Boston – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.)
Buffalo – NY Rangers 3:2 (kon.) | Columbus – Florida 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – Chicago 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 6:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 1:2 (kon.) | Dallas – Detroit 2:1 (po pr.)
Colorado – San Jose 7:3 (kon.) | Vegas – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Calgary – Toronto 3:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Vegas Golden Knights
4:5 (1:3, 1:1, 2:0 - 0:0)
St. Louis Blues
Středa 27.01.2021, 03:08 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Brayden SCHENN - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Autorem vítězné branky je BRAYDEN SCHENN.
    56:35 Max PACIORETTY - 4:4
     
    56:35
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Obránce Martinez podpořil ofenzivní složku týmu a v levém kruhu zachoval do poslední chvíle chladnou hlavu. Na středu pak našel MAXE PACIORETTYHO, který bezpečně prostřelil marně se přesunujícího Binningtona a zaznamenal sedmý kariérní hattrick NHL! Asistence: Alec Martinez a Mark Stone.
    50:36 Max PACIORETTY - 3:4
     
    50:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zápas se dramatizuje! MAX PACIORETTY dokázal potrestat dva fauly na svou osobu v krátkém časovém rozmezí. Útočník střílel v netradiční pozici od modré čáry. Karlsson ještě zkoušel tečovat, ale puk minul. Určitě tím ale rozhodil Binningtona, ten lapačkou promáchl naprázdno. Asistence: Shea Theodore a Mark Stone.
    30:44 Jordan KYROU - 2:4
     
    30:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dlouholetá opora St. Louis, Alex Pietrangelo, nyní sehrála důležitou roli při čtvrtém vstřeleném gólu bývalého zaměstnavatele. Obránce od modré nastřelil chrániče JORDANA KYROUA, který následně ujel do úniku, puk ve finále akce poslal nad lapačku Lehnera. Bez asistence.
    21:42 Max PACIORETTY - 2:3
     
    21:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Golden Knights jsou znovu na kontakt! Stone zpoza brány přihrál mezi kruhy MAXOVI PACIORETTYMU a levé křídlo první formace dlouho neotálelo, Binningtonovi poslalo puk po ledě mezi betony. Asistence: Mark Stone a Alec Martinez.
    10:10 Jaden SCHWARTZ - 1:3
     
    10:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skvělá efektivita hostujícího mužstva pokračuje! Schenn dokázal od mantinelu přihrát do levého kruhu JADENU SCHWARTZOVI, osmadvacetiletý kanadský útočník následně uspěl tvrdou střelou z první do levé šibenice. Lehner vystrčil lapačku pozdě. Asistence: Brayden Schenn.
    08:11 David PERRON - 1:2
     
    08:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na využití přesilovky stačilo Berubeho svěřencům pouhých devět vteřin! V hlavní akci znovu DAVID PERRON, který dostal prostor na modré čáře a dělovku vypálil neomylně k levé tyči. Lehnerovi při snaze o zákrok situaci výrazně ztížil clonící Schwartz. Asistence: Torey Krug a Jaden Schwartz.
    04:08 David PERRON - 1:1
     
    04:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď v podání hostů, máme znovu vyrovnáno! Přihrávku před branku dostal DAVID PERRON, který vyzkoušel zakončení k pravé tyči a byl úspěšný, Lehner si prostor nepohlídal ideálně. Asistence: Ryan O'Reilly.
    03:17 Alex TUCH - 1:0
     
    03:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se ujímají rychlého vedení! Po pravé straně ujel ALEX TUCH, jenž si nedělal se zakončením těžkou hlavu, forhendem vypálil na bližší tyč. Binnington na přesně umístěnou ránu nedokázal dosáhnout. Asistence: Keegan Kolesar a Alex Pietrangelo.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Tuch (Kolesar, Pietrangelo), 22. Pacioretty (Mark Stone, Martinez), 51. Pacioretty (Theodore, Mark Stone), 57. Pacioretty (Martinez, Mark Stone) – 5. Perron (R. O'Reilly), 9. Perron (Krug, Schwartz), 11. Schwartz (B. Schenn), 31. Kyrou, rozh. náj. B. Schenn

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   David Perron (STL)
    0:1   Jonathan Marchessault (VEG)
    2. série:
    0:1   Ryan O'Reilly (STL)
    1:1   Shea Theodore (VEG)
    3. série:
    1:2   Brayden Schenn (STL)
    1:2   Alex Tuch (VEG)


    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Pietrangelo (A), McNabb, Theodore, Martinez, Whitecloud, Hague – Mark Stone (C), Stephenson, Pacioretty – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Kolesar, N. Roy, Tuch – Reaves, Nosek, W. Carrier.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Parayko (A), Krug, Faulk, Scandella, Dunn, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Sanford – Kyrou, B. Schenn, Schwartz – Bozak, Thomas, Hoffman – Sundqvist, Barbašev, Clifford.

    Rozhodčí: MacDougall (CAN), Hanson (CAN) – Racicot (CAN), Flemington (CAN)
    bahis siteleri