New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
San Jose Sharks
Středa 10.11.2021, 03:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Jonathan DAHLÉN - 1:4
     
    59:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Calgary se ještě jednou rozhodlo odvolat brankáře Markströma na střídačku. Přes celé hřiště se tak do prázdné brány mohl pohodlně trefit JONATHAN DALÉN, jenž upravuje na 4:1, když ve vlastním pásmu zpracoval puk a pak jej přes celé kluziště poslal na druhou stranu do nechráněné svatyně Flames! Bez asistence.
    58:57 Tomáš HERTL - 1:3
     
    58:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto! Trefou do prázdné brány pečetí vítězství Sharks TOMÁŠ HERTL! Český forvard vyrazil za vyhozeným pukem, v rychlostním souboji nejprve porazil Anderssona a bleskovou otočkou kolem své osy zasunul kotouč do sítě. Obránce Flames pak nespokojeně třískl hokejkou o břevno vlastní svatyně. Asistence: Brent Burns, Adin Hill.
    44:18 Logan COUTURE - 1:2
     
    44:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose jde do vedení! LOGAN COUTURE dostal puk na pravou stranu k hrazení, vypálil a kotouč s přispěním teči bránícího Nikity Zadorova skončil za zády překvapeného Jacoba Markströma, kterému po nečekaném odrazu spadl na přední tyči do sítě. San Jose vede 2:1! Asistence: Santeri Hatakka, Nicolas Meloche.
    21:17 Andrew MANGIAPANE - 1:1
     
    21:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme bleskově srovnáno, přesně za půl minuty! Nahození z pravé strany tečoval v předbrankovém prostoru ANDREW MANGIAPANE. Adin Hill vyrazil puk do vzduchu a následně mu při pokusu o dorážku od Lucice spadl do brány. Touš jen velice těsně přešel brankovou čáru. Sudí si to dokonce museli ověřit u videa. Následně se v brankovišti San Jose strhla mela. Trenérská lavice San Jose si ještě bere trenérskou výzvu a chce prozkoumat bránění brankáři. Asistence u gólu zapisují: Milan Lucic, Dillon Dubé.
    20:47 Alexandr BARABANOV - 0:1
     
    20:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci přesto žerou první a otevírají střelecký účet večera! Brent Burns našel krátce po konci přesilové hry dlouhou přihrávkou přes celé kluziště ALEXANDRA BARABANOVA, který se z levé strany natlačil před beka a přízemní ranou z bezprostřední blízkosti pokořil Markströma a posílá tak San Jose do těsného vedení! Asistence: Brent Burns, Adin Hill.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. Mangiapane (Lucic, D. Dubé) – 21. Barabanov (B. Burns, Hill), 45. Couture (Hatakka, Meloche), 59. Hertl (B. Burns, Hill), 60. Dahlén


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (C) – Coleman, Backlund (A), T. Pitlick – Lucic, D. Dubé, Mangiapane – B. Richardson, Monahan (A), T. Lewis.
    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – M. Ferraro (A), B. Burns, Hatakka, Meloche, Jaycob Megna, R. Merkley – Bonino, Couture (C), Dahlén – Barabanov, Hertl (A), Balcers – Cogliano, Weatherby, N. Merkley – Gadjovich, Pederson, Leonard.

    Rozhodčí: Furlatt, Joannette – Cormier, Murchison
    bahis siteleri