Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Jokerit – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 28.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Joni Ortio znovu odjíždí na střídačku, ale tohle už je spíše zoufalý pokus. I kdyby se Barysu podařilo skórovat, o výsledku je rozhodnuto.
    59:46 Mikael RUOHOMAA - 1:3
     
    59:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto a Novosibirsk dnes vyhraje! MIKAEL RUOHOMAA zvládl souboj u vlastní modré čáry a poté zamířil z velké dálky přesně. Asistence: Juuso Puustinen.
     
    59:25
    Joni Ortio odjíždí na střídačku a Barys Nur-Sultan to zkusí se šesti bruslaři!
     
    53:41
    Neuvěřitelný Harri Säteri! Od modré čáry vystřelil Darren Dietz, jehož dělovku vyrazil finský brankář před sebe. O dorážku se postaral Anton Sagadejev, který už mířil do odkryté brány. Jenomže Harri Säteri se betonem natáhl a puk znovu vyrazil! Tohle byl okamžik hostujícího brankáře a díky němu Sibir dál vede!
    40:48 Dmitrij SAJUSTOV - 1:2
     
    40:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tohle je velmi laciná branka a Joni Ortio se musí pod maskou červenat! K odraženému puku přijel DMITRIJ SAJUSTOV, který jej od mantinelu poslal na branku. Jeho snažení letělo po zemi a zamířilo mezi brankářovy betony. Asistence: Jevgenij Česalin.
     
    37:15
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., hákování).
     
    36:21
    Hra se velmi rychle otočila a Barys znovu hrozil! Roman Starčenko dlouho avizoval, že bude přihrávat, čímž oklamal obránce. Následně zkušený útočník vystřelil těsně nad břevno!
     
    32:16
    Velkou rychlost ve středním pásmu nabral Nikita Korotkov, který se natlačil přes obránce až k brance. Jenomže už neměl dost prostoru k tomu, aby domácího maskovaného muže přehodil.
    31:08 Jefim GURKIN - 1:1
     
    31:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš, se znovu potvrdilo a je vyrovnáno! Domácí hráči nevyužili další přečíslení, a tak hru velmi rychle otočil Juuso Puustinen. Následně od levého mantinelu přihrával Mikael Ruohomaa, který viděl najetého JEFIMA GURKINA. Ten se dobrým pohybem dostal za obránce a na dvakrát překonal brankáře Barysu. Asistence: Mikael Ruohomaa a Juuso Puustinen.
     
    28:39
    Od modré čáry nahazoval puk na branku Jefim Gurkin, jehož pokus vyrazil domácí tým. Následně se Nur-Sultan hlav do protiakce, jenže z přečíslení vytěžil jen trefení brankové konstrukce.
     
    28:12
    Po chybné přihrávce zůstal před brankou Sibiru Jevgenij Česalin, který velmi rychle vystřeli, avšak trefil pouze brankářův beton. Joni Ortio drží Nur-Sultan v těsném vedení!
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., hrubost).
     
    17:45
    Znovu mohlo být vyrovnáno, avšak není! Mezi kruhy se nacházel Juuso Puustinen, jenž ve finském souboji neuspěl. Jeho pohotový pokus totiž Joni Ortio vyrazil a stal se hrdinou okamžiku.
     
    14:40
    Darren Dietz málem překvapil hostujícího gólmana, protože mu kotouč sjel z čepele a místo nahoru jel po ledě. Harri Säteri v posledním momentu zareagoval a puk na dvakrát zkrotil.
     
    10:27
    Před brankou domácího mužstva se nacházel Alichan Asetov, který mohl vyrovnat. Jeho pokus mířil jen těsně nad ledem, a tak jej betonem vytěsnil Joni Ortio.
    03:26 Matt FRATTIN - 1:0
     
    03:26
    Barys právě vstřelil branku!
    Sibir sice vstoupil do zápasu aktivně, ale jako první kapituluje! Maxim Musorov zastavoval těžkou přihrávku na modré čáře, avšak Barys se k puku rychle vrátil. Kirill Panjukov už byl na ose, jenže vedle něj už měl napřaženo MATT FRATTIN, který pumelicí nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Kirill Panjukov a Phil Varone.
     
    01:35
    Cink! V předbrankovém prostoru se nacházel Danil Romancev, který okamžitě vystřelil po ledě, ovšem orazítkoval pouze levou tyčku domácí svatyně!

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Frattin (Panjukov, Varone) – 32. Gurkin (Ruohomaa, Puustinen), 41. Sajustov (Česalin), 60. Ruohomaa (Puustinen)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz (C), Heatherington, Samat Danijar, Makljukov, Blacker, Gajtamirov, Musorov – Panjukov, Varone, Frattin – Videll (A), Valk, Lilja – R. Starčenko (A), Sagadejev, Michajlis – Parchomenko, Ševčenko, Asetov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, Děmidov, Gurkin, K. Alexejev, Chochlov, J. Chabarov, Ilja Morozov – Šarov, Ruohomaa (A), Puustinen – Česalin (C), Sajustov (A), N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Romancev – Šaškov, V. Komarov, Dubakin.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Bersenjov, Judin

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri