Edmonton – Nashville 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 2:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 3:1 (kon.)
Florida – Pittsburgh 2:3 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 3:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:7 (kon.)
Columbus – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 2:6 (kon.)
Vegas – Carolina 5:6 (0:2 po s.n.) | Detroit – Boston 3:1 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Neděle 09.02.2020, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:39:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Erik Černák (TBL) 0+0, 6 střel na branku, 2 zblokované střely, 2 hity, čas na ledě – 22:02.

    Ondřej Palát (TBL) 0+0, 1 hit, čas na ledě – 14:14.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Brayden Point (TBL) 1+1
    2. Andrej Vasilevskij (TBL) výhra, úspěšnost 94,4%
    3. Anthony Cirelli (TBL) 0+0
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 30 – 18
    Přesilové hry: 0/1 – 1/1
    Trestné minuty: 4 – 4
    Vhazování: 52% – 48%
    Zblokované střely: 17 – 10
    Hity: 36 – 30
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 092 diváků.
    Islanders padli na ledě Tampy 1:3
     
    Je konec! Tampa nakonec potvrdila roli favorit a bere z tohoto zápasu výhru v základní hrací době! Na branku v poslední periodě čekali diváci sedm minut, jenže stálo to za to! Carter Verhaeghe předvedl krásnou akci, po které se trefil pod horní tyčku. Poté se toho moc nedělo, ale Islanders dostali početní výhodu, kterou využili. Josh Bailey našel parádní přihrávkou před bránu Dericka Brassarda, kterému jen stačilo nastavit hokejku. Hosté to v závěru ještě zkusili bez gólmana, ale místo vstřelení branky přišlo inkasování. Do odkryté sítě se trefil Steven Stamkos, který určil definitivní podobu skóre.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Islanders to ještě zkoušejí v šesti!
    58:58 Steven STAMKOS - 3:1
     
    58:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tady je definitivě rozhodnuto, jelikož domácí hokejisté se prosazují střelou do prázdné branky! Brayden Point posunul puk po mantinelu, ke kterému to nejrychleji stihl STEVEN STAMKOS! Ten do puku spíše jen plácl, ale trefil odkrytou síť. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
     
    58:34
    New York se však za žádnou cenu nemůže usadit v útočném pásmu. Nyní navíc předvedl špatný přechod přes modrou, což sudí viděl – ofsajd!
     
    58:02
    Jediná situace, kdy dnes hostující hráči dali branku, byla početní výhoda. Tah s odvoláním gólmana se proto jeví logicky, uvidíme, jak to ještě celé dopadne.
     
    57:43
    Islanders hrají v šesti!
     
    57:18
    Hostujícím hráčům se pomalu ale jistě začíná krátit čas, do konce utkání zbývá něco pod tři minuty! Dá se čekat, že dnes uvidíme hru bez gólmana.
     
    57:03
    Josh Bailey dnes hýří aktivitou, ale další bod do kanadského bodování zatím nepřidal. Jeho ránu totiž zablokoval obětavým zákrokem Steven Stamkos.
     
    55:28
    Ovšem hostující hokejisté předvedli dobré napadání, díky čemuž se k puku zase dostali. Ten se po zásahu Tampy dostal do ochranné sítě, je tu komerční pauza.
     
    54:44
    Semjon Varlamov pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, když ji poslal po mantinelu. Mathew Barzal si však v útočném pásmu s napadáním neporadil.
     
    54:10
    Jenže nedaří se jim to udržet pro delší časový úsek. Hokejisté v černém bez potíží dostávají puk do středního pásma a nijak si nekomplikují život.
     
    53:39
    New York si musel dojet pro kotouč až za svého gólmana, kam už ani nešlo domácí napadat, raději šli střídat. Islanders jsou tak nastěhovaní zase v pásmu.
     
    53:09
    Dnes to vypadá, že uvidíme drama až do samotného konce! Tampa sice byla lepším týmem, ale Ostrovanům nyní jakoby někdo vlil novou krev do žil.
    52:12 Derick BRASSARD - 2:1
     
    52:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky! Josh Bailey oddřel většinu práce, když od mantinelu našel před brankou volného DERICKA BRASSARDA, jenž jen nastavil hokejku a mohl se jít radovat. Drama je tu! Asistence: Josh Bailey a Anthony Beauvillier.
     
