Huesca – Atlético 0:0 (kon.) | Villarreal – Alavés 3:1 (kon.) | Eibar – Elche 0:1 (kon.)
Real Madrid – Valladolid 1:0 (kon.)
konec
SD Eibar
0:1 (0:1)
Elche CF
Středa 30.09.2020, 21:30 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (23:27:10)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14.
     
    Elche si dochází pro první vítězství mezi elitou a slaví naprosto zaslouženě! V první půli to sice bylo spíše vyrovnané, ale prosadit se dokázali pouze hosté, kteří se pak rozhodli, že těsné vedení budou chtít udržet. To se jim málem nepovedlo hned na začátku druhého poločasu, kdy ale Eduardo Expósito trestuhodně neproměnil penaltu, čímž svůj tým připravil o body. Eibar totiž následně už marně dobýval soupeřící klec a zůstává tak bez bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Ramón Folch.
     
    90+2
    Álvaro Tejero při souboji u postranní čáry nevybojoval ani aut. Míč tak mají hosté, kteří se ho snaží dostat co nejdál od vlastní klece.
     
    90+1
    Hostující brankář se konečně musel pořádně činit, jenže soupeřící hráč mu dost ulehčil tím, že pálil přesně do středu brány. Edgar Badía tak nadvakrát míč dokázal zkrotit.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pere Milla, přichází Nino.
     
    89
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Omenuke Mfulu, přichází Luismi.
     
    89
    Útočné snažení Eibaru navíc nyní přerušuje postranní rozhodčí, který mává ofsajd. Edgar Badía tak bude moct získat další čas rozehrávkou.
     
    88
    Domácí centry už přece jen začínají být alespoň trochu nebezpečné, ale už je to nejspíš pozdě. Elche totiž pořád drží těsné vedení a od výhry ho už moc nedělí moc času.
     
    87
    Edgar Badía se musel po delší době činit, vysoký míč letící do malého vápna raději vyboxoval a do autu. Ten navíc Eibar nerozehrává vůbec dobře, takže mohou vzápětí rozehrát hosté.
     
    86
    Quique docela zbytečně dohrál Josana po odehraní míče, za to by si přinejmenším zasloužil žlutou kartu. Hlavní rozhodčí však tentokrát zůstává benevolentní a píská jenom faul.
     
    85
    Elche v klidu získává čas na své polovině, po krátké kombinaci navíc míří ještě dopředu. Střídající Youssouf Koné dokonce nebezpečně odcentroval, ale jeho centr podél brankové čáry nedokázal nikdo zakončit.
     
    83
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Youssouf Koné.
     
    81
    Domácí nemají směrem dopředu komu přihrávat. Všichni útočící hráči jsou moc dobře pokrytí, takže to jde jen pomocí centrů, ale ty jsou také stále zcela neúspěšné.
     
    80
    Eibar už má jenom deset minut a brance se stále moc nepřiblížil. Míč má navíc hostující gólman, který ho zase nakopává co nejdál od své klece.

    Lukáš Mihal

    Branky: 37. Boyé

    Karty:   10. Tejero (EIB), 47. Burgos (EIB) – 28. Morente (ELC), 40. Josan (ELC)

    Neproměněná penalta: 52. Expósito (EIB), mimo


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:14.
    SD Eibar: Dmitrović – Tejero, Arbilla, Bigas (46. Burgos), Kévin Rodrígues – P. León, Expósito, Recio (24. S. Álvarez), Inuj (74. Kądzior) – Kike García (C) (74. Dufur), Muto (63. Quique).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – J. A. Martínez, Rafa, Papakouli Diop, P. Oliveira, Dufur, R. Correa, Atienza, Quique, Kądzior, S. Álvarez, Burgos.

    Elche CF: Badía – Calvo, Verdú (C), Josema – Josan, Guti (90+3. Folch), Mfulu (89. Luismi), Fidel – Milla (90. Nino), Morente – Boyé (83. Y. Koné).
    Náhradníci: Castillo – Pastor, Nino, El Ghezouani, Y. Koné, V. Rodríguez, Salinas, Luismi, Barri, Folch, Bri, Moreno.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    thejrc.org