Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:4 (0:0, 3:4, 0:0 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 02.02.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:48:44)
     
    62:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kvrdlali s kotoučem, ale dlouho se jim nic nepovedlo vymyslet. Nakonec to na sebe vzal MARTIN RYŠAVÝ, který se z pravého kruhu prosadil pokusem k levé tyčce. Richard Běhula byl na tento pokus krátký a Zubři získávají všechny čtyři body! Asistence: Jonáš Kočica.
     
    61:24
    Jonáš Kočica mohl vystřelit Zubrům čtvrtý bod, ale v samostatném úniku trefil střelou k pravé tyčce pouze lapačku pozorného Richarda Běhuly!
     
    60:51
    Neuvěřitelnou rychlost nabral Kryštof Ouřada, který se s kotoučem dostal až do pásma. Jeho rána k levé tyčce ale v brance neskončila, kotouč orazítkoval mantinel.
     
    60:26
    Daniel Indrák dlouho míchal s kotoučem a nakonec se dostal ke střeleckému pokusu. Jeho rána ovšem skončila nad brankou a následně Běhula přikryl kotouč.
     
    Začala nadstavba.
     
    Tři třetiny jsou u konce a Přerov díky hattricku Jakuba Navrátila, obratu ve druhé třetině a skvělému výkonu Daniela Šimonů bere tři body! Důležité body pro hosty směrem k záchraně. Naopak Piráti musí zabrat v nadstavbě, náskok na postup do play-off není tak vysoký.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Domácí si nevytvořili žádný tlak, Přerovu se v posledních sekundách povedlo vyhodit jen na icing. Hra bude pokračovat po oddechovém času Zubrů.
     
    59:15
    Piráti se zatím do ničeho nedostali a nepřesnost je drží mimo útočné pásmo. Přerovu tento scénář vyhovuje a je blízko třem bodům do ligové tabulky.
     
    58:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:40
    Kryštof Ouřada měl na hokejce vyrovnávací branku, ale v obrovské šanci branku nedává! Nejproduktivnější hráč Pirátů stál u levé tyčky, ale Šimonů předvedl úžasný zákrok.
     
    58:10
    Utkání se dostalo do posledních dvou minut. Piráti jsou v útočném pásmu v šesti a Richard Běhula odjel na střídačku!
     
    56:59
    Na ledové ploše zůstal následně ležet David Takáč, který se zatím moc nezvedá. Přispěchala k němu místní ošetřovatelka. Snad bude hostující obránce v pořádku.
     
    56:50
    Dalších několik sekund se bojovalo u mantinelu. V obranné třetině domácího celku byla hra nakonec přerušena a pokračovat se bude ve středu ledové plochy.
     
    55:41
    Od pravého mantinelu si až k tyčce najel Lukáš Zmeškal, který se pokoušel prosadit. Běhula ovšem mezeru nenechal a pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.
     
    55:27
    Od modré čáry střílel Denis Zeman a k dorážce si najížděl Marcel Štefančík. Tomu se ovšem zblízka nepovedlo dorazit, Šimonů puk včas přikryl.
     
    54:56
    Josef Koláček se ve střední třetině ujal kotouče a moc nevěděl, co s ním. Nakonec jej obloučkem poslal přímo na branku, čímž vybojoval vhazování v útočném pásmu.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 21. Chlán (Seemann, Ouřada), 23. Ouřada (Chlán), 31. Štefančík (Pech) – 31. Navrátil (Indrák), 32. Navrátil (Dobša), 34. Navrátil, 37. Kočica, 63. Ryšavý (Kočica)


    Piráti Chomutov: Běhula (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Štefančík, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada.
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Suchánek) – Jaroněk, Takáč, Bieniek, Gréč, Kleiner, Moučka – Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Kočica, Navrátil.

    Rozhodčí: Jaroš – Frodl, Komárek
    ocianews.com