Hodonín – Slovácko B 1:2 (kon.) | Zlín B – Hranice 3:0 (kon.) | Znojmo – Frýdlant n/O 0:2 (kon.)
Vel. Meziříčí – Uničov 2:1 (kon.) | Kroměříž – Uh. Brod 3:2 (kon.) | Rosice – Blansko 3:0 (kon.)
Zlínsko – Frýdek-Místek 2:0 (kon.) | Hlučín – Vrchovina 3:2 (kon.)
konec
FK Hodonín
1:2 (1:1)
1.FC Slovácko B
Středa 31.08.2022, 16:00Moravskoslezská fotbalová liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního fotbalového duelu v rámci Moravskoslezské fotbalové ligy! Spolu se podíváme na duel mezi domácím Hodonínem a hostujícím Slováckem. Výkop je naplánovaný na 16:00 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Hodonín: Petráš (C) – Helísek, Dressler, Smékal, Sukup, Pazdera, Kadlec, Švantner, Holek, Dunda, Jáger.
    Náhradníci: Caltík, Kyselka, Kotásek, Bohun, Fila, Opalek, Mazuch.
    Trenér: Pavol Švantner.

    1.FC Slovácko B: Velich – Bartoš, Aldin, Pernica, Vincour (C), Polášek, Porč, Koryčan, Juroška, Kudela, Merdovič.
    Náhradníci: Polák, Stropsa, Šlechta, Kočí, Pak, Kabelka, Frydrych.
    Trenér: Pavel Němčický.

    Rozhodčí: Mayer – Tomanec, Svoboda.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní utkání nám právě odstartovalo! Domácí fotbalisté nastupují v červenočerných dresech, hosté v bílých. Právě Slovácko se postaralo o výkop.
     
    2
    Jako první se do útočné akce ale dostal Hodonín, který vybojoval celkem zajímavou standardní situaci.
     
    3
    Nakonec jsme viděli přihrávku od Holka na Ondřeje Sukupa, který byl připravený na hranici šestnáctky. Rána mu ale vůbec nesedla a šla hodně mimo.
     
    4
    Domácí se ale během několika okamžiků dostali zpět k balónu a obrana Slovácka má rozhodně co dělat. Nyní bude čelit další standardce, tentokrát rohu.
     
    5
    Nižší centr mířil na přední tyč, odkud byl patičkou jemně líznut. V tu chvíli se však defenziva hostí ukázala v dobrém světle a odpálila míč do bezpečí.
     
    6
    Tibor Jáger pelášil po levé straně, kde byl ale zablokován. Domácí následně poslal další centr do vápna, kde si ale soupeř znovu v pohodě poradil.
     
    7
    Snad poprvé v utkání se dopředu dostali taktéž fotbalisté v bílých dresech. Z pravé strany přišel přízemní centr, který ale skončil jen v rukavicích Petráše.
     
    9
    Co nyní domácím chybělo ke vstřelení první branky? Po centru se totiž k hlavičce v dobré pozici jeden z domácích, ale gólmana překonat nedkázal.
     
    10
    Hodonín se ještě následně držel na útočné polovině, ale k nějaké zajímavé šanci se už nedostal.
     
    11
    Slovácko nám toho v zápase ještě moc nepředvedlo. Hodonín se ale předvedl tentokrát jen faulem, a tak hosté mohou v klidu rozehrát na obranné půlce.
     
    12
    Viděli jsme poměrně rychlou akci hostů. Vše ale zhatila o trochu delší přihrávka, u které byl jako první Petráš. Domácí gólman okamžitě rozehrává.
     
    13
    Po několika soubojích na středu hřiště mohl jít dopředu po pravé straně Vojtěch Bartoš, jenž hledal centrem spoluhráče ve vápně, ale soupeři zasáhli.
     
    14
    Radek Smékal byl faulovaný na polovině hřiště, a tak se nám hra znovu na chvilku přerušila.
     
    15
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Hostům stačila jedna rychlejší akce a jdou do jednogólového vedení! Libor Pernica vypíchnul míč na polovině hřiště, načež ho poslal do druhé vlny. Jeho spoluhráč ještě následně našel lépe postaveného TADEÁŠE KORYČANA, který uklízel do prázdné brány.
    15. KORYČAN - 0:1
     
    17
    No, tak Hodonín sice byl dosud lepším celkem, jenže fotbal se hraje na góly... Domácí celek tak bude muset zabrat a pořádně začít ohrožovat Velicha.
     
    18
    Hráči v červenočerných dresech vybojovali volný kop na útočné polovině. Po pár přihrávkách přišel vysoký centr, pro který si vyskočil hostující gólman.
     
