Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Řisuty
Středa 02.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Jih (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Luboš Voříšek jako Alexandr Ovečkin na pravém kruhu, ovšem zkušený matador nenapodobil ruského snajpra, když vyprášil betony Stahla.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mlynář – 2 min., držení).
     
    51:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí soubor jde do dvougólového vedení! Luboš Voříšek nahrál na Jakuba Čejku na pravou stranu. Druhý jmenovaný přenesl hru na druhou stranu kluziště, kde stál MATĚJ KOZLÍK. Proti střelci se vysunul David Stahl, který vzápětí nedosáhl na přesně umístěnou střelu benjamínka Havlíčkova Brodu, který střílí první gól za mateřský klub v dospělé soutěži. Asistence: Roman Čermák a Luboš Voříšek.
     
    46:26
    Petr Kuchta nabral rychlost ve středním pásmu, dokázal se dostat před branku, kde ho vycyhtal David Stahl. K dorážce se dostal Tomáš Mlynář nebo Marek Tecl, ale ani jeden nedokázal dostat puk za ležícího gólmana!
     
    43:23
    Petr Janeček se dostal do úniku. Byl sice tísněn, ale i tak zkusil zakončit. Pokus na bližší tyč skončil na tyči!
     
    39:53
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Malovický – 2 min., podrážení).
     
    39:26
    Michal Kučera měl na holi vyrovnávající gól, ale stejně jako Stahl zastavil kotouč v brankovišti Martin Medvěd!
     
    39:07
    Marek Tecl mohl uklidnit domácí střídačku třetím gólem, avšak David Stahl si poradil i tentokrát. Gólman Řisut lapil jistý gól do lapačky.
     
    37:27
    Jaroslav Ludvík tečoval puk před gólmanem Stahlem, jenž ho vyrazil vedle levé tyče! Následně se neujala ani dorážka a potom se dostala branka mimo ideální postavení.
     
    34:47
    Jeden z hostů se dostal mezi dva obránce Havlíčkova Brodu, vyslal střelu přízemní. Martin Nedvěd ji zlikvidoval nadvakrát.
     
    31:08
    František Matula nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma a vyslal nepříjemný pozdrav. Puk vyrazil Martin Nedvěd pravým betonem!
     
    29:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kozlík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:17
    Jakub Kučera dostal nabito na levý kruh, udělal dva tři kroky ke zlepšení pozice. Jeho projektil zápěstím končí na plexi.
     
    24:57
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Čermák – 2 min., krosček).
     
    24:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otáčejí vývoj zápasu na svoji stranu! Marek Tecl obkroužil branku a puk si do sítě málem sklepl obránce, ale to stihl likvidovat David Stahl. Odražený kotouč se dostal před TOMÁŠE LUDVÍKA, jenž trefil do poloodkryté klece! Asistence: Marek Tecl a Daniel Kabelka.
     
    22:33
    Martin Nepokoj se rozjel k nařízenému trestnému střílení. Nejprve to vypadalo na střelu mezi betony, nakonec z toho byl pokus o přehození levého betonu, David Stahl byl na místě!
     
    22:33
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Zich – trestné střílení, hákování).
     
    21:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kliment – 2 min., podrážení).
     
    20:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nepokoj – 2 min., sekání).
     
    19:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým vyrovnává stav zápasu před první sirénou! Po buly se hra přenesla k levé tyči, kde číhal Petr Kuchta, jenž mohl vyrovnat, ale nahrál lépe postavenému TOMÁŠI MLYNÁŘI. Nejlepší útočník Bruslařů nepohrdl nabídkou do poloprázdné klece! Asistence: Petr Kuchta a Vojtěch Holenda.
     
    17:46
    Petr Kuchta mohl nadvakrát překonat Davida Stahla, jenž první puk vyrazil před sebe, ten následný rovněž zastavil. Bruslaři se v ofenzivní činnosti zatím dost trápí.
     
    16:57
    Krásné sklepnutí kotouče na modré čáře Petra Janečka, jenž se dostal i přes obránce. Následný pokus bekhendem musel vyrazit gólman Bruslařů.
     
    14:57
    Středočeši uzavřeli Bruslaře v obranném pásmu. Martin Nedvěd se musel ohánět a připsat si několik důležitých zákroků. Hosté sehráli střídání velice dobře.
     
    14:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kabelka – 2 min., sekání).
     
    11:32
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté jdou za svoji houževnatost v oslabení do vedení! Jakub Kučera se dostal se svým spoluhráčem ZDEŇKEM PETRÁŠEM do přečíslení. Druhý jmenovaný poslal puk nad víko Martina Nedvěda! Asistence: Jakub Kučera a Pavel Řepka.
     
    09:59
    Ondřej Sýkora se dostal do samostatného úniku, už už si chtěl vyndat Nedvěda z branky, ale obránce ho přerušil v zakončení. Středočeši mohli jít ve vlastním oslabení do vedení!
     
    09:36
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Malovický – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:56
    Další šance Havlíčkova Brodu, na osu kluziště dostal kotouč do jízdy Jiří Benák. Obránce Bruslařů si vyndal Stahla, ale mířil jen do betonu!
     
    06:18
    Adam Zich se pokoušel o krosovou nahrávku k pravé tyči, kde hlídkoval jeho spoluhráč. Prudký kotouč nenašel hokejku útočníka Řisut.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 20. Mlynář (Kuchta, Holenda), 25. T. Ludvík (Tecl, Kabelka), 52. Kozlík (Čermák, Voříšek) – 12. Petráš (J. Kučera, Řepka)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Nepokoj, Čermák, Kliment (A), Kabelka, Benák, Dvořák, Krejčí – Čejka, Voříšek, Kozlík – Holenda, Mlynář, Kuchta (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Bulín – J. Ludvík, Vacík, Kalač.
    Trenér: Michal Konečný

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Matula (A), Řepka, Zich, J. Kučera, Malovický (A) – Sýkora, Janeček, Okegawa – Petráš, M. Kučera, Rendla – Náprstek, Formánek (C).
    Trenér: Jan Boháček

    Rozhodčí: František Held – Marek Čelechovský, Erik Berger

    Diváci: 203
    bahis siteleri