Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Jokerit – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
konec
HK Soči
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
SKA Petrohrad
Pondělí 28.12.2020, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 31:26.
    Zblokované střely – 9:4.
    Vyloučení – 4:2.
    Využití přesilovek 0/3 – 2/4.
    Vhazování – 13:37 (19:40:57)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Petrohradu, kterému se svého soupeře povedlo porazit výsledkem 4:1. Hostující celek se v úvodu třetí třetiny dostal do pohodlného dvoubrankového vedení, na který Soči dlouhou dobu nemohlo najít recept. Snížit se mu povedlo až při výsledku 0:3, avšak dvoubranková ztráta moc dlouho nevydržela. Poslední zářez tohoto zápasu měl na svědomí hostující Andre Kuzmenko, který si dnes připsal hattrick a svému celku tak výrazně pomohl k zisku plného počtu bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vasilij Tokranov – 2 min., podrážení).
     
    59:16
    Již nám běží poslední minuta tohoto zápasu, o vítězi je pochopitelně delší dobu rozhodnuto. Petrohrad se přesto snaží držet kotouč v pásmu soupeře.
     
    58:14
    Najednou se do zajímavé šance protlačil domácí Šmeljov, který to zkoušel zakončením ke vzdálenější tyči. Puk nakonec prosvištěl vedle, Samonov nezasahoval.
     
    57:28
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Nyní to překvapivě vzal na sebe domácí obránce Miščenko, který se sice protlačil na druhou stranu, kde ale přišel o touš.
     
    56:15
    Soči se znovu vydalo kupředu, kde ovšem nic nepředvedlo. Na opačné straně to na sebe vzal Kameněv, který po souboji skončil na zem, o faul ale nešlo.
    55:04 Andrej KUZMENKO - 1:4
     
    55:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rázem tu máme další branku a je to znovu o tři trefy! Petrohradu se totiž znovu povedl uspět na vhazování, načež se k přímému zakončení dostal Burdasov. Jeho ránu dokázal Krasikov eliminovat, jenomže puk proklouzal za jeho záda, kam jako první přispěchal důrazný ANDREJ KUZMENKO, kterému se tak úspěšnou dorážkou povedlo zkompletovat hattrick!
    Asistence: Anton Burdasov, Ivan Morozov.
     
    54:45
    Máme za sebou poslední komerční přestávku tohoto zápasu, do konce nezbývá zas tak moc času. Soči stále marně hledá recept na obranu soupeře.
    54:28 Kirill PETKOV - 1:3
     
    54:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se prosazuje také domácí celek a je to o dvě branky! Soči se po delší době dostalo do slušného tlaku, při kterém si na nabídku k pravému kruhu sjel KIRILL PETKOV, který měl najednou luxusní palebnou pozici. Střelu poslal nad beton brankáře Samonova, který byl v tomto případě naprosto bez šance.
    Asistence: Nikita Točickij, Ivan Miščenko.
     
    54:15
    Krátce po vhazování se domácí celek natlačil k brance soupeře, kde jsme sledovali menší rozruch. Samonov nemusel zasahovat a jeho celek vyčistil hru.
    53:19 Andrej KUZMENKO - 0:3
     
    53:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je tu další využitá přesilová hra a o vítězi zápasu se zdá být rozhodnuto! Petrohrad totiž dlouho kombinoval bez zakončení, načež si do předbrankového prostoru dokázal sjet ANDREJ KUZMENKO, kterému se povedlo procedit kotouč za domácího brankáře Krasikova. Soči tak bude muset dotahovat hned tříbrankové manko!
    Asistence: Vladimir Tkačjov, Joonas Kemppainen.
     
    53:14
    Soči sice uspělo na vhazování, jenomže se mu nepovedl odehrát kotouč do bezpečnějšího prostoru. U pravého hrazení se ho ujal Burdasov, který kombinuje.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Miščenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    Dnešní utkání sleduje 1882 diváků.
     
    52:00
    K mezikruží si poté sjel hostující Antipin, který se pomalu a jistě tlačil do zakončení. Do nahrávky vložil hokejku jeden z protihráčů, který odehrál puk přes mantinel.
     
