New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
San Jose Sharks
Středa 10.11.2021, 03:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Jonathan DAHLÉN - 1:4
     
    59:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Calgary se ještě jednou rozhodlo odvolat brankáře Markströma na střídačku. Přes celé hřiště se tak do prázdné brány mohl pohodlně trefit JONATHAN DALÉN, jenž upravuje na 4:1, když ve vlastním pásmu zpracoval puk a pak jej přes celé kluziště poslal na druhou stranu do nechráněné svatyně Flames! Bez asistence.
    58:57 Tomáš HERTL - 1:3
     
    58:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto! Trefou do prázdné brány pečetí vítězství Sharks TOMÁŠ HERTL! Český forvard vyrazil za vyhozeným pukem, v rychlostním souboji nejprve porazil Anderssona a bleskovou otočkou kolem své osy zasunul kotouč do sítě. Obránce Flames pak nespokojeně třískl hokejkou o břevno vlastní svatyně. Asistence: Brent Burns, Adin Hill.
     
    58:28
    Flames odvolávají Jacoba Markströma na střídačku a zkouší to se šesti hráči v poli! Brent Burns ale zvládl vyhodit puk přes všechny čáry, opuštěnou klec Flames minul jen těsně!
    44:18 Logan COUTURE - 1:2
     
    44:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose jde do vedení! LOGAN COUTURE dostal puk na pravou stranu k hrazení, vypálil a kotouč s přispěním teči bránícího Nikity Zadorova skončil za zády překvapeného Jacoba Markströma, kterému po nečekaném odrazu spadl na přední tyči do sítě. San Jose vede 2:1! Asistence: Santeri Hatakka, Nicolas Meloche.
     
    41:02
    Tomáš Hertl se obtočil kolem klece Flames a nacpal touš do brankoviště, kde jej Jacob Markström vyrazil před sebe, Rudolfs Balcers dorážel, trefil beton gólmana Plamenů a také tyčku svatyně Calgary! Následně už brankář domácího celku definitivně přerušil hru.
     
    37:55
    Andrew Mangiapane dostal kotouč na levou stranu a pálil na přední tyčku, kterou trefil. Puk se odrazil zpět do hry, brankář Adin Hill si však poradil i s dorážkou!
     
    37:05
    Tomáš Hertl šel se spoluhráčem Couturem do přečíslení dva na jednoho v oslabení! Český útočník vzal odpovědnost na svá bedra a pálil na zadní tyč, Jacob Markström ale předvedl parádní zákrok vyrážečkou!
     
    35:47
    Po zákroku Hilla proti ráně Erika Gudbransona, při níž gólman San Jose spadl na led, se bude vylučovat. Na trestnou lavici putuje Jaycob Megna. Dvě minuty za krosček do zad Trevora Lewise.
     
    35:04
    Tomáš Hertl nyní dobře zabojoval v předbrankovém prostoru Calgary, kde se dostal k odraženému puku a bekhendem se snažil z bezprostřední blízkosti propálit Markströma, jenž však jeho pokus vyrazil!
     
    34:06
    Noah Hanifin odehrál kotouč po levém hrazení před napadajícími spoluhráči, z čehož těžil Matthew Tkachuk, který z kruhu vyslal dobrý projektil, který však ještě lépe chytá Adin Hill, pěkný zákrok gólmana Sharks!
     
    31:58
    Tomáš Hertl dostal kotouč na levý kruh a z ostrého úhlu se snažil propálit Jacoba Markströma, jenž se ale stihl bleskově přesunout a ramenem si přední tyč pokryl!
     
    27:42
    Matthew Tkachuk nyní tečoval v předbrankovém prostoru střelu od modré a trefil tyč! Na druhé straně ujel Mario Ferraro v oslabení. Z levé strany vyslal ránu, kterou ale Jacob Markström s přehledem chytá do lapačky.
     
    27:06
    Dillon Dubé dostal třikrát puk na pravý kruh, v prvním případě ho vychytal Hill, který ránu vyrazil, v druhém případě neprošla střela přes bránícího Couturea a ve třetím opět zasáhl gólman San Jose, který touš zalehl. Dubé při závěrečné střele navíc zlomil hůl.
     
    26:19
    Dillon Dubé dostal kotouč na pravou stranu a okamžitě pálil z kruhu, Adin Hill ale předvedl na přední tyči spolehlivý zákrok, když chytil puk do lapačky!
     
