Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Jokerit – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 28.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    Vítám všechny fanoušky hokeje u dalšího zápasu KHL, v němž se představí Barys Nur-Sultan a HC Sibir Novosibirsk.
     
    Oba celky bojují o účast ve vyřazovacích bojích a také se nacházejí ve Východní konferenci. Barys Nur-Sultan se aktuálně nachází na osmé příčce, když v šestatřiceti zápasech posbíral třiačtyřicet bodů. Domácí mužstvo se nachází na vítězné vlně, jelikož nepoznalo hořkost porážky již v pěti soubojích. Kazachstánci mají obrovské potíže se střílením gólů, jelikož jich dali pouze pětaosmdesát, což je nejméně v celé konferenci. Za branami play-off se nachází Novosibirsk, jenž na deváté pozici získal osmatřicet bodů. V posledních týdnech se Sibiru příliš nedaří, jelikož v posledních pěti soubojích hned třikrát prohrál. Pokud chce ruský celek myslet na vyřazovací boje, potřeboval by bodovou šňůru.
     
    NEJLÉPE BODUJÍCÍ HRÁČI:

    Barys Nur-Sultan

    Jakob Lilja 24 bodů (15+9)
    Linus Videll 24 bodů (8+16)
    Roman Starčenko 22 bodů (10+12)

    HC Sibir Novosibirsk

    Mikael Ruohomaa 28 bodů (8+20)
    Juuso Puustinen 23 bodů (16+7)
    Oleg Li 17 bodů (10+7)
     
    Československá stopa

    Ani za jedno mužstvo nenastupuje český ani slovenský hokejista.
     
    Ještě jednou vás vítám u zápasu, který odstartuje pondělní program KHL. Do soutěže zasáhne několik týmů, my však budeme sledovat duel Barysu se Sibirem. Již jsou známy sestavy, které si za pár okamžiků představíme.

    Dle předpokladů by nemělo padnout moc branek, ovšem roli favorita bude hájit Barys Nur-Sultan.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Makljukov, Blacker, Gajtamirov, Musorov – Panjukov, Varone, Frattin – Videll, Valk, Lilja – R. Starčenko, Sagadejev, Michajlis – Parchomenko, Ševčenko, Asetov.

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, Děmidov, Gurkin, K. Alexejev, Chochlov, J. Chabarov, Ilja Morozov – Šarov, Ruohomaa, Puustinen – Česalin, Sajustov, N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Romancev – Šaškov, V. Komarov, Dubakin.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky se objevily na ledové ploše, kde se srovnaly na modrých čarách, odkud vyslechnou Ruskou a Kazachstánskou hymnu. Následně vše bude směřovat k zahájení zápasu. Pojďme se bavit hokejem!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Novosibirsk vyhrál vhazování a jako první se hnal do útočné akce. Po pravém mantinelu zajel do pásma Alexandr Šarov, jehož přihrávka před branku neprošla.
     
    00:56
    Další akce hostujícího mužstva skončila potom, co Dmitrij Sajustov nezvládl výpad u zadního hrazení. Barys se zmocnil kotouče, který posunul do středního pásma.
     
    01:35
    Cink! V předbrankovém prostoru se nacházel Danil Romancev, který okamžitě vystřelil po ledě, ovšem orazítkoval pouze levou tyčku domácí svatyně!
     
    02:30
    Sibir vstoupil do zápasu velmi aktivně a tlačí na pilu! Hostující mužstvo potřebuje vyhrát a je to vidět i na ledové ploše.
     
    03:26
    Barys právě vstřelil branku!
    Sibir sice vstoupil do zápasu aktivně, ale jako první kapituluje! Maxim Musorov zastavoval těžkou přihrávku na modré čáře, avšak Barys se k puku rychle vrátil. Kirill Panjukov už byl na ose, jenže vedle něj už měl napřaženo MATT FRATTIN, který pumelicí nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Kirill Panjukov a Phil Varone.
    03:26 Matt FRATTIN - 1:0
     
    04:16
    Od levého mantinelu zakončoval Vjačeslav Ušenin, jehož pokus byl vyslán k první tyči. Joni Ortio kotouč schoval do výstroje, ale udržel jej jen s velkou námahou.
     
    04:53
    Ruské mužstvo bylo znovu v akci, jenomže v útočném pásmu kombinovalo podél prken. Navíc k vidění bylo hned několik osobních soubojů, Barys následně vyvezl černou gumu do bezpečí.
     
