Zlín – Vítkovice 4:5 (0:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 8:4 (kon.)
Liberec – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:6 (3:2, 1:1, 0:3)
HC Kometa Brno
Sobota 18.02.2023, 12:45 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • 48. kolo
Partner:
     
    58:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Další akce JAKUBA ZEMBOLA už končí gólem, když vytáhlý útočník skóruje bekhendem z pravé strany. Bez asistence.
     
    48:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté dokonali velký obrat poté, co se ujala střela ONDŘEJE CAKLA z vrcholku levého kruhu. Kotouč Horovi propadl mezi vyrážečkou a tělem – 4:5. Asistence: Otava.
     
    43:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    A právě jeho vyhození na útočné modré nabral KEVIN HORVÁTH, jenž po střele z pravého kruhu vyrovnává. Kotouč Horovi prošel mezi betony. Asistence: Zembol.
     
    26:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají už klasickou přesilovku pěti proti čtyřem. Křepelka z levé strany adresoval puk před branku a důrazný VOJTĚCH HRADEC na brankovišti zachoval klid – 4:3. Asistence: Křepelka a Polák.
     
    23:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno. Nedůrazu při rozehrávce využil Bělohlav, jenž předložil puk před branku, kde se nacházel neobsazený DENIS BÁRTA. Ten měl čas na zakončení a využil jej dobře, z pravého kruhu se nemýlil. Asistence: Bělohlav.
     
    15:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Také Bruslaři předvádějí obrátku ve skóre. Akci VOJTĚCHA POLÁKA ve středním pásmu připravil přihrávkou Vimmer, domácí střelec se pak prohnal kolem bránícího hráče, protlačil se před branku a zakončil střelou mezi Kavanovy betony. Asistence: Vimmer a Šachl.
     
    13:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A opět máme vyrovnáno. Vlasák na modré čáře sebral nepřesnou přihrávku z rohu kluziště, nahodil puk na branku a MATĚJ GARDOŇ za pravém kruhu změnil jeho směr do Kavanova protipohybu. Asistence: Vlasák A..
     
    09:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    A hosté otáčejí vývoj zápasu na svoji stranu. Nahození Kuswita do branky ze slotu uklízel JAKUB ZEMBOL, jemuž se podařilo překonat Horu dorážkou mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Kuswito.
     
    06:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté se prosazují z nenápadné akce, kterou u levé tyčky zakončoval JÁCHYM NESVADBA. Jeho nahození před branku zničehonic změnilo směr a puk zapadl za Horova záda. Asistence: Linka.
     
    03:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další útočná výpad Bruslařů už končí gólem. Moravec ve středním pásmu vyslal na zteč JAKUBA HRUŠKU, ten odmítl hostujícího beka a střelou k pravé tyči dostává domácí borce do vedení. Asistence: Moravec.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Moravec), 14. Gardoň (A.), 15. Polák (Vimmer, Šachl), 27. Hradec (Křepelka, Polák) – 7. Nesvadba (Linka), 10. Zembol (Kuswito), 24. Bárta (Bělohlav), 44. Horváth (Zembol), 49. Cakl (Otava), 59. Zembol


    BK Mladá Boleslav: Hora (Forst) – Sypecký, Vlasák, Vochvest, Křepelka, Němec, Moravec "C", Čech – Hruška, Polák, Půček "A", Gardoň, Malínek, Šachl, Zvagulis, Vítek, Vimmer, Král, Hradec "A"
    HC Kometa Brno: Kavan (Vojtek) – Ulbricht, Kuswito, Svoboda, Eich, Bůžek, Řehák "C" – Boltvan "A", Linka, Bělohlav, Cakl, Nesvadba, Šantora, Zembol "A", Rakus, Bárta, Horváth, Otava

    Rozhodčí: Valenta, Hacaperka – Klouček, Hlinka

    Diváci: 100