Admira Praha – Hostouň 2:0 (kon.) | Sparta B – Táborsko 0:1 (kon.) | Plzeň B – Štěchovice 0:2 (kon.)
Rakovník – Karlovy Vary 2:2 (2:4 po pen.)
konec
FK Admira Praha
2:0 (1:0)
TJ Sokol Hostouň
Neděle 29.09.2019, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Dnes jsme rozhodně nesledovali atraktivní podívanou, ba naopak. Oba celky sváděly vyrovnanou partii, přičemž jsme sledovali celou řadu nedovolených zákroků. Admira se do vedení dostala v prvním dějství, v tom druhém byl aktivnější soupeř, avšak k vyrovnání se nedostal, což vedlo ke druhé brance domácích. (12:08:25)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Martin Čácha (FK Admira Praha).
    90+1. ČÁCHA - 2:0
     
    90+1
    Admira právě vstřelila branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním zápasem! Admira založila jeden z posledních útoků, přičemž se sám na branku řítil MARTIN ČÁCHA, proti kterému vyběhl brankář Dutka. Tomu se nepovedlo zakročit, a tak jsme sledovali ránu do prázdné branky.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Ondřej Vosický (FK Admira Praha).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o jedinou branku. Dost možná se bude něco málo nastavovat.
     
    87
    Nepovedeným centrem se prezentoval střídající Vegricht, kterému se nepovedlo odcentrovat do pokutového území, nýbrž míč skončil daleko za brankou.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Radek Dosoudil (TJ Sokol Hostouň).
     
    87
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Štěpán Zahálka, přichází Miroslav Horák.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Jan Martinic (FK Admira Praha).
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. I druhý poločas nabízí hodně vyrovnanou podívanou, Sokol se v závěru zápasu dostává k slibnému tlaku.
     
    84
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Karel Charvát, přichází Lukáš Vegricht.
     
    84
    Domácí obrana zcela zapomněla na Laušmana, který se zjevil sám před brankářem. Padající míč se mu nepodařilo trefit ideálním zéůsobem.
     
    83
    Z obrovské vzdálenosti zkoušel své štěstí Lohojda, jehož ukvapená rána vystoupala hodně vysoko nad branku. Šrámek jeho zakončení pouze zkontroloval.
     
    82
    Hudec to zkoušel nákopem na opačnou stranu, který přinesl další ofsajdové postavení domácích. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Čácha.
     
    81
    Tentokráte se na zemi ocitl hostující Trapp, kterého povalil na hrací plochu napadající Majer. Hlavní sudí pískl do píšťalky, Dutka bude odkopávat od banky.
     
    80
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Adam Čížek.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Martin Antl (TJ Sokol Hostouň).
    Žlutou kartu dostává Michal Douděra (FK Admira Praha).
     
    76
    Na druhé straně se o standardku postaral Zahálka, jenomže jeho centr putoval pouze do ofsajdového postavení. Dutka tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    75
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jiří Kurek, přichází Tomáš Majer.
     
    75
    Nakonec si Charvát vyzkoušel dalekonosné autové vhazování, po kterém se jako poslední dotkl míče Dosoudil. Šrámek tak bude moci odkopávat od branky.
     
    74
    Šustrovi se podařilo spolupracovat s Laušmanem, proti kterému vystartovala hned dvojice protihráčů. I tak druhý jmenovaný alespoň otřel míč o protihráče.
     
    73
    Do domácí šestnáctky připlachtil nadýchaný bochánek, po kterém zakončoval výrazně vedle Hájek. Následně se po delší době dostal k balónu Dutka.
     
    72
    Eliáš si sbíhal do volného prostoru, avšak stejně tak se mu nepovedlo načasovat svůj náběh za obranu. Na opačné straně se Laušman dožadoval penalty.
     
    71
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Andrij Zahranyčnij, přichází Mychajlo Lohojda.
     
    71
    Hodně komickým zakončením to zkoušel Kabele, který si seběhl za velké vápno, odkud pravačkou snad o dvacet metrů minul vzdálenější konstrukci.
     
    70
    Stále platí, že nesledujeme nikterak atraktivní podívanou. Po dalším nákopu do pokutového území Hostouně, se k míči dostal Dosoudil, který včas odehrál míč.
     
    69
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Ivan Baratynskij, přichází Štěpán Hájek.
     
    69
    Jako první se k volnému balónu dostal urostlý Dosoudil, který ho celkem nepochopitelně poslal mimo hrací zónu. Pro Admiru to znamená další aut.
     
