Ústí n/L – Slavia 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 02.02.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:40:17)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 44 – 28
    Střely mimo: 16 – 8
    Zblokované střely: 11 – 14
    Vhazování: 38 – 38
    Trestné minuty: 14 – 30
     
    Je konec! Kladno nakonec obrátilo stav z nepříznivých 0:2 na 4:2 a slaví naprosto zaslouženou výhru. České Budějovice dnes byly horším týmem. Byly všude pozdě a bojovnost Středočechů dnes byla také větší. Bylo vidět, že chtějí překonat nepříznivou sérii tří porážek v řadě. Rytíři tedy získali tři body a v tabulce se posunou na třetí místo před České Budějovice.
     
    Nejlepší hráči v utkání:

    Kladno – Šimon Jelínek
    České Budějovice – Zdeněk Kutlák
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., sekání).
     
    59:34
    Ne, tohle Kladno již nepustí! Karel Plášil musel začínat další útok od své obranné modré. Středočeši si tedy připíšou tři body a vrátí se na třetí místo v tabulce.
     
    59:09
    Jenže České Budějovice se nemohou dostat do útočného pásma. Navíc, když už se tam náhodou dostanou, velmi rychle o puk přijdou.
     
    58:39
    Skvělý zásah v podání Mitche Fillmana! Adam Kubík již mohl pálit do prázdné, když obránce hostí mu puk vypíchl naprosto čistým způsobem.
     
    58:29
    Jihočeši to navíc zkoušejí se šesti muži v poli! Už to vypadalo, že Kladno trefí prázdnou branku, ale puk skončil těsně vedle tyčky. Díky tomu se píská zakázané uvolnění.
     
    57:57
    Cody Bradley je na ledě!
     
    57:41
    České Budějovice sice zachytily kotouč a vyhodily přes všechny čáry. Jenže hostující tým potřebuje útočit, jelikož i nadále prohrává o dvě branky.
     
    57:14
    Jenže toto byla již velká šance Kladna! Ladislav Zikmund dorážel na brankovišti, ale byla na poslední chvíli sražen. Poté se pískalo, jelikož Kváča zůstal ležet na ledě. Hostující gólman však bude schopen pokračovat ve hře.
     
    56:48
    Nyní jsou již Rytíři nastěhovaní v útočném pásmu, kde kombinují. Kváča se sice musí ohlížet, ale žádný zákrok si ještě připsat nemusel.
     
    56:15
    Martin Heřman získal puk v útočném pásmu a šikovně hledal Karla Plášila, který si najel z druhé vlny. Tomu však kotouč nakonec utekl.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Doležal – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Cody Bradley.
     
    55:34
    Zdeněk Doležal si udělal kličku, kterou se zbavil protihráče. Dostal se díky tomu ke střele, ale Adam Brízgala stihl zaklapnout sv betony včas.
     
    54:52
    Zdeněk Kutlák nahrál Danielu Kružíkovi, který se díky tomu hnal na Kváču. Vše zachránil Mitch Fillman, který stihl domácího hráče dobruslit a vytlačit z pozice.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Kružík (Kehar, Redlich), 36. Jelínek (Lakos), 51. Zelingr (Melka, T. Kaut), 51. Zikmund (Jelínek) – 20. Bradley (Kutlák, Karabáček), 24. Kutlák (Endál, M. Novák)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Zich, Nash, Kehar, Zelingr, Lakos, Zajíc, Veber – J. Strnad, Vampola, Melka – Zikmund, Machač, Jelínek – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Kubík, Hajný.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Heřman, R. Přikryl, Babka – Beránek, Dančišin, P. Novák.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Votrubec, Ševic

    Diváci: 4352
    thejrc.org