    51:57
    New York už je však zase zpět a snaží se prokombinovat až do nějaké šance. Nyní je to velký tlak.
     
    51:16
    Anders Lee zachytil puk u mantinelu a udržel ho, přestože byl napadán. O několik vteřin se ale Islanders stejně musí z útočného pásma zase vystěhovat.
     
    50:39
    Hosté mají ideální možnost na to, aby se vrátili do zápasu. Směrem dopředu se jim v tomto zápase ale nedaří, podaří se jim to konečně překonat?
     
    50:17
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Nikita Kučerov – 2 min., držení).
     
    49:42
    Domácí hokejista měl sice nyní velké štěstí, přesto se dostal až do šance! Puk mu sice nejprve sjel z hole, ale následně do něj ještě plácl a puk projel těsně vedle tyče. Před námi je komerční přestávka.
     
    49:13
    Ryan Pulock si dobře odstavil soupeře a dostal se tak ke kotouči. New York ale následně nerozehrál vůbec dobře a je z toho jen zakázané uvolnění, hra se vrací.
     
    48:44
    Jenže těm se to zatím nedaří. Na druhé straně dobře napadal Yanni Gourde a Semjon Varlamov odehrál kotouč před tímto hráčem na poslední chvíli.
     
    48:14
    Hokejisté v černém se znovu pokoušeli dostat do útočného pásma, ale nebyli tentokrát úspěšní. Něco směrem dopředu také mohou vymyslet hosté.
     
    47:49
    Jenže s kotoučem na holi hraje domácí celek, který v klidu kombinuje v útočné pásmu. Nakonec přišla rána od modré, která byla sražena těsně vedle.
     
    47:17
    Islanders už budou muset vrhnout většinu sil do útoku, jelikož se jim v tomto zápase nepodařilo dát ani jednu branku, zatímco dostali do své sítě už dvě.
    46:25 Carter VERHAEGHE - 2:0
     
    46:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí předvádějí rychlou akci a prosazuje se dnes podruhé! Dost možná rozhodují o celém osudu zápasu. CARTER VERHAEGHE se dostal od mantinelu až před gólmana jako nůž máslem a střelou pod tyčku ho překonal! Varlamov nebyl v dobré pozici pro chytání, šel brzy dolů. Asistence: Yanni Gourde a Mitchell Stephens.
     
    45:58
    Obránci Ostrovanů zrovna střídali, s čímž evidentně útočník hostí nepočítal. Vyslal totiž zpětnou přihrávku na modrou, takže puk vylétl do střední třetiny.
     
    45:19
    Anthony Beauvillier je jedním z nejaktivnějších a nejlepších hráčů hostujícího celku v tomto zápase. Ani jeho snaha ale nevedla k nějaké šanci.
     
    44:44
    Erik Černák předal puk na Nikitu Kučerova! Jeho ránu ze středu vyrazil Semjon Varlamov jen před sebe, ale nikdo z domácích nedokázal dostat puk až do branky! To byla dobrá šance.
     
    44:13
    Ta se dostala s pukem na holi až do útočného pásma, ale tam o kotouč probíhal hlavně boj. Ostrované ovšem následně odpálili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    43:33
    New Yorku se tentokrát nepovedl přechod do útočného pásma, ve kterém ho zastavil ofsajd. Následné vhazování navíc ukořistila domácí Tampa Bay.
     
    43:16
    Aktivnější v úvodu poslední periody je rozhodně domácí celek, ale útočit by spíše potřebovali hosté. Semjon Varlamov si poradil se střelou ze středu hřiště.
     
    42:43
    Oba týmy hrají v pěti!
     
    41:53
    Hostující celek se ale nyní bude muset mít na pozoru, a to v čele se gólmanem. Ani trochu se mu totiž nepovedla rozehrávka, která skončil na icingu.
     
