Frölunda – Vienna Capitals 1:4 (kon.) | Skellefteå – Bolzano 2:1 (kon.) | Zug – Něman Grodno 2:3 (po pr.)
TPS – Malmö Redhawks 1:2 (kon.) | IFK Helsinky – Tychy 2:1 (kon.) | Aalborg – Zürich 1:2 (kon.)
Bern – Cardiff 3:2 (kon.) | Salzburg – Växjö 4:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Växjö Lakers
Sobota 08.09.2018, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:20.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Liga mistrů, nebo chcete-li Champions Hockey League je už v plném proudu a ode dneška jsou na programu další zápasy ve skupinách. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy EC Red Bull Salzburg (Rakousko) a Växjö Lakers (Švédsko).
     
    EC Red Bull Salzburg (Rakousko)

    Hokejisté domácího Salzburgu jsou v tabulce ve skupině G na druhém místě se ziskem šesti bodů. Salzburgští dokázali porazit dvakrát Cardiff – 5:2 a 4:2, poměrem 2:5 pak nestačili na svého dnešního soupeře. Švédské Växjö zvítězilo 5:2. Domácí by tak dnes na domácím ledě rádi prohru odčinili a pokusí se Lakers porážku oplatit. Nic jednoduchého je však nečeká.
     
    Växjö Lakers (Švédsko)

    Hosté na svém kontě mají totiž pouze tři body a jsou na třetí pozici ve stejné skupině. Dnes by rádi získali nejlépe všechny tři body, aby se vyhoupli mezi elitní dvojku. Hokejisté Växjö Lakers nestačili dvakrát na švýcarský Bern – 1:2 a 3:4, poradili si pouze se Salzburgem 5:2 a i dnes si na rakouský celek brousí zuby. Čeká nás další zajímavý zápas v hokejové Lize mistrů, tak si ho nenechte ujít.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Regner, Heinrich, Pallestrang, Rraymond, Trattnig (C), Viveiros, Jakubitzka – Hughes, Vandevelde (TS), Herburger – Harris, Duncan (A), Raffl (A) – Hochkofler, Schiechl, Huber – Gazley, Winkler, Baltram – Wappis

    Växjö Lakers: Andrén (Fasth) – Lundberg, Burström, Rahimi (A), Persson, Högberg, Andersson, Johansson, Bohm – Holmberg, Horák, Ortega (TS) – Shinnimin, Pesonen, Lundberg – Röndbjerg, Fröberg, Netterberg – Reddox (C), Josefsson (A), Carnbäck

    Rozhodčí: Snášel, Smetana – Seewald, Nothegger.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:32
    Hosté se dostali hned v úvodu zápasu do zakončení před domácí brankou, ale střela Holmberga zamířila jen vedle Michalkovy branky.
     
    00:49
    Brant Harris si sjel na pravý kruh, jeho přízemní projektil zastavila obrana hostujícího celku. Brankář Andrén pak uklidil puk pod sebe a hra je přerušena.
     
    01:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Ryan Duncan – 2 min., hákování).
     
    01:43
    Hosté se dostali do útočného pásma a už kombinují před domácí brankou v přesilové hře.
     
    01:47
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají. LINUS FRÖBERG projel kolem domácího brankáře a poté ho bekhendovou střelou překonal mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Niclas Burström.
    01:47 Linus FRÖBERG - 0:1
     
    03:09
    Domácí se snažili o kombinaci před hostující brankou, která by mohla vést k vyrovnání. Ovšem hostující brankář byl proti.
     
    03:47
    Do samostatného úniku se dostal Thomas Raffl, ovšem jeho střela z pravé strany nechala vyniknout Andréna, který vytasil další přesný zákrok.
     
    05:12
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Dominique Heinrich – 2 min., podrážení).
     
    05:58
    Hosté se dlouho drželi v pásmu domácích, ale přesilovka se jim zatím nedaří. Následně pak se domácí celek osvobozuje vyhozením puku přes celé kluziště.
     
    06:33
    Hosté neudrželi puk na modré čáře a ten se ocitl ve středním pásmu, které tak musí opustit i hráči Växjö.
     
    07:13
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    07:43
    Vandevelde potáhl puk podél levého mantinelu, dostal se až do útočné třetiny, ale tam hráči Salzburgu o puk přišli. Rázem se tak musejí vracet zase zpátky do obrany.
     
    08:30
    Nyní se zaskvěl Viktor Andrén, jenž zastavil střelu Trattniga, jenž na něho pálil z levé strany. Hra je přerušena a následuje komerční přestávka.
     
