Gruzie – Slovensko 2:1 (kon.) | Island – Itálie 1:2 (kon.) | Skotsko – Chorvatsko 2:2 (kon.)
Izrael – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Švýcarsko – Ázerbájdžán 2:1 (kon.) | Španělsko – Faerské ostrovy 2:0 (kon.)
Portugalsko – Bělorusko 3:0 (kon.) | Lichtenštejnsko – Francie 0:5 (kon.)
konec
Lichtenštejnsko
0:5 (0:3)
Francie
Čtvrtek 12.11.2020, 20:45Kvalifikace ME U21 • Skupina 2
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:37:38)
     
    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 0:15. Střely mimo: 1:5. Rohy: 0:19. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 4:7.
     
    Je konec! Francie zvládla duel na půdě Lichtenštejnska a vítězí vysoko 5:0. Francie vlétla do utkání jako velká voda. Během úvodních dvaceti minut se prosadili Dagba, Faivre a Badiashile. Do konce z prvního poločasu si hosté vypracovali řadu šancí, jenže zejména Edouard se zatím v zakončení spíše trápí. Krátce po změně stran se navíc prosadil Reine-Adelaide a deset minut před koncem napsal gólovou tečku Lihadji.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Beck, přichází Kaiser.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Hosté kombinují s míčem na kopačkách, nicméně nikdo v bílém už se nežene do zakončení. Dnešní souboj se už pouze dohrává.
     
    89
    Jager dostal přihrávku na levou stranu, jenže u míče se moc dlouho neohřál a rychle o něj přišel. Francie má čas na poslední akci dnešního souboje.
     
    88
    Francie měla obrovskou šanci po dalším rohovém kopu! Centr propadl na zadní tyč, kde byl Cozza, jenže v těžké pozici míč vůbec netrefil.
     
    87
    Lichtenštejnsko nedokázalo zahrozit ani po přímém kopu. Nadýchaný centr bez problémů odhlavičkoval Konaté, který tak napravil svůj faul.
     
    86
    Konaté si v souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem a nabídl domácím rozehrávku přímého kopu v blízkosti velkého vápna.
     
    85
    Konaté se dostal deset metrů před velké vápno, kde naznačil zakončení, ale jeho pokus o střelu skončil na hrudi prvního obránce.
     
    84
    Hostující celek pokračuje v aktivitě na polovině soupeře. Cozza dostal dlouhou přihrávku na levou stranu a díky dobrému zpracování získal roh.
     
    83
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Marxer, přichází Jager.
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Mikuš, přichází Buchel.
    81. Isaac LIHADJI - 0:5
     
    81
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie přidává i pátou branku! Po další akci v blízkosti velkého vápna se v pokutovém území otočil ISAAC LIHADJI a přízemní střelou poslal míč k zadní tyči!
     
    80
    Cozza dostal přihrávku na levou stranu, jenže si netroufl na odcentrování. Obrana domácího celku brání na hranici velkého vápna.
     
    79
    Domácí Marxer krásnou kličkou obešel stopera a hnal se sám na Lafonta! Francouzský brankář skvěle vyběhl a připsal si povedený zákrok!
     
    78
    Cozza si navedl míč na pravačku a zakončil z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho dělovka mířila jen do míst, kde stál připravený Vanoni.
     
    77
    Kolo rozjel akci po levé straně a sám se dostal k odcentrování. Pozorný obránce jeho pobídku srazil na šestnáctý rohový kop Francie.
     
    76
    Střídající Cozza se z pravé strany nádherně prosmýkl do pokutového území, jenže už neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Francie zůstane na míči.
     
    75
    Francie se opět usadila v blízkosti velkého vápna, jenže kombinace favorizovaného celku je v posledních minutách hodně pomalá.
     
    74
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Truffert, přichází Cozza.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Edouard, přichází Muani.
     
    73
    Dagba se pěknou kličkou uvolnil na pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pomalou přihrávku odkopl obránce.
     
    72
    Konaté vyvezl míč na polovinu soupeře, jenže Francie se znovu nedostala do pokutového území. Domácí brání v deseti na hranici velkého vápna.
     
    71
    Ani po dalším rohovém kopu se Francie nedokázala prosadit. Centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, kam se znovu jako první dostal brankář.
     
    70
    Dagba měl prostor u pomezní čáře, kde si míč rychle přehodil na levačku, ale netroufl si na odcentrování. Francouzi chtějí hrát s míčem na kopačkách.
     
    69
    Další rohový kop Francie přinesl vysoký centr na malé vápno, kam vystartoval domácí brankář, který míč bez problémů vyboxoval do bezpečí.
     
    68
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Hilti, přichází Marxer.
     
