Německo – Argentina 0:3 (kon.) | Austrálie – Indie 0:1 (kon.)
Nizozemsko – Nový Zéland 3:0 (kon.) | Španělsko – Velká Británie 2:3 po s.n. (kon.)
konec
Španělsko – Velká Británie

2:3 po s.n.

(0:0, 1:1, 0:1, 1:0 – 0:2)

Pondělí 02.08.2021, 14:00Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Je rozhodnuto! Beatriz Pérezová musela proměnit, což se jí nepodařilo. Po prvním neúspěchu dostala ještě jednu možnost kvůli provinění brankářky, ale selhala i napodruhé. Po bekhendové kličce střílela do Hinchové a dorážku poslala nad bránu.
     
    Britky jsou blízky! Sarah Louise Jonesová naznačila kličku do bekhendu, čímž gólmanku nachytala. Míček si pak stáhla do forhendu a uklidila jej do odkryté brány. Španělky musí dát!
     
    Hannah Martinová otevírá skóre! Po bekhendové kličce ještě ležící Ruízová dosáhla, ale s dorážkou už nemohla udělat vůbec nic.
     
    56
    Co chybělo! Hannah Martinová opět ukázala individuální dovednosti, když se po pravé straně dostala přes dvě protihráčky do kruhu soupeřek. Překonala i gólmanku střelou mezi betony, od gólu jí ovšem zabránila pravá tyč!
     
    51
    Španělsko právě vstřelilo branku!

    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání! Unsworthová selhala při odpadlu míčku z obranného kruhu, načež Rieraová posunula na BERTU BONASTREOVOU. Španělka si hokejkou udržela míček ve vzduchu, aby jej následně ještě před dopadem poslala pod břevno mimo dosah Hinchové – 2:2.
     
    37
    Velká Británie právě vstřelila branku!

    Do třetice Ostrovanky trestný roh přetavily v gól! FIONA ANNE CRACKLESOVÁ po sklepnutí od spoluhráčky vypálila nechytatelnou ránu do pravé šibenice, míček proletěl nad hlavou u tyčky bránící Barriosové – 1:2.
     
    20
    Španělsko právě vstřelilo branku!

    Je vyrovnáno! Španělky dostaly výhodu penaltového rohu, který sehrály fantasticky. Lópezová střílenou přihrávkou našla hokejku BELENY IGLESIASOVÉ, která poslala míček do levého horního rohu brány, zcela mimo dosah gólmanky – 1:1.
     
    17
    Velká Británie právě vstřelila branku!

    Britky se ujímají vedení! Parádní individuální akcí se prezentovala HANNAH MARTINOVÁ, jež se kličkou dostala za záda obránkyně až do španělského půlkruhu, z nějž vypálila mezi betony Ruízové – 0:1.

    Milan Huppert

    Statistiky
    Branky: 20. Iglesiasová, 51. Bonastreová - 17. Martinová, 37. Cracklesová, rozh. náj. Martinová

    Sestavy

    Španělsko: Ruízová - Ycartová, Petchameová (C), Lópezová, Iglesiasová, Rieraová, Ponsová, Garcíaová, Pérezová, Olivaová, Jiménezová.
    Náhradníci: Barriosová, Bonastreová, Mejíasová, Torresová-Quevedová, Magazová.

    Velká Británie: Hinchová - Unsworthová, Tomanová, Jonesová, Townsendová, Robertsonová, Rayerová, Ansleyová, Pearneová-Webbová (C), McCallinová, Owsleyová.
    Náhradníci: Martinová, Petterová, Wilikinsonová, Cracklesová, Balsdonová.

    Rozhodčí: Neumannová (AUS), Rostronová (RSA).
    bahis siteleri