Jihlava – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Sokolov 4:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 1:2 (kon.) | Šumperk – Havířov 4:2 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 0:5 (kont.) | Přerov – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
SC Marimex Kolín
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 02.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Domácí to zkouší v šesti!
     
    58:40
    Miškář našel na levé straně Šafránka, jehož pokus zápěstím skončil ve výstroji Baroše. Zatím muže zápasu.
     
    57:28
    Miškář opět středem navezl puk do pásma, následně nahrál na pravou stranu, ale po střele Nika končí kotouč na tyči!
     
    57:11
    Obr Ogurcov nyní sestřelil Štohanzla, za což dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Kolín.
     
    56:48
    Dvakrát to z voleje zkusil od modré Niko, ale jednu střelu zblokoval na brankovšti hostující obránce, druhou lapil do své lapačky brankář Baroš.
     
    50:25
    Ouřada vystihl nepřesnou rozehrávku, ale následně nedokázal přihrát volnému spoluhráči. Škoda pro Kolín.
     
    46:37
    Veselý se procpal přes střední pásmo poté, co mu předal puk Miškář a následně vypálil. Baroš připraven. Duo Miškář-Veselý ale vypadá celkem dobře.
     
    45:50
    Do dobré pozice před prázdnou branku málem dostal puk Alan Lyszczarczyk, ale nedostal puk přímo na hůl, a tak nemohl rovnou střílet. Kdyby mohl, slavil by gól.
     
    43:59
    Domácí propadli v útoku, a dopředu se hnal Alan Lyszczarczyk, kterého si přidržel Čížek. A tak se polský útočník nedostal do žádné větší šance. Nicméně Frýdek-Místek si zahraje přesilovku.
     
    43:19
    NESKUTEČNÝ Baroš! Miškář předložil puk do ideální pozice Veselému, ale jeho střelu švihem z voleje lapil přesouvající se brankář Frýdku!
     
    39:30
    A opět Kuzněcov! Ten si poradil s nahozením Ogurcova. I následnými dorážkami. Ale s velkým štěstím.
     
    38:00
    Polák Alan Lyszczarczyk dostal puk do dobré pozice! Následně si ještě stáhl kotouč, čímž se zbavil soupeře, a vypálil! Jenže Kuzněcov si proti nejproduktivnějšímu hráči Frýdku povyjel a se střelou si poradil. Důležitý zákrok!
     
    37:00
    Dobrou pasáž hostů zakončuje svou střelou Zbořil, Kuzněcov si připsal zákrok. Ale bude se vylučovat, Morong obdrží dvě minuty za krosček.
     
    35:28
    Kukla přišel o puk a ke střele se tak na levém kruhu dostal Blaško, ale Kuzněcov si i na kolenou poradil.
     
    34:21
    Obrovská šance na srovnání! Miškář si opět kvalitně pokryl kotouč a z pravé strany si najel před branku, kam si najížděl Štohanzl. K němu se však puk pravděpodobně nedostal. Jinak by kolínský útočník dost možná slavil vyrovnání. Dobrá práce Baroše.
    30:53 Vít CHRISTOV - 1:2
     
    30:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou při hře ve čtyřech na obou stranách do vedení! Obr Ogurcov za brankou dobře u mantinelu podržel puk, který si převzal VÍT CHRISTOV. Kapitán Frýdku-Místku si najel do ideální pozice ve slotu a následně vypálil ideálně. Mimo dosah brankáře Kuzněcova. Asistence: Dmitrij Ogurcov.
     
    30:34
    Pinkas si zadělal za vlastní brankou na problémy a následně povalil soupeře. Dostane tak dvě minuty za podrážení a bude se hrát více než minutu a půl ve čtyřech.
     
    30:10
    Krejčík vystřelil v ponechané výhodě dobře přes hráče z voleje. Ale Baroš si přispal úspěšný zákrok. Dvě minuty za sekání dostává Lyszczarczyk, jenž sekl Nika ve středním pásmu přes ruce.
     
    29:09
    Ale tentokráte se Veselý málem dostal ke druhému gólu. Jankovský ho málem našel před odkrytou částí branky Samuela Baroše. Tady chyběly centimetry...
     
    26:50
    Na modré se k puku dostal Zbořil, který hned vypálil. Poté se ale nikdo nedostal k dorážce. Velké štěstí pro Kuzněcova.
     
    24:01
    Před brankou dorážel Komorsku, ale další dobrý zákrok předvedl Kuzněcov. Následně se domácí osvobozují.
     
    23:17
    A hosté jsou nyní pevně usazeni v útočném pásmu, několik šancí si nyní vypracovali hokejisté Frýdku! Ale Kuzněcov nyní předvedl dobrou práci.
     
    22:20
    Pajer podrazil v útočném pásmu Alana Lyszczarczyka a odsedí si tak dvě minuty. Zbytečný faul a první přesilovka Frýdku-Místku.
     
    21:40
    No, a tak ji tady máme! Alan Lyszczarczyk zavezl kotouč do pásma, následně přiťukl puk Korímovi, který vypálil. Kuzněcov si připisuje těžší zákrok.
     
    18:31
    Pinkas rozehrál na Štohanzla, který ztratil puk a po chvilce z toho málem byl gól v kolínské síti. Nad kruhy totiž vypálil Klimša, ale Kuzněcov si z jeho pokusem poradil.
    17:34 Jan VESELÝ - 1:1
     
    17:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A právě JAN VESELÝ po chvilce využívá přesilovou hru a srovnává! Miškář najížděl středem do pásma a následně posunul bekhendem kolínskému forvardovi, který propálil Baroše střelou mezi betony. Asistence: Patrik Miškář, Ján Niko.
     
    16:46
    Málem se hnal do úniku domácí ostrostřelec Veselý, kterého však zastavilo sekání Šlahaře, jenž si odsedí dvě minuty za sekání. Tedy pokud se domácí neprosadí.
     
    12:45
    Nahození do útočného pásma málem skončilo po odrazu od mantinelu v Kuzněcovově bráně! Jenže hosté se k volnému kotouči posléze nedostali.
    08:14 Jakub MICHÁLEK - 0:1
     
    08:14
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Krátce po buly sice vypálil Lyszczarczyk mimo, ale od mantinelu odražený kotouč se odrazil ideálně do prostoru, kde operoval JAKUB MICHÁLEK, který vypálil a Kuzněcov vůbec nic neviděl. Asistence: Alan Lyszczarczyk a Filip Komorski.
     
    05:39
    Velké šance! Frýdek-Místek mohl jít do vedení! Pajer chyboval a Peterek se najednou hnal sám na branku, ale minul Kuzněcovovu klec.
     
    04:02
    Nahození Nika od modré nadělalo Barošovi velké problémy, kolínští útočníci však nedokázali nejistý zákrok brankáře Frýdku potrestat.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 18. Jan Veselý (Miškář, Niko) – 9. J. Michálek (Lyszczarczyk, Komorski), 31. Christov (Ogurcov)


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Sajdl) – Kukla, Piegl, Niko, Pinkas, V. Čížek (A), Zorko, Váchal – Jan Veselý, David Šafránek, Jankovský – Miškář, Štohanzl, J. Sklenář (A) – Pajer, Matějček, L. Krejčík (C) – Ouřada, Morong, Síla.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Zbořil, J. Michálek, Ogurcov, Korím, J. Adámek, Ciura, Kareš – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Čmiel, Ján Blaško.
    Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Petružálek, Jechoutek – Polák, Hnát.
    bahis siteleri