Ufa – Omsk 5:6 (po pr.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:2 (0:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Kunlun – Čerepovec 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:0 (2:1 po s.n.) | Soči – Jokerit 0:5 (kon.)
Minsk – Petrohrad 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
SKA Petrohrad
Úterý 05.01.2021, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:56:49)
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního duelu nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 5216 diváků.
     
    Střely na branku: 25 – 37
     
    Je dobojováno. Domácí v první minutě nastavené hrací doby využili přesilovou hru a získali tak bonusový bod navíc. Prodloužení rozhodl Shane Prince. Hosté na ledě Minsku sahali po třech bodech, nakonec se museli spokojit s jedním.
     
    Konec zápasu.
    61:00 Shane PRINCE - 4:3
     
    61:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale svůj tlak domácí zúročili a rozhodují o tom, že získají bonusový bod navíc. Menell poslal puk přímo před branku Hellberga, tam jen natáhl svoji hůl SHANE PRINCE a od čepele pak domácí kapitán pověsil kotouč pod víko petrohradské branky – 4:3. Asistence: Brennan Menell a Ryan Spooner.
     
    60:32
    Minsk se usadil v pásmu soupeře a kombinuje před Magnusem Hellbergem, který už vytáhl dvě střely do bezpečí.
     
    60:04
    Úvod nastavené hrací doby se bude hrát čtyři na tři, domácí dohrávají svou přesilovou hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je u konce, vítěze nám zatím zápas neurčil a na řadu tak nyní přichází pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani v něm se duel nerozuzlí, půjdeme do samostatných nájezdů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Andrej Kuzmenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:32
    Po pravé straně unikal domácí hráč, kterého holí zasáhl Kuzmenko a domácí mají ponechanou výhodu. Pokud nevstřelí branku, zahrají si přesilovou hru.
     
    58:41
    Po nepřesné trefě Petrohradu se k puku dostali opět hráči Minsku, ale došli jen do středního pásma. Tam o kotouč přišli a museli se vracet rychle zpět do obrany.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:46
    Domácí měli tlak před Hellbergem, hosté ho ustáli, ale stále musí čelit dalšímu náporu domácích.
     
    56:57
    Petrohradští se na chvíli usadili před domácí brankou, kde střílel Anton Burdasov, ale hattricku se zatím nedočkal. Naopak domácí udrželi slibný výsledek.
    55:01 Shane PRINCE - 3:3
     
    55:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až druhou část přesilové hry dokázali domácí využít a opět srovnávají stav zápasu. SHANE PRINCE se na levé straně obtočil a poté vyslal svižnou ránu k protější tyči, kterou Hellberg moc nečekal a puk tak musí lovit ze své sítě také dnes už potřetí – 3:3. Asistence: Ryan Spooner a Zack Mitchell.
     
    53:33
    Další pokus Minsku o srovnání stavu skóre, puk však vypíchl Vasilij Tokranov a znovu ho poslal až před branku Alexeje Kolosova. Domácí tak musejí jít do akce znovu od něho.
     
    53:05
    Minsk má velkou šanci dostat se na vyrovnání v přesilové hře. Hosté to ale zatím zvládají a vyhazují puky do bezpečí.
     
    52:12
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Emil Galimov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    51:44
    Další pokus o vyrovnání domácím nevyšel a toho využili hosté k protiútoku, ale jejich zakončení bylo opět nepřesné.
     
    51:29
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    50:21
    Jsme za polovinou třetí třetiny a hosté mají stále náskok. Ale nemají vyhráno, domácí jsou nebezpeční a tlačí se za vyrovnáním.
     
    49:35
    Adam Almqvist střílel od modré čáry a jeho pokus nebyl vůbec špatný. Na dorážku spoluhráče ale dosáhl Magnus Hellberg a rázem pak hru zastavil.
     
    48:54
    Hosté se pokusili o další akci, ale ta nevedla k navýšení jejich náskoku. Hned šli do akce domácí, ale počínali si podobně.
     
    46:22
    Následuje další komerční přestávka.
    46:18 Anton BURDASOV - 2:3
     
    46:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ale po chvilce opět vedou. Zpětnou přihrávkou od zadního hrazení poslal puk na ANTONA BURDASOVA Andrej Kuzmenko a prvně jmenovaný pak svižnou ranou nedal Kolosovovi žádnou šanci – 2:3 Asistence: Andrej Kuzmenko a Vasilij Tokranov.
    45:19 Pavel VARFOLOMEJEV - 2:2
     
    45:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! Domácí se vrací zpátky do hry o body. Střela jednoho z domácích se odrazila od Hellberga a puk si našel PAVEL VARFOLOMEJEV, jenž přízemním pokusem dostal puk za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Shane Prince.
     