    67
    Další zakončení na straně Francie! Střídající Caqueret si troufl na ránu zpoza velkého vápna, ale domácí brankář si připsal snadný zákrok.
     
    66
    Edouard dostal další přihrávku na hranici velkého vápna, ale domácí stoper bez problémů zakročil a nedovolil urostlému útočníkovi zakončit.
     
    65
    Francie zahrávala další rohový kop. Jeden z hostů si v hlavičkovém souboji pomohl nedovoleným zákrokem, po kterém zůstává na trávníku ležet obránce.
     
    64
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Faivre, přichází Lihadji.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Soumaré, přichází Caqueret.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Guendouzi, přichází Diallo.
     
    63
    Lichtenštejnsko se po delší době podívalo na polovinu Francie. Domácím hráčům se však rozehrávka vůbec nepovedla a Francouzi ihned získali míč.
     
    62
    Tentokrát se rozehrávky přímého kopu ujal Matteo Guendouzi, který zvolil střelu pravačkou, jenže jeho technický pokus prosvištěl nad břevnem.
     
    61
    Soumaré si v blízkosti velkého vápna skvěle pokryl míč tělem a získal pro Francii další přímý kop v blízkosti velkého vápna.
     
    60
    Je za námi hodina hry o vítězi dnešního souboje je prakticky rozhodnuto. Favorizovaná Francie má dění na hřišti pod kontrolou a pokračuje v ofenzivě.
    58. Jeff REINE-ADELAIDE - 0:4
     
    58
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie přidává zajímavou čtvrtou branku! Rozehrávky přímého kopu z levé strany se ujal JEFF REINE-ADELAIDE a jeho polocentr doplachtil do šibenice!
     
    57
    Další centr z levé strany zastavil obránce domácího celku rukou. Francie tak bude zahrávat přímý kop v blízkosti velkého vápna.
     
    56
    Další šance favorizované Francie! Soumaré střílel z blízkosti velkého vápna, jenže jeho dělovka levačkou o malý kousek minula horní tyč!
     
    55
    Edouard si naskočil na centr z levé strany, nicméně jeho hlavička byla hodně slabá a skončila v rukavicích brankáře.
     
    54
    Po další akci hlavičkoval po centru z levé strany Edouard. Domácí brankář jeho hlavičku sice chytil, jenže míč mu vypadl z rukavic. Vanoni jej nakonec stačil zastavit na brankové čáře.
     
    53
    Truffert tentokrát roztáhl hru na levou stranu, jenže Guendouzi trošičku zaspal a už nestačil odcentrovat před domácí svatyni. Francie bude jen vhazovat.
     
    52
    Domácí obránce Spirig zahrál ve velkém vápně hodně podezřelým způsobem. Podle rozhodčího se v tomto případě o hru rukou nejednalo.
     
    51
    Edouard se po sklepnutí z levé strany položil do odraženého míče a levačkou napálil míč na branku. Pozorný brankář jeho pokus raději vyboxoval.
     
    50
    Truffert znovu prošel vpřed po levé straně hrací plochy, nicméně jeho přízemní pobídka do velkého vápna neoslovila nikoho v bílém dresu.
     
    49
    Domácí celek se nemůže dostat z vlastní poloviny. Hráči Francie jsou na tom pohybově mnohem lépe a získávají jeden odražený míč za druhým.
     
    48
    Truffert prošel po levém křídle s míčem u nohy do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr skončil na hrudi prvního obránce.
     
    47
    Konaté poslal přihrávku za obranu domácího celku, kam si naběhl Edouard, jenže jeho slabou přízemní ránu domácí brankář zastavil.
     
    46
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Caglar, přichází Vogt.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Francie, kteří zatím hrají to, co potřebují. Francie vlétla do utkání jako velká voda. Během úvodních dvaceti minut se prosadili Dagba, Faivre a Badiashile. Od té doby si hosté vypracovali řadu šancí, jenže zejména Edouard se zatím v zakončení spíše trápí. Do kabin se proto odchází za stavu 0:3.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu dostal prostor na pravé straně Dagba, nicméně jeho centr skončil na noze prvního soupeře.
     
    44
    Francie si po rohovém kopu vypracovala další obrovskou šanci! Do zakončení se dostal Edouard, jehož hlavička těsně minula levou tyč!
     
    43
    Domácí brankář si dal pozor na vysoký centr z pravé strany a před dobíhajícím Edouardem raději vyboxoval balón mimo velké vápno.
     
    42
    Dagba tentokrát přihrál na pravou stranu, kde nebyl nikdo z fotbalistů Francie. I toto se na vysoké úrovni občas stává.
     
