Rouen – Salzburg 3:0 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
3:0 (0:0, 1:0, 2:0) Stav série: 1:0
EC Red Bull Salzburg
Středa 17.11.2021, 19:30 • Île Lacroix, Rouen • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:55:54)
     
    Hokejisté francouzského Rouenu skvěle nakročili k postupu do čtvrtfinále, neboť v domácí hale porazili mírně favorizovaný Salzburg 3:0.

    Zápas začal pozvolna, v první polovině utkání se nic zajímavého nestalo, k vidění dokonce nebylo ani žádné vyloučení. Skóre se poprvé pohnulo až ve 37. minutě, kdy David Gilbert dojel volný puk před bránou a poslal jej za Tolvanena. Ještě lépe si domácí mužstvo vedlo v závěrečné dvacetiminutovce, v níž úřadoval hlavně Rolands Vigners. Třicetiletý Lotyš vstřelil dva góly v rozmezí 52. a 56. minuty, druhou trefu přidal dokonce v oslabení.

    Odveta je na programu příští středu. Na Salzburg čeká na domácím stadiónu velmi těžký úkol, lze očekávat, že Rouen bude hrát hodně defenzivně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Domácí gólman Matija Pintarič předvedl výborný zákrok proti Thomasi Rafflovi, čímž nejspíše pojistil čisté konto. Počkal si na bekhendový pokus soka a schoval jej v lapačce.
     
    59:13
    Jan-Mikael Järvinen jel společně s Baltramem proti třem protihráčům. Odvážný krok neskončil úspěchem, střelu prvního jmenovaného zápěstím zblokoval Yeo.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:46
    V defenzivě odvedl svou práci Florian Chakiachvili. Počkal si na kličku Petera Schneidera a touš mu vypíchl čistým způsobem.
     
    58:22
    Z poměrně velké vzdálenosti střílel Enzo Cantagallo. Pokusem od levého mantinelu byl k úspěchu daleko, bránu minul výrazně.
     
    57:40
    Dlouhou kombinační akci zakončil Jordan Hervé tvrdým projektilem z pravého kruhu. Střeleckou listinu nerozšířil, bránící Zundel zvedl puk do ochranné sítě.
     
    57:13
    Dění pokračuje v útočném pásmu Rouenu. Marně zkoušel vyhodit Brennan, stejně tak Schreier, oba tyto slabé pokusy zastavil na modré Dorion.
     
    56:44
    Hokejisté v černých dresech jsou při chuti a fanoušci chtějí další góly. Obránce Sacha Guimond ránou od modré o kousek přestřelil.
     
    56:25
    Salzburg vstupoval do utkání v roli mírného favorita, ale své kvality na ledě neprodal. V odvetě bude mít co dělat, pokud chce pomýšlet na postup mezi nejlepších osm.
    55:42 Rolands VIGNERS - 3:0
     
    55:42
    Rouen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Rouen přidává gól v oslabení! Nabuzený ROLANDS VIGNERS vstřelil druhou trefu v utkání, když odstavil od kotouče váhajícího LoVerdeho a na malém prostoru vymíchal i Tolvanena, forhendová klička neměla chybu. Bez asistence.
     
    55:14
    Alespoň jedna střela přeci jen přišla. Z pravého kruhu střílel křídelník Florian Baltram, Pintarič vykopl černou gumu pravým betonem do rohu kluziště.
     
    54:47
    A další úspěšné vyhození. Postaral se o něj Mark Flood, Pallestrang na modré natahoval za kotoučem hokejku bez úspěchu.
     
    54:24
    Úvod zvládli domácí na jedničku. Andrew Johnston vyhrál buly na Chakiachviliho, který bez rozmýšlení odpálil touš přes všechny čáry.
     
    53:47
    Premiérová početní převaha čeká i na Salzburg. Vyloučeným hráčem se stal Enzo Cantagallo, který u levého mantinelu lehce přidržel Raffla, rozhodčím takový kontakt stačil.
     
    53:11
    Hosté nebyli daleko od snížení. Střílená nahrávka Schneidera projela brankovištěm a Wukovitsovi nechybělo moc, aby na něj dosáhl a usměrnil ho do prázdné brány.
    52:18 Rolands VIGNERS - 2:0
     
    52:18
    Rouen právě vstřelil branku!
    S domácími to vypadá velmi dobře, střílí směrem do odvety další důležitý gól! Lampérierem lehce tečované nahození srazil obránce bruslí přímo na hokejku ROLANDSE VIGNERSE, jenž bez problémů zasunul puk forhendem k pravé tyči, pozdě reagující Tolvanen neměl šanci. Asistence: Loïc Lampérier a Marc-André Dorion.
     
    51:40
    A znovu Brennan. Nyní pálil pro změnu příklepem, ale ani tak nedosáhl kýženého vyrovnání, neboť výrazně minul pravou tyč.
     
    51:21
    Pěknou individuální akci předvedl Jan-Mikael Järvinen. Z vlastního obranného pásma dojel až do toho útočného, načež nahrál na modrou Brennanovi, jehož nahození skončilo ve výstroji Pintariče.
     
    50:36
    Posunutá i brána Rouenu. Přes ležícího gólmana Pintariče nešikovně přepadl Thomas Raffl a narazil do levé tyče.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Domácí drží těsné jednobrankové vedení a ve třetí třetině jsou zatím aktivnějším týmem.
     
    49:30
    Situaci dva na dva řešil Tessier nahrávkou na Lampériera, jenž chtěl ještě zbytečně pas spoluhráči vrátit, zachytil jej navrátivší se Heinrich.
     
    49:11
    Perret dlouhou nahrávkou napříč kluzištěm našel u útočné modré čáry Baltrama. Ten krátce po jejím přejetí střílel příklepem, bránu vysoko přestřelil.
     
    48:40
    Není to poprvé, co klec Salzburgu vypadla ze svého postavení. Nissner do ní nešikovně zacouval a měl štěstí, že nevyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    48:03
    Obranná dvojice Flood, Yeo nikam nespěchala. Několikrát si vzájemně puk vyměnila, načež první jmenovaný vyhodil obloučkem do střední třetiny.
     
    47:42
    Hru, alespoň na okamžik, zklidnil Atte Tolvanen. Levým betonem vyrazil střelu Lampériera, vyrážečkou si pak stáhl černou gumu pod lapačku.
     
    47:14
    Thomas Raffl ztratil kotouč ve středním pásmu a hru okamžitě otočil Theo Gueurif. Střílel zápěstím přes Pallestranga, touš nasměroval těsně nad břevno.
     
    46:36
    Na ledě skončil Salvé a fanoušci požadovali další přesilovou hru. Neúspěšně, Philipp Wimmer si počínal povoleným způsobem.
     
    46:08
    Rouen podnikl rychlý protiútok. Nahození Reynauda zastavil za bránou soupeře Tomasino, kličkou proti Huberovi neuspěl.
     
    45:47
    Hokejisté v bílých dresech navštívili útočné pásmo, leč jen na okamžik. Výborně totiž zapracoval Perret a tělo vtlačil před Maiera.
     
    45:25
    Domácí hokejisté zvládli hru ve čtyřech bez větších problémů. Lucas Thaler naskočil na led, ale dlouho tam nepobyl, ihned pustil do hry Nissnera.
     
    44:55
    O poznání tvrdší rána Tessiera, opět z levého kruhu. Atte Tolvanen se ovšem výborně přesunul k tyči a střelu pod břevno vyhlavičkoval maskou.
     
    44:23
    Domácí získali pevné postavení v útočné třetině. Po sérii nahrávek střílel z levého kruhu Kelsey Tessier, křižným pokusem minul prostor u vzdálenější tyče.
     
    43:41
    Těžkou přihrávku Florian Chakiachvili sice zpracoval, ale až modrou čárou. Toho si všiml i rozhodčí, jenž odpískal postavení mimo hru.
     
    43:20
    První přesilovou hru si zahraje domácí Rouen. Na trestnou lavici odjel centr čtvrté útočné formace Salzburgu Lucas Thaler za vražení na mantinel.
     
    42:54
    Na druhé straně přerušil hru Atte Tolvanen. Šel do pokleku proti tvrdému pokusu Gilberta, hrací předmět udržel ve výstroji.
     