    44:46
    Od modré čáry napřáhl ke střele Stěpan Falkovskij, ale střela byla sražena jedním z obránců Petrohradu a ten se tak ubránil další nebezpečné akci svého soupeře.
     
    44:29
    Zakázané uvolnění Minsku a hra se stěhuje před branku Alexeje Kolosova. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Petrohradští zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    43:38
    Arsenij Brinkman nabral rychlost a sjel si na pravý kruh, ovšem další jeho pokus skončil zmarem.
     
    43:17
    Anton Bělov zblízka nevyzrál na Alexejej Kolosova, který jeho lehké sklepnutí dostal bez větších problémů pod kontrolu a pak kotouč vyhodil do neutrální zóny.
     
    42:33
    Vhazovalo se po levé ruce Hellberga, hosté si poté převzali puk a pádili do další akce. Ale ta byla znovu hodně nepřesná.
     
    41:56
    Další pokus Petrohradu orazítkoval jen zadní mantinel. Po zisku puku pak směřovali před Hellberga domácí, ale jejich pokus srazil hostující brankář nad sebe.
     
    41:00
    Znovu jsou hráči Petrohradu nastěhováni před Kolosovem, ale po několika kombinacích zamířil vedle jeho branky Malte Strömwall.
     
    40:17
    Po pravé straně pronikli do pásma Minsku hosté, ale před Kolosovem se neprosadili. Stejně tak i domácí hráči o chvíli později před Hellbergem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:10.
     
    Střely na branku: 13 – 33
     
    Také druhé dějství je u konce. To se lépe povedlo Petrohradu, který v osmadvacáté minutě poslal znovu do vedení Anton Burdasov a po jeho přesném zakončení mají hosté náskok o jednu branku. Domácí se ve třetí periodě budou snažit o vyrovnání, Petrohradští hokejisté naopak budou chtít svůj náskok ještě pojistit. Čeká nás rozhodně ještě hodně zajímavá část hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Domácí spěchali do útočné akce, ale nestihli puk. Zakázané uvolnění Minsku a hra se ještě stěhuje před Alexeje Kolosova. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:25
    Na druhé straně si musel zase dávat pozor Alexej Kolosov, před kterým to zkoušeli hosté, ale nepřesná trefa Stěpana Starkova znamenala jen ztrátu puku.
     
    37:40
    Skrumáž před Magnusem Hellbergem, v ní se nejlépe zorientoval právě on a hostující brankář nyní hodně svůj tým podržel a okamžitě zastavuje hru.
     
    37:00
    Domácím se opět nepovedla útočná akce a ztroskotali na pozorném Magusu Hellbergovi, který vykryl další nebezpečný pokus z hole Brennana Menella.
     
    35:51
    Igor Ožiganov objel vlastní branku a snažil se dostat puk do neutrální zóny. Místo toho ho vypíchli domácí a pokračují v pásmu Petrohradu.
     
    35:46
    Následuje další komerční přestávka.
     
    35:27
    Malte Strömwall už si sjížděl do útočného pásma, tam na něho i mířil puk, ale švédský útočník na něho nakonec nedosáhl a mají ho domácí hráči.
     
    34:39
    Pavel Varfolomejev dostal nabito z levé strany a z hranice kruhu pak vyslal táhlou střelu, ale ta se mezi tři petrohradské tyče nevešla a skončila jen na Magnusu Hellbergovi.
     
    34:20
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    33:36
    Po zisku puku ho domácí okamžitě vyhodili až před branku Magnuse Hellberga a hosté tak musejí zakládat další akci od jeho branky.
     
    32:56
    Linden Vey už v klasické přesilovce vyslal žabku směrem na Kolosova, ale tomu pomohla obrana, která pokus útočníka Petrohradu zablokovala.
     
    32:40
    Domácí celek je ve čtyřech hráčích.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Stěpan Falkovskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:12
    Vladimir Tkačov si nabruslil na levý kruh a zblízka pak z dobré střelecké pozice vypálil, ale proti byla vyráčečka Alexeje Kolosova.
     
    31:00
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru a už nastěhovali do teritoria Minsku, kde kombinují. Obrana Dinama ale zatím stíhá a dostala puk do bezpečí.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Zack Mitchell – 2 min., držení).
     
