Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 17.11.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Ronald Knot (NIZ) – 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě 24:59
    Lukáš Klok (NIZ) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 23:19 (17:27:46)
     
    Střely na branku: 37 – 26
     
    Je konec! Nižněkamsk nakonec vítězí na ledě Jekatěrinburgu 4:3. Ve třetí části za domácí celek snížil v přesilové hře Šumakov, ale hostům rychle vrátil dvoubrankové vedení Kupcov. V závěru domácí zkusili hru bez brankáře. V té snížil přesnou střelou Da Costa. V samotném závěru Jekatěrinburg znovu dostal puk za brankovou čáru, ale bylo tomu tak chvíli po vypršení hracího času.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tak pozor! Domácí se sice radují ze vstřelené branky, ale čeká se, zda puk překročil brankovou čáru před sirénou!
    59:27 Stéphane Da Costa - 3:4
     
    59:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek při hře bez brankáře snižuje na rozdíl jediné branky! Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, kde měl obrovský tlak. Ke střele se nakonec odhodlal STEPHANE DA COSTA, který příklepem z ostrého úhlu poslal puk do horního rohu! Asistence: Shane Prince, Sergej Šumakov.
     
    58:14
    Sergej Kupcov se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:48
    Sergej Šumakov střílel z pravého kruhu, nicméně ani jeho pokus nenašel cestu za Sudnicynovy záda. Defenziva Nižněkamsku hraje skvěle.
     
    57:20
    Od modré čáry zakončil Sergej Zborovskij, ale hostující brankář jeho projektil příklepem dobře viděl a bez problémů zasáhl pravým ramenem.
     
    56:20
    Galkin je na střídačce a domácí zkouší zdramatizovat závěr duelu v šesti bruslařích na ledě!
     
    56:09
    Další obrovská šance domácích! Před prakticky prázdnou brankou se k puku dostal Cormier, ale trestuhodně nedokázal snížit!
     
    55:29
    Andrej Čiviljov se hnal za přihrávkou do středního pásma, jenže v bruslařském souboji s obráncem v červeném dresu tentokrát neuspěl.
     
    55:03
    Hosté v plném počtu.
     
    54:26
    Hosté se dostali k volnému kotouči a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za branku domácího Avtomobilistu Jekatěrinburg.
     
    54:10
    Jesse Blacker dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil prolétl kolem levé tyčky.
     
    53:35
    Domácí v přesilovce kombinují v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí zakončení. Defenzivní kvarteto hostujícího celku už je hodně unavené.
     
    53:03
    Další přesilovka pro domácí! Dvě minuty za držení dostává Jegor Popov.
    52:24 Sergej KUPCOV - 2:4
     
    52:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující Nižněkamsk si bere zpět své dvoubrankové vedení! SERGEJ KUPCOV se u mantinelu dostal k volnému puku, otočil se a jeho nahození zaplulo do branky! Asistence: Roland Knot.
     
    52:10
    Maxim Berezin dostal přihrávku na levou stranu, po které se vrhl do útočného pásma, jenže od mantinelu brankáře nemohl ohrozit.
     
    51:45
    Hosté se dostali do útočného pásma, jenže jejich akce neskončila zakončením. Posledních osm minut základní hrací doby slibuje drama.
    51:20 Sergej ŠUMAKOV - 2:3
     
    51:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí celek ještě dramatizuje závěrečné minuty dnešního souboje! V přesilovce se před brankou dostal k odraženému puku SERGEJ ŠUMAKOV a poslal puk pod břevno!
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Marat Chajrullin – 2 min., hákování).
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních dvacet minut a hostující Nižněkamsk domácí celek prakticky nepouští do zakončení.
     
    49:28
    Hostující brankář si připsal další jistý zákrok. Sudnicyn ránu z pravé strany dobře viděl a jednoduše ukryl kotouč do lapačky.
     
    49:10
    Sergej Zborovskij střílel z pravého kruhu příklepem, nicméně jeho dělovka skončila na betonu připraveného Sudnicyna.
     
    48:45
    Patrice Cormier si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil, ale už nedokázal kotouč sklepnout na levou stranu.
     
    48:15
    Lukáš Klok se prosmýkl přes modrou čáru, jenže nahození forhendem se mu vůbec nepovedlo. Defenziva soupeře odražený puk získala.
     
    47:35
    Michail Sidorov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Domácí odražený puk vyhodili do bezpečí.
     