    42:24
    S pomalu letícím pokusem Brennana od modré čáry si domácí gólman poradil bez větších problémů, levým betonem vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    41:55
    Za dlouhou nahrávkou Pallestranga musel Peter Schneider pořádně zabrat. Zvládl to a před Nesou odpálil černou gumu do bezpečí.
     
    41:19
    Florian Chakiachvili udržel puk v útočném pásmu a nahodil od pravého mantinelu. Johnston tečoval těsně vedle pravé tyčky.
     
    40:44
    Matija Pintarič zatím zasahovat nemusel. Práci za něj odvedl Cantagallo, tento obránce schytal střelu Raffla do chráněných míst.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Po Järvinenem vyhraném buly hosté okamžitě obsadili útočné pásmo s jasným cílem vyrovnat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:12.
     
    Prostřední dvacetiminutovka přinesla první změnu ve skóre. Gól vstřelili domácí hokejisté, jmenovitě David Gilbert, který před bránou dojel nejrychleji vyraženou střelu Johnstona a puk pohotově uklidil do sítě. K vidění je vyrovnané utkání a vstřelený gól by jej mohl ještě více rozproudit, protože favorizovaný Salzburg určitě nebude chtít do domácí odvety vstupovat s porážkou z prvního měření sil.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 14 – 16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Domácí vstřelený gól pořádně nakopl. V levém kruhu si našel prostor na střelu Vincent Nusa, křižnou střelu poslal těsně vedle tyče.
     
    39:21
    Atte Tolvanen raději přerušil hru. Bez problémů schoval do lapačky vysoký oblouček Carona, nicméně dotírající Hervé mu znemožnil vyklepání puku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:47
    Výbornou práci odvedl v útočném pásmu Jakub Borzecki, jenže nahrávka na modrou mu nevyšla, protože Guimond povyjel blíže bráně, a proto na touš nedosáhl.
     
    38:15
    za vlastní bránou zastavil nahození Doriona obránce Schreier. Pěknou stahovačkou vyřadil ze hry forčekujícího Vignerse a rozvinul akci na Loneyho.
     
    37:34
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Kilian Zündel. Jeho nahození nebylo vůbec marně, ale Pintarič jej schoval v lapačce.
    36:58 David GILBERT - 1:0
     
    36:58
    Rouen právě vstřelil branku!
    Střelecké mlčení prolomil DAVID GILBERT! Třicetiletý Kanaďan byl nejrychleji u gólmanem vyražené střely Johnstona a forhendem vypálil z bezprostřední blízkosti mimo dosah Tolvanena. Asistence: Andrew Johnston a Vincent Nesa.
     
    36:32
    Výborná defenzivní hra v podání Heinricha. Vystavil stopku rozjetému Johnstonovi, jenž neuspěl ani odvážnou otočkou kolem protihráče.
     
    36:04
    Zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Matiju Pintariče. Bedin pod tlakem zkusil najít Tessiera, ale pas vyslal příliš prudký a dlouhý.
     
    35:31
    Oba celky už hrají v plném počtu. Od modré čáry zkusil prolomit bezbrankový stav Flood, Tolvanen schoval černou gumu v lapačce.
     
    35:15
    Těžký zákrok i pro Pintariče. Výborně zmenšil střelecký úhel Johnstonovi a vyrážečkou odrazil jeh projektil nad bránu.
     
    34:33
    Nesa ztratil rychlost, ale skvěle celou situaci vyřešil, když našel Gilberta, jeho nepříjemné zakončení vytěsnil Tolvanen pravým betonem.
     
    34:09
    Zády k bráně Gilbert nevystřelil, nicméně bekhendem nahrál Lampérierovi. Tomu střela nevyšla, bránu minul o několik metrů.
     
    33:12
    První vyloučení, a to rovnou na obou stranách. Po přerušení hry totiž došlo k potyčce mezi Chakiachvilim a Schneiderem, oba dostali dvě minuty za krosček.
     
    33:01
    Peter Schneider zvedl hlavu a před brankou hledal najíždějícího Thomase Raffa. Ani na dlouhou hokejku nezvládl zakončit, puk projel mimo jeho dosah.
     