    41:24
    Poprvé v zápase vidíme hru ve čtyřech, tak uvidíme, komu bude vyhovovat více místa na ledě. Chvílemi to totiž vypadá na Tampu a chvílemi zase na Islanders.
     
    40:43
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., držení).

    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    40:42
    Ryan Pulock je na ledě!
     
    40:18
    A už se zase hraje! Domácí hokejisté budou hájit jednogólový náskok,který jistě budou chtít zvýšit. K tomu mají ideální možnost v podobě početní výhody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 20 – 13
    Přesilové hry: 0/1 – 0/0
    Trestné minuty: 0 – 2
    Vhazování: 48% – 52%
    Zblokované střely: 10 – 8
    Hity: 23 – 25
    Po druhé třetině vede Tampa o jedinou branku
     
    Nakonec jsme ještě nějaké střely viděli, ovšem branku už ne, a tak Tampa vede po první periodě těsně 1:0! O zatím jedinou branku se po čtrnácti sekundách v rámci druhé periody postaral Brayden Point, který svůj únik vyřešil prudkou střelou. Následně jsme viděli ve hře hodně nepřesností, které trochu kazili dojem hry, ovšem Ostrované mohli srovnat. Trefili však jen horní tyčku. V poslední periodě si ještě domácí zahrají kus své početní výhody, která nastala po vyloučení Pulocka. To je vůbec první hráč, jenž byl v zápase vyloučen!

    Další třetina začne přibližně v 2:53.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:12
    Tampa má tak možnost udeřit i na konci této třetiny. Zatím se jí však nedaří udržet se pořádně v pásmu, natož vymyslet nějakou kombinaci a šanci.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:42
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Ryan Pulock – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:26
    Islanders se dostali do útočného pásma, ale skoro to vypadlo, že si mysleli, že jsou v ofsajdu. Jen tak totiž odevzdali puk a raději šli na střídačku.
     
    37:53
    Hokejisté v černém se dostali znovu do útočného pásma a vyslali rovnou dvě střely. Ani jedna z nich ale neprošla, jelikož obě byly zablokované obránci.
     
    37:11
    Postupnou kombinací to nyní zkusili domácí, kdy Nikita Kučerov vyslal ránu z první z vrcholku kruhu. Proti té se Semjon Varlamov stihl přesunout a puk vyrazit.
     
    36:33
    Znovu se hraje celkem dlouho bez přerušení, což se dnes rozhodně neděje poprvé ani naposledy. Zároveň nadále vidíme hru bez jakéhokoliv vyloučení!
     
    35:53
    Michail Sergačjov předvedl čistý a tvrdý hit, díky čemuž udržel svůj tým v útoku ještě o několik vteřin déle. Ostrované se ale nedlouho poté k puku dostali.
     
    35:17
    Tyler Johnson byl nyní nejspíše tím hráčem, kdo se jako nůž máslem dostal až ke gólmanovi! Byl už u něj ale hodně blízko, takže chtěl objet branku. Zasunout k tyči ale nedokázal.
     
    34:47
    Ryan Pulock se po souboji za vlastní brankou ocitl na zemi, ale na pomoc mu přijel spoluhráč, takže celou situaci nakonec ustáli. Jinak by to bylo nebezpečné.
     
    34:21
    New York toho byl nyní zářným příkladem, přesto si alespoň připsal pokus na branku. Johnny Boychuk pálil od modré, ale Andrej Vasilevskij vyrazil.
     
    33:47
    Směre dopředu to nyní docela drhne obou týmům. Ani jeden z nich se nemůže pořádně usadit v útočné třetině, natož si něco zajímavého připravit.
     
    33:11
    Ryan Pulock sice byl napadán jedním z domácích hráčů, ale měl situaci celou dobu pod kontrolou. Proto se hosté mohou po jeho pasu vydat dopředu.
     
    32:44
    Tak se dopředu mohla vydat Tampa, ovšem ani ta nebyla úspěšná. Špatný přechod modré znamená jen ofsajd a před námi je tak další komerční přestávka.
     
    32:18
    Islanders se hnali do zajímavé protiakce, která byla dva na dva. Hráč, který celou akci táhl, ovšem celou situaci zbrzdil, načež o kotouč i přišel.
     