    51:18
    Nepříliš dobře to poté udělal Rundblad, kterému se nepovedlo trefit kotouč. Naštěstí pro něj měl ještě druhou šanci, se kterou naložil o poznání efektivněji.
     
    50:00
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka, domácím se pořádně krátí čas na případné zdramatizování výsledku. Samonov je navíc úplně bez práce.
     
    49:52
    Petrohrad se dostal do přečíslení dva na jednoho, přičemž to nahrávkou před branku zkoušel Burdasov, který ovšem nedokázal najít kolegu Kuzmenka.
     
    49:19
    Petrohrad nepolevuje v aktivitě, naopak se jednoduchým nahozením dostal za branku soupeře. Tam sice moc dlouho nevydržel, přesto nasbíral další vteřinky.
     
    48:41
    Poté se do útočného snažení zapojil také hostující obránce Ožiganov, který byl sice přitlačen k mantinelu, přesto se mu povedlo kotouč odehrát.
     
    48:10
    A navíc je tu po dalším přerušení předposlední komerční přestávka tohoto zápasu. Petrohrad stále vede o dvě branky a svého soupeře nepouští do příležitostí.
     
    47:36
    Snadná práce pro hostujícího brankáře Samonova, na kterého to z levého kruhu zkoušel Ruděnkov, jehož rána byla hodně slaboučká.
     
    47:18
    Domácí Karjalainen přišlápl kotouč u hrazení, přesto nedošlo k přerušení hry. Dostat se k němu totiž dotírající Kuzmenko, který přešel s pukem kupředu.
     
    46:21
    Krátce po vhazování se k tvrdému projektilu dostal obránce Antipin, který to zkoušel pod břevno domácí branky. Krasikov prokázal připravenost a puk chytil.
     
    45:19
    Hodně podezřele si poté počínal domácí Rundblad, který lehce přihákl protihráče. Tento souboj se obešel bez trestu, domácí přesto zahráli na icing.
     
    44:51
    Soči se po kratší době znovu dostalo do pásma soupeře, kde se ovšem nedostalo k ničemu nebezpečnému. Brankář Samonov delší dobu čeká na zákrok.
     
    44:08
    Poté měl poměrně dost času na rozehrávku z dobré pozice Burdasov, který na jistotu rozehrál podél levého hrazení. Kolega Galimov neuspěl proti přesile.
     
    43:15
    Hosté se až nyní konečně usadili kolem branky soupeře, přičemž se po dlouhé kombinaci dostal k tvrdému zakončení Morozov, který ale nevyzrál na Krasikova.
     
    42:39
    Petrohrad se musel pro kotouč vracet za vlastní branku, kde se ho nakonec ujal obránce Bengtsson. Tomu na pomoc přispěchal Galimov, který táhne výpad.
     
    42:08
    Soči to bude mít najednou hodně složité, znovu mu totiž nevyšel úvod třetiny. Soupeř se tak dokázal dnes prosadit podruhé a kráčí za dalším vítězstvím.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HK Soči (David Rundblad – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    41:17 Andrej KUZMENKO - 0:2
     
    41:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek se díky drtivému tlaku dostává do dvoubrankového vedení! Po nastřelené brankové konstrukci měl hodně prostoru u levého kruhu Tkačjov, který to vyřešil opravdu ukázkově. Místo zakončení zvolil nahrávku k zadní tyči, kde se nacházel ANDREJ KUZMENKO, kterému stačilo nastavit hokejku.
    Asistence: Vladimir Tkačjov, Joonas Kemppainen.
     
    41:14
    Hráči ve světlých dresech pokračovalo v náporu, při kterém si o nahrávku do jízdy řekl Burdasov. Jeho první rána trefila mantinel, ta druhá pro změnu tyč.
     
