Turín – Lazio 0:0 (kon.) | Udinese – Salernitana 0:0 (kon.) | Inter – Spezia 3:0 (kon.)
Sassuolo – Lecce 1:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
US Salernitana 1919
Sobota 20.08.2022, 18:30Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Do velmi zajímavé situace uháněli domácí. Deulofeu si obhodil Norberta Gyömbéra, do kterého pak spíše narazil. Nejen, že hostující fotbalista vidí žlutou kartu, ale Udinese bude rozehrávat zajímavou standardní situaci!
     
    66
    Další souboj Dylana Brúna se Successem, opět byl pískán nedovolený zákrok. Tentokráte se žlutí, i když hostující zadák si o napomínání říkal poměrně dlouho.
     
    49
    Střídající Domagoj Bradarič ztratil v souboji s Becaem balón, následně vše hasil taktickým faulem, za který následovala žlutá karta.
    45+4. Červená karta
     
    45+4
    Z rohového kopu Udinese nakonec červená karta pro Nehuéna Péreze! Mazzocchi uháněl do velmi zajímavého brejku a Pérez svého soupeře nestíhal. Když se k němu přeci jen dostal na metr, rozhodl se ho naprosto úmyslně sestřelit. Argentinec za tento zákrok zezadu bez míče míří předčasně do sprch.
     
    45+1
    Třetí žlutá karta v zápase. Walace tahal za záchranou brzdu, jiné potrestání za tento zápasnický chvat snad ani nemohlo přijít.
     
    35
    Federico Bonazzoli u postranní lajny velmi ostře dohrál Makenga. I on vidí žlutou kartu, v této statistice máme srovnáno.
     
    29
    Jean-Victor Makengo hasil brejk, šel kolíkama napřed. Za udělení žluté karty si v tuto chvíli může oddychnout, klidně to mohlo skončit i červeným trestem.

    Štěpán Slovák

    Branky:

    Karty:   29. Makengo (UDI), 45+1. Walace (UDI) – 35. Bonazzoli (SAI), 49. Bradarić (SAI), 66. Brún (SAI), 74. Gyömbér (SAI)   45+4. N. Pérez (UDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Bijol (25. Nuytinck), Masina – N. Pérez, Pereyra (C), Walace, Makengo (46. Lovrić), Udogie – Success (68. Beto), Deulofeu (80. Arslan).
    Náhradníci: Padelli, Piana – Abankwah, Benković, Ebosele, Ebosse, Guessand, Nestorovski, Pafundi, Palumbo, Samardžič.

    Trenér: Andrea Sottil

    US Salernitana 1919: Sepe – Brún, Gyömbér, Fazio (C) – Candreva (89. Valencia), Maggiore, Radovanović (46. Bradarić), Vilhena, Mazzocchi – Botheim (46. Dia), Bonazzoli.
    Náhradníci: Micai, Sorrentino – Boultam, Capezzi, Iervolino, Kristoffersen, Sambia, Veseli, Motoc, Kišrída.

    Trenér: Davide Nicola

    Rozhodčí: Gianluca Aureliano
    bahis siteleri