Espanyol – Alavés 2:1 (kon.) | Huesca – Barcelona 0:0 (kon.) | Atlético – Celta Vigo 2:0 (kon.)
Sevilla – Real Betis 3:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:1 (1:0)
Deportivo Alavés
Sobota 13.04.2019, 13:00 • RCDE Stadium (Cornella de Llobregat) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje dvaatřicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Espanyolu, který přivítá před domácím publikem Alavés.
     
    Espanyol Barcelona

    Barcelonský Espanyol nevstoupil do letošní sezony vůbec zle. V prvních jedenácti kolech prohrál pouze dvakrát a nebyl daleko od příček zaručující evropské poháry. S postupujícím časem ale Espanyol ztrácel čím dál více bodů až se propadl na aktuální třináctou pozici.

    Na konci ledna bojoval Espanyol ještě ve čtvrtfinále Španělského poháru, ale až v prodloužení druhého utkání rozhodlo, že mezi nejlepší čtyřku přes Betis nepostoupí.

    To v LaLize dokázal Espanyol potrápit rozjetou Valencii, se kterou uhrál bezbrankovou remízu. Ve vyhecovaném utkání proti Seville rozhodla až proměněná penalta Ben Yeddera. Před týdnem poté barcelonský celek zvítězit 2:1 v Gironě.
     
    Deportivo Alavés

    Alavés zakončilo loňský ročník nejvyšší španělské soutěže konečným čtrnáctým místem, ale s pořádným náskokem na sestupové příčky. Závěr sezony ale nebyl od Alavés vůbec špatný, v posledním měsíci dokázalo porazit zvučnější týmy v čele s Malagou nebo Bilbaem.

    V přípravě na aktuální sezonu odehrálo Alavés hned osm zápasů pouze se španělskými protivníky. Po těsných vítězstvích nad Oviedem a Realem Sociedad však v generálce Alavés podlehlo 1:2 Huesce, když oba týmy dohrávaly téměř celý druhý poločas v deseti.

    Nepříliš povedená předešlá sezona je ale dávno zapomenuta. Nyní patří Alavés po jednatřiceti odehraných kolech parádní sedmá pozice. Ještě tři zápasy zpět ale Alavés nahánělo i suverénní trojici. Následovaly ale nevýrazné výsledky, když Alavés padlo 0:4 s Atléticem, 0:2 se Sevillou a až před týdnem získalo bod proti Leganés.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    02.09. 2018 Alaves – Espanyol 2:1
    01.04. 2018 Espanyol – Alaves 0:0
    04.11. 2017 Alaves – Espanyol 1:0
    08.04. 2017 Espanyol – Alaves 1:0
    20.11. 2016 Alaves – Espanyol 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales, Naldo, Hermoso, Pedrosa – Melendo, V. Sánchez, Roca, Darder – Iglesias, Lej.
    Náhradníci: Roberto – Ó. Duarte, Javi López, Granero, Puado, Sergio García, Álex López.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Navarro, Laguardia, Ely, R. Duarte – Inuj, Brašanac, García, Jony – Bastón, Calleri.
    Náhradníci: Sivera – Maripán, Vigaray, Rolán, Twumasi, Guidetti, Wakaso.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Alcoba.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvaatřicátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou domácí fotbalisté. Až od Nalda ale musela vzniknout první akce Espanyolu. Po dlouhém nákopu na pravou stranu se balonu ujal Jony.
     
    3
    Manuel García přivítal na trávníku faulem Melenda. Domácí okamžitě rozehrávali, ale před aktivní napadající soupeře se nedaří přejít ani na útočnou polovinu.
     
    4
    Melendo spolupracoval na pravé straně s Rosalesem, poté se dostal do hry také Víctor Sánchez, ale domácí kapitán byl pod tlakem hned třech hráčů Alavés.
     
    5
    Calleri nepříjemně napadal rozehrávku Nalda s Hermosem. Domácí museli sáhnout až k přihrávce k vlastnímu brankáři. Diego López si nechěl zadělat na problémy a raději odkopl balon přes polovinu trávníku.
     
