Salernitana – Empoli 2:4 (kon.) | Sassuolo – Venezia 3:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 2:4 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:1 (1:1)
Venezia FC
Sobota 23.10.2021, 18:00 • Mapei Stadium – Città del Tricolore • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    67. Davide FRATTESI - 3:1
     
    67
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo velmi hezké od DAVIDE FRATTESIHO, který se i přes dva bránící hráče dokázal prosadit a poslat přízemní střelu. Romero se výběhem pokoušel snížit střelecký úhel, ale nyní mu to nebylo nic platné. Asistence: Giacomo Raspadori.
    50. Thomas HENRY - 2:1
     
    50
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Na centr od rohového praporku se na přední tyči snažil hlavičkovat Hamed Traorè, ale ještě před ním hlavičkoval THOMAS HENRY, který chtěl poslat míč mimo, ale nakonec jej poslal do vlastní branky.
     
    37
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Vedení Venezii dlouho nevydrželo a o vyrovnávací trefu se postaral DOMENICO BERARDI, který napřáhl ke střele a míč uklidil k levé tyčce. Asistence: Hamed Traorè.
    32. David OKEREKE - 0:1
     
    32
    Venezia právě vstřelila branku! Podařený pas hráče Venezie a ten dal základ pro rychlý útok. DAVID OKEREKE si sebral následně míč a ve vápně vyslal střelu, která zapadla ke vzdálenější pravé tyčce. Asistence: Ethan Ampadu.

    Adam Dořák

    Branky: 37. D. Berardi (Traorè), 50. Henry (vla.), 67. Frattesi (Raspadori) – 32. Okereke (Ampadu)

    Karty:   78. Rogério (SAS) – 9. Črnigoj (VEN), 39. Henry (VEN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:15.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Chiricheş (69. K. Ayhan), G. M. Ferrari, Rogério – Frattesi (83. Müldür), Maxime López – D. Berardi (83. Henrique), Raspadori, Djuričić (28. Traorè) – Scamacca (69. Defrel).
    Náhradníci: Pegolo, Satalino – K. Ayhan, Defrel, Goldaniga, Harroui, Kyriakopoulos, Magnanelli, Henrique, Müldür, Peluso, Traorè.

    Venezia FC: Romero – Haps, Ceccaroni, Svoboda, Ebuehi (68. Mazzocchi) – Kiyine, Ampadu (68. Tessmann), Busio (46. Dor Peretz), Črnigoj (58. Sigurdsson) – Okereke, Henry (58. Forte).
    Náhradníci: Mäenpää, Neri – Bjarkason, Caldara, Forte, Mazzocchi, Modolo, Molinaro, Dor Peretz, Schnegg, Sigurdsson, Tessmann.

    Rozhodčí: A. Di Martino
    bahis siteleri