    47:10
    Ronald Knot získal odražený kotouč v obranném pásmu a rozjel další akci hostujícího celku. Jeho přihrávku na pravou stranu ale obránci zastavili.
     
    46:24
    Další útok hostů končí zakázaným uvolněním. Vhazování se tak přesune zpátky před Sudnicynovu branku.
     
    46:00
    Nižněkamsk se opět usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se zatím nedostal do střelecké pozice. Defenziva Jekatěrinburgu skvěle vystupuje.
     
    45:30
    Jesse Blacker nahodil puk na levou stranu ledové plochy, jenže rozjetý Patrice Cormier se nedostal do útočného pásma. Hosté brání důrazně.
     
    44:28
    Danila Popov si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud střílel forhendem, ale jeho rána prolétla kolem levé tyčky.
     
    44:05
    Lukáš Klok střílel od modré čáry, jenže dělovka českého obránce skončila na betonu připraveného brankáře Vladimira Galkina.
     
    43:39
    Nikita Trjamkin na modré čáře vypíchl kotouč rozjetému soupeři a následně puk odehrál do bezpečí. Volný puk ale znovu získali hosté.
     
    43:10
    Domácí vybojovali kotouč v obranném pásmu a pod tlakem jej nahodili do pásma středního. Nižněkamsk pokračuje v aktivitě i ve třetí části.
     
    42:35
    Stéphane Da Costa střílel z pravého kruhu, jenže Sudnicyn jeho ránu dobře viděl a přizvedl kotouč ramenem do ochranné sítě.
     
    42:10
    Brooks Macek projel po levé straně do útočného pásma a z ostrého úhlu zkusil prověřit brankáře Sudnicyna. Hostující gólman jeho ránu pokryl.
     
    41:59
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    41:10
    Hosté se dostali do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže jejich akce skončila zásahem prvního obránce v červeném dresu Jekatěrinburgu.
     
    40:38
    Galkin si dal pozor na nahození na branku domácího celku a jednoduše kotouč poslal přes celé kluziště. V úvodu třetí části se hraje opatrně.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí Jekatěrinburg musí během závěrečné periody pořádně zabrat, jinak odejde z utkání bez bodu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:45.
     
    Střely na branku: 18 – 21
     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila hostujícímu celku. Nižněkamsk poslal hned v jejím úvodu do vedení Ansel Galimov. Na jeho zásah dokázal navázat v polovině základní hrací doby Jegor Popov. Skvělý výkon hostů navíc podtrhuje brankář Sudnicyn.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Maxim Berezin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stéphane Da Costa – 2 min., hrubost).
     
    39:16
    Brooks Macek se na levé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, který pohotově nahodl na Sudnicina. Brankář Nižněkamsku mezírku u pravé tyče zalepil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:24
    Nikita Trjamkin za brankou získal odražený puk, projel s ním až na červenou čáru, ale nahozením do rohu kluziště jej odevzdal soupeři.
     
    38:02
    Ruslan Petriščev poslal přihrávku mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho v bílém dresu. Domácí chtěli přejít do rychlého brejku, nicméně ani jim se rozehrávka nepovedla.
     
    37:19
    Alexandr Sudnicin přidal další efektní zákrok. Hostující brankář dobře viděl ránu od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    37:06
    Další akce hostujícího celku končí postavením mimo hru. Rozjetý Danila Popov byl na levé straně příliš netrpělivý a projel do útočného pásma před kotoučem.
     
    36:32
    Sergej Zborovskij za brankou vybojoval puk, který po hrazení vyhodil do středního pásma. Defenziva Nižněkamsku teď pracuje hodně aktivně.
     
    36:06
    Alexej Makejev dostal přihrávku za branku, odkud poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Jesse Blacker při zakončení zlomil svou hokejku.
     
    35:30
    Znovu se urputné bránění hostům vyplatilo, když ze souboje na modré čáře vyskočil kotouč do středního pásma.
     
    35:06
    Sergej Šumakov střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho pokus příklepem skončil vedle branky. Defenziva Nižněkamsku pracuje skvěle.
     
    34:29
    Alexej Makejev dostal přihrávku do jízdy na útočnou modrou čáru, jenže si kotouč nepokryl zrovna ideálně a vracející se soupeř mu jej vypíchl,
     
    34:06
    Jegor Popov projel po levé straně do útočného pásma, jenže jeho dělovka od hrazení skončila vedle zadní tyčky.
     
    33:34
    Hosté v plném počtu.
     
