Augsburg – Union Berlín 2:1 (kon.) | Bielefeld – Frankfurt 1:5 (kon.) | Freiburg – Stuttgart 2:1 (kon.)
Leverkusen – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Mohuč – RB Lipsko 3:2 (kon.) | Hertha – W. Brémy 1:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (2:2)
RB Lipsko
Sobota 23.01.2021, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou opravdu fantastický zápas, který nakonec senzačně ovládla Mohuč. S tímto konstatováním se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne! (17:30:21)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:16.
     
    Máme tady obrovské překvapení dnešního bundesligového kola! Předposlední Mohuč šokuje druhé Lipsko a naprosto zaslouženě ho poráží 3:2! Za výhru domácích může zejména skvělá defenziva, která sice v úvodním poločase dvakrát kapitulovala, ale Mohuč vždy dokázala najít odpověď. Na začátku druhé půle se navíc dostala poprvé do vedení, které už víceméně bez problémů udržela. Následně už Red Bullu nedovolila žádnou větší příležitost, vše navíc podpořil výborný výkon Robina Zentnera. Mohuč má tak druhé vítězství v sezoně!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Danny da Costa si našel odražený balón a samozřejmě ho odkopává pryč, avšak jeden z napadajících hráčů ho srazil mimo hrací plochu, což je nejspíš pro hosty konečná.
     
    90+5
    Angeliño se stále snaží co nejvíce zrychlit útok dalekými centry, ale ani jednou ze dvou pokusů to nevychází. Nakonec míč zachytil Robin Zentner.
     
    90+4
    Ádám Szalai skvěle sbírá sekundy při souboji s dvěma protihráči. Za pomoci spoluhráče pak ještě chvíli udržel balón pod kontrolou.
     
    90+3
    Angeliño posílá daleký centr až do pokutového území, tam to však domácí mají pořád velmi dobře pokryté, takže míč bez větších okolků dostali mimo hrací plochu.
     
    90+2
    Tentokrát fauloval pro změnu Nordi Mukiele, takže hostům pořád velmi rychle ubíhá čas. Alexander Sörloth si je toho dobře vědom a chtěl ze země zvednout sedícího Moussu Niakhatého, ale za toto své počínání vidí jen žlutý kartónek.
     
    90+1
    Dayot Upamecano pokračuje ve své tvrdé hře, tentokrát byl ale jeho tvrdý zákrok přes čáru, takže Mohuč se ještě může zkusit prosadit za pomoci přímého kopu.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut.
     
    90
    Péter Gulácsi se po delší době zapojil do hry, takže svou přihrávkou startuje jeden z posledních útoků svého týmu. Ten však opět zakončení nepřinesl.
     
    89
    Robin Zentner opět rozehrává od své klece a míč samozřejmě posílá co nejvíce dopředu. Tam jeho spoluhráči získali pár sekund soubojem, který ale nakonec prohráli.
     
    88
    Domácí startovali do nebezpečného protiútoku, Willi Orban však nechtěl nic riskovat a proti soupeři předvedl docela tvrdý šlapák, za který nemohl čekat nic jiného než žlutou kartu.
     
    87
    Christopher Nkunku si dobře zpracoval vysoký míč a vyslal prudkou přihrávkou do běhu Alexandera Sörlotha, který ale následný souboj s protihráčem nezvládl.
     
    86
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Jonathan Burkardt.
     
    85
    Leonardo Barreiro se při hlavičkovém souboji tvrdě střetl hlavou s Dayotem Upamecanem, což musí být bolestivá záležitost pro obě strany. Oba hráči se tak nechávají ošetřovat.
     
    84
    Red Bull už se dostává k závěrečnému náporu. Nyní má výhodu dalšího rohového kopu, ale centr skvěle odvrátil pryč Robin Zentner.

    Lukáš Mihal

    Branky: 24. Niakhaté, 35. Niakhaté (Bell), 50. Barreiro (D. da Costa) – 15. Adams, 30. Halstenberg

    Karty:   40. Niakhaté (MAI), 75. D. da Costa (MAI) – 23. Halstenberg (RBL), 70. Adams (RBL), 88. Orban (RBL), 90+2. Sörloth (RBL)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:16.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Niakhaté, Bell, St. Juste – D. da Costa, Latza (C) (66. Öztunali), Barreiro (86. Burkardt), Kohr (79. Tauer), Mwene (66. Stöger) – Quaison (66. Ádám Szalai), Onisiwo.
    Náhradníci: Dahmen – Kilian, Hack, Boëtius, Öztunali, Stöger, Tauer, Ádám Szalai, Burkardt.

    RB Lipsko: Gulácsi – Orban, Upamecano, Halstenberg (55. Nkunku) – Sabitzer (C) – Adams (77. Mukiele), Haidara (61. Samardžič), Olmo (77. Hwang Hi-čchan), Angeliño – Forsberg (61. Kluivert), Sörloth.
    Náhradníci: Martínez – Klostermann, Mukiele, Nkunku, Samardžič, Hwang Hi-čchan, Kluivert, Borkowski.

    Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach
    bahis siteleri