Mountfield HK – Jihlava 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 26.08.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    58:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Potlesk. Jihlavský brankář FILIP SIGMUND měl čas na daleký výhoz, správně nastavil svoji hůl a vysokým obloukem trefil přes celé hřiště odkrytou svatyni Hradeckých. Velká gratulace! Stav je 2:5. Bez asistence.
     
    57:47
    Oddechový čas pro domácí. Kasal už zůstane na lavičce, Hradec hraje v šesti!
     
    55:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Žaba – 2 min., krosček).
     
    54:31
    Matěj Vojáček ovšem s trestným střílením nenaložil dobře, příliš dlouho míchal s pukem a nakonec nedokázal zakončit podél Kasala.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mach – trestné střílení, hákování).
     
    51:19
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pavlík – 2 min., hákování).
     
    50:15
    Jakub Modl to vzal na sebe, prošel bezchybně přes celé střední pásmo, udělal kličku obránci Hradce, ale vypálil jen do gólmana.
     
    48:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Lvi hru v početní výhodě využívají a snižují náskok soupeře. Adam Bezpalec od modré čáry dobře posunul kotouč na JANA VENCLA, jenž z vrcholu kruhu propálil vše a jeho střela zapadla přesně do horního rohu brány. Asistence: Adam Bezpalec, Filip Žaba.
     
    47:23
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Ošmera – 2 min., sekání).
     
    46:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Bakus – 2 min., držení).
     
    41:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se gólově prosazují ve vlastním oslabení! ADAM VESELSKÝ v útočném pásmu sebral kotouč soupeři, najel si před Kasala a střelou nad vyrážečku ho pokořil – 1:4. Bez asistence.
     
    40:45
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Coufal – 2 min., sekání).
     
    35:33
    Tomáš Hora se v levém kruhu opřel do kotouče a svojí střelou na vzdálenější tyčku ji orazítkoval. Odražený puk skončil těsně před brankovou čarou, kde ho ale včas nalezl Sigmund.
     
    31:26
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Hamřík – 2 min., sekání).
     
    29:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a odskakují do dvoubrankového rozdílu. Postaral se o to JINDŘICH HABERMANN, jenž tečoval do sítě prudké nahození Denise Jeletze – 1:3. Asistence: Denis Jeletz, Jakub Modl.
     
    28:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mach – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se poprvé v dnešním mači dostává do vedení. Po setrvání v útočném pásmu dostal nahrávku na dlouhou hůl HYNEK PEŠ, který se natáhl a poslal kotouč za záda Kasala – 1:2. Asistence: Kevin Coufal, Václav Kudrna.
     
    20:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hraje se první minuta prostřední třetiny a Jihlavští se vracejí do hry. Po prudké ráně VÁCLAVA KUDRNY ještě dorážel Jáchym Jungwirth, už ale nemusel, puk byl totiž za brankovou čarou – 1:1. Bez asistence.
     
    14:45
    Nejeden hradecký hokejista již zvedal ruce nad hlavu, ale dělovka Filipa Žaby od modré, která prorazila vše včetně hostujícího strážce svatyně, nakonec cinkla jen o tyčku.
     
    09:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se ujímá vedení a využívá přesilovku. Domácí kombinovali v útočném pásmu, až se kotouč nakonec dostal do pravého kruhu k LUKÁŠI KRÁLOVI. Ten si rozmyslel nahrávku na čekajícího beka na modré a raději sám zakončil. Dobře udělal, jeho přízemní pokus totiž zapadl za záda jihlavského brankáře – 1:0. Asistence: Filip Žaba.
     
    07:42
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jungwirth – 2 min., hákování).
     
    01:37
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pavlík – 2 min., sekání).

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 10. Král (Žaba), 49. Vencl (Bezpalec, Žaba) – 21. Kudrna, 27. Peš (Coufal, Kudrna), 30. Habermann (Jeletz, Modl), 42. Veselský, 59. Sigmund


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Fiala, Bezpalec, E. Zamazal, Samek, Žaba, Burda – Mach, D. Zamazal, Novotný, Vencl (C), Hora, Král, Síla, Pavlík, Šinkovský, Jón.
    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Račan) – Vandas, Hamřík, Topol (C), Löffler, Ošmera, Jeletz – Coufal, Kudrna, Peš, Veselský, Modl, Habermann, Vojáček, Váňa, Chlubna, Bakus, Jungwirth, Novák.

    Rozhodčí: Pecha – Horák, Vodička
    bahis siteleri