    33:00
    Hosté se zmocnili kotouče v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodili do bezpečí. Defenziva Nižněkamsku zvládá toto oslabení na jedničku.
     
    32:26
    Marat Chajrullin se dostal do zakončení během vlastního oslabení, kdy se z pravé strany vytočil před branku, ale Galkin udržel beton na ledě.
     
    32:00
    Jesse Blacker dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím, ale jeho spoluhráč před brankou tečoval kotouč jen mimo tři tyče.
     
    31:34
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Kirill Vorobjov – 2 min., vražení na mantinel).
     
    31:28
    Domácí po obdržení třetí branky zvýšili svou aktivitu, jenže hráči Jekatěrinburgu se nejsou schopni dostat do střeleckých pozic.
     
    31:00
    Sexton střílel z pravé strany útočného pásma, jenže hostující brankář Alexandr Sudnicin měl čistý výhled a udržel kotouč v lapačce.
    30:10 Jegor POPOV - 1:3
     
    30:10
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává třetí branku! Nižněkamsk se usadil v útočném pásmu, kde si hosté vytvořili tlak. Přihrávku mezi kruhy dostal JEGOR POPOV, který si ještě položil Galkina a poslal puk do odkryté klece! Asistence: Dan Sexton.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a hostující Nižněkamsk nadále drží těsné vedení. Naopak hráči Avtomobilistu se prakticky nedostávají do zakončení.
     
    29:34
    Pavel Porjadin střílel z pravé strany útočného pásma, ale ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Nižněkamsk je sice aktivnější, ale střely hostujících hráčů nejsou moc přesné.
     
    29:06
    Maxim Berezin se na levé straně útočného pásma kličkou zbavil dotírajícího obránce, jenže bekhendem už nepřihrál mezi kruhy.
     
    28:29
    Danila Popov se mezi kruhy dostal k volnému kotouči a zkusil překvapit domácího brankáře Vladimira Galkina. Ten se ale neskutečně roztáhl!
     
    28:02
    Sergej Kupcov střílel příklepem od modré čáry. Jeho pokus před domácí klecí tečoval Danila Popov, od jehož hole se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    27:32
    Sergej Kupcov se po pravém křídle probil do útočného pásma, kde si puk přehodil mezi kruhy, ale jeho dělovka zápěstím skončila vedle zadní tyčky.
     
    27:06
    Galkin si dal pozor na nahození ze středního pásma a nepustil kotouč za svá záda. Brankář domácího celku rychle rozehrál na spoluhráče na levé straně.
     
    26:42
    Domácí v plném počtu.
     
    26:12
    Pavel Kulikov se dostal k volnému kotouči, který vyvezl přes celé kluziště za branku Nižněkamsku. Hokejistu Avtomobilistu soupeř moc neatakoval.
     
    25:34
    Hosté se stále nedokázali usadit v útočném pásmu. Obrana domácího Avtomobilistu hraje velmi důrazně a nedává hostům moc prostoru.
     
    25:06
    Domácí získali odražený kotouč, který bez problémů vyvezli do bezpečí. Defenziva Jekatěrinburgu zvládá oslabení ve velkém stylu.
     
    24:42
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stéphane Da Costa – 2 min., držení).
     
    24:26
    Domácí brankář Galkin má nyní plné ruce práce. Gólman Avtomobilistu se skvěle přesunul k levé tyči a nepustil kotouč za svá záda.
     
    24:03
    Maxim Berezin dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho rána prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    23:36
    Cormier uspěl na vhazování v obranném pásmu, jenže důrazní soupeři znovu získali kotouč pro sebe. Neftěchimik pokračuje v aktivním výkonu.
     
    23:12
    Domácí celek se tlačí do útoku ve snaze o rychlé vyrování. Další zakončení od modré čáry hostující brankář vyrazil ramenem do ochranné sítě.
     
    22:10
    Stanislav Bočarov dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel příklepem, ale hostující brankář jeho ránu viděl a udržel kotouč mezi betony.
    21:32 Ansel GALIMOV - 1:2
     
    21:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující Nižněkamsk si bere zpět své ztracené vedení! Hosté dokázali udeřit po rychlém výpadu po pravé straně. Na přihrávku mezi kruhy si sjel ANSOL GALIMOV, který vymetl horní roh branky! Asistence: Bulat Šafigullin.
     
    21:06
    Shane Prince projel po levém křídle do útočného pásma, kde z jeho rohu posla prudkou přihrávku mezi kruhy, ale neoslovil spoluhráče.
     