    32:44
    Nahrávka po mantinelu nebyla špatným řešením. Heinrich pak vystřelil z pravého kruhu, rána beka rozezvučela mantinel za bránou.
     
    32:07
    Hosté ztratili útočné pásmo z důvodu nedomluvy mezi Baltramem a Heinrichem. Druhý jmenovaný vyjel skoro až do obranné třetiny.
     
    31:42
    Maierovi odpískáno postavení v brankovišti. Nebezpečně najel do Pintariče, jehož dokonce srazil k zemi. Ale nevylučuje se.
     
    31:20
    Rozehrávku Brennana vystihl Theo Gueurif. Od levého mantinelu se chtěl natlačit před bránu, ale výborně zapracoval Wimmer, tělem jej odstavil.
     
    30:34
    Vincent Nesa objel soupeřovu bránu a skončil u levého mantinelu. Neměl komu nahrát, proto nahodil, trefil před sebou stojícího Pallestranga.
     
    30:10
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. V zápase mezi Rouenem a Salzburgem stále marně čekáme na úvodní gól, jež by mohl dost napovědět o dalším průběhu.
     
    29:36
    Dokonce přes dva obránce střílel David Gilbert. Zápěstím mířil do horního růžku, Atte Tolvanen předvedl povedený zákrok vyrážečkou.
     
    29:17
    Atte Tolvanen na rozdíl od protihráče viděl velmi dobře. S nahozením Flooda tak neměl větší problémy a bez problémů ho schoval v lapačce.
     
    28:49
    Matija Pintarič nic neviděl a měl velké štěstí, že ho Tim Harnisch trefil do výstroje. Vhazování proběhne po brankářově pravici.
     
    28:25
    Dorion mohl a nejspíše i měl střílet. Zvolil však nahrávku na Tessiera, jenž z velkého úhlu rozvlnil pouze boční síť.
     
    27:50
    Na druhou stranu vystartoval Peter Schneider. Marně jej stíhal Yeo a rakouský útočník pak pálil z pravého kruhu, na Pintariče nevyzrál.
     
    27:14
    Domácí vyvinuli velký tlak na soupeře, ale až ke střeleckému pokusu tato skutečnost nevedla. Lampérier přestřelil.
     
    26:42
    Rychlý přechod středního pásma a svižný projektil z hokejky Dominiquea Heinricha. Avšak přímo do středu brány, takže Pintarič měl snadnou práci.
     
    26:23
    Zpoza brány nahrával Nissner mezi kruhy Harnischovi. Jenže na bekhend, jímž levé křídlo zvedlo černou gumu příliš vysoko.
     
    25:50
    Icing tentokráte jasný, a to způsobený hostující řadou. Baltram neměl žádnou šanci dosáhnout na dlouhou přihrávku LoVerdeho.
     
    25:27
    Rozhodčí neodpískal zakázané uvolnění, protože vyhození Doriona lehce tečoval Hervé. Zündel měl posléze co dělat, aby udržel na zádech Vignerse.
     
    24:57
    Z ostrého úhlu pálil Ty Loney. Na připraveného Pintariče nevyzrál, Slovinec lapačkou vytěsnil touš nad břevno.
     
    24:36
    Stále platí, že marně čekáme na první velkou příležitost střetnutí. Oba celky hrají opatrně, neboť si jsou vědomi, že každá chyba může rozhodovat.
     
    23:50
    Caron si vyměnil touš s Hervém a postupoval směr útočné pásmo. Dojel do něj, ale přes Schreiera nic zajímavého vymyslet nedokázal.
     
    23:03
    Vincent Nesa opět v akci. Obkroužil soupeřovu svatyni a střílel z otočky z levého kruhu, Atte Tolvanen zasáhl levým betonem.
     
    22:47
    Hostující brána vypadla ze svého postavení poté, co do ní narazil Vincent Nesa. Vhazování proto proběhne ve středním pásmu.
     
    22:31
    Peter Schneider tvrdě najel do Gilberta, jehož poslal k ledu, ale podle názoru rozhodčích povoleném způsobem, k vyloučení nedochází.
     
