Bohemians B – Jablonec B 2:3 (kon.) | Dukla B – Liberec B 3:3 (4:5 po pen.) | Brozany – Hr. Králové B 0:4 (kon.)
Zápy – Ústí n/O 4:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905 B
2:3 (2:0)
FK Jablonec B
Neděle 29.09.2019, 10:15 • Uhříněves • Česká fotbalová liga (B) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Neskutečný obrat rezervy Jablonce. V podstatě z další akce se hosté dostávají do vedení. Bederka se nešikovně zamotal do souboje s útočníkem Jablonce, který pak předal míč na NIKOLASE DANÍČKA, který pěkným obstřelem vstřelil třetí branku hostů – 2:3.
     
    84
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    A v Uhříněvsi máme vyrovnáno. Z pravé strany dokázal odcentrovat Rozkovec přesně na nepokrytého ZORANA PETROVIĆE, který hlavou srovnává stav skóre – 2:2.
     
    59
    Tým Jablonec B právě vstřelil branku!
    Nešťastný moment ve vápně domácích! Köstl u brankové čáry dorážel na Skuhravého, ten ještě dokázal udržet míč ve hře a nastřelil ho přímo do ohně, tam Begič ale nedokázal odkopnout míč do bezpečí a toho plně využil NIKOLAS DANÍČEK, který doklepl míč kolem bezmocného Lé Gianga do sítě – 2:1.
     
    18
    Tým Bohemians B právě vstřelil branku!
    Klokani se trefují podruhé! Antonín Vaníček si navedl míč na osu hřiště a vyslal na Richtera štiplavou střelu, tu dokázal brankář Jablonce vyrazit pouze k DAVIDU PUŠKÁČOVI, který se již hlavou nemýlil a dorazil míč do odkryté části branky – 2:0.
     
    4
    Tým Bohemians B právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Záviška zatáhl míč po pravé straně a předložil ho před bránu neobsazenému PAVLU OSMANČÍKOVI, který dokázal pod Richterem procedit míč do branky – 1:0.

    Martin Kamenik

    Branky: 4. Osmančík, 18. Puškáč – 59. Daníček, 84. Petrović, 86. Daníček


    Bohemians Praha 1905 B: Lé Giang – Köstl, Vondra (46. Schumacher), Bartek (46. Vala), Buneš (C), Vaníček (39. Vrána), Záviška, Puškáč (46. Nečas), Osmančík, Bederka, Begič (73. Zeman)
    Náhradníci: Kouba – Le Tuan

    FK Jablonec B: Richter – Koblížek, Rozkovec, Velich (73. Petrović), Dočekal, Breda, N. Daníček, Haitl, Peřina (87. Buchlovský), D. Skuhravý (C), Štěpánek (80. Munzar)
    Náhradníci: Vajner – Váňa

    Rozhodčí: M. Paták – Kubec, V. Paták

    Diváci: 44
    bahis siteleri