Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 6:0 (kon.)
Šumperk – Přerov 3:4 (kon.) | Litomyšl – Havířov 6:5 (po s.n.) | Písek – Kobra 5:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
HK Kralupy nad Vltavou
Neděle 27.10.2019, 14:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    39:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ještě branka do sítě Kralup v prostřední části! Ránu Matěje Harkabuse v přesilové hře dorazil po odrazu od zadního mantinelu do sítě ADAM JANOUŠEK – 6:0! Asistence: Matěj Harkabus.
     
    38:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Pověstná bůra nakonec dokonal domácí obránce s číslem osm JAROSLAV ŠEŠINA! Jeho rána cinkla o horní tyč a zapadl do sítě – 5:0! Asistence: Roman Brandner.
     
    30:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je to o čtyři branky pro Slovan! Domácímu ERIKU MAREŠOVI utíkal kotouč za útočnou modrou čáru, nakonec jej však jen tak, tak dostihl a z nouze kotouč poslal na hostující branku, ale z nouze rozvlnil přesně horní růžek – 4:0! Asistence: Jakub Tot, Matěj Harkabus.
     
    18:11
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hodně důrazu ukázal JAN MACEL, který šel jako hladový za vyhozeným obloučkem, přetlačil obránce a v úniku se ranou pod lapačku nemýlil – 3:0! Asistence: Jáchym Čermák
     
    07:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky pro domácí! Po pravém mantinelu ujel MATĚJ HARKABUS a krásnou kličkou do forhendu rozvlnil síť za Halamkou – 2:0! Asistence: Adam Janoušek, Tomáš Stuchlý.
     
    03:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využil svou první přesilovou hru velmi rychle! Odražený kotouč po střele Erika Mareše od modré, poslal do sítě JAKUB TOT – 1:0! Asistence: Erik Mareš.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 4. Tot (Mareš), 8. Harkabus (Janoušek, Stuchlý), 19. Macel (Čermák), 31. Mareš (Tot, Hakrabus), 39. Šešina (Brandner), 40. Janoušek (Harkabus)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý (A), Polata, Štěpánek – Janoušek (A), Čermák, Brandner – Harkabus, Macel, Hampl – Tot, Matloch, Šindelář – Kušej.
    HK Kralupy nad Vltavou: Halamka (8. Krinwald) – Drozda, Halamka Marek, Zedek, Hes, Šimůnek, Hájek, Kučera – Soukup, Štibran, Januška (C) – Kleveta, Marek, Pejchal – Bradáček, Runza, Binko – Kočí, Litera.

    Rozhodčí: Lukáš Místecký – Martin Ševic, Ondřej Lauko
    bahis siteleri