    19
    Libor Pernica to zkoušel stejně jako při vstřelené brance a hledal někoho přihrávkou do druhé vlny. Tam však tentokrát nikdo z hráčů v bílém nepřiběhl.
     
    20
    Hra byla před několika okamžiky na chvilku přerušena, jelikož na hřišti zůstal ležet Pavel Juroška. Ten je ale v pořádku, a tak můžeme zase pokračovat.
     
    21
    Domácí hráči předvedli rychlou akci, na jejímž konci přišel nízký pas k pravé tyči. Tam si ale nikdo z Hodonína nestihl doběhnout, a tak je po šanci.
     
    22
    Hodonín právě vstřelil branku! Ve dvaadvacáté minutě máme srovnáno! Ondřej Sukup totiž posadil svůj rohový kop přesně na hlavu PATRIKA DRESSLERA, na jehož prudkou hlavičkou neměl gólman nárok.
    22. DRESSLER - 1:1
     
    24
    Jáger pelášil po levé straně, avšak jeho centr byl sražený. Domácí hráč vybojoval autové vhazování, jelikož míč se vykutálel těsně vedle praporku.
     
    25
    Již je za námi dvacet pět minut hry, které nám přinesly rovnou dvě branky. O tu první se postarali hosté, ale domácím se před několika okamžiky povedlo srovnat.
     
    27
    Chvilku se nám nehrálo, avšak nyní konečně můžeme pokračovat ve hře. Hodonín to zkoušel po pravé straně, avšak míč se mu dostal mimo hrací plochu.
     
    28
    Libor Pernica je rozhodně nejaktivnějším hráčem na hostující straně, znovu utíkal po útočné polovině. Jeden ze soupeřů ho ale čistým skluzem o míč obral.
     
    29
    Jakub Pazdera zůstal sedět na hřišti, ale je v pořádku. Znovu tak můžeme pokračovat ve hře.
     
    31
    Marek Polášek měl na pravé straně trochu prostoru, když byl zezadu podkopnut. To hlavnímu sudímu ujít nemohlo a máme tu standardní situaci hostů.
     
    31
    Žlutá karta pro tým 1.FC Slovácko B (Marek Polášek).
     
    32
    Moc pěkná akce Slovácka! Ze standardní situace totiž přišla přihrávka jen na hranici vápna, odkud přišel pas na Pernicu, který si nabíhal na straně vápna. Jeho prudký centr ale nikdo ze spoluhráčů netrefil!
     
    33
    Taktéž fotbalisté v bílém se nám v posledních minutách dostávají do útočných akcí, a tak se dá říct, že se nám hra poměrně vyrovnala.
     
    34
    Hodonínu se ani trochu nepovedla dlouhá nahrávka, která letěla až za bránu. Velich následně všechny vyhání a vyšle dlouhý výkop, až za půlku hřiště.
     
    35
    Tentokrát se už domácí hráč dostal do regulérního zakončení, jenže to šlo vedle pravé tyče.
     
    36
    Nejvíce práce měl nyní hostující gólman s odkopy. Následně se Slovácko po delší době dostalo dopředu, jenže vše zhatil praporek sudího a odpískaný ofsajd.
     
    37
    A tak Hodonín vybojoval další rohový kop, po kterém se klidně mohlo měnit skóre! Radek Smékal si skvěle naběhl na tento centr, ale poslal svou hlavičku jen těsně vedle tyče.
     
    38
    Žlutá karta pro tým 1.FC Slovácko B (Tomáš Vincour).
     
    39
    A pozor! Máme zde dokonce červenou kartu, po dvou žlutých, kterou dostal trenér hostí za nějaké řeči.
     
    40
    Hodonín už klidně mohl vhodit autové vhazování, po kterém přišel další centr. Ten byl ale nízký, a tak mohli hosté vyrazit dopředu. Zde zatáhl Sukup za brzdu, a tak vidí za zákrok na polovině hřiště žlutou.
     
    41
    Libor Pernica se snažil něco vymyslet na pravé straně vápna, jenže se proti němu seběhli hned tři soupeři, který jeho přihrávky nenechaly projít až do šance.
     
    42
    Vojtěch Bartoš rozehrával standardní situaci z pravé strany, ale centr se mu úplně nepovedl. Mířil hodně dozadu, takže hosté se k zakončení nedostali.
     
    43
    První poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Dostane se jeden z týmů do vedení? Nebo půjdeme do kabin za vyrovnaného stavu?
     