    08:55
    Hochkofler se otočil na levém kruhu a poté poslal puk před branku pro Trattniga, ten však svou přízemní střelou brankáře Andréna nijak zvlášť neohrozil.
     
    09:21
    Roman Horák proskočil do útočného pásma a v momentě přihrávky mu kotouč sebral obránce domácích, který tak vytáhl akci na druhou stranu.
     
    10:11
    Salzburgští začínají více vystrkovat růžky a znovu se dostali do šance. Thomas Raffl svůj druhý pokus v utkání poslal jen vysoko nad branku hostů.
     
    10:57
    Vandevelde v rohu kluziště v útočném pásmu vybojoval kotouč a jeho tým tak může zaútočit.
     
    11:26
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers (Daniel Rahimi – 2 min., podrážení).
     
    11:44
    Domácí mají šanci srovnat v přesilové hře, kterou jim nabídl hostující Rahimi. Ovšem hosté se brzy osvobodili a poslali puk až před Michaleka.
     
    12:12
    A další vyhození kotouče hosty přes celé kluziště. Domácí celek tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    12:40
    Domácí se vrátili zpět, od modré čáry střílel Heinrich, ale střela byla sražena hostující obranou mimo tři tyče. A je tu i další osvobození Växjö.
     
    13:26
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    14:03
    Další slibná akce se rodila na straně Salzburgu, ovšem obrana hostů dokázala znovu zakročit a nedopustila, aby se hráči Red Bullu dostali do zakončení.
     
    14:35
    Dominique Heinrich se natlačil do útočného pásma, tam mu ale puk odskočil z hokejky a ke střele se nedostal. Poté ho sebrali hráči Lakers a mají ho zatím pod kontrolou.
     
    15:24
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers (Brendan Shinnimin – 2 min., sekání).
     
    15:24
    Komerční přestávka.
     
    15:27
    Hosté se hned dokázali osvobodit a hráči Salzburgu tak zakládají akci z vlastní obranné třetiny. Nyní jsou už v útočném pásmu a kombinují před Andrénem.
     
    16:07
    Na levém kruhu se k pořádné střele napřáhl Ryan Duncan, Viktor Andrén si připsal další zákrok lapačkou a hned na to osvobozuje svůj tým, když poslal puk až před salzburgskou branku.
     
    17:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí také využívají svou přesilovou hru, když se z levého kruhu dokázal prudkou střelou prosadit DUSTIN GAZLEY. Ten prostřelil Andréna nad jeho levou rukou a poslal puk za jeho záda – 1:1. Asistence: Robert Raymond.
    17:01 Dustin GAZLEY - 1:1
     
    17:47
    Hosté se hned vrhli do další útočné akce a snažili se strhnout vedení znovu na svou stranu, ovšem bezúspěšně. Hru na druhou stranu tak otáčejí zase domácí hráči.
     
    18:19
    Herburger si nabruslil na pravý kruh, odkud vyslal střelu na hostující branku. S tou si ale poradil brankář Andrén.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:32
    Domácí zatlačili svého soupeře v jeho obranném pásmu a na Andréna šla další střela. Ovšem znovu dobře zapracovala obrana Lakers.
     
    19:55
    Na druhé straně to ještě zkusili hráči Växjö, ale střela Johanssona skončila jen na zadním mantinelu a už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní se velmi brzy do vedení dostali hosté, když Linus Fröberg využil početní výhodu. To se ale podařilo i domácímu celku. Dustin Gazley se taktéž trefil v přesilové hře a srovnal s hosty krok. Do konce první části hry se už skóre neměnilo a do kabin tak šly oba celky za nerozhodného stavu. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 21:08.
     
    Střely na branku: 8 – 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Domácí hráči se hned dostali do útoku a operovali zblízka před brankou Växjö. Ale obrana hostů dokázala akci Salzburgu zastavit.
     
    20:46
    Na druhé straně se ke střele dostal Persson, ale jeho střela byla hodně nepřesná a skončila vedle domácí branky.
     
    21:26
    Martin Lundberg si na pravém kruhu narovnal puk a poté se chystal ke střele. Pouze ale promáchl a to byla voda na mlýn pro domácí tým. Ten se utrhl a je znovu v útočném pásmu.
     
    22:29
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje před branku Michalka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:48
    Pontus Netterberg tečoval střelu od modré čáry těsně před Michalkem, ale ten včas sklapl své betony a podržel svůj tým.
     
    22:56
    Austin Ortega si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho pokus po zemi zastavila obrana Salzburgu. Ta se poté snažila poslat puk do středního pásma, to se však nepovedlo. Následně pak se u mantinelu strhl souboj o kotouč.
     