    05:55
    Hraje se velmi rychle a téměř se nepřerušuje. Opticky je Novosibirsk lepším mužstvem, avšak z vedení se stále raduje Nur-Sultan.
     
    06:38
    Nikita Michajlis se objevil v levém kruhu pro vhazování, kde měl proti sobě obránce, přes něhož stejně vystřelil. Kotouč vyrazil velmi pozorný Harri Säteri, Sibir je poprvé pod tlakem.
     
    07:08
    Hostující celek přežil první tlak soupeře, když kotouč do lapačky chytil finský brankář Novosibirsku. Následuje reklamní přestávka ...
     
    Střely na branku: 3:3.
     
    10:01
    Polovina první třetiny je minulostí, o nahození za branku se postaral Ilja Morozov, jemuž už scházely síly. Oba celky pouští na hrací plochu čerstvé síly.
     
    10:27
    Před brankou domácího mužstva se nacházel Alichan Asetov, který mohl vyrovnat. Jeho pokus mířil jen těsně nad ledem, a tak jej betonem vytěsnil Joni Ortio.
     
    11:05
    Od levého mantinelu chtěl využít provozu před brankou SIbiru Alex Lintuniemi. Jeho nahození si Harri Säteri našel a schoval jej do lapačky. Následuje další reklamní přestávka.
     
    Střely na branku: 8:4.
     
    11:39
    Velkou rychlost nabral na pravé straně Matt Frattin, který vjel až do útočného pásma. Jeho rána zprava mířila na zadní tyč, avšak hostující brankář vyrážečkou zasáhl.
     
    12:50
    Tempo hry trochu opadlo, jelikož se častěji přerušuje. Před branku si z úhlu nabruslil Jevgenij Česalin, jehož pokus měl mířit do bližšího horního rohu branky. Jenomže gólman Barysu zůstal správně postavený a ramenem zasáhl.
     
    14:06
    Hráči domácího celku se schovali za branku a čekají na prostřídání. Aktuálně se hrají tři minuty bez přerušení.
     
    14:40
    Darren Dietz málem překvapil hostujícího gólmana, protože mu kotouč sjel z čepele a místo nahoru jel po ledě. Harri Säteri v posledním momentu zareagoval a puk na dvakrát zkrotil.
     
    15:44
    Hráči Sibiru si neporozuměli u mantinelu, a tak raději černou gumu vyhodili do středního pásma, kde ještě bojoval Dmitrij Sajustov. I ten se po chvíli otočil a odjel na střídačku.
     
    16:13
    Znovu bylo před brankou Novosibirsku rušno, a tak se nahozením od modré čáry prezentoval Alex Lintuniemi. Jeho propagační pokus schoval do výstroje Harri Säteri.
     
    16:27
    Na druhé straně vyslal tvrdou pumelici od modré čáry Jaroslav Chabarov, jehož zakončení proletělo kousek od levé tyče. Novosibirsk se následně sám vyhnal z útočné třetiny.
     
    17:20
    Pokus z levé strany vyrazil Joni Ortio pouze před sebe, ovšem puku se chopili domácí obránci. Novosibirsk je dál v útočném pásmu, kde kombinuje!
     
    17:45
    Znovu mohlo být vyrovnáno, avšak není! Mezi kruhy se nacházel Juuso Puustinen, jenž ve finském souboji neuspěl. Jeho pohotový pokus totiž Joni Ortio vyrazil a stal se hrdinou okamžiku.
     
    19:36
    Oba celky se ještě snaží něco vymyslet, jenomže se nemohou usadit v útočném pásmu. Konec první periody nabízí hodně nepřesností.
     
    19:58
    Ještě jedním pokusem od modré čáry se prezentoval Nikolaj Děmidov, jehož tlačil čas, a tak jeho pokus zamířil jen do prvního bránícího hráče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Sledovali jsme velmi zajímavou třetinu, ve které bylo vidět mnoho šancí, jenomže padla pouze jedna branka. Novosibirsk vstoupil do zápasu velmi aktivně, avšak stejně inkasoval, když se mezi střelce zapsal Matt Frattin. Od té doby se střetnutí vyrovnalo a možná Nur-Sultan byl aktivnější.

    Sibir tak půjde do další části hry se ztrátou jediné trefy, což může velice snadno smazat, šance k tomu rozhodně měl. Uvidíme, jak bude vypadat prostřední dvacetiminutovka.

    Střely na branku: 12:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Jdeme do druhé třetiny, která začíná zakázaným uvolněním Novosibirsku! Juuso Puustinen totiž nezachytil Děmidovu dlouhou přihrávku.
     