    41
    Edouard se dostal k dalšímu centru z pravé strany, jenže svým zakončením trefil jen prvního soupeře před sebou.
     
    40
    Dagba znovu centroval z pravé strany, nicméně aktivní Edouard se k jeho pobídce v tomto případě nedostal. Hosté budou vhazovat.
     
    39
    Guendouzi si ukousl příliš velké sousto a tlačil se mezi tři soupeře. Trojice domácích fotbalistů souboj zvládla a francouzský záložník o míč přišel.
     
    38
    Dagba ostal přihrávku na pravou stranu, jenže tentokrát proti němu skvěle vystartoval jeden ze soupeřů, který před ním odkopl míč do bezpečí.
     
    37
    Diaby si troufl na individuální průnik po pravé straně hrací plochy, krásně se zbavil soupeře, nicméně jeho centr skončil u obránce.
     
    36
    Dagba dostal moře prostoru na pravé straně, odkud parádním centrem našel Edouarda, jenže jeho hlavička z dobré pozice těsně minula branku!
     
    35
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    34
    Edouard poslal přihrávku na pravou stranu, odkud následně centroval Faivre, ale obrana domácího Lichtenštejnska jeho pobídku srazila do bezpečí.
     
    33
    Faivre si došel pro přihrávku až na polovinu hřiště a sám rozjel akci Francie. Jeho rozehrávka na levé křídlo byla krátká a skončila u soupeře.
     
    32
    Faivre se hnal za odraženým míčem na hranici velkého vápna, nicméně důrazný obránce proti němu rychle vystartoval a rezolutně zakopl míč do autu.
     
    31
    Diaby dostal přihrávku na levou stranu, odkud si míč navedl na hranici velkého vápna, jenže jeho technický pokus zablokoval obránce.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje. Favorizovaná Francie v úvodu utkání bez problémů nastřílela soupeři tři branky a nadále se tlačí vpřed.
     
    29
    Francie následně zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam se znovu hnal Badiashile, ale obránce před ním tentokrát balón odhlavičkoval.
     
    28
    Konaté se jako stoper vysunul snad deset metrů před velké vápno a diriguje rozehrávku svého výběru. Domácí mužstvo se pouze brání.
     
    27
    Konaté uklidňuje rozehrávku Francie na vlastní polovině. Nikdo v modrém dresu domácího celku rozehrávku Francie neatakuje.
     
    26
    Francie udělala chybu v rozehrávce na vlastní polovině, jenže napadající Caglar byl situací natolik překvapen, že se mu nepovedlo vypálit.
     
    25
    Dagba krásným centrem z pravé strany našel Edouarda, který místo zakončení ještě sklepával míč pod sebe, kde nebyl nikdo z Francouzů.
     
    24
    Konaté se vytáhl vysoko na polovinu soupeře a poslal oblouček za obranu domácích. Edouard si však při náběhu pomohl faulem.
     
    23
    Grunenfelder si dal v pokutovém území pozor na dotírajícího Diabyho a bez váhání odpálil míč do zámezí. Francie bude vhazovat v blízkosti velkého vápna.
     
    22
    Dagba krásnou přihrávkou našel Edouarda, který ještě sklepl míč na hranici velkého vápna, jenže Soumarého dělovku domácí brankář vyrazil!
     
    21
    Edouard procedil přihrávku do pokutového území, kam si naběhl Faivre, který střílel z ostrého úhlu, jenže v těžké pozici vůbec netrefil branku.
     
    20
    Dominance favorizované Francie nadále pokračuje. Do velkého vápna přiletěl centr z pravé strany, ale Vanoni si hravě došel pro míč.
    18. Benoit BADIASHILE - 0:3
     
    18
    Francie právě vstřelila branku!
    Exhibice pokračuje! Francie zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se stočil na malé vápno, kde se do souboje dostal BENOIT BADIASHILE a levačkou propálil brankáře!
     
    17
    Soumare se na polovině domácího celku dostal k odraženému míči a bez problémů roztáhl hru na levou stranu hrací plochy. Francie zatím dominuje.
     
    16
    Dagba se ujal rozehrávky rohového kopu z pravé strany. Jeho prudký centr přiletěl jen na přední tyč, kde kralovala obrana domácího celku.
     
    15
    Francie zahrávala další přímý kop z fantastické pozice. Jeho exekuce se ujal Guendouzi, jehož prudkou ránu vyboxoval Vanoni nad břevno.
     
    14
    Edouard dostal další přihrávku do prostoru na hranici velkého vápna, nicméně jeho patička do šestnáctky skončila u prvního obránce.
     
    13
    Domácí celek se stále nedokázal vymanit ze silného tlaku Francie. Pokus o daleký odkop bez problémů zastavil hostující obránce Konaté.
     