    20:32
    Sexton dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale trefil jednoho ze soupeřů, který si do jeho rány obětavě klekl.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Jekatěrinburg se ihned vydal do útoku, ale akce po levé straně neměla dlouhého trvání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:52.
     
    Střely na branku: 9 – 6
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce platí nerozhodný stav 1:1. Na úvodní branku jsme čekali do 17. minuty, kdy se o úvodní zásah postaral po chybě domácího brankáře v rozehrávce Denis Vicharev. Na opačné straně ale z přesilovky vyrovnal Ryan Spooner.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Andrej Čiviljov – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:18 Ryan SPOONER - 1:1
     
    18:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Avtomobilist bleskově využívá přesilovou hru! Domácí se usadili v útočném pásmu, kde dostal přihrávku do střelecké pozice RYAN SPOONER a jeho dělovka se zastavila až v brance! Asistence: Jesse Blacker, Brooks Macek.
     
    18:09
    Sergej Šumakov si sjel na prudkou přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, ale hostující brankář se stačil přesunout!
     
    18:01
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ronald Knot – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:29
    Lukáš Klok se s pukem tlačil do útočného pásma, ale na modré čáře mu stopku vystavil důrazný obránce v červeném dresu.
     
    17:05
    Na opačné straně dostal přihrávku mezi kruhy Macek, jenže jeho rána příklepem skončila vedle vzdálenější tyčky. Odražený puk pak získali hosté.
    16:42 Denis VICHAREV - 0:1
     
    16:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik Nižněkamsk se dostává do vedení! Hostující celek potrestal špatnou rozehrávku domácího celku! Galkin vyjel za branku, ale po mantinelu neodehrál puk do bezpečí. Na přihrávku před branku si sjel DENIS VICHAREV, který puk sklepl do branky!
     
    16:05
    Obrovská šance Nižněkamsku! Zcela zapomenutý zůstal před domácí klecí Danila Popov, ale pozorný Galkin reflexivně zasáhl ramenem!
     
    15:32
    Stanislav Bočarov se z pravého křídla probil do útočného pásma, kde si navedl puk mezi kruhy, jenže jeho pokus zablokoval obránce v bílém.
     
    15:06
    Lukáš Klok si dal pozor na rodící se útok soupeře a vynikající poziční hrou kotouč odehrál do bezpečí. Defenziva Nižněkamsku zatím hraje výborně.
     
    14:38
    Andrej Čiviljov se po levé straně tlačil do útočného pásma, jenže na modré čáře mu stopku vystavil jeden z důrazných obránců v bílém.
     
    14:10
    Vladimir Galkin vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Stále čekáme na vyložené šance.
     
    13:29
    Galimov se hnal středem ledové plochy do útočného pásma, ale jeho spoluhráč na pravé straně přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru.
     
    13:06
    Sergej Zborovskij projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho pobídka mezi kruhy našla skvěle postaveného Popova.
     
    12:29
    Sexton nahodil puk do rohu útočného pásma, kde jej získal Brooks Macek, jenže přihrávkou mezi kruhy našel jen soupeře v bílém.
     
    12:10
    Domácí napadali rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém si na napadání dali pozor a dokázali puk odehrát do bezpečí.
     
    11:06
    Sexton na modré čáře udržel pro domácí celek kotouč v útočném pásmu, ale bekhendovým nahozením jej odevzdal soupeři.
     
    10:38
    Maxim Berezin se stáhl za vlastní branku, kde uklidnil rozehrávku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Defenziva Avtomobilistu také střídá.
     
    10:15
    Patrice Cormier si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil příklepem, ale jeho ránu hostujícího brankář reflexivně vykopl.
     
    09:38
    Danil Romancev se stáhl do obranného pásma, kde se tělem dostal před soupeře a odehrál kotouč do bezpečí. Zatím sledujeme opatrné utkání.
     
    09:05
    Lukáš Klok dostal prostor na levé straně, projel do útočného pásma, ale nahozením po mantinelu opět odevzdal puk domácím hráčům.
     
    08:09
    Pavel Porjadin se po levé straně dostal do útočného pásma, kde zakončil příklepem. Domácí brankář jeho ránu viděl a připsal si dobrý zákrok.
     
    07:29
    Alexej Makejev se z pravé strany dostal k odraženému kotouči a zkusil překvapit hostujícího brankáře nahozením na přední tyč. Gólman Nižněkamsku byl připraven.
     
