Lipt. Mikuláš – Poprad 0:1 (kon.) | Košice – Žilina 4:5 (1:3 po s.n.) | Detva – MAC Budapešť 3:7 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:0 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Miskolc – Trenčín 5:4 (3:2 po s.n.)
po s.n. (1:3)
HC Košice
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:0)
MsHK Žilina
Úterý 15.01.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým MsHK Žilina.
    Autorem vítězné branky je JURAJ MILÝ.
     
    59:50
    Žilina vstřelila branku!
    Půjdeme do prodloužení! Hosté si bod rozhodně zaslouží a myslím, že všichni nezaujatí fanoušci jim ho za bojovný výkon přejí. Hrdinou vlků se stal sváteční střelec IVAN JANKOVIČ, který dostal do pravého kruhu pas od Jiřího Kučného a před poloprázdnou brankou nezaváhal. Asistence: Jiří Kučný, Lukáš Hvila.
     
    53:53
    Košice vstřelily branku!
    Tak to je hodně smolný inkasovaný gól pro Žilinu šest minut před koncem poprvé prohrává! Nagy prudkou přihrávkou přenesl kotouč zleva doprava na GABRIELA SPILÁRA. Ten zřejmě chtěl ještě nahrávat, ale puk mu sjel z hokejky. Pak proletěl pod tělem padajícího soupeře a nakonec i mezi nohama překvapeného Fučíka. Asistence: Ladislav Nagy, Jakub Suja.
     
    46:57
    Košice vstřelily branku!
    Oceláři i potřetí mažou jednogólové manko! Kafka a Brophey si vyměnili puk na krátkém mantinelu. Zámořský hokejista si všiml najetého ŠIMONA PETRÁŠE a ten s přehledem uklidil puk do sítě. Hodně podobná akce, jako při druhém gólu Košic. Asistence: Evan Brophey, Petr Kafka.
     
    40:27
    Žilina vstřelila branku!
    Skvělá produktivita vlků, kteří využívají druhou přesilovou hru a stále mohou snít o velké senzaci! Jiří Kučný dostal puk na modrou čáru, kde si rozmyslel střelu a ještě přihrál k vrcholku levého kruhu na LUKÁŠE HVILU, jenž ranou golfákem propálil vyjetého Škorvánka. Asistence: Jiří Kučný, Rudolf Huna.
     
    38:16
    Košice vstřelily branku!
    Domácí podruhé vyrovnávají! Zásluhu na tom má právě veterán Nagy, který několik vteřin míchal s pukem za brankou a nakonec se rozhodl přihrát kousek před brankoviště, kde se zjevil nehlídaný JAKUB SUJA a snadno dopravil puk za bezmocného Fučíka. Asistence: Ladislav Nagy, Gabriel Spilár.
     
    34:49
    Žilina vstřelila branku!
    Vlci dnes skutečně nedají svou kůži lacino! Zatímco Nagy zůstal ležet za Fučíkem, tak Žilina bleskově přepla do ofenzivy. Beránek zleva naservíroval kotouč DAVIDU HRAZDIROVI a ten z první trefil odkrytou pravou polovinu brány. Asistence: Petr Beránek.
     
    25:46
    Košice vstřelily branku!
    Další přesilovková akce už je gólová, když Fučíka překonává jeho vlastní spoluhráč! Nagy přihrál před sebe na JAKUBA SUJU, který měl v úmyslu zprava přihrávat na zadní tyč, jenže puk se od obránce Matejky odrazil do sítě. Asistence: Ladislav Nagy, Petr Kafka.
     
    19:44
    Žilina vstřelila branku!
    V košické Steel Aréně zavládlo hrobové ticho! Po přihrávce Hvily to skutečně vypadalo na kopnutí Jenčíka, jenže podle videorozhodčího se puk dostal do sítě od hokejky JURAJE MILÉHO, který nečekaně posílá hosty do vedení. Asistence: Richard Jenčík, Lukáš Hvila.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 26. Suja (Nagy, Kafka), 39. Suja (Nagy, Spilár), 47. Petráš (Brophey, Kafka), 54. Spilár (Nagy, Suja) – 20. Milý (Jenčík, Hvila), 35. Hrazdira (Beránek), 41. Hvila (Kučný, Huna), 60. Jankovič (Kučný, Hvila), rozh. náj. Milý

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Roman Žitný (KOS)
    0:1   Lukáš Hvila (ZIL)
    2. série:
    0:1   Jakub Suja (KOS)
    0:2   Juraj Milý (ZIL)
    3. série:
    1:2   Gabriel Spilár (KOS)
    1:3   Richard Jenčík (ZIL)
    4. série:
    1:3   Petr Kafka (KOS)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Šedivý, Koch, Pulli, Michalčin, Dudáš (A), Cibák – Spilar (A), Suja, Nagy (C) – Lušňák, Galamboš, Hričina – Klíma, Ignaťuškin, Petráš – Žitný, Brophey, Jokeľ – Kafka.
    MsHK Žilina: Fučík (Mikoláš) – Kučný, Matejka, Piegl, Turian, Dlugoš, Bagin, Jankovič, Hudec – Hvila (A), Jenčík (A), Ru. Huna (C) – Rehák, Surovka, Milý – Hrazdira, Podešva, Beránek – Coma, Ondruš, Mendrej.

    Rozhodčí: Orolin, Nagy – Šoltés, Muzsik

    Diváci: 2 515
    bahis siteleri