Sparta – Blansko 2:0 (kon.) | Chlumec n/C – Teplice 1:3 (kon.) | Karviná – Vlašim 1:3 (kon.)
Táborsko – Bohemians 1905 0:3 (kon.)
konec
FK Chlumec nad Cidlinou
1:3 (0:3)
FK Teplice
Středa 30.09.2020, 15:30 • Chlumec n.C. • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Teplic, které svého soupeře porazily poměrem 3:0. Teplice o své výhře defacto rozhodly už v prvním dějství, kdy vstřelily všechny tři branky. Druhý poločas proto nabídl mnohem vyrovnanější podívanou, navíc se domácím povedlo snížit na rozdíl dvou branek, avšak žádné větší drama jsme již neviděli. Chlumec se s pohárem loučí, naopak Teplice pokračují do čtvrtého kola. (17:21:26)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Chlumec nad Cidlinou se v závěru tohoto zápasu ještě snaží s výsledkem něco udělat, avšak má příliš málo času.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Tepličtí se před koncem řádné hrací doby prezentovali dalším ofsajdem, dnes již pátým. Chlumec se pochopitelně pokusil o rychlou rozehrávku.
     
    87
    Hosté se pochopitelně nikam neženou, ba naopak se po krátké kombinaci u středového kruhu znovu vydali na vlastní polovinu. Domácí se snaží napadat.
     
    86
    K vidění byl ještě jeden rohový kop pro domácí hráče, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Hosté odklízeli do autu, bude se pokračovat dalším autem.
     
    85
    Do konce tohoto zápasu zbývá pouhých pět minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Teplice svého soupeře nepouštějí do žádných stoprocentních šancí.
     
    84
    Chlumec se ubránil i další útočné akci soupeře a mohl vyrazit do rychlého protiútoku. Ten skončil ještě na polovině, neboť čistě zakročil jeden z protihráčů.
     
    80
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jakub Jarkovský, přichází Jan Labík.
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Ondřej Vaníček.
     
    79
    Pokračovat se bude dalším autovým vhazováním, avšak z obranné polovině domácích. Chlumec nad Cidlinou však bojuje, což se rozhodně cení.
     
    78
    Teplice se nakonec pokoušely o zakončení, avšak to nedoletělo ani k brankáři. Hosté si posléze pomohli útočným faulem, Chlumec okamžitě rozehrál.
     
    77
    Až nyní se hostující celek konečně dostal na dostřel domácí brance, avšak stále sledujeme kombinaci. Chlumec v posledních minutách otevírá zadní vrátka.
     
    76
    Vzápětí si naprosto stejně počínal také domácí celek, který rychle narazil. Rychlá protiakce soupeře ovšem přinesla snad čtvrtý ofsajd v krátkém časovém sledu.
     
    75
    Už poměrně dlouhou dobu čekáme na ohrožení domácí branky, Teplicím se to nepovedlo ani tentokráte, neboť se nedostali ani k pokutovému území.
     
    74
    Chlumec nad Cidlinou se pokoušel o rychlou rozehrávku podél autové čáry, kde ovšem zakročil hostující hráč, od kterého se míč odrazil směrem do zámezí.
     
    73
    Krátce po rozehrávce se Teplice vydaly směrem na útočnou polovinu, kde jim nevyšla hned druhá nahrávka, která navíc směřovala pouze do ofsajdu.
     
    73
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jiří Kučera, přichází Martin Kopáč.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka, rázem je to o dvě branky. Chlumec má však stále velice složitou práci, neboť prohrává o dvě trefy.

    David Suchý

    Branky: 71. Bastin – 32. Vukadinović, 36. Mareš, 41. Mareš


    FK Chlumec nad Cidlinou: Petr – Novotný (46. Hynek), Jarkovský (C) (80. J. Labík) , Havel, Kadlec, Krčál, Čáp, Kučera (73. Kopáč), T. Labík, Vejr (41. Veselka), Bastin (80. Vaníček)
    Náhradníci: Brát, Veselka, Kopáč, J. Labík, Hynek, Vaníček, Žahourek

    FK Teplice: Plachý – Hyčka (24. Radosta), Heidenreich, Černý, Shejbal, Žitný (71. Kodeš), Moulis (58. Trubač), Mareček, Kučera, Vukadinović, Mareš (C)
    Náhradníci: Němeček – Ljevaković, Kodeš, Trubač, Baftijar, Radosta

    Rozhodčí: Klíma – Flimmel, Hurych

    Diváci: 485
    thejrc.org