    07:00
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma, ale kombinace Jekatěrinburgu skončila jen nepřesnou přihrávkou mezi kruhy. Hra se opět přesunulu do středu ledové plochy.
     
    06:41
    Sergej Zborovskij chtěl zrychlit akci domácího celku nahozením na levou stranu hřiště, jenže jeho pobídka byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    06:12
    Ansel Galimov se na levé straně útočného pásma zbavil obránce, přihrál mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho v bílém dresu Nižněkamsku.
     
    05:25
    Lukáš Klok dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil bez přípravy příklepem, ale jeho pokus prosvištěl kolem levé tyčky.
     
    05:00
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale domácí Sexton u mantinelu jednoho ze soupeřů tvrdým hitem přitlačil k hrazení.
     
    04:26
    Další ofenzivní výpad Nižněkamsku končí postavením mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    04:02
    Stéphane Da Costa se z levého křídla opřel do volného kotouče, ale jeho rána skončila na betonu připraveného gólmana Nižněkamsku.
     
    03:31
    Marat Chajrullin objel branku domácího Jekatěrinburgu, přihrál na modrou čáru, ale zakončení od modré čáry prolétlo kolem branky.
     
    03:02
    Pavel Kulikov se stáhl do obranného pásma, kde získal volný kotouč a rozehrál na levou stranu. Jekatěrinburg je v úvodu o něco aktivnější.
     
    02:35
    Georgij Bělousov se s pukem dostal do útočného pásma, jenže na modré čáře jej dobře atakoval obránce, který jej od kotouče odstavil.
     
    02:15
    Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, jenže zakončení z pravé strany prolétlo kolem branky. Odražený kotouč získala obrana hostů.
     
    01:35
    Pavel Porjadin si sjel na přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    01:12
    Alexej Vasilevskij zastavil rodící se útok soupeře a získal kotouč pro domácí Avtomobilist. Jekatěrinburg se postupně dostává do útoku.
     
    00:38
    Jesse Blacker se vydal z obranného pásma po pravém křídle do pásma útočného, jenže jeho pokus z ostrého úhlu branku soupeře minul.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Nižněkamsk se ihned vydal do útoku, ale nikdo v bílém nedokázal zakončit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Zborovskij, Gurkin, Salov – Šumakov, S. Da Costa, Prince – B. Macek (A), Spooner, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, Bělousov – Blednov.

    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, K. Vorobjov (A), Knot, Petriščev, Berezin (A) – Chajrullin (C), Miťakin, Porjadin – D. Sexton, Ansel Galimov, J. Popov – Bikmullin, Čiviljov, D. Popov – Kupcov, Vicharev, Šafigullin – Vladislav Šutov..
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Domácí Avtomobilist Jekatěrinburg je na tom o něco lépe. Po dvaceti osmi odehraných duelech má na kontě dvacet devět bodů a patří mu sedmá pozice Východní konference. Lepší výkony podává Avtomobilist na kluzištích soupeřů. Poslední tři duely v řadě ale prohrál. Naposledy padl 4:5 na ledě Kazaně.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Hostující Neftěchimik Nižněkamsk zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Ve dvaceti sedmi odehraných duelech získal Nižněkamsk dvacet šest bodů a patří mu devátá pozice Východní konference. Na postup do play-off ztrácí jediný bod. Nižněkamsk se trápí v defenzivě. Dosud inkasoval sedmdesát osm branek. Naposledy prohrál 2:3 na ledě Sibiru Novosibirsk.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Avtomobilistem Jekatěrinburg a Neftěchimikem Nižněkams.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Spooner (Blacker, B. Macek), 52. Šumakov, 60. S. Da Costa (Prince, Šumakov) – 17. Vicharev, 22. Ansel Galimov (Šafigullin), 31. J. Popov (D. Sexton), 53. Kupcov (Knot)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Zborovskij, Gurkin, Salov – Šumakov, S. Da Costa, Prince – B. Macek (A), Spooner, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, Bělousov – Blednov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, K. Vorobjov (A), Knot, Petriščev, Berezin (A) – Chajrullin (C), Miťakin, Porjadin – D. Sexton, Ansel Galimov, J. Popov – Bikmullin, Čiviljov, D. Popov – Kupcov, Vicharev, Šafigullin – Vladislav Šutov.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Ponomarenko, Stroganov

    Diváci: 1066
    bahis siteleri