    31:43
    Victor Hedman se snažil zastavit puk ještě na modré. To se mu sice povedlo, ale jeho následné nahození se zastavilo na prvním hráči soupeře.
     
    31:00
    Zajímavostí je také dnes hodně čistá hra, jelikož jsme ještě neviděli ani jedno vyloučení! Některé zákroky sice byly na hraně, ale odpískané nebyly.
     
    30:12
    Blesky by měly už zase přidat, jelikož New York je podstatně aktivnějším týmem na ledě. Přesto nadále Tapa drží jednobrankový náskok na svém kontě.
     
    29:35
    Moc pěkně to nyní Ostrované sehráli, ale srovnáno není! Anthony Beauvillier dostal přihrávku do strany do otevřené obrany, když posunul puk na teč pro Brocka Nelsona, jenže jeho pokus šel nejspíše od gólmana nad!
     
    29:12
    Hokejisté v černém se snažili zakombinovat v útočném pásmu, ale bylo to hodně rozhádané. Nelze se divit, že puk nakonec skončil na holích hostů.
     
    28:47
    Střely na branku: 14 – 12
     
    28:16
    Scott Mayfield si pohlídal situaci a dojel si pro puk jako první. Nikdo ho nenapadal, tak ho ještě podržel za Varlamovem. Oba týmy tak mohly prostřídat.
     
    27:36
    Jordan Eberle nabral rychlost už ve svém obranném pásmu, čehož využil k projetí modré. Jeho následná prostrkávačka mezi obránci už ale nebyla přesná.
     
    27:15
    Ostrované se dostali k dalšímu náznaku šance, ale kotouč se odrazil do ochranné sítě. Po komerční pauze se bude vhazovat v obranném pásmu domácích.
     
    26:42
    Anthony Beauvillier zamotal svému protihráčovi trochu hlavu, načež vrátil puk na modrou. Odtud přišla střela, ale Andrej Vasilevskij puk vyrazil betonem.
     
    26:06
    Yanni Gourde se snažil dojet vyhozený kotouč jako první, ovšem nakonec mu to o kousek nevyšlo. Proto se píská jeho týmu jen zakázané uvolnění.
     
    25:34
    Až nyní se nám po dlouhé době přerušila hra! Braydon Coburn posílal kotouč na branku, ale jeho nahození bylo sraženo mimo hřiště. Buly v pásmu hostí.
     
    24:52
    Hostující hráči trochu zapnuli na vyšší obrátky a mají tlak v útočném pásmu. Naopak domácí mají na ledě už hodně unavené hráče, kteří tahají nohy.
     
    24:10
    Kteří se nakonec dostali až ke střele. Ta však nešla mezi tři tyče, takže Andrej Vasilevskij nakonec nemusel zasahovat. Tampa se na puku ale neudržela dlouho.
     
    23:42
    Steven Stamkos aktivně napadal soupeře v jeho obranném pásmu, ale puk se mu nepodařilo získat. Po delší době tak zase mohou zaútočit hostující hráči.
     
    23:09
    Michail Sergačjov vyslal nahození od modré, ale to se nikomu nepodařilo tečovat. Následně navíc jeden z domácích hráčů ještě zlomil hokejku.
     
    22:32
    New York se snaží probít až do útočného pásma, ale v posledních momentech končí jeho útoky už ve středním pásmu na obranném bloku.
     
    21:39
    Tampa je samozřejmě nabuzena vstřelenou brankou a znovu se tak ocitla v útočném pásmu. Nyní zde ale nic zajímavého nevymyslela a o puk přišla.
     