    68
    Admira se díky čistému zákroku dostala k rychlému protiútoku, po kterém jsme sledovali hlavičkový pokus. Dutka nemusel zasahovat, jednalo se o slabý pokus.
     
    67
    Výsledkem byl další nedovolený zákrok, o který se zapříčinil domácí zadák Hudec. Sokol se rozhodl rozehrát narychlo, pro nahrávku si seběhl nevýrazný Zahranyčnij.
     
    66
    Čáchovi se ještě podařilo udržet míč na hrací ploše, avšak následná nahrávka nebyla vůbec přesná. Mezitím se na útočnou polovinu dostal Kabele.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Admira i nadále vede o jednu branku. I druhý poločas je hodně vyrovnaný, o něco více ze hry má soupeř.
     
    60
    Šrámek se postaral o dalekonosný odkop od své branky, krátkou přetahovanou o míč lépe zvládli hosté. I tak se kolmice na Zahranyčniho neujala.
     
    59
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jiří Mošna, přichází Martin Čácha.
     
    59
    K oné rozehrávce se nakonec postavil Kabele, který to zkoušel pohotově přímo na bránu. Jeho střelecký pokus se nakonec stočil dva metry vedle branky.
     
    58
    V hlavičkovém souboji byl úspěšnější domácí Hudec, avšak sudí odhalil faul. To znamená, že bude následovat standardní situace zhruba ze třiceti metrů.
     
    57
    Douděra si to chtěl namířit podél levé autové lajny, jenomže rychlostní souboj lépe zvládl hostující Antl, který se tělem dostal před míč, čímž vybojoval standardku.
     
    56
    Domácí dostali možnost k rozehrávce dalšího rohového kopu, po kterém se k hlavičce tlačil jeden z obránců, jenomže jeho prodloužení našlo pouze Trappa.
     
    55
    Nepřesnou kolmicí mezi obránce to zamýšlel Eliáš, kterému se nepodařilo najít ani jednoho ze spoluhráčů. Také Dutka si bude moci vyzkoušel rozehrávku.
     
    54
    V krátkém časovém sledu další nedovolený zákrok ze strany Hostouně, i v tomto okamžiku je pískáno. O rozehrávku volného kopu se postará brankář Šrámek.
     
    53
    Obrannou povinnost si splnil vracející se Kurek, který za sebe nepustil nahrávku na protihráče. Posléze k dalšímu taktickému zákroku sáhl Dosoudil.
     
    52
    Dosoudila napadala hned dvojice protihráčů, proto to raději zkoušel zpětnou nahrávkou až na kopačku brankáře Dutky, který pro změnu odkopl na pravou stranu.
     
    51
    Na pořadu dne byla standardní situace pro celek z Prahy. Zahálka to zkoušel cvičeným signálem, jenomže prudká nahrávka na Kurka skončila v zámezí.
     
    50
    Kurek se vymanil ze sevření protihráčů, přičemž se mu povedlo roztáhnout hru na levou stranu, kde si hodně podezřelým zákrokem počínal hostující Antl.
     
    49
    Také Sokol si vyzkoušel autové vhazování, konkrétněji se o něj postaral Charvát. Po krátké kombinaci se míč snášel k Mošnovi, který dobře napadal.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali autové vhazování z pravé strany. Pro míč si seběhl Mošna, který vyprodukoval zpětnou nahrávku na Frice.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Marek Radinský, přichází Jan Martinic.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou. Celou dobu jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž územní převahu měla Hostouň, která většinu času narážela na pozornou obranu soupeře. Sokol navíc jedinkrát chyboval, čehož domácí celek dokázal zužitkovat. Admira si tak do druhého poločasu odnáší vedení o jednu branku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Do míče se opřel domácí Eliáš, jehož ránu na poslední chvíli zablokoval protihráč.
     
    43
    Ke konci prvního poločasu rohový kop pro hosty. Před brankáře Šrámka se snesl nadýchaný bochánek, který se nakonec stal kořistí domácího obránce Herce. Následně hlavičkoval Kabele, avšak vedle branky.
     
    42
    Z pravé strany se pokoušel o centr do pokutového území Douděra, jenomže jeho nabídka nebyla zrovna povedená. Navíc se jeden ze spoluhráčů prezentoval faulem.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Dalekonosný pas v podání domácího Frice se stal kořistí jednoho z protihráčů, kterému se nepovedlo přesně rozehrát. Na řadu přijde další autové vhazování.
     
