West Ham – Aston Villa 1:1 (kon.) | Fulham – Arsenal 0:3 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:0 (kon.)
Newcastle – Wolverhampton 2:1 (kon.)
konec
Fulham FC
0:3 (0:3)
Arsenal FC
Neděle 12.03.2023, 15:00 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Kolem soupeře se protáhl Reiss Nelson, který následně přihrával do druhé vlny, kde se nacházel Martin Ödegaard. Kapitán halfvolejem ale zamířil kousek nad břevno. Další parádní akce hostujícího mužstva!
    85. Gabriel Jesus (ARS)
     
    85
    Gabriel Jesus patičkou uvolnil Fábia Vieiru, který mu na hranici vápna balon vrátil. Brazilský útočník ale v jasné pozici trefil nohu německého brankáře Fulhamu.
     
    80
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Ben White, přichází Takehiro Tomijasu.
     
    77
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Gabriel Jesus,
    ze hřiště odchází Gabriel Martinelli, přichází Fábio Vieira.
     
    76
    Střídání v týmu Fulham FC:
    ze hřiště odchází Manor Solomon, přichází Daniel James,
    ze hřiště odchází Andreas Pereira, přichází Harry Wilson.
     
    75
    Na pravé straně vápna si nabíhal nikým nehlídaný Tosin Adarabioyo, jehož hlavička mířila z úhlu na branku. Aaron Ramsdale byl znovu připravený zasáhnout a následný pokus Fulhamu mířil nad branku.
     
    74
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Martin Ödegaard (Arsenal), který zastavil držením akci soupeře.
     
    72
    Střídání v týmu Arsenal FC:
    ze hřiště odchází Bukayo Saka, přichází Reiss Nelson,
    ze hřiště odchází Olexandr Zinčenko, přichází Kieran Tierney.
     
    69
    Z pravé strany vápna se napřáhl Bobby Decordova-Reid, jehož pokus mířil po zemi ke vzdálenější tyči. Ovšem Aaron Ramsdale balon vyrazil a následnou střelu Andrease Pereiry obrana Arsenalu zablokovala.
    45+2. Martin ÖDEGAARD - 0:3
     
    45+2
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Leandro Trossard vyslal centr na pravou stranu šestnáctky, který podskočil Antonee Robinson. Balon dopadl na nohu MARTINA ÖDEGAARDA, který si ještě vylepšil pozici a střelou k zadní tyči nedal německému brankáři šanci zasáhnout – 0:3. Asistence: Leandro Trossard.
     
    45
    Centr z pravé strany mířil na zadní tyčku, kde se nacházel Gabriel Martinelli, který mířil do protipohybu brankáře. Ovšem Bernd Leno rychle reagoval rukou a zachránil Fulham od třetí inkasované branky!
     
    42
    Velkou chybu při rozehrávce vyrobil Aaron Ramsdale a balonu se chopil Andreas Pereira, který byl v pohybu od branky. Jeho pokus z pravé strany šestnáctky tak zamířil jen nad branku kanonýrů.
     
    38
    Na pravou stranu šestnáctky si naběhl Bukayo Saka, který přihrával okamžitě pod sebe. V jasné pozici se nacházel Leandro Trossard, který levačkou zamířil kousek vedle branky!
     
    36
    Martin Ödegaard přihrál na hranici vápna, odkud ihned přihrával na penaltový puntík Leandro Trossard. V jasné pozici už byl Granit Xhaka, který si balon ukopl k německému brankáři.
    26. Gabriel MARTINELLI - 0:2
     
    26
    Arsenal právě vstřelil branku!
    The Gunners dlouhým míčem přehráli celou zálohu Fulhamu a Granit Xhaka vyvezl míč na útočnou polovinu. Následně přišla přihrávka na levou stranu, odkud Leandro Trossard obloučkem našel na zadní tyči GABRIELA MARTINELLIHO, jenž už se nemýlil – 0:2. Asistence: Leandro Trossard.
    21. Gabriel MAGALHÃES - 0:1
     
    21
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Teď už uznání gólu nic nebrání a kanonýři se ujímají vedení! Od rohového praporku na malé vápno odcentroval Leandro Trossard, který našel brazilského spoluhráče. GABRIELA MAGALHÃESE nezastavilo ani zatažení za dres, a tak hlavou otevřel skóre zápasu – 0:1. Asistence: Leandro Trossard.
     
    20
    Granit Xhaka si posunul balon kolem soupeře, ale dal si ho dále od nohy, než by potřeboval. Jeho zakončení tak přišlo v pádu a mířilo do levého spodního rohu branky, kam se Bernd Leno dostal včas.
    16. Antonee Robinson (ARS)
     
    16
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arsenal se po rychle kombinaci dostal k přihrávce před branku, kterou vymyslel Gabriel Martinelli. Ten se snažil najít Leandra Trossarda, jenomže Bernd Leno vyrazil míč do ANTONEEA ROBINSONA, který si vsítil vlastní branku. Celou situaci ještě prozkoumal VAR a gól pro těsný ofsajd neplatí!

    Michal Luxa

    Branky: 21. Magalhães (Trossard), 26. Martinelli (Trossard), 45+2. Ödegaard (Trossard)

    Karty:   74. Ödegaard (ARS)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:9.
    Fulham FC: Leno – Tete, Adarabioyo, Ream /C/, Robinson – Reed, Lukić – Decordova-Reid, Pereira (76. Wilson), Solomon (76. James) – Mitrović.
    Náhradníci: Rodák, Wickens – Diop, Vinícius, Harris, Robinson, Francois.

    Trenér: Marco Silva

    Arsenal FC: Ramsdale – White (80. Tomijasu), Saliba, Magalhães, Zinčenko (72. Tierney) – Ødegaard /C/, Partey, Xhaka – Saka (72. Nelson), Trossard (77. Jesus), Martinelli (77. Vieira).
    Náhradníci: Turner – Holding, Jorginho, Smith-Rowe.

    Trenér: Mikel Arteta

    Rozhodčí: Coote – Cook, Wood

    Diváci: 24 426
    bahis siteleri