    20:40
    Sibir rozestavil obrannou hráz na vlastní modré čáře, a tak Nur-Sultan puk nahodil na zadní mantinel a otočil kormidlem směrem ke střídačce.
     
    21:17
    Po vyhraném vhazování vystřelil nepřesně od modré čáry Jefim Gurkin. Novosibirsk se zoufale snaží vyrovnat.
     
    22:03
    Ze souboje u mantinelu vypadl puk, kterého se chopil Vladislav Ušenin. Jeho dělovku z pravé strany vyrazil Joni Ortio na druhou stranu hrací plochy.
     
    22:55
    Zatím se hraje v rámci pravidel, rozhodčí zatím neposlali jediného hráče na trestnou lavici. Další akce Sibiru rychle končí, jelikož se hosté nacházeli v ofsajdu.
     
    23:37
    Novosibirsk se nepodařila přihrávka, která skončila na zakázaném uvolnění. V přerušené hře se do sebe pustili Matt Frattin a Nikita Šaškov, celou situaci však vyprovokoval Phil Varone.
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., hrubost).
     
    24:02
    Kotouč proti holi dostal Konstantin Alexejev, který od modré čáry okamžitě vystřelil. Jeho zakončení bylo nepřesné, a tak se stav stále nemění.
     
    25:05
    Na levé straně útočného pásma se pohyboval Dmitrij Sajustov, jenž měl proti sobě obránce, avšak stejně zakončil, jenomže pouze nad branku.
     
    25:51
    Na druhé straně vyslal skrytou střelu od modré čáry Darren Dietz, jenomže Harri Säteri vykoukl zpoza soupeře a zakročil betonem.
     
    26:34
    Z velkého úhlu to tentokrát zkusil Nikita Michajlis, který zamířil k první tyči. Jenomže hostující brankář se u tyče udržel a kotouč vyrazil za branku.
     
    Střely na branku: 15:11.
     
    28:12
    Po chybné přihrávce zůstal před brankou Sibiru Jevgenij Česalin, který velmi rychle vystřeli, avšak trefil pouze brankářův beton. Joni Ortio drží Nur-Sultan v těsném vedení!
     
    28:39
    Od modré čáry nahazoval puk na branku Jefim Gurkin, jehož pokus vyrazil domácí tým. Následně se Nur-Sultan hlav do protiakce, jenže z přečíslení vytěžil jen trefení brankové konstrukce.
     
    30:00
    Polovina zápasu je minulostí a my viděli pouze jedinou trefu, o kterou se postaral domácí Matt Frattin. Jinak se ale hraje velmi zajímavé střetnutí, kterému šance rozhodně nechybí.
     
    31:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš, se znovu potvrdilo a je vyrovnáno! Domácí hráči nevyužili další přečíslení, a tak hru velmi rychle otočil Juuso Puustinen. Následně od levého mantinelu přihrával Mikael Ruohomaa, který viděl najetého JEFIMA GURKINA. Ten se dobrým pohybem dostal za obránce a na dvakrát překonal brankáře Barysu. Asistence: Mikael Ruohomaa a Juuso Puustinen.
    31:08 Jefim GURKIN - 1:1
     
    Střely na branku: 18:16.
     
    32:16
    Velkou rychlost ve středním pásmu nabral Nikita Korotkov, který se natlačil přes obránce až k brance. Jenomže už neměl dost prostoru k tomu, aby domácího maskovaného muže přehodil.
     
    33:04
    O nahození se ze středního pásma postaral Alexandr Šarov. Joni Ortio se ještě rozhlédl, ovšem viděl, že se k němu blíží Juuso Puustinen, a tak hru raději přerušil.
     
    33:32
    Nepříjemné nahození vyletělo od modré čáry, jenomže bylo nepřesné. Harri Säteri se raději rychle přesunul a let kotouče kontroloval.
     
    34:16
    Z vrcholu pravého kruhu to tentokrát zkoušel Darren Dietz, který nastřelil jen prvního bránícího hráče, od něhož černá guma zamířila na tribunu.
     
    35:09
    Od modré čáry vystřelil Jyrki Jokipakka, jehož pokus brankáři vypadl. O dorážku s ještě pokoušel Vjačeslav Ušenin, ale ani on neuspěl.
     
    35:52
    Mezi kruhy se nacházel již napřažený Juuso Puustinen, ke kterému přihrávka zpoza branky nedoputovala. Nur-Sultan je v posledních minutách pod tlakem.
     