    21:50
    Na druhé straně zahrozil Andrew Johnson. Vystřelil ze středu přes obránce, ale Tolvanen kotouč viděl a zapsal jistý zákrok.
     
    21:16
    Velkou příležitostí pohrdl Florian Baltram. Od pravého mantinelu si sjel až do levého kruhu, zápěstím ovšem Pintariče pod rukou neprostřelil.
     
    20:46
    Jakub Borzecki nezvládl najet do pozice, z níž by mohl vypálit. Nahodil ještě ze středního pásma, i tak minul prostor brány.
     
    20:10
    Prostřední dvacetiminutovka je v plném proudu. Na buly tentokráte uspěl Wukovits, tedy útočník Salzburgu. Hraje Schreier.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:18.
     
    Svižná první třetina mezi Rouenem a Salzburgem je minulostí. Branka k vidění nebyla, ale není divu, protože oba celky dohromady vystřelily na bránu pouze devětkrát. O něco více ze hry měli hosté, ale Pintarič žádnou složitější situaci ještě řešit nemusel, na rozdíl od jeho protějška Tolvanena, jenž v závěru úvodního dějství skvěle zareagoval na Nesou tečované nahození od modré čáry.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 3 – 6.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    A zachytal si rovněž Matija Pintarič. Řešil ale o poznání snazší situaci, z velkého úhlu lapil pokus Loneyho bez problémů do lapačky.
     
    19:19
    Doposud musel zasahovat Tolvanen jen jednou a druhý zákrok mu nadělal velké starosti! Nahození Guimonda totiž tečoval Nesa, gólman v poslední chvíli vytáhl vyrážečku a zabránil gólu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:47
    V aktivní hře pokračovala i třetí útoční lajna Salzburgu. Borzecki našel mezi kruhy Wukovitse, jenž ze zápěstí zamířil zhruba o metr nad.
     
    18:23
    Moc střeleckých pokusů na bránu k vidění zatím není. Další nepřidal ani Jan-Mikael Järvinen, z otočky minul prostor u levé tyče.
     
    17:41
    Enzo Cantagallo vyhodil takovým způsobem, že nemohla být řeč o zakázaném uvolnění. Nahodil totiž směrem, kde měl kolegu Nesu, který puk lehce tečoval.
     
    17:12
    Parádní hit předvedl Alexander Pallestrang. Domácí fanoušci podle očekávání požadovali vyloučení, ale tento zákrok na Gilberta nešlo trestat.
     
    16:43
    Joel Caron udělal před útočnou modrou čáru jednu kličku navíc, čímž rozhodil Hervého, ten spoluhráče vystavil postavení mimo hru.
     
    16:11
    Baltram si myslel, že Bedin vyhodil až do ochranné sítě, ale neměl pravdu, puk trefil tvrzené sklo. Hra pokračuje bez přerušení.
     
    15:44
    Elitní formace Rouena obsadila útočné pásmo, ale nevystřelila. Loic Lampérier ještě zbytečně hledal Tessiera, tomu podjel puk pod hokejkou.
     
    15:01
    Finský centr druhé formace Salzburgu Jan-Mikael Järvinen rozjel po levém mantinelu Schneidera. Bývalý útočník brněnské Komety byl zdvojen, o puk přišel.
     
    14:34
    Sám nahodil a sám si pro kotouč za bránu dojel. Vincent Nesa ovšem nic dalšího nevymyslel, protože ho čistým způsobem zbavil hracího předmětu Järvinen.
     
    14:12
    Dlouho si Salzburg pobytu v útočném pásmu neužil. Thomas Raffl totiž v rychlostním souboji nestačil na Chakiachviliho, jenž vyhodil po mantinelu do bezpečí.
     
    13:37
    Nissner zvládl buly v útočném pásmu proti Johnstonovi vítězně. Puk posunul za sebe na Brennana, který bez váhání nahodil do útočné třetiny.
     
    13:13
    Hokejisté si mohou konečně odpočinout, protože po nahození Pallestranga a bloku Gilberta skončil puk na domácí střídačce. Komerční přestávka.
     