    40:40
    Jen pro připomenutí, Petrohrad pokračuje v přesilové hře z konce druhé třetiny. Hosté se proto usadili na druhé straně, kde nepříjemně zakončoval Bengtsson.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se okamžitě dostal do vlastního obranného písma, kde se pokouší o rozehrávku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 24 – 15.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která nám pro změnu nabídla jedinou branku, o kterou se v úvodu postaral hostující Vladislav Cicjura. Petrohrad byl v této periodě mnohem aktivnější, navíc mohl přidat další branky. Nakonec tomu tak nebylo a poslední perioda tak bude ještě hodně zajímavá. Soči během té druhé toho moc nepředvedlo, přesto se mohlo dočkat vyrovnání, střelu Točického dokázal brankář Samonov fantasticky zneškodnit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu HK Soči (Oleg Pogorišnyj – 2 min., podrážení).
     
    39:15
    SKA Petrohrad se v závěru druhé třetiny dostal k pořádnému náporu. Ten zatím zakončení nepřináší, domácí celek by ale nutně potřeboval vystřídat.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    38:13
    Tkačjev hned dvakrát spolupracoval s Kemppainenem. Druhý jmenovaný nejprve trefil protihráče před sebou, poté pro změnu narazil do připraveného betonu.
     
    37:25
    Ve vzduchu se povedlo zakročit domácímu Miromanovovi, který tak odpálil kotouč do bezpečí. Posléze se k zakončení nadechl Ketov, jenž vypálil nad branku.
     
    36:48
    Další nepovedená rozehrávka znamená zakázané uvolnění Petrohradu.
     
    36:16
    Se štěstím se poté ke kotouči dostal domácí Kolgotin, který operoval u levého mantinelu. Tam čelil přesile protihráčů, která si s ním dokázala poradit čistě.
     
    35:08
    Aby toho nebylo málo, tak jsme sledovali nepovedený přechod před modrou čáru, o což se zapříčinil hostující Vey. Sudí byl pochopitelně ostražitý.
     
    34:44
    Soči znovu přidalo na aktivitě, jenomže tentokráte jsme viděli nepřesnost. Puk totiž směřoval přes všechny čáry, těžiště hry se tak vrátí před Krasikova.
     
    34:16
    Petrohradští se znovu protlačili do pásma soupeře, kde si mezi obránce sjel Cicjura. Hostující střelec jediné branky nedokázal přihrát přes ležícího protihráče.
     
    33:15
    Petrohrad nyní pouze nahazoval kotouč do pásma soupeře, načež se mu povedlo bleskově vystřídat. S útočnou akcí nyní přispěchal domácí celek.
     
    32:48
    Navíc tu po dalším úspěšném zákroku domácího brankáře máme druhou komerční přestávku prostřední periody. Petrohrad je nyní o poznání aktivnější.
     
    32:05
    Domácí obrana propadla a do vyložené šance se tak dostal Starkov. Hostující forvard to zkoušel kličkou do forhendu, avšak k překonání Krasikova to nevedlo.
     
    31:26
    Do protiútoku se na druhé straně vydal domácí Glotov, který byl u hrazení nepříjemně poslán na mantinel. Dle výroku sudích se nejednalo o nedovolený zákrok.
     
    30:15
    Chafizullin to zkoušel nahozením od modré čáry, se kterým si domácí brankář dokázal poradit na jedničku. Na řadu tak přichází komerční přestávka.
     
    30:00
    Máme za sebou přesnou polovinu zápasu, která nám zatím nabídla jedinou branku. O tu se postaral překvapivý střelec, kterým byl hostující Vladislav Cicjura.
     
    29:05
    Nahrávka na pravou stranu sice našla Kuzmenka, ten ovšem ve středním pásmu narazil do dotírajícího protihráče. Nyní sledujeme celkem dost nepřesností.
     
    28:10
    Na modré čáře převzal nahrávku domácí obránce Miščenko, který kotouč pouze nahazoval do rohu pravého mantinelu, kde se zorientoval hostující celek.
     
    27:12
    Ani druhá přesilová hra Soči v tomto duelu nepřinesla kýžený efekt. Krátce před skončením přesilovky to na sebe vzal Točickij, který svůj pokus poslal nad.
     
