárka.
     
    54
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! BONY WILFRIED zkušeně poslal míč proti pohybu Melichárka a potvrdil své kvality.
     
    53
    Penalta také na druhé straně hřiště! Na trávník kráčí Bony Wilfried!
     
    51
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! A PETR ŠVANCARA kompletuje hattrick! Brněnský útočník si zkušeně počkal na půli hřiště, odkud se rychlým krokem dostal až před bránu soupeře a přesně zakončil!
     
    49
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! Tu si vzal na starost PETR KŘIVÁNEK, který si počínal opravdu bravurně.
     
    47
    Je tu pokutový kop pro Brno!
     
    43
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! Fantastická akce po pravé straně byla zakončena LADISLAVEM KREJČÍM, jenž svou střelu umístil mimo dosah brněnského brankáře.
     
    40
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! Geniálně si počínal PETR ŠVANCARA, jehož lob byl opravdu krásný. Sice to byl jasný ofsajd, ale na to se historie ptát nebude.
     
    33
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! Skóre otáčí Skalák, který tak pořádně zvyšuje průměr brankáři Petrovi.
     
    32
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! Z ofsajdové pozice se prosadil LUKÁŠ MAREČEK, rozhodčí ale zůstává klidný.
     
    30
    Došek utíkal sám na bránu Kaloudovy jedenáctky, ten svou střelu mezi nohy brankáře soupeře ale v gól nepřeměnil.
     
    29
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! A z přímého volného kopu se prosadil znova LUBOŠ KALOUDA!
     
    27
    Po domluvě s videorozhodčím bylo rozhodnuto o tom, že si domácí obránce červenou kartu za svůj zákrok nezaslouží. Nutno říct, že tempo domluvy bylo opravdu světové.
     
    26
    A po nádherné voleji zvoní tyč za brankářem Petrem!
     
    24
    Tým Kaloudova 11 právě vstřelil branku! A na odpověď jsme nemuseli čekat příliš dlouho! LUBOŠ KALOUDA využil zaváhání brankáře a dopravil míč do prázdné brány.
     
    23
    Tým Dream team Zbrojovky Brno právě vstřelil branku! A o první branku dneška se postaral PETR ŠVANCARA, jehož střela na zadní tyč byla opravdu smrtící.
     
    5
    Jan Trousil se řítil sám na Radka Petra, toho ale lobem nepřekonal.
     
    4
    Jiří Skalák se pohledně uvolnil a přihrál do malého vápna, tam si ale Okleštěk nepočínal příliš zkušeně.
     
    2
    Parádní zákrok si připsal proti střele Trousila brankář soupeře.

    Michal Hladký

    Branky: 24. Kalouda, 29. Kalouda, 43. Krejčí, 54. Wilfried, 55. Valenta, 64. Mareš, 78. Wilfried – 23. Švancara, 32. Mareček, 33. Skalák, 40. Švancara, 49. Křivánek, 51. Švancara, 59. Kalouda, 80. Švancara, 83. Střeštík


    Kaloudova 11: Petr, Fryšták – Kúdela, Suchý, Janda, Mareš, Mičola, Valenta, Cihlář, Krejčí, Necid, Darida, Kušnír, Kladrubský, Vacek
    Dream team Zbrojovky Brno: Melichárek, Vlasák – Kalouda, Švancara, Siegl, Trousil, Holomek Pavel, Holomek Patrik, Dostálek, Pavlík, Zavadil, Skalák, Brabec, Polák, Střeštík, Zůbek, Kolomazník, Valnoha, Došek, Mareček, Okleštěk, Heinz
    bahis siteleri