    43
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Radek Smékal).
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, po kterém je stav vyrovnaný 1:1. Úvod duelu měli rozhodně lepší domácí fotbalisté, ti přesto jako první inkasovali, když se po rychlém útoku trefil Tadeáš Koryčan. Hodonínu ale netrvalo zase tak dlouho, než vyrovnali. Po rohovém kopu určil prozatimní stav Patrik Dressler.

    Další poločas začne přibližně v 17:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Milan Kadlec, přichází Petr Bohun.
     
    47
    Dva obránci Slovácka sice byli napadáni, ale poradili si s tím bez větších problémů.
     
    48
    Petr Bohun se nám ihned zapojil do hry, ale byl d míče odstaven. Domácí u něj ale zůstanou, jelikož mají k dispozici autové vhazování na útočné polovině.
     
    49
    Hostujícímu hráči se nepovedla rozehrávka po levé straně, a tak se k centru do hodně otevřené obrany dostali domácí. Ti ale nedokázali zakončit.
     
    50
    Je za námi úvodních pět minut druhého poločasu, ve kterém se toho mnoho zajímavého nestalo. Akorát domácí trenér udělal jednu změnu v sestavě.
     
    51
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Patrik Dressler).
     
    52
    Slovácko mělo po žluté kartě k dispozici přímý kop. Ibrahim Aldin opravdu zkoušel rovnou střelu, jenže ta se mezi tři tyče nevešla, Petráš nemusel zasahovat.
     
    53
    Tentokrát to Slovácko zkusilo centrem z pravé strany, pro ten si ale vyskočil nejlépe domácí gólman.
     
    54
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Hráči v bílém měli na začátku druhého poločasu trochu převahu, kterou korunuje vedoucí brankou! Sám před gólmanem se totiž objevil PAVEL JUROŠKA, který si tam věděl rady.
    54. JUROŠKA - 1:2
     
    56
    Slovácko se nám znovu dostalo dopředu, ještě by chtělo vstřelit jednu branku. Rohový kop mířil na přední tyč, ale hráč hostí jej srazil mimo bránu.
     
    57
    Další velká šance hostů! Marko Merdovič byl jako první u odraženého balónu, avšak jeho rána byla na poslední chvíli sražena mimo!
     
    58
    Následný rohový kop už žádné vzrušení do vápna nepřinesl. Nejvýše si vyskočil Petráš, který má míč v rukavicích. Následně rychle rozehrává.
     
    60
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Jakub Pazdera, přichází Peter Fila.
     
    60
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Pavel Juroška).
     
    61
    Pavel Juroška si skvěle poradil v obraně, když obral soupeře o míč, načež se dalším dvěma vyhnul. Následně byl sestřelen a probíhá jeho ošetřování.
     
    62
    Je velkou otázkou, jestli bude střelec druhé branky hostí schopen pokračovat ve hře. Jasně kulhá...Minimálně to ale zkusí, už je totiž zpět!
     
    63
    A pozor, Pavel Juroška se sice vrátil do hry, jenže dostává červenou kartu! Při své snaze být jako první u balónu srazil gólmana a sudí ani na chvilku neváhal a vytahuje žlutou kartu. Ta je ale pro Jurošku už druhá, tedy červená! Slovácko bude dohrávat v deseti!
     
    64
    Petráš byl následně ještě chvilku ošetřovaný, vypadalo to, že dostal někam na achilovku. Nyní už je ale zpět v bráně a Hodonín bude chtít brzy vyrovnat.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
    ze hřiště odchází Ibrahim Aldin, přichází Vojtěch Pak.
     
    66
    Slovácko chtělo využít trochu otevřené obrany a vydalo se do útoku. Nakonec vybojovalo autové vhazování.
     
    67
    Hostující hráči vybojovali balón na polovině hřiště, jenže následně se jim nepovedla přihrávka po lajně. Domácí se tak během chvilky dostávají zase k míči.
     
    68
    Martin Kudela si podržel jednoho ze soupeřů, což sudímu nemohlo uniknout. O chvilku později vybojoval Hodonín aut nedaleko brány soupeře.
     
    69
    Zatím to vypadá, že Hodonín si neumí s přesilovkou úplně poradit. Slovácko se v pohodě brání.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut! Hostující celek nadále vede o jeden gól, ale hraje o deseti. Povede se mu to udržet?
     
    71
    Patrik Dressler vyslal povedený centr do vápna. Po vysoké hlavičce se však nejvýše dostal hostující gólman, který balón neohroženě vyboxoval.
     
    72
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Ondřej Sukup, přichází Filip Mazuch.
     
    74
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
    ze hřiště odchází Koryčan, přichází David Šlechta.
     
    75
    Slovácko se zatím nadále drží, ale hra je nyní pevně pod kontrolou domácího celku. Ten se zatím snaží dobýt prostor okolo velkého vápna.
     