    12:44
    Zajímavá myšlenka Heinricha, jenž dlouhou nahrávkou hledal Hubera. Těsně před ním zasáhl svou nataženou hokejkou Flood.
     
    12:26
    Defenzivní činnosti si splnil LoVerde na jedničku. Nabral stejnou rychlost, jako útočník Lampérier, toho pak přišpendlil na mantinel a tím zabránil šanci.
     
    11:54
    Středem zkusil štěstí Joris Bedin. V odvážné akce málem i zakončil, v poslední chvíli jej lehkým postrčením rozhodil Heinrich, takže střela postrádala přesnost.
     
    11:12
    Domácí ujížděli do brejku, jenže doplatili na nepřesnost ve středním pásmu. S pasem na brusle si Kelsey Tessier poradit nedokázal.
     
    10:50
    Mezi tři tyče vystřelil i Peter Schneider. Z pravého kruhu mířil do protějšího horního růžku, Pintarič včas vystrčil vyrážečku.
     
    10:29
    Nadále platí, že k přerušení hry dochází minimálně. Obtočit soupeřovu brány a zasunout touš k bližší tyči zkusil Baltram, narazil ale na beton brankáře.
     
    09:46
    Proti početní převaze byl Tom Harnisch bez šance. Bojoval statečně, ale Mark Flood ve finále vydoloval kotouč z pod jeho brusle.
     
    09:07
    Zasahovat musel rovněž Atte Tolvanen. Povyjel proti Yeovi, od nějž správě očekával zakončení, včas vykopl levý beton.
     
    08:54
    Útočit nezapomněli ani hosté. Dobrou práci odvedl Baltram, jenž z levého kruhu nabil na střed Nissnera, Pintarič schytal pukem do výstroje.
     
    08:23
    Velkou rychlost nabral po levém mantinelu Theo Gueurif. Marně jej stíhal Heinrich, ale za spoluhráče zaskočil LoVerde, ten soka odstavil.
     
    07:46
    Yoan Salve neměl komu dopředu, proto ujel za vlastní bránu. Zde počkal na vystřídání a rozjel novou útočnou akci přes Tomasina.
     
    07:08
    Rychlý přechod přes útočnou modrou čáru, ale pak zkažená přihrávka, jejíž autorem byl Vigners. Našel pouze hokejku protihráče.
     
    06:33
    Oskar Maier naznačil nahrávku, aby nakonec zkusil Pintariče překvapit střelou zápěstím z úhlu. Neuspěl, slovinský brankář byl v pozoru.
     
    06:12
    Forčekující Loney donutil k zaváhání Carona. Volný puk sebral Wukovits, Dorion se ovšem jeho kličkou obelstít nenechal.
     
    05:36
    Za branku vystartoval vypomoci s rozehrávkou Atte Tolvanen. Bez problémů přenesl hru na Zündela, byť jej nepříjemně atakoval Hervé.
     
    05:15
    Ofenzivu podpořil T. J. Brennan. Americký zadák si klepl o nahrávku mezi kruhy, avšak Borzecki reagoval pozdě a spoluhráči přihrál za brusle.
     
    04:40
    Jen zřídka zatím odchází ke přerušení, zápas tedy plyne rychlým tempem. Peter Schneider řešil přečíslení tři na dva nepřesným pasem na Järvinena.
     
    04:22
    Další zákrok pro Pintariče. Tentokráte ještě o něco jednodušší, protože nahození od levého mantinelu před bránou nikdo netečoval.
     
    03:49
    Matija Pintarič musel tasit lapačku proti střele, kterou na něj vyprodukoval Thomas Raffl. Slovinský gólman si poradil bez problémů.
     
    03:18
    Hru zklidnil Alexander Pallestrang. Pod tlakem protihráče ujel za vlastní bránu, kde počkal na vystřídání formací.
     
    02:52
    Proti přesile srdnatě bojoval Jakub Borzecki. Devatenáctiletý Němec dostal puk na modrou, kde byl v nápřahu Lukas Chreier, avšak vysoko přestřelil.
     
    02:20
    Alespoň do středního pásma dovezl kotouč Ty Loney. Za útočnou modrou již dojet nestihl, tvrdým hitem ho totiž atakoval Dorion.
     
