Vladivostok – Jokerit 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:5 (3:2, 1:3, 0:0)
Spartak Moskva
Úterý 15.01.2019, 14:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Teď už jsou domácí v šesti, ale museli se s pukem vrátit do středního pásma, což je připravilo o několik cenných vteřin.
    35:10 Anatolij NIKONCEV - 4:5
     
    35:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, Moskvané se v oslabení znovu dostávají do vedení! Valk připravil střelu od modré Dietzovi, který při golfáku zlomil hokejku. Grigorev vyhodil puk až na Hrachovinu, který ho zastavil na hokejce a bez cizího přičinění spadl na zem. Volný kotouč si tak vzal ANATOLIJ NIKONCEV a zasunul jej do prázdné branky. To je hodně nešťastný start do zápasu od Hrachoviny, který po svém nástupu nemusel řešit prakticky žádnou šanci soupeře. Bez asistence.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., hákování).
     
    28:59
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jesse Blacker – 2 min., podrážení).
    24:46 Anton SAGADEJEV - 4:4
     
    24:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Pořádně divoký průběh zápasu pokračuje pro změnu domácím srovnáním skóre! Velkou chybu v obranném pásmu udělal Daugavinš, který na krátkém mantinelu přihrál naslepo přesně k ANTONU SAGADEJEVOVI, jenž udělal pár kroků a bekhendem zvedl puk mimo dosah Bespalova. Bez asistence.
     
    24:30
    Střídání v týmu Barys Astana: ze hřiště odchází Henrik Karlsson, přichází Dominik Hrachovina.
    24:30 Alexej GRIŠIN - 3:4
     
    24:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    A tohle je další ledová sprcha pro Astanu, která vedla 3:0 a nejednou bude muset dotahovat! Talujev převzal diagonální pas přes střední pásmo a před pravým kruhem zastavil puk pro ALEXEJE GRIŠINA, který tvrdou ranou propálil Karlssona. Asistence: Ilja Taljujev, Ilja Zubov.
    23:28 Maxim CYPLAKOV - 3:3
     
    23:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Další šance Moskvanů už je gólová a znamená vyrovnání na 3:3! Leščenko na zadním mantinelu motal hlavy dvou hráčů a přihrál Maxwellovi, jehož střelu z levé strany dorazil do sítě MAXIM CYPLAKOV. Asistence: Ben Maxwell, Vjačeslav Leščenko.
    12:18 Anatolij NIKONCEV - 3:2
     
    12:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, z třígólového náskoku Astany najednou zbyl jen poslední dílek! Lisin posunul puk před pravý kruh na volného Robina Hanzla, jehož vysoká střela se odrazila od ANATOLIJE NIKONCEVA až do Karlssonovy branky. Asistence: Robin Hanzl, Enver Lisin.
    11:29 Ilja TALALUJEV - 3:1
     
    11:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou gólů! Fjodorov přihrál do prostoru vedle branky na ILJU TALUJEVA, který si sjel do lepšího úhlu a o pár centimetrů dostal puk za brankovou čáru, což pořádně odhalila až kontrola u videa. Asistence: Arťom Fjodorov.
     
    09:33
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dustin Boyd – 2 min., podrážení).
     
    07:38
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Július Hudáček, přichází Nikita Bespalov.
    07:38 André PETERSSON - 3:0
     
    07:38
    Astana právě vstřelila branku!
    Naprosto zbytečný faul Gončarova je potrestán už třetím gólem Barysu! Dietz se dostal k další střele od modré čáry, která se odrazila na levou stranu k ANDREMU PETERSSONOVI a ten z velmi těžkého úhlu trefil odkrytou branku. Asistence: Darren Dietz, Curtis Valk.
     
    05:49
    Gončarov se na začátku domácích oslav ohnal po jednom z hráčů a dostal dvě minuty za hrubost. Barys tak po gólu bude hrát přesilovku.
    05:49 Matt FRATTIN - 2:0
     
    05:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Pokračuje velmi dobrý úvod od kazašského týmu. Boyd šel do souboje v rohu útočného pásma a ještě před nárazem přihrál na MATTA FRATTINA, jenž zprava trefil přesně odkrytý kout v horní polovině Hudáčkovy branky. Bez asistence.
    00:29 Viktor SVEDBERG - 1:0
     
    00:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Neuteklo ani třicet vteřin a domácí hokejisté se dostávají do vedení! Brandon Bočenski se v pravém kruhu ocitl v obklíčení tří protihráčů. V pádu ale stihl posunout přihrát na modrou čáru, ze které nahazoval VIKTOR SVEDBERG a kotouč nečekaně zaplul až za Hudáčka, kterému velmi dobře clonil Boyd. Asistence: Brandon Bochenski.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Svedberg (Bochenski), 6. Frattin, 8. A. Petersson (Dietz, Valk), 25. Sagadejev – 12. Talalujev (Fjodorov), 13. Nikoncev (R. Hanzl, Lisin), 24. Cyplakov (Maxwell, Leščenko), 25. Grišin (Talalujev, Zubov), 36. Nikoncev


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (25. Hrachovina) – Svedberg, Dallman (A), Makljukov, Dietz (A), Orechov, Blacker, Polochov – Bochenski (C), Boyd, Frattin – Cormier, R. Starčenko, A. Petersson – Michajlis, Akolzin, Valk – Petuchov, Ševčenko, Sagadejev – Asetov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (8. Bespalov) – Kulik, Gončarov, Kutějkin (C), Dyblenko, Grigorev, A. Osipov, Grišin – Karsums, Truňov, Daugavinš – Talalujev, Fjodorov, Zubov (A) – Nikoncev (A), R. Hanzl, Lisin – Cyplakov, Kruženkov, Leščenko – Maxwell.

    Rozhodčí: Kislov, Romaško – Lazarev, Sivov

    Diváci: 6 215
    bahis siteleri