    25:30
    Andrew Cogliano dostává dvě trestné minuty za hru vysokou holí, když svou hokejkou zasáhl do obličeje Rasmuse Anderssona.
     
    23:05
    Následně zahrálo Calgary dokonce na zakázané uvolnění. Poté opět poslalo rychlý puk na druhou stranu kluziště a Dillon Dubé zakončoval na pravé straně z ostrého úhlu! Adin Hill měl ale přední tyč dobře pokrytou!
     
    22:16
    Johnny Gaudreau kombinuje se svými spoluhráči v útočném pásmu. Rychle přenáší hru na druhou stranu, kde pálí Matthew Tkachuk, ale Adin Hill se stihl přesunout a skvěle zasáhl!
     
    21:17
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Nick Merkley – 2 min., zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva).
     
    21:17
    Oba hlavní ještě na tabletu znovu a znovu sledují situaci předcházející vyrovnávací brance. Musím přiznat, že mám aktuálně dojem, že branka spíš platit nebude. Milan Lucic podle mě holí zatlačil do ruky Hilla. Sudí ale nesouhlasí, branka platí! Máme srovnáno na 1:1 a jede se dál. San Jose musí někoho poslat na trestnou lavici po neúspěšné trenérské výzvě.
    21:17 Andrew MANGIAPANE - 1:1
     
    21:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme bleskově srovnáno, přesně za půl minuty! Nahození z pravé strany tečoval v předbrankovém prostoru ANDREW MANGIAPANE. Adin Hill vyrazil puk do vzduchu a následně mu při pokusu o dorážku od Lucice spadl do brány. Touš jen velice těsně přešel brankovou čáru. Sudí si to dokonce museli ověřit u videa. Následně se v brankovišti San Jose strhla mela. Trenérská lavice San Jose si ještě bere trenérskou výzvu a chce prozkoumat bránění brankáři. Asistence u gólu zapisují: Milan Lucic, Dillon Dubé.
    20:47 Alexandr BARABANOV - 0:1
     
    20:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci přesto žerou první a otevírají střelecký účet večera! Brent Burns našel krátce po konci přesilové hry dlouhou přihrávkou přes celé kluziště ALEXANDRA BARABANOVA, který se z levé strany natlačil před beka a přízemní ranou z bezprostřední blízkosti pokořil Markströma a posílá tak San Jose do těsného vedení! Asistence: Brent Burns, Adin Hill.
     
    18:35
    Christopher Tanev podrazil v obranném pásmu zcela zřetelně Rudolfse Balcerse a fasuje za to dvě minuty. Druhá přesilovka pro Sharks.
     
    09:44
    Tomáš Hertl vybojoval na pravém hrazení kotouč pro Brenta Burnse a ten střelou z mezikruží prověřil Jacoba Markströma, který však byl opět připraven!
     
    03:27
    Přesilovka San Jose spěje ke svému konci, přesto ještě Tomáš Hertl dostal puk do předbrankového prostoru a Jacob Markström si připisuje další skvělý zákrok proti střele z bezprostřední blízkosti!
     
    02:38
    Žraloci byli opět vytlačeni z obranného pásma Calgary a nyní musí vymyslet rychlý návrat, což se jim povedlo a Logan Couture pálil z předbrankového prostoru. Jacob Markström si ale připsal skvělý zákrok, když ránu vytěsnil těsně vedle tyče, kam puk z hole Coutura propadl jen díky dobré práci brankáře Flames.
     
    01:43
    Erik Gudbranson u své brány složil na led pronikajícího Nicka Merkleyho, za což fasuje trest na dvě trestné minuty za držení. San Jose si zahraje první přesilovou hru.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. Mangiapane (Lucic, D. Dubé) – 21. Barabanov (B. Burns, Hill), 45. Couture (Hatakka, Meloche), 59. Hertl (B. Burns, Hill), 60. Dahlén


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Kylington, Ch. Tanev, Zadorov, Gudbranson – J. Gaudreau, E. Lindholm, M. Tkachuk (C) – Coleman, Backlund (A), T. Pitlick – Lucic, D. Dubé, Mangiapane – B. Richardson, Monahan (A), T. Lewis.
    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – M. Ferraro (A), B. Burns, Hatakka, Meloche, Jaycob Megna, R. Merkley – Bonino, Couture (C), Dahlén – Barabanov, Hertl (A), Balcers – Cogliano, Weatherby, N. Merkley – Gadjovich, Pederson, Leonard.

    Rozhodčí: Furlatt, Joannette – Cormier, Murchison
    bahis siteleri