Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 17.11.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Stéphane Da Costa - 3:4
     
    59:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek při hře bez brankáře snižuje na rozdíl jediné branky! Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, kde měl obrovský tlak. Ke střele se nakonec odhodlal STEPHANE DA COSTA, který příklepem z ostrého úhlu poslal puk do horního rohu! Asistence: Shane Prince, Sergej Šumakov.
    52:24 Sergej KUPCOV - 2:4
     
    52:24
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující Nižněkamsk si bere zpět své dvoubrankové vedení! SERGEJ KUPCOV se u mantinelu dostal k volnému puku, otočil se a jeho nahození zaplulo do branky! Asistence: Roland Knot.
    51:20 Sergej ŠUMAKOV - 2:3
     
    51:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí celek ještě dramatizuje závěrečné minuty dnešního souboje! V přesilovce se před brankou dostal k odraženému puku SERGEJ ŠUMAKOV a poslal puk pod břevno!
    30:10 Jegor POPOV - 1:3
     
    30:10
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává třetí branku! Nižněkamsk se usadil v útočném pásmu, kde si hosté vytvořili tlak. Přihrávku mezi kruhy dostal JEGOR POPOV, který si ještě položil Galkina a poslal puk do odkryté klece! Asistence: Dan Sexton.
    21:32 Ansel GALIMOV - 1:2
     
    21:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující Nižněkamsk si bere zpět své ztracené vedení! Hosté dokázali udeřit po rychlém výpadu po pravé straně. Na přihrávku mezi kruhy si sjel ANSOL GALIMOV, který vymetl horní roh branky! Asistence: Bulat Šafigullin.
    18:18 Ryan SPOONER - 1:1
     
    18:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Avtomobilist bleskově využívá přesilovou hru! Domácí se usadili v útočném pásmu, kde dostal přihrávku do střelecké pozice RYAN SPOONER a jeho dělovka se zastavila až v brance! Asistence: Jesse Blacker, Brooks Macek.
    16:42 Denis VICHAREV - 0:1
     
    16:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik Nižněkamsk se dostává do vedení! Hostující celek potrestal špatnou rozehrávku domácího celku! Galkin vyjel za branku, ale po mantinelu neodehrál puk do bezpečí. Na přihrávku před branku si sjel DENIS VICHAREV, který puk sklepl do branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Spooner (Blacker, B. Macek), 52. Šumakov, 60. S. Da Costa (Prince, Šumakov) – 17. Vicharev, 22. Ansel Galimov (Šafigullin), 31. J. Popov (D. Sexton), 53. Kupcov (Knot)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Zborovskij, Gurkin, Salov – Šumakov, S. Da Costa, Prince – B. Macek (A), Spooner, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, Bělousov – Blednov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, K. Vorobjov (A), Knot, Petriščev, Berezin (A) – Chajrullin (C), Miťakin, Porjadin – D. Sexton, Ansel Galimov, J. Popov – Bikmullin, Čiviljov, D. Popov – Kupcov, Vicharev, Šafigullin – Vladislav Šutov.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Ponomarenko, Stroganov

    Diváci: 1066
    bahis siteleri