Toronto – Colorado 3:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 7:4 (kon.) | Washington – St. Louis 1:4 (kon.)
New Jersey – Chicago 8:5 (kon.) | Boston – Montreal 2:3 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 7:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
7:2 (3:2, 2:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Úterý 15.01.2019, 03:08 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:16 Leon DRAISAITL - 7:2
     
    45:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně rychlé využití přesilovky! Mcdavid pronikl do útočného pásma, jeho střelu ale Ullmark vyrazil. Puk se dostal k LEONU DRAISAITLOVI, jenž se z dorážky nemýlil. Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.
    43:50 Milan LUCIC - 6:2
     
    43:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MILAN LUCIC vsítil svůj druhý gól v utkání. Po zisku puku vyrazil do přečíslení, ale nakonec se rozhodl střílet sám a Ullmarkovi jeho zakončení propadlo kolem pravého betonu do branky. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Adam Larsson.
    24:49 Milan LUCIC - 5:2
     
    24:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže tlak Edmontonu přináší své ovoce. Agresivní forčeking MILANA LUCICE, jenž zachytil u modré čáry rozehrávku soupeře, zmocnil se puku a po sjetí mezi kruhy, nikým nebráněn, prostřelil Huttona. Bez asistence.
    20:24 Connor MCDAVID - 4:2
     
    20:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup domácích do druhé třetiny. CONNOR MCDAVID vybojoval puk na vlastní modré čáře a sám si přebruslil přes celé kluziště až před Huttona, jehož po překonal rychlou střelou mezi betony. Bez asistence.
    08:57 Evan RODRIGUES - 3:2
     
    08:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Skvělý forčeking Buffala, které získalo v útočném pásmu puk. Ten doputoval až mezi kruhy k EVANU RODRIGUESOVI, jenž střelou o levou tyčku snižuje na 2:3. Asistence: Vladimír Sobotka, Rasmus Ristolainen.
    04:28 Zack KASSIAN - 3:1
     
    04:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Brankář Hutton rozhodně nemá svůj den. ZACK KASSIAN vsítil svůj druhý gól v utkání, když spolu s Riederem ujel do rychlého protiútoku a využil jeho přesné přihrávky před brankoviště, odkud zakončil do odkryté klece. Asistence: Tobias Rieder.
    03:23 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:1
     
    03:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neskutečná přestřelka. Další gól v brance Buffala. RYAN NUGENT-HOPKINS před brankovištěm tečoval střelu Jonese od modré čáry. Asistence:
    02:33 Zack KASSIAN - 1:1
     
    02:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Lepší odpověď si hráči Edmontonu ani přát nemohli. Rychlý průjezd skrz střední pásmo přetavil Brodziak v přihrávku na modrou čáru, odkud ZACK KASSIAN poslal skákající střelu na Huttona, jemuž kotouč proskočil mezi betony. Asistence: Kyle Brodziak, Tobias Rieder.
    01:00 Conor SHEARY - 0:1
     
    01:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový začátek. Edmonton sice dostal puk ze svého pásma, ale hosté se velmi rychle vrátili. CONNOR SHEARY, jenž najížděl do pásma podél mantinelu, poslal z levého kruhu prudký puk směrem na Koskinena, jemuž puk smolně propadl za záda. Asistence: Casey Mittelstadt, Rasmus Dahlin.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Kassian (Brodziak, Rieder), 4. Nugent-Hopkins (Jones), 5. Kassian (Rieder), 21. McDavid, 25. Lucic, 44. Lucic (Nugent-Hopkins, A. Larsson), 46. Draisaitl (McDavid, Nurse) – 1. Sheary (Mittelstadt, Dahlin), 9. Rodrigues (Sobotka, Ristolainen)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – K. Russell, Nurse, A. Larsson, Jones, Benning, Manning – Rattie, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, Lucic – Puljujärvi, Brodziak, Spooner – Kassian, Khaira, Rieder.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (25. Ullmark) – Bogosian, Dahlin, Ristolainen, McCabe, Beaulieu, Scandella – S. Reinhart, Eichel, Skinner – T. Thompson, Mittelstadt, Sheary – Pominville, Rodrigues, Sobotka – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Dwyer, Anderson – Gawryletz, Devorski
    bahis siteleri