    76
    David Helísek dostal míč přímo proti noze, a tak zkusil vypálit. Trefil ovšem někoho ze spoluhráčů, načež se balón odrazil jen těsně vedle pravé tyče.
     
    77
    Hosté mají k dispozici autové vhazování a rozhodně s ním nikam nespěchali...
     
    78
    Hodonín se ale během chvilky dokázal dostat zpět do blízkosti branky. Bohun vyslal celkem dobrý centr do vápna, ale hostující obránce jej nadvakrát odvrátil.
     
    79
    Slovácko získalo autové vhazování na útočné polovině a daří se mu šetřit cenné sekundy.
     
    80
    Do konce zápasu nám chybí posledních deset minut, něco málo se určitě bude nastavovat! Domácím se ale hodně krátí čas na vstřelení dvou branek.
     
    81
    Je vidět, že někteří hostující hráči toho začínají mít plné zuby. Ještě ale musí vydržet. Navíc Bohun táhne další akci po pravé straně, je hodně aktivní.
     
    82
    Radek Smékal rozehrával rohový kop, který opravdu našel hlavu spoluhráče. Ten ale musel jít hodně dolu a bránu minul!
     
    83
    Filip Mazuch se nechal celkem snadno odstavit od balónu, nejspíše nevěděl o soupeři za sebou. Nicméně Hodonín je u něj po chvilce zpět.
     
    84
    Bohun se dostal k hlavičce někde na penaltě, jenže byl trochu v záklonu. Míč tedy postrádal rychlost, takže Velich si pro něj v pohodě do strany skáče.
     
    85
    A hostující gólman byl v hlavní roli i o několik sekund později. V pohodě si skáče pro vysoký centr.
     
    86
    Vojtěch Bartoš má problémy nejspíše se zadním stehenním svalem a musel být ošetřen na hřišti.
     
    87
    Každopádně pro Slovácko to vypadá velmi dobře, jelikož nadále vede o jeden přesný zásah! Navíc nyní se mu daří držet balón daleko od své brány.
     
    88
    Hodonín dnes již jednou skóroval z rohového kopu. Smékal sice poslal celkem slušný centr, jenže byl o trochu vyšší. Hosté tak mohou vhazovat.
     
    90
    Máme zde další ošetřování hostujícího hráče. Sudí se pozorně podíval na hodinky. Tak uvidíme, kolik se nakonec nastaví minut nad rámec druhého poločasu.
     
    90+1
    Nastavovat se bude rovnou šest minut!
     
    90+2
    Hra se odehrává kolem poloviny hřiště, což je jen a jen dobře pro Slovácko. To má navíc k dispozici volný kop. není překvapením, že míč letěl až k Petrášovi.
     
    90+4
    Velich dlouho čekal se svým odkopem od brány, ale rozhodčí mu žlutou kartu neudělil. No, Hodonín už mnoho času na vstřelení gólu tedy nemá.
     
    90+5
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
    ze hřiště odchází David Šlechta, přichází Aleš Kočí.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V druhém poločase se tedy děly věci a hlavní postavou byl Pavel Juroška. Ten totiž po deseti minutách poslal svůj tým do vedení. O chvilku později ale inkasoval rovnou červenou kartu a hosté hráli přes třicet minut v deseti. Nakonec to ale ustáli a vezou si z Hodonína cenné tři body!
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:56:07)

    Denisa Józsová

    Branky: 22. Dressler – 15. Koryčan, 54. Juroška

    Karty:   40. Sukup (HOD), 43. Smékal (HOD), 51. Dressler (HOD), 60. Juroška (HOD) – 31. Polášek (SOB), 38. Vincour (SOB)   63. Juroška (SOB)


    FK Hodonín: Petráš (C) – Helísek, Dressler, Smékal, Sukup (72. Mazuch), Pazdera (60. Fila), Kadlec (46. Bohun), Švantner, Holek, Dunda, Jáger.
    Náhradníci: Caltík, Kyselka, Kotásek, Bohun, Fila, Opalek, Mazuch.

    Trenér: Pavol Švantner.

    1.FC Slovácko B: Velich – Bartoš, Aldin (65. Pak), Pernica, Vincour (C), Polášek, Porč, Koryčan (74. Šlechta, 90+5. Kočí), Juroška, Kudela, Merdovič.
    Náhradníci: Polák, Stropsa, Šlechta, Kočí, Pak, Kabelka, Frydrych.

    Trenér: Pavel Němčický.

    Rozhodčí: Mayer – Tomanec, Svoboda.
    bahis siteleri