Turín – Lazio 0:0 (kon.) | Udinese – Salernitana 0:0 (kon.) | Inter – Spezia 3:0 (kon.)
Sassuolo – Lecce 1:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
US Salernitana 1919
Sobota 20.08.2022, 18:30Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Diego Valencia.
     
    80
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Tolgay Arslan.
     
    77
    Velmi dobrá příležitost pro hosty! Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Bonazzoli. Tomu dnes ale není přáno, gólman Silvestri míč reflexivním zákrokem vyrazil na roh!
     
    74
    Do velmi zajímavé situace uháněli domácí. Deulofeu si obhodil Norberta Gyömbéra, do kterého pak spíše narazil. Nejen, že hostující fotbalista vidí žlutou kartu, ale Udinese bude rozehrávat zajímavou standardní situaci!
     
    68
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Isaac Success, přichází Beto.
     
    67
    Z dobrých osmadvaceti metrů pálil Candreva. Míč směřoval pod horní tyčku, ale Silvestri vytáhl fantastický zákrok a vyrazil na rohový kop!
     
    66
    Další souboj Dylana Brúna se Successem, opět byl pískán nedovolený zákrok. Tentokráte se žlutí, i když hostující zadák si o napomínání říkal poměrně dlouho.
     
    49
    Střídající Domagoj Bradarič ztratil v souboji s Becaem balón, následně vše hasil taktickým faulem, za který následovala žlutá karta.
     
    46
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Jean-Victor Makengo, přichází Sandi Lovrić.

    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Erik Botheim, přichází Boulaye Dia.
    ze hřiště odchází Ivan Radovanović, přichází Domagoj Bradarić.
    45+4. Červená karta
     
    45+4
    Z rohového kopu Udinese nakonec červená karta pro Nehuéna Péreze! Mazzocchi uháněl do velmi zajímavého brejku a Pérez svého soupeře nestíhal. Když se k němu přeci jen dostal na metr, rozhodl se ho naprosto úmyslně sestřelit. Argentinec za tento zákrok zezadu bez míče míří předčasně do sprch.
     
    45+1
    Třetí žlutá karta v zápase. Walace tahal za záchranou brzdu, jiné potrestání za tento zápasnický chvat snad ani nemohlo přijít.
    37.
     
    37
    Byl to Deulofeu, ke kterému se šťastně odrazil balón. Střelecký pokus domácího fotbalisty z malého vápna byl tečovaný, míč se vzápětí otřel o tyč! Roh pro Udinese.
     
    35
    Federico Bonazzoli u postranní lajny velmi ostře dohrál Makenga. I on vidí žlutou kartu, v této statistice máme srovnáno.
    32.
     
    32
    Pereyra vysunul do samostatného úniku Deulofeua. Ten ale tváří v tvář hostujícího gólmana nepřekonal, Sepe vytáhl bravurní reflexivní zákrok!
     
    29
    Jean-Victor Makengo hasil brejk, šel kolíkama napřed. Za udělení žluté karty si v tuto chvíli může oddychnout, klidně to mohlo skončit i červeným trestem.
     
    25
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Jaka Bijol, přichází Bram Nuytinck.
     
    16
    Centrovaný míč propadl až na zadní tyč, kde Fazio z bezprostřední blízkosti nedokázal prostřelit Silvestriho, který zapsal další skvělý zákrok!
     
    9
    Naopak to byli hosté, kteří mohli jít do vedení! Reflexivním zákrokem proti zakončení Bonazzoliho z malého vápna nůžkami se zaskvěl Silvestri!
     
    7
    Je to tak, sudí Aureliano penaltu odvolává, což se pochopitelně nelíbí domácím příznivcům, kteří hlasitě pískají. Hra může pokračovat.
     
    5
    Z levé strany centroval Pereyra, který dle sudího trefil ruku Brúna. Ten měl horní končetinu sice hodně vysoko, avšak zdálo se, že ji míč nezasáhl!
     
    5
    Hlavní rozhodčí Gianluca Aureliano nařizuje pokutový kop pro Udinese!

    Štěpán Slovák

    Branky:

    Karty:   29. Makengo (UDI), 45+1. Walace (UDI) – 35. Bonazzoli (SAI), 49. Bradarić (SAI), 66. Brún (SAI), 74. Gyömbér (SAI)   45+4. N. Pérez (UDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Bijol (25. Nuytinck), Masina – N. Pérez, Pereyra (C), Walace, Makengo (46. Lovrić), Udogie – Success (68. Beto), Deulofeu (80. Arslan).
    Náhradníci: Padelli, Piana – Abankwah, Benković, Ebosele, Ebosse, Guessand, Nestorovski, Pafundi, Palumbo, Samardžič.

    Trenér: Andrea Sottil

    US Salernitana 1919: Sepe – Brún, Gyömbér, Fazio (C) – Candreva (89. Valencia), Maggiore, Radovanović (46. Bradarić), Vilhena, Mazzocchi – Botheim (46. Dia), Bonazzoli.
    Náhradníci: Micai, Sorrentino – Boultam, Capezzi, Iervolino, Kristoffersen, Sambia, Veseli, Motoc, Kišrída.

    Trenér: Davide Nicola

    Rozhodčí: Gianluca Aureliano
    bahis siteleri