    21:10
    Tak takový start Ostrované asi sami nečekali, navíc když oni sami si připsali první střelecký pokus. Pak ale stačila jedna rychlý akce a musí dotahovat.
    20:14 Brayden POINT - 1:0
     
    20:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je raketový start do druhé periody v podání domácího celku! Nikita Kučerov totiž vyslal přihrávkou do samostatného úniku BRAYDENA POINTA, jehož parádní střela se zastavila až v síti! Asistence: Nikita Kučerov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 10 – 8
    Přesilové hry: 0/0 – 0/0
    Trestné minuty: 0 – 0
    Vhazování: 65% – 35%
    Zblokované střely: 5 – 1
    Hity: 13 – 11
    Po první třetině je stav 0:0
     
    Je za námi první perioda, která nám nakonec žádnou regulérní branku nepřinesla, takže stav je 0:0. Aktivnějším celkem byla rozhodně Tampa, ale ta toho nedokázala nijak využít. Na druhé straně jsme viděli v samotném závěru branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Mathew Barzal však nachytal Andreje Vasilevskiho na přední tyči, pro kterého by to měl být výstražný signál.

    Další třetina začne přibližně v 2:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    A branka Ostrovanů nakonec uznána není, což je pro ně velká škoda! Mathew Barzal byl totiž v pásmu dříve než puk, takže celé situaci nakonec předcházel ofsajd! Úspěšná výzva pro domácí.
     
    19:23
    V akci je ale ještě video!
    19:23 Neuznaná branka Barzala
     
    19:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    V závěru první třetiny se z ničeho nic dostává hostující celek do vedení! MATHEW BARZAL si sjel pro přihrávku o mantinel do útočného pásma a prosadil se střelou o záda domácího gólmana! Ten si vůbec nepohlídal prostor na bližší tyči...
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:06
    Luke Schenn a Casey Cizikas se do sebe trochu pustili poté, co spolu absolvovali souboj v brankovišti domácího týmu. Vylučovat se ale nebude.
     
    17:44
    Anthony Cirelli nějakou dobu podstupoval souboj u mantinelu, který se pro něj stal úspěšný. Následná přihrávka už ale tak dobrá nebyla a přišla ztráta.
     
    17:11
    Andrej Vasilevskij poslal kotouč po mantinelu, jenže na spoluhráče, který byl napadán. Přesto to domácí zvládli a sami se mohou hnát zase do nějakého ataku.
     
    16:43
    Cédric Paquette si tentokráte neporadil s rozehrávkou, a tak se jeho tým bude muset soustředit na buly v obranném pásmu. Je tu další zakázané uvolnění.
     
    16:18
    Ovšem Islanders této výhody nijak nedokázali využít. Jenže ani Tampa toho směrem dopředu moc nepředvedla, a tak se hra obrací na druhou stranu.
     
    15:59
    Michail Sergačjov nevymyslel zrovna nejpřesnější rozehrávku, a tak se hra vrátí před jeho gólmanského spoluhráče, a to z důvodu zakázaného uvolnění.
     
    15:10
    Semjon Varlamov však nyní už střele mezi tři tyče čelit musel. Naprosto perfektně si však pohlídal právě přední tyč a vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    14:53
    Nyní vidíme spíše takovou hluchou pasáž, kdy se ani jeden z týmů nemůže dostat k nějaké pořádnější střele nebo šanci. Snad uvidíme gól v první periodě.
     
    14:15
    Přechod do útoku se však hostujícím hokejistům zrovna dvakrát nepovedl. Jeden z hráčů si totiž nepohlídal modrou, a tak je odpískáno ofsajdové postavení.
     
    13:52
    Noah Dobson zvládl stejný úkol podstatně lépe. Dokázal totiž poslat alespoň kotouč po mantinelu, posléze se New York dostali ze svého pásma.
     
    13:04
    Michail Sergačjov musel hodně zabrat, aby byl za vyhozeným pukem první! To sice byl, jenže napadající hráč ho obral, načež vznikl závar před brankou domácích! Na branku ale stále čekáme.
     
    12:37
    Hokejisté v černém jsou znovu na kotouči, když se na zemi ocitl hráč před brankou. Evidentně chtěl, aby sudí odpískal faul. To se však nyní nestane.
     
    12:09
    Střely na branku: 7 – 4
     
    11:42
    Tampa vyhrála vhazování v útočné třetině, a tak se poměrně brzy dostala ke střele. Hedmanovu střelu vyrazil Semjon Varlamov do ochranné sítě.
     
    11:26
    Derick Brassard vymýšlel přihrávku mezi obránce. Ta sice měla dobré parametry, ale nikdo ze spoluhráčů ji nepochopil, takže puk se odrazil do rohu.
     