    30:07
    Jsme za polovinou základní hrací doby, hosté zatím stále drží těsný náskok a v tuto chvíli se ho snaží pojistit, ale jejich dva pokusy zamířily jen na Kolosova.
     
    29:47
    Hosté jsou opět nastěhování před domácí brankou, ale tentokráte Kolosova neohrozili.
     
    28:10
    Během chvilky pak musel zasahovat Hellberg, na něhož šla střela z pravé strany, ale kotouč ukryl na své hrudi a poté přerušil hru.
    27:25 Anton BURDASOV - 1:2
     
    27:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení. ANTON BURDASOV dostal do prostoru mezi kruhy ideální přihrávku od spoluhráče a poté pohotovou střelou zavěsil kotouč do sítě za Alexejem Kolosovem – 1:2. Asistence: Ivan Morozov a Vasilij Tokranov.
     
    26:31
    Emil Galimov se projel okolo obránce Minsku, poté na pravé straně švihl do puku, ale jeho nebezpečný pokus zastavil znovu Alexej Kolosov.
     
    25:19
    Aktivní Minsk se opět natlačil před Magnuse Hellberga, ale střela Arťoma Děmkova šla jen vedle jeho pravé tyče. Následoval rychlý protiútok Petrohradu, který skončil zmarem.
     
    25:17
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    24:50
    Alexej Protas čekal na vrcholu pravého kruhu na přihrávku, té se od zadního mantinelu nedočkal. Ale to nevadilo, po chvilce střílel Ryan Spooner a Hellberg kryje.
     
    23:39
    Andrej Kuzmenko si našel lepší střeleckou pozici a z pravého kruhu vyslal štiplavou ránu, kterou však obrana Minsku vytěsnila do rohu obranného pásma.
     
    23:22
    Morozovovu střelu z levé strany vykryl Alexej Kolosov a také hru zastavuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:20
    Od modré čáry se napřáhl ke střele Oscar Fantenberg, ale jeho pokus zablokovala pozorná obrana Minsku. Domácí se ale musí stále bránit, neboť akce Petrohradu pokračuje dále.
     
    21:45
    Nyní jsou aktivní domácí hráči, kteří se potřetí za sebou dostali do zakončení před Magnusem Hellbergem a ten teď musel kryt pokus, který mířil k jeho levé tyči.
     
    21:15
    Na přihrávku od pravého hrazení si do mezikruží sjížděl Linden Vey, ale nakonec to nestihl. Na druhé straně pak střílel na Hellberga Kirill Voronin a donutil ho k dalšímu zákroku.
     
    20:51
    Ovšem nakonec se k puku dostal domácí Minsk a založil pohlednou kombinaci, kterou z prostoru mezi kruhy zakončil Roman Gorbunov. Hellberg vše viděl a po zákroku raději zastavil hru.
     
    20:18
    Hosté jsou u puku a snaží se dostat před branku Alexeje Kolosova, který už je mezi třemi tyčemi připraven.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou celků se vrací na ledovou plochu a zanedlouho tak začne druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 20
    Hosté se ujali vedení, které jim moc dlouho nevydrželo. Po první třetině platí stav 1:1, když Minsk vyrovnal
     
    První třetina zápasu mezi Minskem a Petrohradem je minulostí. Aktivnější byli od úvodních minut hosté a ti se také v deváté minutě ujali vedení díky sražené střela Lindena Veye. Jenže o tři minuty později vyrovnal Zack Mitchell, který z pravé strany vystřelil, kotouč se odrazil od tyče a zapadl do sítě. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:18.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Domácí se ještě vydali do útočného pásma, kde chvíli kombinovali, k dalšímu gólu to ale nevedlo. Už to vypadá, že první třetina bude za chvíli u samého konce.
     
    19:21
    Linden Vey nadvakrát neprotlačil puk za brankovou čáru a v závěru úvodního dějství neposlal své spoluhráče znovu do vedení.
     
    19:02
    Alexej Kolosov lapil pokus Stěpana Starkova, jenž na něho mířil z pravého kruhu a hra je zase přerušena. Buly bude vhozeno po levé ruce domácího brankáře.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:04
    Hosté ustáli menší domácí tlak a srovnali si puk, vytáhli ho před Alexeje Kolosova, ale ten nakonec mohl být v klidu. Nešla na něho žádná střela.
     
    17:31
    Timkin byl důrazný na brankovišti Minsku, ale nakonec se neprosadil skrze beton Alexeje Kolosova. Ten připsal další důležitý zákrok a hru přerušil.
     
    16:45
    Akce Ryana Spoonera nevypadala vůbec špatně, ovšem následná jeho přihrávka skončila jen na hokejkách soupeře a ten znovu otáčí hru před Kolosova.
     
    16:30
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    16:14
    Nebezpečí před svojí brankou díky nepříjemnému pokusu Jaroslava Dyblenka Alexej Kolosov ustál a vyrazil kotouč vedle své branky.
     
    15:26
    Je to tak, Minsk je v plném počtu.
     
    15:22
    Domácí se osvobozují a vypadá to, že své první oslabení zvládnou bez úhony.
     
    14:58
    Anton Burdasov zakroutil pokus k protější tyči, ale jeho střela byla nepřesná. Nicméně Petrohrad se stále drží v útočném pásmu.
     
    14:25
    A nyní se domácí hráči dostali na touš a odpálili ho daleko od své branky. Petrohrad tak musí do akce znovu od svého brankáře Magnuse Hellberga.
     
    13:58
    Hosté mají jako první k dispozici přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Minsku. Tam ale zatím nevystřelili na Alexeje Kolosova.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min., hákování).
     
    13:25
    Anton Burdasov dorážel u pravé Kolosovovy tyče pokus spoluhráče, ale nedokázal domácího brankáře přelstít. Ten prostor pokryl a dostal puk do bezpečí.
     
    12:53
    No nyní se zjevil u Hellberga Prince, jeho zpětná přihrávka na spoluhráče nedopadla dobře a po zisku puku jdou do akce znovu hosté.
     
    11:55
    Následuje první komerční přestávka.
    11:24 Zack MITCHELL - 1:1
     
    11:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už se to domácímu Dinamu povedlo a je během chvilky vyrovnáno. Po pěkně sehrané akci dostal ZACK MITCHELL přihrávku do těsné blízkosti Hellberga a s odrazem o jeho levou tyčku dostal kotouč za jeho záda – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Shane Prince a Brennan Menell.
     
    09:25
    Domácím se nelíbí stav, jaký svítí na ukazateli skóre a chtěli s tím nyní něco udělat. Pokus Ryana Spoonera ale zamířil jen vedle protější tyče.
    08:44 Linden VEY - 0:1
     
    08:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. LINDEN VEY vystřelil na pravé straně z velkého úhlu, když se k němu dostal odražený kotouč z hole obránce Dinama a puk si poté těsně před Alexejem Kolosovem do vlastní branky srazil jeden z domácích hráčů. Minští hokejisté tak musejí dohánět jednobrankové manko – 0:1. Bez asistence.
     
    08:20
    Jevgenij Ketov napřáhl na pravém kruhu, jeho svižná rána pak zapadla jen k betonu Kolosova a ten dostal kotouč do rohu obranné třetiny.
     
    07:11
    Voronin neprocpal puk z rohu petrohradského pásma. Hosté tak opět velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu a mohou opět ohrozit Kolosova.
     
    06:50
    Na druhé straně pak nepřesně mířil Ilja Usov a je po dalším náznaku minské akce.
     
    05:54
    Hosté zatím působí mnohem aktivněji než domácí Minsk, zatím ale svou aktivitu nedokázali přetavit v úvodní branku zápasu.
     
    05:19
    Zblízka zakončoval Anton Bělov, ale kotouč nepřehodil přes Kolosovovu hůl. Následně tak mají touš opět obránci Dinama a míří s ním do akce.
     
    04:41
    Domácím se opět nepovedl průchod do pásma soupeře a rychle puk ztratili. U něho je Jaroslav Dyblenko a načíná další petrohradskou štaci.
     
    03:48
    Petrohradští se sami vytěsnili z pásma Minsku, kotouč se dostal do obranné třetiny SKA a host tak zakládají svou zpackanou akci znovu od začátku od Magnuse Hellberga.
     
    03:24
    Arsenij Brinkman zkoušel dojet kotouč, který se blížil zadnímu mantinelu v území Petrohradu, ale nestihl to. To znamená, že se píská zakázané uvolnění Minsku a hra se stěhuje opět před Kolosova.
     
    03:09
    Nepřesná rozehrávka domácích v útočném pásmu znamenala ztrátu puku a u něho tak jsou opět hosté, kteří pádí do další útočné akce před branku Alexeje Kolosova.
     
    02:37
    Alexej Kolosov teď zapsal důležitý zákrok a po něm hru přerušil. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    02:12
    Kolosov musel být mezi třemi tyčemi hodně pozorný, když odrazil střelu Dinara Chafizullina. Stále se hosté drží před jeho brankou, naopak Minsku se nedaří vyhodit puk do neutrální zóny a čelí menšímu petrohradskému tlaku.
     