    26:48
    Fantastický Samonov! Hostující brankář si na zadní tyči poradil se zakončením z hole domácího hráče, poté vyzrál také na dorážku.
     
    26:15
    O rozjetí další útočné akce se pro změnu staral Točickij, kterému se povedlo dostat kotouč za modrou čáru. Poté došlo k nahrávce do tandemu na Šmeljova.
     
    25:30
    Krátce po vhazování to nástřelem od modré čáry zkoušel obránce Rundblad, který ovšem nedokázal ohrozit branku soupeře. Petrohrad poté stačil vyhodit.
     
    24:57
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladimir E. Tkačjov – 2 min., držení).
    24:22 Vladislav CICJURA - 0:1
     
    24:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek se po skončení přesilové hry dostává do vedení! Od pravého kruhu to nahozením na branku zkoušel Čibrikov, který ovšem trefil protihráče před sebou. Jako první se k odraženému kotouči dokázal dostat VLADISLAV CICJURA, který ho plácnutím poslal za záda brankáře Krasikova.
    Bez asistence.
     
    24:15
    V rychlostním souboji se povedlo uspět Čibrikovovi, který ovšem nepřetlačil robustního Valencova. Na opačné straně došlo k zablokované střele od modré.
     
    23:30
    S pukem si poté zahrál také hostující brankář Samonov, který si musel dát pozor na napadajícího Karjalainena. Nakonec to zvládl rozehrávkou o hrazení.
     
    23:11
    Tkačjov poměrně dlouho váhal, načež zvolil rutinní nahrávku křížem, kde se nacházel Kemppainen. Jeho rána z velké vzdálenosti netrefila domácí svatyni.
     
    22:48
    Vypadá to, že ani druhá přesilová hra tohoto zápasu nebude úspěšná. Soči se vůbec poprvé povedlo odpálit kotouč do bezpečí, další akci tak zakládá Tokranov.
     
    22:07
    Další zakončení pro změnu obstaral Burdasov, který zkoušel své štěstí střelou do pravého horního rohu. Krasikov fantastickým zákrokem podržel svůj celek.
     
    21:48
    Petrohrad se po vhazování dokázal usadit v útočném pásmu, kde se k prudkému zakončení z mezikruží dostal obránce Bengtsson, který ale pálil kousek vedle.
     
    21:11
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vasilij Glotov – 2 min., krosček).
     
    20:48
    Za brankou soupeře poté operoval hostující Morozov, kterému se ještě povedlo přenechat kotouč do tandemu na Kameněva, jenž to zkoušel svižnou střelou.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se snažil útočit po pravém křídle. K puku se tedy dostal Tkačjov, jenž se daleko nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 4.
     
    Máme za sebou první třetinu tohoto zápasu, která nám nakonec nepřinesla ani jednu branku. Sledovali jsme poměrně vyrovnanou podívanou, ve které bylo o něco aktivnější domácí Soči, které několikrát vážně prověřilo připravenost brankáře Samonova. Práci měl na druhé straně také Krasikov, avšak v jeho případě se nejednalo o nic vážného. První třetina nabídla jedno vyloučení, a sice na hostující straně, avšak ani početní převaha Soči nepřinesla kýženou vedoucí branku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    V době, kdy nám probíhá poslední minuta první třetiny, se hosté dostali k blízkosti Krasikova. K ohrožení nedošlo, poté se do přečíslení dostal Kurbatov, který neuspěl.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:15
    Petrohrad se konečně vymanil ze sevření a povedlo se mu velice přesně rozehrát do jízdy na Čibrikova. Člen třetí formace ovšem nevyzrál na přesilu protihráčů.
     
    17:12
    Domácí Galimov dokázal nasbírat vteřinky za brankou soupeře, kde mu ovšem chyběla podpora spoluhráčů. Jeho formace vystřídala, posléze také on samotný.
     
    16:20
    Poté rychle rozehrál Tokranov, který dokázal najít naprosto osamoceného Kuzmenka. Druhý jmenovaný ještě nahrával do křídla, kde se Burdasov k puku nedostal.
     
    15:12
    Poté na jistotu odehrál kotouč Morozov, který ho dokázal odehrát od hole protihráče. Puk nakonec směřoval k domácí svatyni, kde se zorientoval Miščenko.
     
    14:48
    Tentokráte se do zakončení dokázal protlačit hostující kapitán Keton, který se zajímavé pozice nedokázal ohrozit brankáře Krasikova.
     
    14:07
    Na vhazování před modrou čárou byl nakonec úspěšnější hostující Kemppainen, který vybojoval touš pro kolegu Tkačjova. Petrohrad zakládá další útočnou akci.
     
    13:24
    Kemppainen dokázal před domácí brankou najít svého kolegu Tkačjova, který se dostal k bleskovému zakončení. Krasikov si s tímto pokusem poradil.
     
    12:16
    Puk se nyní odrazil na jednu ze střídaček, hra byla pochopitelně přerušena. Navíc na řadu přišla druhá komerční přestávka zápasu.
     
    12:10
    Hezkým proskočením mezi obránce to poté zkoušel Ruděnkov, který se ovšem nedokázal dostat mezi švédské obranné duo. Samonov tak nemusel zasahovat.
     
    11:32
    Petrohrad se po delší době nastěhoval kolem domácí branky, jenomže brankář Krasikov stále na první vážnější zákrok čeká. Soči je o malý kousek aktivnější.
     
    11:17
    Hodně překvapivým řešením to poté zkoušel Valencov, který se snažil Samonovap překonat střelou k přední tyči. Hostující brankář byl připraven a zakročil.
     
    10:12
    Přesilová hra je delší dobu minulostí a žádné branky jsme se v ní nedočkali. Po skončení početní převahy tak zavezl kotouč Valencov, který hledal Miromanova.
     
    09:08
    Petrohrad se početní převaze zatím brání celkem v poklidu. Fantenberg dokázal odpálit kotouč za branku soupeře, Soči se tak musí znovu vracet pro kotouč.
     
    08:15
    Soči se po vhazování dokázalo usadit v útočném pásmu, kde jsme sledovali poměrně dlouhou kombinaci. Nakonec od modré čáry nebezpečně zakončoval Rundblad.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladislav Kameněv – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:03
    Následoval ale nepovedený přechod před modrou čáru, což měla na svědomí druhá útočná letka Petrohradu. Na pořadu je první komerční přestávka zápasu.
     
    06:19
    Ve vlastním pásmu se dokázal dobře zorientovat domácí kapitán Alexandrov, který poté zvolil velice přesnou nahrávku na Garajeva, jenž se vydal vpřed.
     
    05:44
    Další nahození tentokráte putovalo za hostující branku, kde jsme poté sledovali boj o kotouč. Nakonec se k němu dostal Kolgotin, který ale nezakončil.
     
    05:02
    Petrohrad to zkoušel středem hrací plochy, jenomže tam si jeden z domácích hráčů počínal maximálně čistým způsobem. Domácí to zkouší po levém křídle.
     
    04:17
    Poté to sám na sebe zkoušel vzít hostující Morozov, který se nakonec nedostal za záda pozorného Miromanova. Na druhé straně znovu zakončoval Glotov.
     
    03:33
    Domácím se znovu jednoduše povedlo dostat hru za opačnou modrou čáru, kde se do zakončení švihem dostal Točickij. Samonov si prostředek branky pohlídal.
     
    02:55
    Vypadalo to, že hostující brankář Samonov předvedl jednoduchý zákrok, jenomže puk nakonec vypadl přes něj. Žádný z hráčů ho ale nedokázal dorazit.
     
    02:23
    Ve vlastním pásmu se staral o rozehrávku Pogorišnyj, který nakonec velice přesným způsobem našel hokejku Volodina. Druhý jmenovaný vypálil do betonu.
     
    01:44
    Poté se za modru čáru dokázal dostat obránce Valencov, který na jistotu prodlužoval nahrávku podél hrazení, avšak nejlépe se stačil zorientovat Ketov.
     