    39
    Jako poslední se dotkl balónu domácí Vosický, od kterého šel za postranní lajnu. Charvát se tak ujal autového vhazování, jenomže vhazovat budou také domácí.
     
    38
    Admira si po delší době vybojovala rohový kop, který opětovně rozehrál Hudec. Jeho centr nakonec dopadl na hlavu jednoho z protihráčů, je po šanci.
     
    37
    U postranní lajny se povedlo zachytit hrací předmět Antlovi, který ho poté přihrával do volného prostoru. Sokol ale trápí přechod k opačné šestnáctce.
     
    36
    Nepřesnou nahrávku pro změnu vyprodukoval hostující Marek, který zatím nehraje moc dobře. Admira tak ukořistila hrací předmět kousek od středového kruhu.
     
    31
    Máme za sebou zhruba třetinu zápasu, Admira je stále ve vedení o jednu branku. I tak stále platí, že jsme zatím sledovali jedinou šanci, kterou domácí proměnili.
     
    30
    Hlavní sudí si všiml dalšího nedovoleného zákroku, o který se postaral vracející se Eliáš. Hostouň se rozhodla rozehrát po zemi, nyní je u míče Trapp.
     
    29
    Na zadní tyči naskakoval na míč Mošna, jenomže jeho hlavičkový pokus směřoval vedle branky. Dutka nemusel zasahovat, naopak zrakem kontroloval dráhu letu.
     
    28
    Najednou jsme mohli sledovat protiútok, jenomže Zahranyčnij přihrával velice nepřesně. Na opačné straně si hosté počínali dobře v obraně, Mošna se ocitl v ofsajdu.
     
    27
    Sokol je v posledních minutách aktivnějším celkem, před malým momentem jsme sledovali autové vhazování, po které Antl našel pouze hlavu domácího Frice.
     
    26
    Charvát se dostal k pohotovému centru z levé strany, přičemž se do hlavičkového souboje dostával Laušman, avšak jeho hlavička nebyla zas tak důrazná.
     
    25
    Už to vypadalo, že se Laušman dostane do zakončení, avšak nakonec byl odpískán útočný faul téhož hráče. Šrámek tak rozehraje další volný kop domácích.
     
    24
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabídla jedinou branku. Do vedení se dostala Admira, nicméně soupeř má hodně času na vyrovnání.
     
    23
    Další střelecký pokus domácích postrádal větší přesnost, Dutka tak nemusel zasahovat. Hostující brankář si naopak vyzkouší rozehrávku od své branky.
     
    22
    Míč se opět snesl ven z hrací plochy, což znamenalo autové vhazování pro Admiru. Fric si vybral ke spolupráci Kurka, avšak k němu se bleskově dostal soupeř.
     
    21
    Hosté si mohli připravit hodně rychlou odpověď. Zahranyčnij se totiž prodral podél autové lajny, po následném centru hlavičkoval do náruče brankáře Kabele.
    18. DOUDĚRA - 1:0
     
    18
    Admira právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Jeden z hostů udělal obrovskou hrubici v nebezpečné vzdálenosti od branky, k míči se tak dostal napadající MICHAL DOUDĚRA, kterému se povedlo přízemním zakončením překonat brankáře Dutku.
     
    16
    Dosoudil uplatnil své výškové předpoklady a míč se mu podařilo odklidit na druhou stranu, kde se jako první dostal k balónu vyběhnuvší brankář Šrámek.
     
    15
    Zahranyčnij čaroval s míčem proti přesile protihráčů, nakonec však vyprodukoval zadovku na Anta, kterému se nepovedlo udržet balón před autovou čárou.
     
    14
    Dutka se rozhodl rozehrát konstruktivně po zemi, jenomže jeden z jeho spoluhráčů chyboval. Posléze Trapp raději poslal míč do rukavic brankáře.
     
    13
    Následovalo autové vhazování v podání domácích hráčů, po kterém hlavní sudí pískl do píšťalky. Charvát si ve středu hrací plochy počínal nedovoleně.
     
    12
    Hostouň si vybojovala volný kop z velice zajímavé vzdálenosti od branky. Nakonec to na sebe vzal Laušman, jehož pokus dokázal Šrámek zneškodnit.
     
    11
    Baratynskimu se podařilo prodloužit míč za sebe, avšak tam se nacházel pouze domácí Herc. Na opačné straně se včas podařilo vystoupit z obrany Trappovi.
     
    10
    Přenesení hry našlo na pravém křídle Antla, který se po souboji s protihráčem ocitl na zemi. Sudí nechal pokračovat, bude z toho pouze aut pro Sokol.
     
    9
    Admira celkem dlouho pracovala s míčem na vlastní polovině, nicméně poté se jeden z domácích dostal do šance, střela směřovala kousek vedle branky.
     
    8
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Kabele, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho rána směřovala doprostřed branky, což bylo snadné sousto pro Šrámka.
     
    7
    Zpětná nahrávka našla nohu brankáře Dutky, který si dával pořádně načas. Nakonec se mu na opačné straně podařilo najít Zahranyčniho, který vybojoval aut.
     
    6
    Do nepříjemného nátlaku se dostal Antl, který to udělal velice zkušeně. Manévr kolem protihráče znamenal faul, Hostouň bude zahrávat standardní situaci.
     
    5
    Volného kopu se zhostil domácí Vosický, který do kombinace zapojil také brankáře Šrámka, jenž to pro změnu zkoušel konstruktivní rozehrávkou do strany.
     
    4
    K míči se dostal také hostující Antl, který nahrával na vedle stojícího Trappa, jenž to zkoušel dalekonosným nákopem, jenž se snesl pouze k Vosickému.
     
    3
    Hned v úvodu zápasu jsme se dočkali úvodního rohového kopu. K rozehrávce se postavil domácí Hudec, jehož centr bezpečně odklidil jeden z protihráčů.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Start utkání se o něco málo protáhne.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Admira Praha: Šrámek – Herc, Hudec, Fric, Mošna (C), Vosický, Kurek, Douděra, Eliáš, Zahálka, Douděra
    Náhradníci: Jungr – Martinec, Čácha, Majer, Záruba, Čížek, Horák

    TJ Sokol Hostouň: Dutka – Antl, Trapp, Dosoudil, Charvát, Zahranyčnij, Marek (C), Šustr, Kabele, Laušman, Baratynskij
    Náhradníci: Czehowsky – Vašák, Hájek, Hovorka, Vegricht, Vojtěšek, Lohojda

    Rozhodčí: Hányš – Melničuk, Nehasil.
     
    TJ Sokol Hostouň

    Na opačné straně stojí trápící se Hostouň, která pro změnu okupuje předposlední pozici tabulky, přičemž z posledního místa se dostala až díky vítězství v minulém kole. Sokol má rovněž za sebou sedm zápasů, přičemž hned šestkrát pocítil hořkost porážky. Hostouň do minulého kola uhrála jeden jediný bod, a sice díky remíze po řádné hrací body se Štěchovicemi. Hostující tým tohoto zápasu tak na výhru čekal do sedmého kola, tam změřil síly s Rakovníkem, přičemž se Sokolu na vlastním stadionu podařilo vyhrát výsledkem 4:0.
     
    FK Admira Praha

    Fotbalisté Admiry se po sedmi kolech nacházejí na desáté pozici, nicméně svůj zápas osmého kola mají ještě k dobru. Admira má na svém kontě jedenáct bodů, přičemž se v případě vítězství může vyškrábat až na sedmé místo. Domácí celek tohoto zápasu se navíc v posledních týdnech nachází v ideální formě, vyhrál totiž čtyři z posledních pěti duelů. V minulém kole jsme sledovali přestřelku na hřišti Benešova, přičemž tamní celek nakonec prohrál výsledkem 2:3. Admira odehrála na svém hřišti čtyři zápasy, přičemž hned ve třech případech dokázala zvítězit.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a TJ Sokol Hostouň.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 18. Douděra, 90+1. Čácha

    Karty:   78. Douděra (ADM), 85. Martinic (ADM), 89. Vosický (ADM), 90+3. Čácha (ADM) – 78. Antl (HOS), 87. Dosoudil (HOS)


    FK Admira Praha: Šrámek – Herc, Hudec, Fric, Mošna (C) (59. Čácha), Vosický, Kurek (75. Majer), Douděra (80. Čížek), Eliáš, Zahálka (87. Horák), Radimský (46. Martinic)
    Náhradníci: Jungr – Martinec, Čácha, Majer, Záruba, Čížek, Horák

    TJ Sokol Hostouň: Dutka – Antl, Trapp, Dosoudil, Charvát (84. Vegricht), Zahranyčnij (71. Lohojda), Marek (C), Šustr, Kabele, Laušman, Baratynskij (69. Hájek)
    Náhradníci: Czehowsky – Vašák, Hájek, Hovorka, Vegricht, Vojtěšek, Lohojda

    Rozhodčí: Hányš – Melničuk, Nehasil

    Diváci: 255
    bahis siteleri