Norsko – Anglie 0:3 (kon.)
konec
Norsko
0:3 (0:2)
Anglie
Čtvrtek 27.06.2019, 21:00 • Stade Océane, Le Havre (FRA) • Mistrovství světa - ženy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy

     
    90+3
    Anglie na letošním mistrovství světa vstřelila 11 gólů, čímž překonala svůj rekord z roku 2015 (Angličanky zaznamenaly v Kanadě 10 gólů).
     
    90+1
    Georgia Stanwayová se dostala na hranici šestnáctky k prudké přízemní střele, vypadalo to na bodlo, která těsně minula vzdálenější tyč!
     
    88
    Maria Thorisdottirová viděla dvě minuty před koncem zápasu žlutou kartu. Na výsledku už to ale nic nezmění.
     
    88
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Nikita Parrisová, přichází Rachel Dalyová.
     
    85
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Ingrid Woldová, přichází Synne Skinnes Hansenová.
    83. Nikita Parrisová se mohla trefit z penalty, ale netrefila!
     
    83
    Nikita Parrisová mohla sama sebe odměnit za parádní výkon gólem z penalty, jenže Ingrid Hjelmsethová dokázala její přízemní střelu mířící k levé tyči vyrazit! Hodně špatně kopnuto.

     
    82
    Steph Houghtonová si nabíhala na centr ze standardní situace a uprostřed šestnáctky byla sražena k zemi. Z hlavičkového souboje penalta!
     
    75
    Lucy Bronzeová se dnes postarala o obrovský milník šampionátu, když v rámci mistrovství světa ve fotbale žen vstřelila jubilejní 900. gól.
     
    74
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Fran Kirbyová, přichází Georgia Stanwayová.
     
    74
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Guro Reitenová, přichází Amalie Eikelandová.
     
    72
    V Le Havru panuje fantastická atmosféra a Stade Océane nyní obíhá parádní mexická vlna.
    69. Karen Bradsleyová zmařila obrovskou příležitost soupeřek!
     
    69
    Další chyba anglické reprezentace, kterou mohla potrestat Isabell Herlovsenová, když uprostřed šestnáctky vyhrála důležitý osobní souboj a přízemní střelou mířila k levé tyči, vybíhající Karen Bardsleyová ji ale dokázala vychytat!
    66. Lisa-Marie Utlandová mohla skórovat do prázdné brány!
     
    66
    Lisa-Marie Utlandová si krásně píchla míč kolem vybíhající brankářky Karen Bardsleyové a z ostrého úhlu mohla skórovat do prázdné brány, jenže její přízemní střelu na brankové čáře odvrátila Steph Houghtonová! Velká šance.
     
    64
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Karina Saeviková, přichází Lisa-Marie Utlandová.
    57. Lucy BRONZEOVÁ - 0:3
     
    57
    Anglie právě vstřelila branku!
    Beth Meadová rozehrála standardní situaci nakrátko a LUCY BRONZEOVÁ napřáhla zpoza šestnáctky k nádherně ráně, která zamířila přesně pod břevno! Fantastická trefa – 3:0.
     
    54
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Toni Dugganová, přichází Beth Meadová.
     
    45+1
    Jill Scottová si naběhla na vzdálenější pravé tyči na přetažený centr z levé strany šestnáctky a málem zvýšila na 3:0, míč se ale od jejího ramene odrazila mimo! Mohl to být dnes její druhý gól.
    40. Ellen WHITEOVÁ - 0:2
     
    40
    Anglie právě vstřelila branku!
    ELLEN WHITEOVÁ si naběhla před bránu na perfektní přihrávku Nikity Parrisové z pravé strany šestnáctky a přízemní střelou z blízkosti uklidila míč do prázdné sítě! Anglie vede 2:0!
     
    38
    Fran Kirbyová se uvolnila na levé straně pokutového území a nádherným centrem našla na vzdálenější pravé tyči Nikitu Parrisovou, která dobře hlavičkovala o zem, Ingrid Hjelmsethová ale míč volejbalovým zákrokem vyrazila na rohový kop! Další šance anglické reprezentace.
    29. Ellen Whiteová nádhernou střelou orazítkovala levou tyč!
     
    29
    Ellen Whiteová si naběhla na pravé straně šestnáctky na vysoký míč a nádherným volejem mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, míč se ale od levé tyče odrazil do hry!
    21. Nádherná technická střela v podání Nikity Parrisové!
     
    21
    Nikita Parrisová předvedla na pravé straně šestnáctky krásné zaseknutí míče a technickou střelou levačkou těsně minula vzdálenější levý horní roh brány! Anglie mohla vést nyní 2:0.
    3. Jill SCOTTOVÁ - 0:1
     
    3
    Anglie právě vstřelila branku!
    JILL SCOTTOVÁ si naběhla do šestnáctky na zpětnou přihrávku Lucy Bronzeové, která předvedla parádní průnik, a přízemní střelou o levou tyč poslala Anglii do vedení! Je to 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky: 3. Scottová, 40. Whiteová, 57. Bronzeová

    Karty:   88. Thorisdottirová (NOR)

    Neproměněná penalta: 83. Parrisová (ENG), brankář Hjelmsethová zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.
    Norsko: Hjelmsethová – Woldová (85. S. Hansenová), Mjeldeová (C), Thorisdottirová, Mindeová – Saeviková (64. Utlandová), Risaová, Engenová, Reitenová (74. Eikelandová) – C. Hansenová, Herlovsenová.
    Náhradníci: Fiskerstrandová, Bogstadová – Hovlandová, S. Hansenová, Thorsnes, Utlandová, Åsland, Eikelandová, Maanumová, Kvammeová, Nautnesová, Haaviová. Martin Sjogren (SWE).

    Anglie: Bardsleyová – Bronzeová, Houghtonová (C), Brightová, Stokesová – Walshová, Kirbyová (74. Stanwayová), Scottová – Parrisová (88. Dalyová), Whiteová, Dugganová (54. Meadová).
    Náhradníci: Telfordová, Earpsová – Greenwoodová, Taylorová, Williamsonová, McManusová, Mooreová, Dalyová, Stanwayová, Carneyová, Meadová, Staniforthová. Trenér: Phil Neville (ENG).

    Rozhodčí: Lucila Venegasová (MEX). Asistentky: Mayte Chavezová (MEX), Enedina Caudillová (MEX). Čtvrtá rozhodčí: Katalin Kulcsarová (HUN). VAR: Massimiliano Irrati (ITA)

    Diváci: 21111
    bahis siteleri