    01:41
    Na pravé straně to zkusil Malte Strömwall, ale nakonec z nápřahu pouze promáchl. Nicméně SKA se stále drží v domácím teritoriu.
     
    00:54
    Hosté však před brankou soupeře nic nevymysleli a hned na to se do akce znovu dostali domácí. Ryan Spooner zamíchal pukem, ovšem někdejší hráč Bostonu Bruins se mezi tři tyče netrefil.
     
    00:46
    Minští se hned dostávali v úvodu utkání do akce, ale dopustili se zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Branku Kolosova. Petrohrad zadarmo získal útočnou třetinu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Kolosov (D. Taylor) – Solovjov, Menell, Falkovskij, Jerjomenko, Almqvist, Znacharenko (A), Koljačonok – Spooner, Z. Mitchell, Prince (C) – Gorbunov (A), Mosaljov, Varfolomejev – Děmkov, Paré, Suško – Protas, Usov, K. Voronin – Kogalev.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Fantenberg, Ožiganov, Chafizullin, Tokranov, A. Bělov (A), Dyblenko, Brinkman – Tkačov, Kemppainen, E. Galimov – Kuzmenko, Ivan Morozov, Burdasov (A) – Timkin, Cicjura, Ketov (C) – Strömwall, Vey, Starkov – Čibrikov.

    Rozhodčí: Olenin, Oskirko – Ponamarenko, Černyšov.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (MIN)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky ještě neutkaly, bude to tak jejich první měření sil. Loni to bylo dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Petrohrad. Nejprve po výsledku 4:1, následně pak zvítězil nad Minskem 5:0.
     
    SKA Petrohrad

    Hosté z armádního celku SKA Petrohrad jsou na tom o něco lépe. V současné době je ve stejné konferenci najdeme na druhém místě, když dosud zapsali osmapadesát bodů. Po prohře 1:2 v prodloužení s moskevským Dynamem zabrali a na ledě Soči zvítězili 4:1, i když to neměli vůbec jednoduché. Přetlačovanou rozuzlili až ve třetí třetině, ve které padly čtyři góly. Na tuto výhru pak nenavázali na ledě helsinského Jokeritu, kde padli 1:2. V prvním utkání v novém roce tak prahnou po dalších bodech a prohru chtějí prohru odčinit.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimir Tkačov 11+24
    Andrej Kuzmenko 12+15
    Anton Burdasov 16+7
     
    HC Dinamo Minsk

    Hokejisté dnes domácího Dinama Minsk podávají v letošním ročníku této prestižní ligy dobré výkony. V současné době je najdeme na pátém místě v Západní konferenci se ziskem sedmačtyřiceti bodů. Ze třech domácích duelů vytěžili čtyři body. Naposledy porazili Omsk 5:4 po prodloužení a na tuto výhru budou chtít navázat i dnes v dalším utkání v domácím prostřední. Na jejich led ale zavítá silný Petrohrad, který jen tak body nepouští. Uvidíme, zda hosté splní roli favorita, nebo zda Minsk získá nějaké body.

    Nejproduktivnější hráči

    Ryan Spooner 6+26
    Shane Prince 16+14
    Brandon Kozun 16+12
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Dinamo Minsk a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Z. Mitchell (Prince, Menell), 46. Varfolomejev (Prince), 56. Prince (Spooner, Z. Mitchell), 61. Prince (Menell, Spooner) – 9. Vey, 28. Burdasov (Ivan Morozov, Tokranov), 47. Burdasov (Kuzmenko, Tokranov)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (D. Taylor) – Solovjov, Menell, Falkovskij, Jerjomenko, Almqvist, Znacharenko (A), Koljačonok – Spooner, Z. Mitchell, Prince (C) – Gorbunov (A), Mosaljov, Varfolomejev – Děmkov, Paré, Suško – Protas, Usov, K. Voronin – Kogalev.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Fantenberg, Ožiganov, Chafizullin, Tokranov, A. Bělov (A), Dyblenko, Brinkman – Tkačov, Kemppainen, E. Galimov – Kuzmenko, Ivan Morozov, Burdasov (A) – Timkin, Cicjura, Ketov (C) – Strömwall, Vey, Starkov – Čibrikov.

    Rozhodčí: Olenin, Oskirko – Ponamarenko, Černyšov

    Diváci: 5216
    bahis siteleri