    01:13
    Na pravém křídle převzal nahrávku hostující Burdasov, který se nakonec protlačil až k vrcholku pravého kruhu. Jeho rána následná rána směřovala vedle.
     
    00:36
    Poprvé se do útočného pásma dostalo také Soči, které se ovšem nedostalo k ničemu nebezpečnému. Soupeř poté pouze vyhodil přes všechny čáry.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hráče Petrohradu, kteří se ihned dostali k nahození na opačnou stranu, kde se dokázal zorientovat Rundblad.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Krasikov (Treťjak) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov (C), Miromanov, Valencov, Pogorišnyj, Sedov – Petkov, Točickij (A), Šmeljov – J. Karjalainen, Rubcov, Ruděnkov (A) – Volodin, Glotov, Kolgotin – Feoktistov, Kurbatov, A. Galimov – Garajev.

    SKA Petrohrad: Samonov (Nikolajev) – Fantenberg, Bengtsson, Tokranov, Antipin, Chafizullin, Ožiganov, A. Bělov (A) – Tkačjov, Kemppainen, E. Galimov – Kuzmenko, Ivan Morozov, Burdasov (A) – Čibrikov, Kameněv, Ketov (C) – Strömwall, Vey, Starkov – Cicjura.

    Rozhodčí: Morozov, Oskirko – Kučava, Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Do zápasu nenastoupí žádný český ani slovenský hráč.
     
    SKA Petrohrad

    Na opačné straně stojí velký favorit tohoto zápasu, kterým je Petrohrad. Petrohrad momentálně okupuje druhou pozici západní konference, přičemž na vedoucí CSKA ztrácí pouze čtyři body. Petrohrad v minulém kole zaznamenal letošní patnáctou porážku, v souboji proti Dynamu Moskva sice vybojoval bod, jenomže i tak padl v prodloužení. Petrohrad je rovněž druhým nejlepším venkovním celkem své konference, z posledních pěti případů se mu povedlo vyhrát třikrát. Bilance dvou výher v řadě překazil právě poslední venkovní zápas, ve kterém Petrohrad podlehl již zmiňovanému Dynamu Moskva. Petrohrad i tak bude mít v tomto duelu nálepku velkého favorita, povede se mu jí naplnit?
     
    HK Soči

    Hokejisté Soči se po devětatřiceti odehraných zápasech nacházejí na průběžné desáté pozici západní konference, což znamená předposlední příčku. Soči doposud získalo osmadvacet bodů, což je celkově čtvrté nejhorší bodové počínání v celé KHL. Bodově je na tom hůř už jen trojice Riga, Kunlun a Nižněkamsk. Soči z posledních pěti ligových duelů dokázalo vyhrát dvakrát, nicméně na svém kontě má dvě porážky v řadě. Ta první přišla na ledě Novgorodu, kde tamní celek zápas ovládl pohodlně 4:1. V prvním kole přišla letošní osmadvacátá porážka, tentokráte proti Lokomotivu, který pro změnu dokázal zvítězit výsledkem 6:3.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi HK Soči a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 55. Petkov (Točickij, Miščenko) – 25. Cicjura, 42. Kuzmenko (Tkačjov, Kemppainen), 54. Kuzmenko (Tkačjov, Kemppainen), 56. Kuzmenko (Burdasov, Ivan Morozov)


    HK Soči: Krasikov (Treťjak) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov (C), Miromanov, Valencov, Pogorišnyj, Sedov – Šmeljov, Točickij (A), Petkov – Ruděnkov (A), Rubcov, J. Karjalainen – Kolgotin, Glotov, Volodin – A. Galimov, Kurbatov, Feoktistov – Garajev.
    SKA Petrohrad: Samonov (Nikolajev) – Fantenberg, Bengtsson, Tokranov, Antipin, Chafizullin, Ožiganov, A. Bělov (A) – E. Galimov, Kemppainen, Tkačjov – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Ketov (C), Kameněv, Čibrikov – Starkov, Strömwall, Vey – Cicjura.

    Rozhodčí: Morozov, Oskirko – Kučava, Novikov

    Diváci: 1882
    bahis siteleri