    01:47
    Zatím se potvrzuje, že bychom měli sledovat vyrovnané střetnutí. Akce střídá akci a hra se přelévá ze strany na stranu. Ránu Guimonda ztečoval Zündel do ochranné sítě.
     
    01:09
    Na druhou stranu vystartovali hosté. Od levého mantinelu nahazoval na teč Vincent LoVerde, Peter Schneider položil hokejku k ledu příliš pozdě.
     
    00:32
    Na první zákrok si Atte Tolvanen ještě počká. Práci za něj totiž odvedl Dominique Heinrich, když zblokoval nahození Flooda od modré.
     
    00:10
    Zápas mezi Rouenem a Salzburgem právě začal. Na úvodním buly uspěl domácí centr Kelsey Tessier, útočit tak může francouzský celek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Yeo, Flood, Chakiachvili, Cantagallo, Guimond, Dorion, Salve – Lampérier, Tessier, Bedin – Gilbert, Johnston, Nesa – Hervé, Caron, Vigners – Guerif, Reynaud, Tomasino – Perret.

    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Bugl) – Heinrich, LoVerde, Pallestrang, Brennan, Schreier, Zündel, Wimmer – Baltram, Nissner, Harnisch – Raffl, Järvinen, Schneider – Borzecki, Wukowits, Loney – Maier, Thaler, Huber.

    Rozhodčí: Kopitz (GER), Schukies (GER) – Constantineau (FRA), Goncalves (FRA).
     
    EC Red Bull Salzburg

    Rakouský Salzburg opanoval skupinu H. V posledním utkání svedl přímou bitvu o skupinové prvenství, v aréně Bolzana zvítězil v dramatickém střetnutí těsně 4:3 po prodloužení gólem obránce Brennana. Na ligové scéně McIlvaneho družina potvrzuje ambice na titul, je třetí s odstupem sedmi bodů na vedoucí HK Olimpiji ze Slovinska a dva body ztrácí na maďarský Fehérvár AV19.
     
    Les Dragons de Rouen

    Francouzský celek proklouzl do vyřazovací fáze z druhé příčky, když za sebou nechal Donbass a Rungsted, přičemž se ziskem deseti bodů nestačil pouze na Klagenfurt, ten získal ještě o tři body více. Svěřencům kouče Lhenryho se poměrně dobře daří i v domácí soutěži, kde okupují čtvrtou příčku, ve dvanácti utkáních vybojovali sedmadvacet bodů, na vedoucí Grenoble ztrácí bodů dvanáct.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný středeční večer. Vítám vás při sledování osmifinále play-off Ligy mistrů, u prvního zápasu mezi týmy Les Dragons de Rouen a EC Red Bull Salzburg.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 37. Gilbert (Johnston, Nesa), 53. Vigners (Lampérier, Dorion), 56. Vigners


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Yeo, Flood, Chakiachvili, Cantagallo, Guimond, Dorion, Salve – Lampérier, Tessier, Bedin – Gilbert, Johnston, Nesa – Hervé, Caron, Vigners – Guerif, Reynaud, Tomasino – Perret.
    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Bugl) – Heinrich, LoVerde, Pallestrang, Brennan, Schreier, Zündel, Wimmer – Baltram, Nissner, Harnisch – Raffl, Järvinen, Schneider – Borzecki, Wukowits, Loney – Maier, Thaler, Huber.

    Rozhodčí: Kopitz (GER), Schukies (GER) – Constantineau (FRA), Goncalves (FRA)

    Diváci: 3 279
    Středa 24.11.2021
    Salzburg - Rouen 3:1

    Branky a nahrávky: 16. Raffl (Järvinen, Pallestrang), 36. Raffl (Kanzig, Heinrich), 50. Järvinen (Raffl, Schreier) – 55. Vigners (Yeo, Caron)

    Rouen 1 1 Salzburg
    #1 Středa 17.11.2021 • 19:30
    Rouen - Salzburg 3:0
    #2 Středa 24.11.2021 • 20:20
    Salzburg - Rouen 3:1
    bahis siteleri