    36:21
    Hra se velmi rychle otočila a Barys znovu hrozil! Roman Starčenko dlouho avizoval, že bude přihrávat, čímž oklamal obránce. Následně zkušený útočník vystřelil těsně nad břevno!
     
    36:47
    Souboj se odehrával u modré čáry, kde se hráči dlouho přetahovali. Následně byl odpískán ofsajd, do kterého upadl Matt Frattin.
     
    37:15
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., hákování).
     
    37:58
    Ruskému celku se hra v početní výhodě vůbec nedaří. Na druhé straně se před brankou nacházel Curtis Valk, jemuž zakončení nebylo umožněno.
     
    39:15
    HC Sibir Novosibirsk v přesilové hře nic neukázal, a tak pokračujeme za nerozhodného stavu. Do konce třetiny už moc času ke skórování nezbývá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také ve druhé třetině jsme sledovali velice zajímavou podívanou, avšak i tentokrát padla pouze jedna branka, kterou stav zápasu vyrovnal Jefim Gurkin. Hra se neustále přelévá ze strany na stanu a oba finští brankáři mají práce jako na kostele. Uvidíme, jak střetnutí bude pokračovat v poslední dvacetiminutovce, a kdo se bude radovat z vítězství.

    Střely na branku: 20:20.
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Novosibirsk vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny, avšak do útočného pásma se neprotlačil. Zřejmě budeme sledovat bitvu do úplného konce zápasu.
     
    40:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tohle je velmi laciná branka a Joni Ortio se musí pod maskou červenat! K odraženému puku přijel DMITRIJ SAJUSTOV, který jej od mantinelu poslal na branku. Jeho snažení letělo po zemi a zamířilo mezi brankářovy betony. Asistence: Jevgenij Česalin.
    40:48 Dmitrij SAJUSTOV - 1:2
     
    41:42
    Z pravé strany vystřelil Jevgenij Česalin, který tentokrát recept na překonání domácího brankáře nenašel. Hra se přerušuje a bude se vhazovat před brankou Nur-Sultanu.
     
    41:52
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Konstantin Alexejev, jehož pokus schoval domácí brankář do lapačky. Hra se tak velmi rychle znovu přerušuje.
     
    42:30
    Na pravé straně dostal trochu prostoru Jevgenij Česalin, který švihem zakončil, ale jeho pokus letěl těsně nad břevno. Barys je teď poněkud otřesen a potřebuje se nutně chytit, třeba dobrým střídáním.
     
    43:11
    Zdálo se, že do přihrávky ruského mužstva ještě sáhl Matt Frattin. Fakt byl asi jiný, protože rozhodčí pískají Sibiru zakázané uvolnění.
     
    44:06
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Alexej Makljukov, jehož snažení bylo ještě tečováno. Puk proletěl jen kolem branky a zastavil se o zadní mantinel.
     
    45:03
    Rozehrávka kazachstánského týmu byla nepřesná a je tu tak další icing. Následuje vhazování po pravici domácího maskovaného muže.
     
    46:03
    Dlouhou dobu se hrálo v pásmu Barysu, kde bylo k vidění několik osobních soubojů. Ten poslední prohrál Nikolaj Děmidov a puk zamířil do neutrální zóny.
     
    47:05
    Na pravé straně se rozjel Anton Sagadejev, který měl proti sobě obránce, jehož hůl trefil. Kotouč tak zamířil jen do ochranné sítě a následuje další reklamní přestávka.
     
    Střely na branku: 22:23.
     
    47:32
    Výpadem na střed se představil Curtis Valk, jehož pokus přes obránce zamířil jen do hrudi připraveného Harriho Säteriho. Finský fantom drží Novosibirsk ve vedení.
     
    48:23
    Vypadá to, že Nur-Sultan zvýšil obrátky a najednou je lepším mužstvem na ledové ploše. Přihrávka z pravé strany mířila před branku, kde se nacházel Nikita Michajlis, jenž kotouč netrefil.
     
    49:26
    Oba celky při poslední akci nastřelili kotouč po mantinelu za branku, ani v jednom případě se nejednalo o úspěšné zabydlení v pásmu.
     
    50:00
    Do konce normální hrací doby zbývá deset minut a v těsném vedení je Novosibirsk. Je jasné, že Barysu nyní začne čas ubíhat velmi rychle.
     
    50:59
    Domácí celek vyslal střelu od modré čáry, kterou zastavil Juuso Puustinen. Novosibirsk se tak snadno ubránil a navíc může prostřídat své řady.
     