    6
    Také Ximo Navarro se zblízka podíval na trávník. Po souboji s Pedrosou skončil krajní obránce Alavés na zemi, ale ihned po odpískání faulu se zvedl a může se pokračovat.
     
    7
    Opatrný úvod zápasu pokračuje. Domácí se drží u balonu, ale přes agresivně napadající hráče Alavés se nemohou dostat k blízkosti pokutového území.
     
    8
    Tentokrát už to vypadalo z pohledu domácího týmu nadějněji. Wu Lej si zpracoval míč na hranici vápna, ale přes Duarteho s Elym se ke střele neprodral.
     
    9
    Ke slovu se dostává také Alavés. García si narazil s Brašanacem, poté měl balon na noze i Jonathan Calleri, ale ten už byl sražen k zemi Naldem. Alavés bude pokračovat volným přímým kopem.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Jony se pokoušel z místa přestupku naservírovat balon do vápna, ale našel pouze připraveného Diega Lópeze.
     
    11
    Zničehonic přišel první střelecký pokus. Po odraženém balonu měl dostatek místa k zakončení Marc Roca, ale ránou zpoza pokutového území branku o několik metrů přestřelil.
     
    12
    Od Pacheca putoval balon přes levou stranu až k Bastónovi. Alavés se ale u balonu příliš dlouho neudrželo a do útoku tak mohou vyrazit domácí fotbalisté.
     
    13
    Z levé strany přilétl prudký pas před vápno, odkud z první posílal přihrávku do šestnáctky Takaši Inuj. Japonský záložník však Bastóna v pokutovém území nenašel.
     
    14
    Domácí Espanyol rozehrával vůbec první rohový kop zápasu. Melendo si postrčil míč s Rosalesem, poté přišla přihrávka k Sánchezovi, který ale pálil bez přípravy nad branku Fernanda Pacheca.
     
    15
    Iglesias spolupracoval s Melendem, následně byl ve hře také Sergi Darder, ale právě krajnímu záložníkovi Espanyolu se postavil do cesty Ximo Navarro.
     
    16
    Další faul ve středu pole musel skousnout Melendo. Domácí se v posledních minutách drží na útočné polovině a tlačí soupeře do pokutového území.
     
    17
    Už už to vypadalo na nadějnou akci barcelonského celku, ale Laguardia si poradil s náběhem Iglasiase. Útočník domácího týmu skončil na trávníku, ale proti brance Alavés se nepískalo.
     
    18
    Borja Iglesias v dalším náběhu. Tentokrát zkoušel zpoza vápna lobovat přes Pacheca, ale balon ještě přizvedl na hranici šestnáctky bránící Rodrigo Ely.
     
    18
    Espanyol mohl jít do vedení, ale po rohovém kopu se dostal do ofsajdu Borja Iglesias. Právě šestadvacetiletý útočník domácího celku po souboji s Elym dopravil balon do sítě. Pomezní rozhodčí ale správně odpískal lehký ofsajd.
    18. Neuznaná branka Espanyolu pro ofsajd
     
    19
    Rodrigo Ely posouval balon středem na Bastóna. Přihrávka na útočníka hostujícího týmu byla ale příliš rychlá a míč doputoval až za koncovou lajnu.
     
    20
    Ani dvacet minut branku nepřineslo. Hráči i fanoušci Espanyolu už se jednou radovali, ale gól Iglesiase přišel až po odpískaném ofsajdu.
     
    20
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Espanyol jde přece jen do vedení! ADRIA PEDROSA dostal parádní přihrávku do běhu od Óscara Melendy, dokázal si v souboji poradit s Navarrem a svou první brankou v LaLize poslal domácí tým do vedení. Pacheco si s ránou k bližší tyči neporadil.
    20. Adria Giner Pedrosa - 1:0
     
    22
    Espanyol pokračuje i po vstřelené brance v aktivním přechodu do útoku. Rocova přihrávka skrz střed trávníku však až Iglesiasovi neprošla.
     
    23
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Naldo. Domácí stoper přibrzdil útok Brašanace s Jonym taktickým faulem na třiceti metrech od branky.
     
    24
    Také Alavés se snaží útočit. Z pravé strany se pokoušel projít do vápna Inuj, ale japonskému záložníkovi se postavil do cesty skvěle rychlostně vybavený Adria Pedrosa.
     
    26
    Utkání pokračuje ve vysokém tempu. Barcelonský celek kombinoval na levém kraji, ale Melendo s Rosalesem se tentokrát nedostali ani k vápnu Alavés.
     
    27
    Po dlouhém autu Dardera se domácí usadili na útočné polovině trávníku. Přes Rosalese se dostal míč k Iglesiasovi, ale právě útočník domácího celku neuspěl v souboji s Duartem.
     
    28
    Jony kroutil míč do pokutového území, ale před Lópezem se prosadil pouze Mario Hermoso. Domácí celek se však u balonu příliš dlouho nezdržel.
     
    29
    Alavés pokračuje v tlaku. Jony opět centroval do vápna, kde se následně po souboji skáceli na zem hned dva hráči domácího celku. Sánchez i Hermoso ale budou v pořádku.
     
    30
    I po půlhodině hry vede Espanyol nad Alavés o jednu branku. Adria Pedrosa totiž utekl po levé straně až do pokutového území a po přihrávce Melenda se prosadil střelou k přední tyči.
     
    31
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Roberto Rosales, přichází Javi López.
     
    32
    Hermoso sice zaváhal v pokutovém území, ale Naldo situaci před Lópezem jistil dalekým odkopem do bezpečí. Bastón nebyl daleko od jasné šance.
     
    33
    Marc Rosa hlavou prodlužoval prudký pas na Leje, ale čínský útočník v domácích barvách nebyl proti Duartemu v ideálním postavení.
     
    34
    Alavés se po dlouhé době dostalo až do vápna soupeře. López navíc odkopával jen do napadajícího soupeře. Od rohového praporku ale hosté neuspěli.
     
    35
    Espanyol uklidňuje situaci kombinací ve středu pole. Inuj s Brašanacem se dostali k balonu, ale akci až k vápnu soupeře nedopracovali.
     
    36
    Manuel García si pomohl ve středu pole faulem na Melenda. Následně se ještě hostující kapitán dohadoval s rozhodčím, ale na verdiktu již nic nezměnil.
     
    37
    Také Espanyol se po krátké odmlce dostal k rohového kopu. Naldo sice hlavičkoval nebezpečně, ale ještě před tím je pískán faul právě domácího stopera.
     
    38
    S velkou dávkou štěstí se teď domácí vyhnuli napadající vlně soupeřů. Javi López ale nakonec musel odkopnout balon jen za postranní lajnu.
     
    39
    Po obranné hlavičce Nalda se dostal do střele Darko Brašanac. Pokus srbského záložníka však skončil po lehké teči jen vysoko nad brankou.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ani po rozehrávce od rohového praporku se nedokázali hosté prosadit. Diego López nemusel ani s blížícím se koncem prvního poločasu zasahovat.
     
    41
    Tentokrát sice hlavičkoval Rodrigo Ely, ale lehký pokus sebral do rukavic López. Po rychlé rozehrávce musel zastavit Melenda jen za cenu žluté karty Rubén Duarte.
     
    42
    Oscar Melendo musel být ošetřen na hrací ploše. Po krátkém pobytu na trávníku se ale autor přihrávky na zatím jediný dnešní gól postavil zpět na nohy.
     
    44
    Ximo Navarro zastavil ve vápně jen s velkou dávkou štěstí Dardera. Domácí se ještě nadechli před závěrem první půle k tlaku, ale ten zastavil pohotovým zákrokem Laguardia.
     
    45
    Závěr první půle se dohrává na útočné polovině Espanyolu. Domácí však při snaze projít do pokutového území faulovali a přišli o balon.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Střídající Javi López se nenechal předskočit na levé straně Jonym. Následně vypomohl v obraně také Iglesias a domácí budou rozehrávat od své branky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Do šaten odcházejí spokojeněji domácí fotbalisté, kteří vedou nad Alavés 1:0.

    Ani jeden z týmů se nemohl v samém úvodu zápasu prosadit k jediné střele. Až po neskutečné přihrávce Oscara Melendy se dostal do úniku Andria Pedrosa, který svým vůbec prvním gólem v nejvyšší soutěži poslal Espanyol do vedení. Alavés se pokoušelo rychle odpovědět, ale Diego López neměl v první polovině příliš mnoho práce.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Marc Roca si podržel balon ve středu pole a okamžitě byl faulován Jonym.
     
    48
    Borja Iglesias bojoval o balon na pravém kraji trávníku. Po kombinaci s Darderem se dostal do střelecké pozice Wu Lej, ale pokus čínského útočníka Fernando Pacheco s klidem sebral ze země.
     
    49
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Espanyol záhy po startu druhého poločasu přidává druhý zásah. Melendo rozběhl na pravé straně Borju Iglesiase, který ještě zkoušel nabídnout brankovou příležitost Wu Lejovi, ale balon si hrudníkem srazil do vlastní branky VÍCTOR LAGUARDIA.
    49. Víctor LAGUARDIA - 2:0
     
    51
    Alavés se ihned po obdržené brance snažilo odpovědět, ale po ztrátě balonu ve středu pole musel faulovat Brašanac.
     
    52
    Espanyolu ani dvoubrankové vedení nestačí. Domácí celek mířil do dalšího útoku, ale tentokrát Melendo nepřihrál do útoku spoluhráčům přesně.
     
    53
    Diego López rozehrál odvážně mezi dvěma napadajícímu hráči. Dlouhou přihrávku poté posílal Sánchez na Iglesiase, ale ten už byl obsazen Elym.
     
    54
    Espanyol se i nadále drží u balonu. Od Nalda putovala přihrávka na pravou stranu, kde operoval Darder. Následně už ale přišel přetažený pas jen za postranní čáru.
     
    56
    Po druhé brance se tempo hry o něco snížilo. Domácí kontrolují balon ve středu pole, ale do útoku se už tolik neženou a hlavně nechtějí udělat zbytečnou chybu.
     
    57
    Sergi Darder přišlápl kopačku Jonymu a vysloužil si od hlavního rozhodčího žlutý trest. Hosté budou moci rozehrávat z klidové pozice.
     
    58
    Další tvrdý zákrok tentokrát přidal z hostující strany Takaši Inuj. Také domácí rozehrávali z místa přestupku, ale pouze do kombinace ve středu trávníku.
     
    59
    Střelec první dnešní branky Adria Pedroso si narazil na levém kraji s Darderem, poté se pokoušel centrovat, ale balon byl stražen bránícím Duartem.
     
    59
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Alavés ještě před hodinou hry snižuje ztrátu! Borja Bastón tečoval dlouhý centr, který následně skončil přesně u JONATHANA CALLERIHO. Útočník hostů se ještě dokázal otočit s balonem a poté jednoduše překonal Diega Lópeze.
    59. Jonathan CALLERI - 2:1
     
    61
    Hlavní rozhodčí si ještě nechal zkontrolovat situaci u videa, náběh Bastóna byl na hranici ofsajdu, ale kolegové u videa neviděli útočníka Alavés za domácí obranou a branka tak platí.
     
    62
    Po krátké prodlevě může zápas pokračovat. Alavés je najednou na koni a snaží se útočit. To zaskočený Espanyol se musí jednoznačně bránit.
     
    63
    Tentokrát už Borja Bastón trefil centr hlavou, ale míč mezi tři tyče nenasměroval. Velké štěstí pro Lópeze, který byl měl problémy s pokusem do branky.
     
