Edmonton – Nashville 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 2:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 3:1 (kon.)
Florida – Pittsburgh 2:3 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 3:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:7 (kon.)
Columbus – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 2:6 (kon.)
Vegas – Carolina 5:6 (0:2 po s.n.) | Detroit – Boston 3:1 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Neděle 09.02.2020, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Steven STAMKOS - 3:1
     
    58:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tady je definitivě rozhodnuto, jelikož domácí hokejisté se prosazují střelou do prázdné branky! Brayden Point posunul puk po mantinelu, ke kterému to nejrychleji stihl STEVEN STAMKOS! Ten do puku spíše jen plácl, ale trefil odkrytou síť. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    52:12 Derick BRASSARD - 2:1
     
    52:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky! Josh Bailey oddřel většinu práce, když od mantinelu našel před brankou volného DERICKA BRASSARDA, jenž jen nastavil hokejku a mohl se jít radovat. Drama je tu! Asistence: Josh Bailey a Anthony Beauvillier.
    46:25 Carter VERHAEGHE - 2:0
     
    46:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí předvádějí rychlou akci a prosazuje se dnes podruhé! Dost možná rozhodují o celém osudu zápasu. CARTER VERHAEGHE se dostal od mantinelu až před gólmana jako nůž máslem a střelou pod tyčku ho překonal! Varlamov nebyl v dobré pozici pro chytání, šel brzy dolů. Asistence: Yanni Gourde a Mitchell Stephens.
    20:14 Brayden POINT - 1:0
     
    20:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je raketový start do druhé periody v podání domácího celku! Nikita Kučerov totiž vyslal přihrávkou do samostatného úniku BRAYDENA POINTA, jehož parádní střela se zastavila až v síti! Asistence: Nikita Kučerov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 21. B. Point (Kučerov), 47. Verhaeghe (Gourde, Stephens), 59. Stamkos (B. Point, Kučerov) – 53. Brassard (Jo. Bailey, Beauvillier)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, Sergačjov, L. Schenn, Coburn – Kučerov, B. Point, Stamkos – T. Johnson, Cirelli, Palát – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Dobson, Boychuk – Eberle, Barzal, Lee – Jo. Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Brassard, Bellows – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Toomey, Racicot

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri