Benátky n/J – Havířov 1:3 (kon.) | Jihlava – Třebíč 4:5 (1:2 po s.n.) | Vsetín – Slavia 5:0 (kon.)
Kolín – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Šumperk – Prostějov 3:4 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 3:4 (kon.)
Poruba 2011 – Litoměřice 2:3 (kon.) | Přerov – Vrchlabí 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (1:0, 4:0, 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 06.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:25
    Vsetínský brankář měl velké štěstí. Všetečkovi totiž vypíchl kotouč jeden z domácích obránců a Málek se chtěl natáhnout a poslat puk dál od své branky. V nepřehledné situaci se však dobře zorientoval Kružík, kterému se v dobré pozici nepovedlo dostat puk přes gólmanovo pravé rameno.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Václav Veber – 2 min., sevření puku rukou).
     
    50:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Půček – 2 min., sekání).
     
    50:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:15
    Havlovu střelu vytěsnil Málek před sebe a další zákrok už přidat nemusel, jelikož pokus z pravého kruhu zablokovali jeho spoluhráči, kteří také vyslali do brejku Šimona Jenáčka. Ten jel vstříc gólmanovi úplně sám, ale úspěšněji z tohoto souboje vyšel Pittr, který si Jenáčkovo zakončení po ledě pohlídal.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:07
    Domácí úspěšně napadli hostující rozehrávku v útočném pásmu a Půček se vydal sám na gólmana. Pittr proti vsetínskému forvardovi vytáhl lapačku.
     
    33:58
    Vlach střílel bez přípravy po přihrávce Březina zpoza branky. Jeho pokus zastavil Pittrův levý beton, při další podobné příležitosti Vlach promáchl. Následně se k zakončení propracoval i Březina, po jeho střele zvonila pravá tyč.
    30:39 Lubomír ŠTACH - 5:0
     
    30:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Daniel Klímek vykoukl zpoza obránce, čímž si v mezikruží našel příhodné místo ke střele. Jeho pokus k levé tyči Pittr vykopl přesně na LUBOMÍRA ŠTACHA, který už jen uklidil kotouč do odkryté brány. Asistence: Daniel Klímek.
     
    25:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Jenáček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:28
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Martin Michajlov, přichází Michal Pittr.
    25:28 Jan BERGER - 4:0
     
    25:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tady další branka vsetínského celku. JAN BERGER tečoval kotouč po střele Aleksandra Jerofejevse nad brankářův pravý beton. Asistence: Aleksandr Jerofejevs.
    24:06 Michal GAGO - 3:0
     
    24:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští vyhráli souboj o kotouč za bránou Slavie a začali kombinovat. Vít Jonák poslal z větší vzdálenosti kotouč na Michajlova a MICHAL GAGO odražený puk následně kolem levé tyče nasměroval za brankovou čáru. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
    20:46 Tomáš ONDRAČKA - 2:0
     
    20:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vylučovat se nakonec nebude, protože Valaši využili nepřehledné situace před brankou a TOM ODNRAČKA dostal puk přes rameno stojícího Michajlova až za jeho záda. Asistence: Luboš Rob, Vít Jonák.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Matyáš Zelingr – 2 min., podrážení).
     
    09:20
    V další šanci Vsetína se objevil Rob, když se k němu, stejně jako v předchozím případě, příhodně odrazil kotouč. Tentokrát to bylo od Michajlovova betonu a Rob mohl namířit k odkryté levé tyči. Branku však přestřelil.
     
    08:51
    Štachova střela od modré se před brankovištěm zastavila o Vítkovy brusle. Vsetínský útočník puk nezpracoval, nicméně do zakončení se dostal vedle stojící Hořanský. Michajlov se proti pokusu stačil včas přesunout.
     
    06:35
    Jonák byl při zakončení v předbrankovém prostoru faulován. Dvouminutový trest za podrážení si odpyká Nilsen.
    05:23 Radim KUCHARCZYK - 1:0
     
    05:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští otevírají skóre dnešního utkání. RADIM KUCHARCZYK si nejprve s Lubomírem Štachem vyměnil dvě přihrávky podél mantinelu, následně se okolo branky přesunul na levý kruh, odkud vyslal přesnou střelu do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Lubomír Štach.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Kucharczyk (Štach), 21. Ondračka (Rob, Jonák), 25. Gago (Jonák, Rob), 26. Berger (Jerofejevs), 31. Štach (Klímek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Ondračka, Smetana, Štach, Jerofejevs, Hryciow, J. Jenáček – Gago, Jonák, Rob – D. Březina, R. Vlach, Š. Jenáček – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Hořanský, Berger, Vítek.
    HC Slavia Praha: M. Michajlov (26. Pittr) – Barák, Veber, R. Havel, Nilsen, T. Duda, Mikuláš Hovorka, Zelingr – P. Kafka, T. Knotek, Kružík – Poletín, Žejdl, Šteiner – R. Všetečka, Vlček, Michnáč – J. Doležal, T. Pšenička, M. Ondráček.

    Rozhodčí: Veselý, Ondráček – Kleprlík, Komínek

    Diváci: 2540
    bahis siteleri