    23:35
    Další zakázané uvolnění domácích a znovu se tak hra stěhuje před jejich branku. Znovu se tak bude vhazovat před Michalkem, konkrétně po jeho levé ruce.
     
    23:52
    Domácí špatně zpracovali kotouč ve středním pásmu a hosté toho využili k průniku do útočné třetiny. Nakonec i z toho sešlo.
     
    24:27
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Dustin Gazley – 2 min., podrážení).
     
    24:36
    Lakers vyhráli vhazování v útočném pásmu, Roman Horák poté dostával přihrávku od Ortegy, ale nakonec se hosté sami vykázali do středního pásma.
     
    24:55
    Roman Horák dostal nabito na pravý kruh, odkud dělovkou trefil spojnici domácí branky. Velká šance hostů na vedoucí branku tak skončila zmarem.
     
    25:26
    A znovu Roman Horák v šanci před domácí brankou, tentokráte trefil na druhé straně boční síťku branky Michaleka. Domácí se poté dokázali osvobodit.
     
    26:15
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra hostů. PONTUS NETTERBERG se napřáhl na modré čáře a odtud pak propálil domácího brankáře Michalka, který na puk nedosáhl – 1:2. Bez asistence.
    26:15 Pontus NETTERBERG - 1:2
     
    26:57
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před Andréna. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Domácí tak získali útočné pásmo.
     
    27:12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči bleskově znovu vyrovnávají. BRANT HARRIS se dobře uvolnil a ač byl tísněn obráncem hostů, z prostoru mezi kruhy svou střelou prostřelil Andréna mezi jeho betony a i ten musí podruhé lovit puk ze své sítě – 2:2. Asistence: Layne Viveiros a Ryan Duncan.
    27:12 Brant HARRIS - 2:2
     
    28:59
    Viktor Andrén čelil další střele domácích, ale dokázal celou situaci ustát. Domácí mají navíc ponechanou výhodu a pokud nevstřelí branku, bude se vylučovat.
     
    29:22
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers (Daniel Rahimi – 2 min., podrážení).
     
    29:39
    Domácí mají velkou šanci dostat se v utkání poprvé do vedení. Mají k dispozici přesilovou hru a už kombinují před hostující klecí.
     
    30:03
    Kotouč po střele domácích zůstal u brankoviště a Shinnimin tak zachránil svůj tým od pohromy, neboť na poslední chvíli puk odpálil na druhou stranu!
     
    30:47
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v přesilové hře a domácí strhávají vedení na svou stranu. Hosté propadli v obraně a Raymond šikovně poslal kotouč najíždějícímu RAPHAELU HERBURGEROVI, který poté nejprve naznačil střelu a poté poslal kotouč mezi betony Andréna – 3:2. Dokonale ho tak nachytal. Asistence: Robert Raymond.
    30:47 Raphael HERBURGER - 3:2
     
    32:14
    Nyní jsou to hosté, kdo musí dohánět své manko a už jsou v pásmu domácích, kde pálil Burström a jeho rána skončila na hokejce domácího brankáře Michalka.
     
    33:18
    Tlak hostů utnulo vyhození kotouče do středního pásma a útočit tak mohou znovu domácí. Ti jsou na koni a do útoku je ženou hlasivkami i fanoušci.
     
    34:27
    Hráči švédského celku znovu špatně rozehráli puk ve středním pásmu a domácí toho využili k další útočné akci. Hosté se tak museli mít zase na pozoru.
     
    34:27
    Následuje další komerční pauza.
     
    34:52
    Roman Horák pálil na domácí branku a Michalek znovu zakročil. Připsal si tak další přesný zákrok a udržel těsné vedení svého celku.
     
    35:17
    Netterberg střílel z prostoru mezi kruhy, obrana však dokázala zakročit. Hned na to hru na druhou stranu otáčejí zase hráči Salzburgu.
     
    36:19
    Thomas Raffl vyslal z levé strany jedovatou střelu, poté ve skrumáži dostali domácí hráči puk za Andrénova záda, ovšem sudí hru přerušili. Zřejmě pro postavení útočícího hráče v brankovišti a branka nemůže platit.
     
    37:13
    A znovu se do útoku dostali hosté, jenže nic před domácí brankou nevymysleli a rázem se sami vykázali z útočného pásma.
     
    37:52
    Holmberg ztratil puk na modré čáře a následoval další únik domácích před branku hostů. Pro hosty to dobře dopadlo, obrana dokázala včas zakročit.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Druhá třetina se už dohrává, puk mají na svých hokejkách hosté a ještě to zkusí před domácí brankou.
     
    39:55
    Jenže nic z toho nebylo a do rychlé akce šli domácí. Střela Duncana nechala vyniknout Andréna, jenž sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní jsme viděli tři branky. Hosté se nejprve dostali znovu do vedení, ovšem domácí rychle dokázali srovnat. Nakonec i po dobrém výkonu strhli vedení na svou stranu a po druhé třetině jdou do kabin s lepší náladou, než hosté. Každopádně nás ještě čeká zajímavá třetí část hry, která začne přibližně ve 22:00.
     
    Střely na branku: 14 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Jdeme do třetí třetiny. Hosté mají dvacet minut na to, aby s utkáním něco udělali. A rozhodně se dá očekávat jejich velký tlak.
     
    40:26
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Dominique Heinrich – 2 min., sekání).
     
    40:54
    A nyní k tomu mají velmi ideální možnost. Budou hrát přesilovou hru.
     
    41:19
    Domácí se dokázali dostat ke kotouči a poslali ho až před hostující klec. První minutu oslabení tak mají za sebou.
     
    42:03
    Další osvobození domácích a kotouč letí znovu až k Andrénovi. Hráči Salzburgu tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    42:26
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    42:39
    Domácí ustáli oslabení a už jsou kompletní. Mohou tak založit další akci a už jsou na kotouči. Jenže v útočném pásmu se ke střele nedostali a hosté rychle otáčejí hru.
     
    43:17
    Roman Horák pálil z mezikruží a byl ve velké šanci. Jen díky pohotovému zákroku Michalka, který zlikvidoval tutovku českého útočníka, není vyrovnáno!
     
    43:43
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Ryan Duncan – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Växjö Lakers (Erik Josefsson – 2 min., krosček).
     
    44:42
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách a u puku jsou hosté, kteří už míří do útočného pásma. A opět se dá očekávat jejich tlak před brankou Red Bullu.
     
    45:43
    Oba celky jsou už kompletní.
     
    46:25
    Brandan Shinnimin se dostal do zakončení, jenže jeho pokus zastavila domácí obrana a stále tak domácí celek drží těsné vedení.
     
    46:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:11
    Švédský celek se dopustil zakázaného uvolnění a hra se stěhuje zpět před Viktora Andréna. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    47:22
    Högberg vytáhl puk z obranné třetiny, ale hosté se poté nedokázali dostat do útočného pásma. Vyšlo jim to až na podruhé a střílel Ortega, Michalek byl na svém místě.
     
    48:09
    Rahimi nahodil puk do útočného pásma a Växjö odchází střídat kompletní pětici hráčů. U puku tak jsou domácí a směřují před hostující klec.
     
    48:56
    Pesonen se uvolnil a dostal se do zakončení před domácí brankou, ovšem další dobrý zákrok si připsal Michalek, jenž tak opět podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    49:32
    Hosté zatím marně buší na domácí vrata. Hráči Redbullu jsou hodně aktivní a zároveň se snaží i zodpovědně bránit. To se jim daří a nyní poslali puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    50:05
    Po aktivním napadání hostů se nyní domácí odhodlali poslat puk na zakázané uvolnění. Bude se tak vhazovat opět před Michalkem, po jeho levé ruce.
     
    50:43
    Hráči Salzburgu se stále snaží držet puk co nejdále od své branky. Nyní se bude vhazovat ve středním pásmu po tom, co sudí ztratili kotouč z dohledu.
     
    51:17
    Domácí dobře kryjí už střední pásmo. Hosté tak mají těžší pozici pro přechod do útoku. Obránci Salzburgu jim stále motají hlavy. A sami nyní zakládají další útok.
     
    51:45
    Andrén musel znovu zasahovat proti domácí střele a hned na to raději také hru přerušil. Vhazovat se bude před ním, ale až po komerční přestávce, která právě následuje.
     
    52:19
    Potlesk nyní sklidili domácí hráči za další dobrý počin v obranném pásmu. Hosté si zatím neví rady, jak na zodpovědně bránící domácí celek.
     
    52:59
    A znovu vyhodili hráči Salzburgu puk do středního pásma, kam za ním spěchali hosté. Poté se dostali znovu před domácí branku, kde však nic nevymysleli.
     
    53:32
    Souboj o puk za hostující brankou vyhráli domácí hráči, z levé strany pak střílel Hochkofler, ale jeho pokus skončil jen vysoko nad brankou Växjö.
     
    54:19
    Hra se dlouho nepozastavila a sledujeme tak aktivně hrající oba celky. Hosté ale nemohou stále najít recept na to, jak se na delší dobu uhnízdit v domácím teritoriu.
     
    55:14
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Dustin Gazley – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:28
    Domácí se dokázali osvobodit a sami poté ve vlastním oslabení drželi chvilku útočné pásmo. Ale nakonec se museli vracet zpátky, neboť do akce jdou hosté.
     
    56:00
    Do akce nyní jde videorozhodčí. Hosté se dostali do zakončení a puk skončil za zády Michalka, sudí však rozpažili. Uvidíme, jaký verdikt vydají po zhlédnutí videa.
     
    56:00
    Puk totiž po střele Austina Ortegy zůstal u pravé tyčky Michalka a zřejmě i pouze na brankové čáře. Takže to vypadá, že celým objemem za čárou nebyl. A to sudí zkoumají na videu.
     
    56:00
    Je to jasné, oba hlavní čeští rozhodčí rozpažují a správně viděli, že kotouč za brankovou čárou nebyl.
     
    56:37
    Znovu se hosté natlačili do útočného pásma a před brankou domácích pak došlo k menší potyčce mezi oběma tábory, vypadá to však, že sudí vše vyřešili domluvou a vylučovat se nebude.
     
    56:53
    Hosté se sami připravili o útočnou třetinu, Shinnimin neudržel puk na modré čáře a hráči Växjö musí teritorium domácích opustit.
     
    57:36
    Švédský celek zamkl svého soupeře v pásmu a už roztáčí kolotoč. Snad všichni hráči Red Bullu brání prostor před Michalkovou brankou a zatím se jim to nadmíru daří. Kotouč je už ve středním pásmu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:28
    Hostující branka je prázdná, hráči Växjö to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:28
    Lavička švédského celku si vyžádala oddechový čas.
     
    58:50
    Ortega vystřelil na Michalka, který toho moc neviděl. Poté obrana domácích zachytila puk a poslala ho do středního pásma. Nakonec ho Hughes nedojel a je z toho zakázané uvolnění.
     
    59:08
    Domácí vyhodili puk znovu až před branku hostů a je z toho další zakázané uvolnění. Vhazování proběhne po levici Michalka.
     
    59:25
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Tah bez brankáře hostům dokonale vyšel a je vyrovnáno. K odraženému kotouči od zadního mantinelu se dostal na levé straně LINUS FRÖBERG, který uklidil puk do kousíčku odkryté domácí klece – 3:3. Asistence: Joel Persson.
    59:25 Linus FRÖBERG - 3:3
     
    59:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    No to jsou věci. Když už to vypadalo, že zápas dojde do prodloužení, tak pouhých šestnáct vteřin před vypršením třetí třetiny skóruje do odkryté klece RYAN DUNCAN a zřejmě tak rozhoduje o třech bodech pro svůj tým. Asistence: Thomas Raffl a Brant Harris.
    59:44 Ryan DUNCAN - 4:3
     
    59:50
    Hosté jsou znovu bez brankáře, už to ale asi nestihnou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Sledovali jsme parádní utkání, které už už směřovalo po vyrovnání Växjö do prodloužení. Ovšem šestnáct vteřin před koncem třetí třetiny rozhodl o tříbodové výhře Red Bullu Duncan a hosté ze Švédska to k postupu dále budou mít už hodně těžké. Naopak domácí jsou stále ve hře.
     
    Střely na branku: 18 – 18
     
    Utkání sledovalo 1 480 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:49:41)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Gazley (Raymond), 28. Harris (Viveiros, Duncan), 31. Herburger (Raymond), 60. Duncan (Raffl, Harris) – 2. Fröberg (Burström), 27. Netterberg, 60. Fröberg (Persson)


    EC Red Bull Salzburg: Michalek (Herzog) – Regner, Heinrich, Pallestrang, Rraymond, Trattnig (C), Viveiros, Jakubitzka – Hughes, Vandevelde (TS), Herburger – Harris, Duncan (A), Raffl (A) – Hochkofler, Schiechl, Huber – Gazley, Winkler, Baltram – Wappis
    Växjö Lakers: Andrén (Fasth) – Lundberg, Burström, Rahimi (A), Persson, Högberg, Andersson, Johansson, Bohm – Holmberg, Horák, Ortega (TS) – Shinnimin, Pesonen, Lundberg – Röndbjerg, Fröberg, Netterberg – Reddox (C), Josefsson (A), Carnbäck

    Rozhodčí: Snášel, Smetana – Seewald, Nothegger

    Diváci: 1 480
    bahis siteleri