Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.) | Košice – Michalovce 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 1:2 (kon.) | Zvolen – Detva 2:4 (kon.) | Miskolc – Poprad 1:4 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HK Poprad
sk Středa 30.12.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Poprad dal gól!
    Kamzíci definitívne pečatia víťazstvo v tomto zápase. Domáci síce založili útok a Adorján vykorčuľoval na striedačku. PATRIK SVITANA si však prebral puk v strednom pásme, korčuľoval sám na bránu a zblízka už bezpečne zakončil.
     
    58:17
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Osterberg – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    57:37
    Adorján mieri na hráčsku lavicu, domáci začínajú powerplay.
     
    56:55
    Oddychový čas si vypýtal tréner Miškovca Dave Allison.
     
    56:02
    Bol to možno trochu sporný okamih, no napriek tomu je zákrok Marcela Haščáka posúdený ako nedovolený. Dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    52:27
    Po predchádzajúcej šanci Popradu sa ešte zrodila pred Adorjánovou bránou menšia strkanica, ktorej jadro tvorili Handlovský s Flickom. Handlovský dostáva za hrubosť 2+2 a Flick 2. Presilovka pre DVTK.
     
    52:04
    Haščák s Preisingerom sa nechtiac zrazili na útočnej modrej čiare. Následne z toho pramenila šance pre domácich, ktorí otočili hru. Rokaly posunul puk medzi kruhy Wehrsovi, ktorý zakončoval zblízka bekhendom, no Vošvrda dokázal pokryť.
     
    45:57
    Presilová hra kamzíkov sa končí predčasne. James Livingston dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    44:55
    Poprad získava presilovku. Za podrazenie si dve minúty odsedí Nikandrosz Galanisz.
     
    39:25
    Poprad dal gól!
    Poprad v krátkom rozmedzí strieľa aj druhý gól do šatne súpera. Skokan spomedzi kruhov prehodil puk pred bránku, kde ostal nechránený PATRIK SVITANA, ktorý si dovolil poriadnu parádičku. Hokejku si dal pomedzi nohy a forhendom efektne prekonal Adorjána.
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    38:26
    Poprad dal gól!
    Poprad sa znovu dostáva do vedenia v zápase. Drgoň dostal puk na modrú čiaru a pálil na bránu. Perfektne spred bránkoviska tečoval puk k žrdi JAMES LIVINGSTON a zmiatol Adorjána.
    Asistencie: Adam Drgoň, Daniel Brejčák.
     
    35:56
    Po dvoch minútach veľmi nevýraznej hry je dianie prerušené kvôli vylúčeniu. Presilovku si zahrajú domáci, Dávid Skokan si odsedí dve minúty za držanie.
     
    33:52
    Za nahodením z hokejky Dalhuisena nesmeroval žiadny hráč Popradu, puku sa teda ujali hokejisti DVTK a šli dopredu. Prihrávku medzi kruhmi spracoval Rokaly, ktorý dostal toľko priestoru, že vymiešal Vošvrdu, zakončil však do jeho betónov.
     
    33:06
    Handlovský dával pred bránu vzdušný puk, ktorý dokázal pred bránkoviskom zasiahnuť netradične ako obranca Brejčák. Urobil to bejzbalovým spôsobom a Adorján musel zasiahnuť.
     
    27:42
    Poprad bude mať ideálnu možnosť, získava presilovku piatich proti trom. Szilárd Rokaly mieri na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    26:45
    Matej Paločko bol veľmi nepríjemne a veľmi škaredo narazený na mantinel v rohu klziska. Zasiahol ho likvidačne Rob Flick a dostáva 2+10 za vrazenie na mantinel.
     
    23:31
    Popradčania ešte využívali avizovanú výhodu, hra je napokon po dotyku puku prerušená. Nikandrosz Galanisz si sadá na trestnú lavicu za seknutie.
     
    22:31
    Miškovec dal gól!
    Domáci hráči trestajú Skokanovo vylúčenie a vyrovnávajú. Egle spoza bránkovej čiary ideálne prihral na KYLEA OSTERBERGA, ktorého strela nebola spočiatku príliš ideálna, no od Vošvrdovej výstroje skončil puk v bráne.
    Asistencie: Haralds Egle, János Vas.
     
    21:55
    V úvode druhej tretiny majú presilovkovú možnosť domáci. Dávid Skokan dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    18:46
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú túto presilovku a otvárajú skóre duelu v závere prvej tretiny. Haščákova prihrávka na pravý kruh prešla k Svitanovi, ktorý sa mierne priblížil k bráne. Neulakomil sa, ponúkol prihrávku pred bránkovisko DÁVIDOVI SKOKANOVI a ten úspešne dorazil.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
     
    17:43
    Síce zostávalo do konca presilovky domácich len sedem sekúnd, končí sa predčasne. Haralds Egle podrazil Taviho a je to na dve minúty.
     
    15:50
    Prvú presilovku si zahrajú aj domáci hráči. Petr Ulrych dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    06:26
    Puk sa odrazil na Svitanovu hokejku na pravom kruhu, posúval krížom na Haščáka, ktorý to chcel vyšperkovať zrejme na Skokana pred bránku, Adorján stihol rýchlo hokejkou zasiahnuť.
     
    05:31
    Matúš Paločko vybojoval pre svoj tím presilovku. Na dve minúty za hákovanie odchádza na trestnú lavicu János Vas.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 23. Osterberg (Egle, Vas) – 19. Skokan (Svitana, Drgoň), 39. Livingston (Drgoň, Brejčák), 40. Svitana (Skokan), 60. Svitana


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Láda, D. Kiss, Rauhauser, Vojtkó, Révész – Flick, Vas, Egle – Csányi, Osterberg, Anderson – Rokaly, Galanisz, Magosi – Ritó, Lövei, Miskolczi
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Dalhuisen, Kramár, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Bjalončík, Livingston – Matúš Paločko, Jevoš, Matej Paločko – Hajnik

    Rozhodčí: Korba, Adamec – Valo, Bogdaň
    bahis siteleri