    12
    Exekuce přímého kopu se ujal Diaby, který zvolil technickou střelu pravou nohou, ale domácí zeď jeho pokus srazila mimo nebezpečí.
     
    11
    Soumaré potáhl míč do blízkosti velkého vápna a vracející se Meier jej musel zastavit za cenu nedovoleného zákroku. Francie má k dobru přímý kop z dobré pozice.
     
    10
    Aktivní Edouard si došel pro přihrávku na hranici velkého vápna, kde se otočil kolem svého strážce, ale přízemní střelou trefil hned prvního soupeře.
     
    9
    Až nyní se Lichtenštejnsko poprvé v utkání podívalo na polovinu soupeře. Osamocený útočník Caglar neměl v souboji s Konatém sebemenší šanci.
     
    8
    Dagba rozjel další akci Francie na polovině soupeře. Favorit dnešního souboje vlétl do utkání jako velká voda a soupeře prakticky nepouští na svou polovinu.
    6. Romain FAIVRE - 0:2
     
    6
    Francie právě vstřelila branku!
    Favorit vstoupil do dnešního souboje ve velkém stylu! Francie zahrávala rohový kop. Na přihrávku do vápna si naběhl ROMAIN FAIVRE a dělovkou uklidil míč pod břevno!
    4. Colin DAGBA - 0:1
     
    4
    Francie právě vstřelila branku!
    Favorizovaná Francie se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! COLIN DAGBA sám rozjel akci na pravé straně, narazil si se spoluhráčem a po průniku do velkého vápna zakončil k zadní tyči!
     
    3
    Dagba dostal přihrávku na pravou stranu, odkud ihned poslal pobídku do velkého vápna, ale obrana domácího celku si znovu dala pozor.
     
    2
    Diaby dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, odkud poslal přízemní pobídku na značku pokutového kopu, kde zasáhla obrana soupeře.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Outsider se ihned vydal do útoku, ale nákop za obranu byl nepřesný.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v modrém, zatímco Francie oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Lichtenštejnsko: Vanoni – Mikus, Unterrainer, Hilti, Grunenfelder, Spirig – Beck, Meier, Luchinger (C), Marxer – Caglar
    Náhradníci: Buchel, Jager, Kaiser, Marxer, Tiado Oehri, Vogt

    Francie: Lafont – Dagba, Konaté, Badiashile, Truffert – Reine-Adelaide (C), Soumaré, Guendouzi – Diaby, Edouard, Faivre
    Náhradníci: Caqueret, Cozza, Diallo, Gouiri, Kamara, Kolo, Koundé, Lihadji, Meslier.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v říjnu. Francie se doma radovala z vítězství 5:0.
     
    Lichtenštejnsko

    Domácí Lichtenštejnsko je ve skupině takovým otloukánkem. V osmi duelech vybojovalo pouze tři body a zatím mu patří poslední pozice za Ázerbájdžánem. Lichtenštejnsko navíc posledních sedm duelů v řadě prohrálo. Naposledy padlo výsledkem 0:3 ve Švýcarsku.
     
    Francie

    Hostující Francie vstupuje do dnešního souboje v roli obrovské favorita. Francie zatím odehrála osm zápasů a nasbírala dvacet jedna bodů. S touto skvělou vizitkou drží druhou pozici za Švýcarskem, které zatím neztratilo ani bod. Poslední čtyři utkání v řadě však Francie zvládla s vítězným koncem. Naposledy doma porazila 1:0 Slovensko.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání kvalifikace o postup na EURO hráčů do 21 let mezi Lichtenštejnskem a Francií. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 4. Dagba, 6. Faivre, 18. Badiashile, 58. Reine-Adelaide, 81. Lihadji


    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 0:15. Střely mimo: 1:5. Rohy: 0:19. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 4:7.
    Lichtenštejnsko: Vanoni – Mikuš (83. Buchel), Unterrainer, Hilti (68. Marxer), Grunenfelder, Spirig – Beck (90+2. Kaiser), Meier, Luchinger (C), Marxer (83. Jager) – Caglar (46. Vogt)
    Náhradníci: Buchel, Jager, Kaiser, Marxer, Tiado Oehri, Vogt

    Francie: Lafont – Dagba, Konaté, Badiashile, Truffert (74. Cozza) – Reine-Adelaide (C), Soumaré (64. Caqueret), Guendouzi (64. Diallo) – Diaby, Edouard (74. Muani), Faivre (64. Lihadji)
    Náhradníci: Caqueret, Cozza, Diallo, Gouiri, Kamara, Kolo, Koundé, Lihadji, Meslier
    bahis siteleri