    51:55
    Propagační pokus od modré čáry rychle vyklepal z lapačky Joni Ortio. Díky finskému brankáři se hra otáčí a domácí jsou znovu na tahu.
     
    52:30
    Mezi kruhy si najížděl Jakob Lilja, který vložil do střely hokejku. Jenomže kotouč zamířil jen k zadnímu mantinelu. V posledních okamžicích se hraje velmi rychle.
     
    53:41
    Neuvěřitelný Harri Säteri! Od modré čáry vystřelil Darren Dietz, jehož dělovku vyrazil finský brankář před sebe. O dorážku se postaral Anton Sagadejev, který už mířil do odkryté brány. Jenomže Harri Säteri se betonem natáhl a puk znovu vyrazil! Tohle byl okamžik hostujícího brankáře a díky němu Sibir dál vede!
     
    Střely na branku: 28:25.
     
    54:17
    Ruskému mužstvu už stačí bránit obrannou modrou čáru a chytře vyhazovat tak, aby puk nedoputoval na zakázané uvolnění.
     
    55:13
    Novosibirsk se znovu zmocnil kotouče, který vyhodil ze své třetiny do středního pásma. Nur-Sultan začíná být pod obrovským časovým tlakem.
     
    56:05
    Zakončením z pravého kruhu se prezentoval Nikita Michajlis, jehož pokus byl sražen a zamířil pouze do ochranné sítě. Bude se vhazovat po levici hostujícího brankáře.
     
    56:40
    Za vlastní brankou si vzal kotouč Nikita Šaškov, který nabral velkou rychlost a byl zastaven až posledním soupeřem.
     
    57:18
    Juuso Puustinen převzal kotouč a zajel s ním za červenou čáru, odkud jej nahodil za soupeřovu branku. Hráči Novosibirsku pak rychle upalovali na střídačku.
     
    58:00
    Po souboji u hrazení se hostujícímu mužstvu znovu povedlo vyhodit. Zbývají poslední dvě minuty, podaří se domácím ještě vyrovnat?
     
    58:47
    Novosibirsk získal kotouč a přejel do rychlé protiakce, kterou na sebe vzal Dmitrij Sajustov, jenž pokus nasměřoval do bránícího soupeře.
     
    59:25
    Joni Ortio odjíždí na střídačku a Barys Nur-Sultan to zkusí se šesti bruslaři!
     
    59:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto a Novosibirsk dnes vyhraje! MIKAEL RUOHOMAA zvládl souboj u vlastní modré čáry a poté zamířil z velké dálky přesně. Asistence: Juuso Puustinen.
    59:46 Mikael RUOHOMAA - 1:3
     
    59:54
    Joni Ortio znovu odjíždí na střídačku, ale tohle už je spíše zoufalý pokus. I kdyby se Barysu podařilo skórovat, o výsledku je rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které rozhodla velmi laciná branka, o níž se postaral Dmitrij Sajustov. Zdálo se Joni Ortio situaci podcenil, čímž Nur-Sultanu znepříjemnil koncovku zápasu. Barys si vypracoval několik příležitostí, jenomže Harri Säteri vytáhl parádní zákroky, čímž držel Sibir dál ve vedení. Definitivní podobu stavu zápasu dal zakončením do prázdné brány produktivní Mikael Ruohomaa. Novosibirsk tak bere veledůležité dva body.

    Střely na branku: 33:26.
    Střely na branku ve třetí třetině: 13:6.
     
    Československá stopa v utkání

    Na soupiskách obou týmů nefiguruje žádný český ani slovenský hokejista.
     
    S konstatováním, že v důležitém souboji zvítězil Novosibirsk, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního dne. (16:46:37)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Frattin (Panjukov, Varone) – 32. Gurkin (Ruohomaa, Puustinen), 41. Sajustov (Česalin), 60. Ruohomaa (Puustinen)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz (C), Heatherington, Samat Danijar, Makljukov, Blacker, Gajtamirov, Musorov – Panjukov, Varone, Frattin – Videll (A), Valk, Lilja – R. Starčenko (A), Sagadejev, Michajlis – Parchomenko, Ševčenko, Asetov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, Děmidov, Gurkin, K. Alexejev, Chochlov, J. Chabarov, Ilja Morozov – Šarov, Ruohomaa (A), Puustinen – Česalin (C), Sajustov (A), N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Romancev – Šaškov, V. Komarov, Dubakin.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri