Třinec – Vlašim 4:0 (kon.) | Sparta B – Jihlava 1:3 (kon.) | Opava – Slavia B 1:1 (kon.)
Varnsdorf – Příbram 1:2 (kon.) | Líšeň – Olomouc B 4:0 (kon.) | Dukla Praha – Vyškov 2:0 (kon.)
Prostějov – Chrudim 1:1 (kon.) | Karviná – Táborsko 0:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:3 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Středa 31.08.2022, 16:30 • Stadion Na Seifertce, Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Piško nevybíravě skolil Váňu a dostává žlutou.
     
    83
    Mladý záložník se divil verdiktu sudího až příliš a za odměnu vyfasoval žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Matúš Lacko.
     
    78
    Sparta se hnala do protiútoku 3 na 2, pas Pudhorockého na Kaštánka, který by se ocitl úplně sám před Jágrikem, ale zlikvidoval po fantastickém sprintovém návratu Křišťál!
     
    74
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Radek Křivánek, přichází Amadin Marvis Ogiomade.
     
    74
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Jaroslav Peřina, přichází Lukáš Fila.
     
    73
    Mohutný Tall v souboji u postranní čáry doslova zahodil Kukučku a štrádoval si to směrem k Tůmovi, ten proti jeho zakončení předvedl skvělý zákrok!
     
    70
    Jasné posílení ofenzivy, obránce Suchomela nahradí útočník Novotný.
     
    67
    První kartu zápasu si prohlédne Suchomel za to, že zezadu stáhl Turečka. Učebnicová žlutá.
     
    63
    Jihlava právě vstřelila branku! Jako blesk z čistého nebe! Kukučka po Piškově obloučku za obranu propadl v souboji s JAROSLAVEM PEŘINOU, který dokázal udržet balanc a skákavý míč přehodit přes vyběhnuvšího Tůmu do sítě. Po kombinaci dvou bývalých Sparťanů je tak stav 1:3, pikantní záležitost!
     
    62
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Tomáš Kuchař.
    ze hřiště odchází Adam Goljan, přichází Lukáš Váňa.
     
    56
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
    ze hřiště odchází Lukáš Zoubele, přichází Mame Tall. A jeho jméno opravdu neklame, protože nově nastupvší útočník je skutečně velmi vysoký.
     
    52
    Jihlava právě vstřelila branku! Tak tohle si brankář Tůma za rámeček nedá! Selnarův aut mu vypadl z náruče a snesl se jen do prostoru, kde čekal připravený MIROSLAV TUREČEK. Ten z bezprostřední blízkosti šajtlí v poklidu uklidil kulatý nesmysl do sítě, hosté tak opět vedou!
     
    47
    Křivánek sprintersky rozdílem třídy vymazal Horáka a procedil merunu do vápna. Ta se po sérii odrazů dostala až k odchovanci Sparty Peřinovi, který ale branku proti svému bývalému celku neoslaví kvůli dobrému zákroku Tůmy. Roh pro Vysočinu.
     
    45
    Tak jsem to zakřikl. Selnar se uvolnil k centru zprava, který nabíhající Zoubele zasáhl jen špičkou. Kdyby byl zkušený ofenzivní plejer o půlkrok rychlejší, dost možná by zakončoval volejem z bezprostřední blízkosti.
     
    39
    Zoubele zleva prostrčil do vápna na Peřinu, který nabil Turečkovi. Hostující středopolař ale ve velmi dobré pozici promáchl!
     
    34
    Suchomel si našel prostrčení Patráka a zpětnou přihrávkou hledal spoluhráče na malém vápně.. Tam ale souboj s Horákem podstoupil Křivánek a od nich se míč odrazil jen do náruče Jágrika.
     
    33
    Skvěle zapracoval fantasticky hrající Pudhorocký a vybídl k centru Goljana, jehož rohlíček našel hlavu Schánělce. Ten ale v nadějné pozici netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    29
    Tůma si teď hlasitě oddychl. Neodhadl odraz míče po nákopu Gabriela a jako na zlatém podnose přenechal merunu Zoubelemu, ten by dával gól do prázdné branky, jenže proti byl praporek pomezního.
     
    28
    Sparta B právě vstřelila branku! Je vyrovnáno, kotel Sparty slaví a nad hlavami se točí šály! Schánělec naváděl míč středem a v ideálním momentu prostrčil na PETRA PUDHOROCKÉHO. Kapitán domácích byl sám před Jágrikem a ukázal skvělou formu, brankáři Jihlavy nedal šanci zasáhnout elegantním lobem. 1:1!
     
    26
    Jágrik nejistě vyběhl a hlavou trefil jen Patráka, ten si našel odražený míč a zkoušel v těžké pozici zakončit chytrou patičkou do odkryté branky. Trefil ale jen vracejícího se Gabriela.
     
    22
    Jihlava právě vstřelila branku! Selnarův vysoký centr proletěl až do prostoru zadní tyče, kterou skvěle zavíral Vojtěch Křišťál. Souboj s ním podstoupil MARTIN SUCHOMEL, od něhož se meruna nešťastně odrazila do vlastní branky! 0:1
     
    21
    Jednoduše se teď Jihlava dostala do šance! Odkop poslal Svoboda hlavou k Zoubelemu, který se ocitl přímo před Tůmou, strážce sparťanské svatyně ale zakončení zkušeného matadora skvěle vykopl!
     
    7
    Na pěknou kolmici za obranu si naběhl Selnar a pokoušel se levačkou obstřelit Tůmu, kromě něj ale obstřelil i branku domácích.

    Michal Nussbauer

    Branky: 28. Pudhorocký – 22. Suchomel (vla.), 52. Tureček, 63. Peřina

    Karty:   67. Suchomel (SPB) – 83. L. Fila (JIH), 90. Piško (JIH)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:6.
    AC Sparta Praha B: Tůma – Suchomel (70. O. Novotný), Kukučka, Vydra, Horák – Jonáš, Kaštánek – Pudhorocký (C) – Patrák (62. Kuchař), Schánělec, Goljan (62. Váňa).
    Náhradníci: Nalezinek – Vácha, Ambler, Večerka.

    Trenér: Michal Horňák

    FC Vysočina Jihlava: Jágrik – Křišťál, Gabriel, Vedral, T. Svoboda – Tureček, Piško – Křivánek (74. Ogiomade), Peřina (74. L. Fila), Selnar (81. Lacko) – Zoubele (C) (56. Tall).
    Náhradníci: Soukup – Vítek.

    Trenér: Jan Kameník

    Rozhodčí: Křepský – Antoníček, Dohnálek
    bahis siteleri