Newport County AFC – Newcastle 1:1 (4:5 po pen.) | Burnley – Manchester City 0:3 (kon.) | Brighton – Manchester Utd. 0:3 (kon.)
Everton – West Ham 4:1 (kon.)
konec
Burnley FC
0:3 (0:1)
Manchester City
Středa 30.09.2020, 20:00 • Turf Moor • Anglický Ligový pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:50:21)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 2:12.
     
    Je konec! Manchester City poráží Burnley 3:0 a postupuje do dalšího kola! Hosté si totiž dokázali vypracovat vyložené šance. V první Rodri střelou levačkou těsně minul tyčku. Poté se Sterling řítil sám na brankáře, ale domácí gólman jej skvěe vychytal. Po půlhodině hry pálil ve velkém vápně Palmer, ale Peacock-Farrell vytáhl další dobrý zákrok. Až ve 35. minutě poslal hosty do vedení Raheem Sterling! V závěru poločasu mohlo City přidat druhou branku, ale Torresova rána orazítkovala tyč. Raheem Sterling navíc krátce po změně stran přidal druhou branku. Domácí kouč poté posílil ofenzivu, ale poslední slovo měli znovu hosté. O třetí branku se postaral Ferran Torres.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Během nastavení si žlutou kartu vysloužil Bernardo Silva.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Wood se hnal za další přihrávkou do pokutového území, ale hostující brankář schoval míč do rukavic. Manchester City chce dohrát utkání s míčem na kopačkách.
     
    89
    Také stopeři Manchesteru City se už v závěru dnešního souboje vytáhli na polovinu soupeře, nicméně jejich akce skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    88
    Benjamin Mendy operoval s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, jenže jeho centr přiletěl jen do prostoru, kde kralovala domácí obrana.
     
    87
    Sterling doběhl další přihrávku do velkého vápna, jenže tentokrát neodcentroval přesně na spoluhráče. Obrana Burnley musí být neustále pozorná.
     
    86
    Další dlouhá přihrávka směřovala na Raheema Sterlinga, který si tentokrát nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    85
    Hostující brankář si dal pozor na dotírajícího Wooda a odkopl před ním míč daleko od branky Manchesteru City. Duel se už pouze dohrává.
     
    84
    Sterling poslal nadýchaný oblouček do pokutového území, jenže nikdo z nabíhajících hráčů Manchesteru City se k jeho pobídce nedostal.
     
    83
    Mahríz potáhl míč středem hrací plochy do zakončení, nicméně jeho dělovka skončila na holeni prvního obránce v dresu Burnley.
     
    82
    Sterling dostal přihrávku do prostoru v blízkosti velkého vápna, jenže nedokázal zakončit. Fotbalisté Burnley totiž stojí skvěle rozestavení.
     
    81
    Taylor dostal přihrávku na levou stranu, prostrčil míč na Wooda, jenže ten měl proti sobě přesilu hráčů v bílém, kteří jej nenechali zakončit.
     
    80
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Lowton, přichází Bardsley.
     
    79
    Lowton odchází v doprovodu zdravotníků za pomezní čáru a bude muset střídat.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 35. Sterling, 50. Sterling, 66. Torres

    Karty:   76. Sterling (MAC), 90+2. Silva (MAC)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 2:12.
    Burnley FC: Peacock-Farrell – Lowton (80. Bardsley), Long, Tarkowski, Taylor – McNeil, Brownhill, Westwood, Pieters – Vydra (46. Wood), Barnes (69. Benson)
    Náhradníci: Benson, Wood, Goodridge, Driscoll-Glennon, Bardsley, Dunne, Norris

    Manchester City: Steffen – Walker (67. Harwood-Bellis), Fernardinho, Laporte, Mendy – De Bruyne (65. Silva), Rodri (75. Aké) – Sterling, Mahrez, Torres – Palmer
    Náhradníci: Doyle, Bernardo Silva, Foden, Harwood-Bellis, Ederson, Delap, Aké

    Rozhodčí: Madley – Smart, Hussin
    bahis siteleri