    11:04
    Což se o té další už zase říct nedá. Leo Komarov vypálil od mantinelu, ale Andrej Vasilevskij na jeho pokus dobře viděl, takže ho ukryl do své lapačky.
     
    10:36
    Hosté měli k dispozici vhazování v útočném pásmu, které se jim podařilo vyhrát. Proto následovala další střela, avšak ta nakonec tři tyče minula.
     
    10:06
    New York se zase po delší době dostal do útoku, který nakonec skončil střelou. Kotouč se odrazil od ochranné sítě a před námi je komerční přestávka.
     
    09:47
    Luke Schenn ukázal dobrý odhad hry a byl u puku dříve než soupeř. Jeho nahození z první na branku ale nemělo dostatečné parametry, tak bylo zastaveno.
     
    09:06
    Carter Verhaeghe posílal kotouč před branku Islanders, ale až tam se nakonec nedostal. Hokejisté v černém se však nadále drží v útočné třetině.
     
    08:35
    Erik Černák se opřel do kotouče na modré, ale jeho rána trefila jen prvního soupeře před ním. New Yorku se však znovu nepovedl přechod do útoku.
     
    07:55
    Islanders jsou nyní hodně aktivní a bojují v útočném pásmu. Hra se však zatím neudrží déle právě v obranném pásmu Blesků, kteří brání s přehledem.
     
    07:04
    Anthony Beauvillier zavezl puk do pásma a šikovnou prostrkávačkou ještě našel spoluhráče. Toho přihrávka už tak přesná nebyla, takže u puku jsou domácí.
     
    06:27
    Hra se zatím nijak moc nepřerušuje, takže zápas má vcelku svižné tempo, kdy oba týmy se snaží hodně útočit. O něco lepší je v tomto aspektu Tampa.
     
    05:35
    Tyler Johnson udělal podobnou věc, tedy nahodil kotouč do útočného pásma. Jeho tým si ale vedl podstatně lépe, jelikož se k němu dokázal dostat.
     
    05:19
    Devon Toews dlouho držel kotouč, jelikož neměl komu nahrát. Nakonec proto volil nahození do útočné třetiny, ale to získala na své hole Tampa.
     
    04:47
    Jenže hra se nakonec vrátí před branku Andreje Vasilevskiho. Jeho spoluhráči totiž nepředvedli zrovna přesnou rozehru, takže puk skončil jen na icingu.
     
    04:16
    Matt Martin se nyní ničeho nebál a individuální akcí zavezl touš do útočného pásma. Zde proběhlo několik soubojů u mantinelu, které vyhráli domácí.
     
    03:54
    Semjon Varlamov se zatím musí mít častěji na pozoru. Nikita Kučerov poslal přihrávku na Černáka, jehož pokus má gólman hostí někde ve výstroji.
     
    03:26
    Avšak nyní už byli domácí hokejisté vyhnáni do středního pásma. Nezůstali tam však dlouho, chtějí dát branku co nejrychleji. To by jim rozhodně pomohlo.
     
    03:02
    Yanni Gourde vletěl do útočného pásma jako tornádo, které nakonec získalo puk ve svůj prospěch! Islanders se znovu musí jen bránit.
     
    02:32
    Noah Dobson podržel puk ve středním pásmu, jelikož tam kotouč vylétl. Následně rozehrál na spoluhráče z obrany, avšak jeho pas nebyl přesný.
     
    01:49
    Domácí obránce posunul kotouč v útočné třetině po mantinelu, ale tam ho získal zase New York. Ten následně jen vyhodil ke gólmanovi domácího celku.
     
    01:08
    Domácí hokejisté ještě po následném buly aktivně napadali rozehrávku Ostrovanů, ale nebyli nijak úspěšní. Proto si Islanders mohou připsat první atak.
     
    00:37
    A Semjon Varlamov si už musel připsat první úspěšná zákrok! Jeden z domácích hráčů vyslal solidní bombu na zadní tyč, ale zasáhla vyrážečka gólmana hostí.
     