    64
    Melendo skončil na trávníku po kontaktu s Inujem. Domácí poté pokračovali do útoku, ale Navarro vytlačil unikajícího Dardera až za postranní lajnu.
     
    65
    Zdravotní problémy má také Jonathan Calleri. S útočníkem hostujícího celku to nevypadá vůbec dobře, Alavés bude muset nejspíše střídat.
     
    66
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Wu Lej, přichází Sergio García.
     
    67
    Darderova přihrávka z prvního doteku na Garcíu byla zblokována Jonym. Domácí se ještě udrželi u balonu, ale museli hrát jen dozadu před napadajícímu soupeři.
     
    68
    Oscar Melendo opět přihrával skrz hostující obranu, ale střídající Sergio García nedokázal balon zpracovat. Poté už Navarro přistrčil míč hlavou Pachecovi.
     
    69
    Rubén Duarte nebyl pod tlakem, ale zkazil lehkou přihrávku na Navarra. K balonu se tak téměř zadarmo dostali domácí fotbalisté.
     
    70
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Borja Bastón, přichází Diego Rolán.
     
    71
    Víctor Laguardia měl co dělat, aby odhlavičkoval parádní centr Hermosa. Hosté se poté okamžitě přesunuli na útočnou polovinu, kde vybojoval rohový kop Rolán.
     
    72
    Jony centroval od rohového praporku před Diega Lópeze. Domácí obrana v čele s Naldem však i tentokrát s klidem obstála. Hosté ale ještě zůstávají u balonu.
     
    73
    Lópezovi utekl míč k Duartemu a ten využil příležitosti k odkopnutí do bezpečí. Espanyol ještě zůstal na útočné polovině, ale Rocova přihrávka nebyla z nejpřesnějších.
     
    74
    Ximo Navarro poslat k zemi Sáncheze. Po faulu na domácího kapitána rozehrával Espanyol volný přímý kop, který ale skončil jen u Elyho.
     
    75
    Marc Roca si obhodil na levé straně od pokutového území Elyho, který ho následně stáhl k zemi. Domácí měli k dispozici velmi nebezpečnou standardní situaci, ale ve vápně se prosadil hlavou jen Laguardia.
     
    76
    Calleri se tentokrát vžil do role nahrávače. Parádním pasem oslovil Inuje, kterému ale balon podskončil pod kopačkou a skončil za koncovou čárou.
     
    77
    Naldo odvrátil centr, poté ale Melendo nedokázal přenést hru na útočnou polovinu. To se podařilo až Rocovi, ale domácí dlouho u balonu nevydrželi.
     
    79
    Alavés se s blížícím se koncem druhé půle dostává do tlaku. Po rozehrávce rohového kopu nejprve zakončoval García, ale jeho pokus byl zblokován. Ani dělovka Rolána se do branky nevešla.
     
    80
    Zdravotní problémy má Borja Iglesias. Domácí útočník musel opustit hrací plochu a je v péči lékařů. Mezitím hrají domácí pouze v deseti.
     
    81
    I další rohový kop Alavés byl nebezpečný. Jony naservíroval balon na hlavu Garcíovi, který ale hlavičkoval jen mimo tři tyče.
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Mubarak Wakaso.
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Patrick Twumasi.
     
    82
    Víctor Laguardia vyfasoval žlutou kartu po faulu na Rocu. Domácí záložník pobyl na trávníku a musel být ošetřován.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Domácí i nadále drží jednobrankový náskok nad Alavés.
     
    84
    Alavés se pokoušelo o rychlý přechod do útoku. Na pravé straně se rozbíhal střídající Twumasi, ale na dlouhou přihrávku nedosáhl.
     
    85
    Hosté se opět přesunuli s balonem na útočnou polovinu. Manuel García bojoval o prostor ve vápně, ale Naldo odpálil balon do bezpečí.
     
