Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 2:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Riga – Nižněkamsk 2:0 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 5:4 (2:1 po s.n.) | Jokerit – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Soči – Kazaň 3:1 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
Dynamo Moskva
Středa 26.12.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:18 Vadim ŠIPAČOV - 3:4
     
    63:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla velmi hezká branka v podání VADIMA ŠIPAČOVA, který se elegantně obtočil kolem hráče Jokeritu a ještě pěkněji pak dokázal před brankou zakončit pod horní tyčku. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    54:02 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:3
     
    54:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo nakonec v samotném závěru přesilové hry srovnává krok, kdy po dlouhé kombinaci přece jen Šipačov svou dobrou přihrávkou našel DMITRIJE KAGARLICKIÉHO, který zavěsil do branky. Asistence: Vadim Šipačov.
    50:30 John NORMAN - 3:2
     
    50:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tlak domácích přináší zasloužené ovoce a Manninen z pravé strany poslal přihrávku přes celé brankoviště, kde si z levé strany najel JOHN NORMAN a ten neměl problémy zavěsit puk do branky. Asistence: Sakari Manninen a Kristian Vesalainen.
    37:32 Sakari MANNINEN - 2:2
     
    37:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Jokerit využívá, SAKARI MANNINEN dostal hezky puk na pravou stranu, kde byl sám a zakončuje přesně k pravé tyči, kdy se Bočarov nestihl včas přesunout. Asistence: Kristian Vesalainen a Brian O'Neill.
    32:17 Viktor LÖÖV - 1:2
     
    32:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tu snižující branka, kdy VIKTOR LÖÖV vystřelil od modré branky, Bočarov sice na puk sáhnul, ale i tak nakonec skrze něj propadl do branky a domácí s trochou štěstí snižují náskok svého soka. Bez asistence.
    24:18 Dmitrij MOJSEJEV - 0:2
     
    24:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jokerit propadl ve středním pásmu a DMITRIJ MOJSEJEV si počkal na puk u modré čáry a z levé strany prostřeluje Zapolského v brance. Asistence: Andrej An. Mironov.
    02:45 Miks INDRAŠIS - 0:1
     
    02:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Z protiútoku je tu první branka zápasu, kdy MIKS INDRAŠIS dostal na střed kluziště přihrávku od mantinelu a z první prostřeluje brankáře Jokeritu v brance. Asistence: Ruslan Karlin.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 33. Lööv, 38. Manninen (Vesalainen, O'Neill), 51. Norman (Manninen, Vesalainen) – 3. Indrašis (Karlin), 25. Mojsejev (Mironov), 55. Kagarlickij (Šipačov), 64. Šipačov (Kagarlickij)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Kivistö, Lepistö, Stollery, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Lööv – O'Neill, Norman, Vesalainen – Joensuu, Manninen, Nicklas Jensen – Moses, Platt, Pihlström – Niemi, H. Ikonen, Wärn.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Pepeljajev, Pribylskij, Koivisto, Menšikov, Hietanen, Mironov, I. Nikulin, Volkov – Indrašis, Pankratov, Brjukvin – I. Makarov, Igumnov, Mozer – V. Kuljomin, Mojsejev, Šipačov – Tarasov, Kagarlickij, Karlin.

    Rozhodčí: D. Bondar, A. Sergejev – A. Sadovnikov, I. Sazonov
    bahis siteleri