    00:12
    A dnešní zápas mezi Tampou Bay a New Yorkem Islanders právě začal! Domácí jsou favorité a hrají v černém, u hostujícího celku převažuje bílá.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, Sergačjov, L. Schenn, Coburn – Kučerov, B. Point, Stamkos – T. Johnson, Cirelli, Palát – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.

    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Dobson, Boychuk – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Brassard, Bellows – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Toomey, Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    10. 12. 2019 Tampa Bay – NY Islanders 1:5
    2. 11. 2019 NY Islanders – Tampa Bay 5:2
    2. 2. 2019 NY Islanders – Tampa Bay 0:1 po sn.
     
    NY Islanders

    „Ostrované“ mají odehráno 52 zápasů. Islanders se to těchto utkáních nachází na 5. místě Východní konference, když si připsali bilanci 20-11-6-15 při skóre 155:142. V Metropolitní divizi je NY Islanders na 3. místě. Na venkovních kluzištích si z 24 odehraných zápasů připsali bilanci 9-5-2-8 při skóre 62:63. Po utkání s „Blesky“ je čeká venkovní utkání na ledě Washingtonu.

    Československá stopa v týmu

    Nikdo

    Poslední zápasy

    Carolina – NY Islanders 2:1 po sn.
    NY Rangers – NY Islanders 2:4
    NY Islanders – Vancouver 3:4 po prodl.
    NY Islanders – Dallas 4:3 po prodl.
    NY Islanders – La 5:3

    Absence

    obránce Adam Pelech (zranění achillovy šlachy)
    útočník Cal Clutterbuck (poranění zápěstí)

    Kanadské bodování

    1. Mathew Barzal 18+26
    2. Brock Nelson 21+21
    3. Anthony Beauvillier 15+18

    Neproduktivnější obránce

    Ryan Pulock 6+21

    Statistiky brankářů

    Thomas Greiss 2.53 prů. na záp. 92,0%
    Semjon Varlamov 2.60 prů. na záp. 91,5%
     
    Tampa Bay

    „Blesky“ mají odehráno 54 zápasů. Lightning se to těchto zápasech nachází na 3. místě Východní konference, když si připsali bilanci 29-5-5-15 při skóre 196:149. V Atlantické divizi je Tampa Bay Lightning na 2. místě. Na domácím ledě Amalie Areny si z 26 odehraných zápasů připsali bilanci 15-2-2-7 při skóre 107:74. Po zápase s „Ostrovany“ je čeká venkovní dvoj utkání proti Columbusu a Pittsburghu.

    Československá stopa v týmu

    obránce Jan Rutta 33 záp. (1+6)
    obránce Erik Černák 51 záp. (5+6)
    útočník Ondřej Palát 53 záp. (14+22)

    Poslední zápasy

    LA – Tampa Bay 2:4
    Anaheim – Tampa Bay 3:4
    San Jose – Tampa Bay 0:3
    Tampa Bay – Vegas 4:2
    Tampa Bay – Pittsburgh 4:2

    Absence

    obránce Jan Rutta (zranění v dolní části těla)

    Kanadské bodování

    1. Nikita Kučerov 25+40
    2. Steven Stamkos 25+33
    3. Brayden Point 19+30

    Neproduktivnější obránce

    Victor Hedman 9+36

    Statistiky brankářů

    Andrej Vasilevskij 2.52 prů. na záp. 91,8%
    Curtis McElhinney 2.88 prů. na záp. 90,9%
     
    Příjemnou nedělní noc všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z NHL. Spolu se zaměříme na utkání mezi týmy Tampa Bay Lightning vs. NY Islanders. Úvodní buly je stanoveno na 01:00 hodin. Zápasem vás provede Jan Přikryl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 21. B. Point (Kučerov), 47. Verhaeghe (Gourde, Stephens), 59. Stamkos (B. Point, Kučerov) – 53. Brassard (Jo. Bailey, Beauvillier)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, Sergačjov, L. Schenn, Coburn – Kučerov, B. Point, Stamkos – T. Johnson, Cirelli, Palát – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Dobson, Boychuk – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Brassard, Bellows – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Toomey, Racicot

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri