Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:7 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 0:0 (odl.)
Olomouc – K. Vary 0:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 13.12.2022, 13:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    59:56
    A bude ještě jedno vyloučení, které však na zápase už nic nezmění. Unikajícího Šantoru stáhl k ledu Matěj Novotný (MHK) a inkasuje dvojku za držení.
     
    59:46
    Ještě ano. Ivo Sedláček (KOM) jde potřetí na trestnou, tentokrát za faul kolenem.
     
    55:30
    Poslední možnost pro Kometu, jak to ještě zkusit celé uhrát. Šimon Táborský (MHK) dostává za krosček dvě minuty a trenér Moskal si bere oddechový čas.
     
    52:56
    Hru v početní výhodě si užili Hradečtí jenom 14 sekund. Matěj Havlíček (MHK) jde ven za nedovolené bránění a hrát se tak bude 4 na 4.
     
    52:42
    Tímhle vyloučením pravděpodobně hosté přicházejí i o ty poslední naděje. Ivo Sedláček (KOM) dohrál Havlíčka v útočném pásmu a dostává dvojku za nedovolené bránění.
     
    46:21
    Zdánlivě klasická signalizace ofsajdu skončila první vážnější potyčkou zápasu. Petr Moravec (MHK) dal najevo, že se mu dohrání od Kevina Horvátha (KOM) nelíbilo a nasadil mu kravatu. Poté už to logicky přešlo do vzájemné šťouchanice a Moravec dostává za iniciaci potyčky dvě minuty navrch (ohodnoceno jako držení), proto se hraje dále 4 na 4.
     
    45:43
    Rozhodčí dnes příliš neholdují nějakým tvrdým hitům a dohrávkám soubojů. Ivo Sedláček (KOM) sice v útočném pásmu předvedl důrazný hit, avšak dostává dvojku za napadení.
     
    38:07
    Brňané jdou vlastní nešikovností do tří a Hradec má 32 sekund 5 na 3! František Němec (KOM) poslal bekhendem kotouč přímo na tribuny a míří už na trestnou.
     
    36:39
    Další vyloučení a potřetí za stejný prohřešek. Kevin Horváth (KOM) sroloval pod sebe u hostující střídačky Táborského a dostává dvojku za napadení.
     
    29:59
    Jan Vencl (MHK) se poté navíc dopustil podrážení a míří na trestnou lavici. Kometa bude mít druhou přesilovku, využije jí i napodruhé?
     
    26:38
    Vyloučeným je Roman Otava (KOM), který naložil u mantinelu Peldovi a dostává za to dvě minuty, klasifikace napadení.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Klíma – 2 min., napadení.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Klíma (Pavlík), 11. Táborský (Hora, Giesl), 23. Giesl, 36. Král (Hora, Havlíček), 58. Moravec (Havlíček) – 17. Fajmon (Zembol)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Hušek, Hrbek, Pavič, Pelda, Táborský, Žaba – Novotný, Leden, Král, Klíma, Giesl, Moravec, Vencl, Beneš, Hora, Pavlík
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Fajmon (A), Svoboda, Bůžek, Eich, Němec (A), Ulbricht, Řehák (C) – Sedláček, Nesvadba, Bárta, Masař, Cakl, Rakus, Bělohlav, Zembol, Boltvan, Otava, Horváth, Šantora
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Pilný, Bernat – Hájková, Jiruška
    bahis siteleri