Zbuzany – Teplice B 2:0 (kon.) | Přepeře – Ústí n/O 4:2 (kon.) | Živanice – Bohemians B 0:4 (kon.)
konec
TJ Sokol Živanice
0:4 (0:2)
Bohemians Praha 1905 B
Sobota 02.10.2021, 15:00 • Sokol Živanice / tráva • Česká fotbalová liga (B) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, já se s Vámi loučím a přeji co možná nejpříjemnější zbytek soboty. (16:57:28)
     
    Zápas je u konce, hosté ustědřili Źivanicím zatím největší domácí porážku, když je zaslouženě porazili 0:4. Druhá půle probíhala následovně – v 61. minutě se ve skrumáži po přímém kopu zprava nejlépe zorientoval Ugwu, a dostal klokany do třígólového vedení. Následovala pasáž, kdy si oba týmy vytvořili nějakou tu šanci – ovšem bez úspěchu na té či oné straně. Tři minuty před koncem pak pečetil po souhře střídajících hráčů Marhoul-Havránek na 0:4 druhý jmenovaný.

    Drtivé vítězství Bohemky, na němž má kromě produktivního útoku nezměrnou zásluhu i celá defenziva, posouvá pražský mančaft na průběžnou dvanáctou pozici – je ale samozřejmě potřeba si počkat, jak zítra zareaguje Mladá Boleslav B a Chlumec, které mají stejně bodů, zápas k dobru a Bohemka v tabulce díky lepšímu skóre předskočila. Naopak Živanice potřetí v řadě nebodovaly naplno, přičemž se jim navíc zranil kanonýr Petrus. Příští týden je čeká zápas na půdě béčka Jablonce, mladí klokané budou naopak doma hostit Zápy.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Pánek se uvolnil na pravé straně a našel Michala Štěpánka, který přiťukl pod sebe Kakrdovi. Jeho rána placírkou z první se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    89
    Sochor se ihned uvedl zachycením přihrávky, když předskočil Buriánka, jehož chtěl oslovit Gašpar.
     
    88
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Ugwu, přichází Sochor.
    87. HAVRÁNEK - 0:4
     
    87
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Debakl je na světě! Parádní křízný balon Denise Valy zprava našel Marhoula, který v souboji 1 na 1 předčil soupeře a i přesto, že byl faulován, našel volného Havránka před brankou! Ten se zpracováním uvolnil od dotírajícího soupeře a napálil merunu za záda Frydrycha! 0:4!
     
    85
    Kakrdovu střelu po centru zprava zablokoval před ním dobře postavený Denis Vala.
     
    84
    P. Vala i Kadlec vyhráli své vzdušné souboje, Marhoul se ale následně provinil vysokou nohou. Brejk Źivanic pak dobrou defenzivní prací zbrzdil Mareš, když odkopl na aut.
     
    83
    Ugwu centroval zprava a jeho tečovaný centr chytil Frydrych až mimo hřiště, takže se bude kopat roh.
     
    82
    Kořének má na starosti kop od brány a rozhodně s ním nespěchá.
     
    81
    Kadlec vyhrál vzdušný souboj se Štěpánkem a Mareš pak poslal do brejku dvojici Ugwu-Koutský, jejich postup byl ale zastaven praporkem rozhodčího na čáře.
     
    80
    Zavřel nadvakrát dostal balon do vápna, kde kulatý nesmysl proskákal až přímo k nohám jednoho z jeho spoluhráčů, který ale ve vyložené tutovce selhal a napálil jen Kořénka do nohy!
     
    79
    Buriánek byl při převzetí míče poslán k zemi Marhoulem, přímý kop domácích ze strany bude zahrávat Zavřel.
     
    78
    Po rohu Živanic zleva nakrátko pronikl do vápna Kakrda a přihrál Gašparovi – ten sice spadl ale i v pádu našel Knespla, který ale první střelou trefil brankáře hostí a na druhý pokus přestřelil.
     
    77
    Prostrčení Buriánka na Pánka přečetl Jirsa a odkopl. V další fázi útoku přiťukl Štěpánek pod sebe, střela Gašpara ale mířila hodně mimo.
     
    76
    Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Nikodem, přichází Gašpar.

    Michal Nussbauer

    Branky: 8. Musil, 43. Zeman, 61. Ugwu, 87. Havránek

    Karty:   63. Langr (ZIV)


    TJ Sokol Živanice: Frydrych – Spěvák, Pánek F (46. Pánek D.)., Staněk (46. Štěpánek), Zavřel, Buriánek, Nikodem (76. Gašpar), Petrus (15. Kakrda), Václavek, Langr (C), Kopecký (46. Knespl)
    Náhradníci: Vaníček – Kakrda, Štěpánek, Pánek D., Gašpar, Knespl

    Bohemians Praha 1905 B: Kořének – Vala D., Vala P., Kadlec, Jirsa – Farkaš (C), Mareš – Musil (75. Marhoul) – Osmančík (60. Havránek), Ugwu (88. Sochor), Zeman (46. Koutský)
    Náhradníci: Pchelvodovov – Havránek, Dostál, Koutský, Sochor, Marhoul

    Rozhodčí: Šťastný – Bohata, Pánek

    Diváci: 97
    ocianews.com