Ufa – Omsk 5:6 (po pr.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:2 (0:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Kunlun – Čerepovec 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:0 (2:1 po s.n.) | Soči – Jokerit 0:5 (kon.)
Minsk – Petrohrad 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
SKA Petrohrad
Úterý 05.01.2021, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Shane PRINCE - 4:3
     
    61:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale svůj tlak domácí zúročili a rozhodují o tom, že získají bonusový bod navíc. Menell poslal puk přímo před branku Hellberga, tam jen natáhl svoji hůl SHANE PRINCE a od čepele pak domácí kapitán pověsil kotouč pod víko petrohradské branky – 4:3. Asistence: Brennan Menell a Ryan Spooner.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Andrej Kuzmenko – 2 min., vysoká hůl).
    55:01 Shane PRINCE - 3:3
     
    55:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až druhou část přesilové hry dokázali domácí využít a opět srovnávají stav zápasu. SHANE PRINCE se na levé straně obtočil a poté vyslal svižnou ránu k protější tyči, kterou Hellberg moc nečekal a puk tak musí lovit ze své sítě také dnes už potřetí – 3:3. Asistence: Ryan Spooner a Zack Mitchell.
     
    52:12
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Emil Galimov – 2+2 min, vysoká hůl).
    46:18 Anton BURDASOV - 2:3
     
    46:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté ale po chvilce opět vedou. Zpětnou přihrávkou od zadního hrazení poslal puk na ANTONA BURDASOVA Andrej Kuzmenko a prvně jmenovaný pak svižnou ranou nedal Kolosovovi žádnou šanci – 2:3 Asistence: Andrej Kuzmenko a Vasilij Tokranov.
    45:19 Pavel VARFOLOMEJEV - 2:2
     
    45:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! Domácí se vrací zpátky do hry o body. Střela jednoho z domácích se odrazila od Hellberga a puk si našel PAVEL VARFOLOMEJEV, jenž přízemním pokusem dostal puk za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Shane Prince.
     
    37:40
    Skrumáž před Magnusem Hellbergem, v ní se nejlépe zorientoval právě on a hostující brankář nyní hodně svůj tým podržel a okamžitě zastavuje hru.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Stěpan Falkovskij – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Zack Mitchell – 2 min., držení).
    27:25 Anton BURDASOV - 1:2
     
    27:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení. ANTON BURDASOV dostal do prostoru mezi kruhy ideální přihrávku od spoluhráče a poté pohotovou střelou zavěsil kotouč do sítě za Alexejem Kolosovem – 1:2. Asistence: Ivan Morozov a Vasilij Tokranov.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min., hákování).
    11:24 Zack MITCHELL - 1:1
     
    11:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď už se to domácímu Dinamu povedlo a je během chvilky vyrovnáno. Po pěkně sehrané akci dostal ZACK MITCHELL přihrávku do těsné blízkosti Hellberga a s odrazem o jeho levou tyčku dostal kotouč za jeho záda – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Shane Prince a Brennan Menell.
    08:44 Linden VEY - 0:1
     
    08:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. LINDEN VEY vystřelil na pravé straně z velkého úhlu, když se k němu dostal odražený kotouč z hole obránce Dinama a puk si poté těsně před Alexejem Kolosovem do vlastní branky srazil jeden z domácích hráčů. Minští hokejisté tak musejí dohánět jednobrankové manko – 0:1. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Z. Mitchell (Prince, Menell), 46. Varfolomejev (Prince), 56. Prince (Spooner, Z. Mitchell), 61. Prince (Menell, Spooner) – 9. Vey, 28. Burdasov (Ivan Morozov, Tokranov), 47. Burdasov (Kuzmenko, Tokranov)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (D. Taylor) – Solovjov, Menell, Falkovskij, Jerjomenko, Almqvist, Znacharenko (A), Koljačonok – Spooner, Z. Mitchell, Prince (C) – Gorbunov (A), Mosaljov, Varfolomejev – Děmkov, Paré, Suško – Protas, Usov, K. Voronin – Kogalev.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Fantenberg, Ožiganov, Chafizullin, Tokranov, A. Bělov (A), Dyblenko, Brinkman – Tkačov, Kemppainen, E. Galimov – Kuzmenko, Ivan Morozov, Burdasov (A) – Timkin, Cicjura, Ketov (C) – Strömwall, Vey, Starkov – Čibrikov.

    Rozhodčí: Olenin, Oskirko – Ponamarenko, Černyšov

    Diváci: 5216
    bahis siteleri