    86
    Alavés obehrává pokutové území domácího celku. Jony centroval do šestnáctky, kde si ale balon sebral do rukavic pouze Diego López.
     
    86
    Žlutou kartu vyfasoval také Marc Roca. Po faulu ve středu pole na Wakasa byl záložník domácího týmu potrestán.
     
    87
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Oscar Melendo, přichází Óscar Duarte.
     
    88
    Rukou zblokoval centr Sáncheze García, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Následně se ale hosté velmi rychle zbavili balonu.
     
    89
    Javi López zastavil náběh Navarra, následně se ale Alavés dostalo zpět k balonu, ale před vápnem neuspěl Wakaso ani poté Calleri.
     
    90
    Jony rozehrával ještě jeden rohový kop hostujícího celku. Po parádním centu se opřel do nůžek Diego Rolán, ale parádnímu gólu scházel metr. Diego López byl zcela bez šance na zásah.
    90. Rolánovy nůžky se do branky nevešly
     
    90+1
    Hosté se snaží v samém závěru o vyrovnání. Iglesias skončil na trávníku, ale hra pokračovala. Až po odkopu Nalda se jde rozhodčí podívat na ležícího útočníka Espanyolu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase sedm minut.
     
    90+3
    Espanyol mohl rozhodnout dnešní utkání. V pokutovém území se dostal k balonu Borja Iglesias, ale po lehkém ofsajdu nedokázal zakončit.
     
    90+4
    Také Diego López musel ještě zasahovat. Po nečekaném centru hlavičkoval přesně k tyči Rolán, ale domácí brankář byl na svém místě včas.
     
    90+5
    Hned ve třech spěchali domácí do útoku do otevřené obrany. Sergio García ale až příliš zasekl celou akci a hostující obrana už se stačila ve vápně zformovat.
     
    90+6
    Lópezovi trvala rozehrávka o něco déle, ale hlavní rozhodčí domácího brankáře nepotrestal. Po dlouhém odkopu se ale k balonu dostali jen hosté.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Hned sedm nastavených minut ve druhém poločase je minulostí a zápas dvaatřicátého kola končí. Espanyol zvítězil na domácí půdě nad Alavés 2:1.

    Ani jeden z týmů se nemohl v samém úvodu zápasu prosadit k jediné střele. Až po neskutečné přihrávce Oscara Melendy se dostal do úniku Andria Pedrosa, který svým vůbec prvním gólem v nejvyšší soutěži poslal Espanyol do vedení. Alavés se pokoušelo rychle odpovědět, ale Diego López neměl v první polovině příliš mnoho práce.

    Po přestávce domácí zvýšili své vedení, když Iglesiasovu přihrávka do vápna srazil do vlastní branky Víctor Laguardia. Hosté se poté vrhli do útoku a byli odměněni snížením, které zařídil ránou z otočky Jonathan Calleri. Na více se již Alavés nezmohlo a tak vítězí 2:1 Espanyol.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:17. (14:58:20)

    Vít Schück

    Branky: 20. Pedrosa (Melendo), 49. Laguardia (vla.) – 59. Calleri (Bastón)

    Karty:   23. Naldo (ESB), 57. Darder (ESB), 86. Roca (ESB) – 41. R. Duarte (DAL), 82. Laguardia (DAL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:17.
    Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales (31. Javi López), Naldo, Hermoso, Pedrosa – Melendo (87. Ó. Duarte), V. Sánchez (C), Roca, Darder – Iglesias, Lej (66. Sergio García).
    Náhradníci: Roberto – Ó. Duarte, Javi López, Granero, Puado, Sergio García, Álex López.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Navarro, Laguardia, Ely, R. Duarte – Inuj (82. Twumasi), Brašanac (82. Wakaso), García (C), Jony – Bastón (70. Rolán), Calleri.
    Náhradníci: Sivera – Maripán, Vigaray, Rolán, Twumasi, Guidetti, Wakaso.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Alcoba
    bahis siteleri